Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ που εχουν μηδενικη κατάθεση στην ανθρωπότητα... Αλήθεια ποια η ιστορία τους; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...


Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ: ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΧΡΥΣΟΣ Ή ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ; ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.. ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΤΑΙ -ΚΑΡΥΔΩΝΕΙ- ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ( ΣΑΜΑΡΑΣ).. Και δεν είναι ο μόνος: Βενιζέλος, Γεωργάκης ΠΑΠ,Αβραμόπουλος , Τσίπρας, Μητσοτάκης και όλη η φάρα-μούργα των Εβραιοελεγχόμενων  ευκαιριακών της πολιτικής μας σκηνής!
Και κάτι που δεν πρέπει να λησμονείται: Ο αιμοσταγής Κομμουνισμός -που πια ψόφισε- υπήρξε σατανικό δημιούργημα των Σιωνιστών! Τώρα βαίνουμε προς την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ... το τελευταίο κόλπο του  ΧΘΟΝΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!

ΦΩΝΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ…ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Αυτό το μήνυμα το έχουμε επί 6 χρόνια σταθερό!
Αλλά Εσύ ευφυέστατε ΄Ελληνα ..
δεν το έχεις πιάσει ακόμη!

Δυστυχώς ως ΄Ελληνες και Ελλάς τερματίσαμε. Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα… Δεν υπάρχει καμιά από τις αξίες που στήσαμε μέσα στους αιώνες της ιστορίας για εξανθρωπισμό της ανθρωπότητας!Σήμερα είμαστε καπελωμένοι από τον Εβραϊκό Σιωνισμό . Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών και τα γεγονότα που …τρέχουν το επαληθεύουν.
Το μεγαλύτερο δυστύχημα για τους ΄Ελληνες αυτή τη στιγμή είναι ότι πλέον δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται… Και επαναπαύονται…ελπίζοντας ..! Αλήθεια που; Η κοινωνία, ο ιστός των Ελλήνων έχει ήδη σμπαραλιαστεί…. Ο τεράστιος κι ανυπολόγιστης αξίας όγκος της των Ελλήνων κατάθεσης στην Οικουμένη(Αριστοτέλης, Ιπποκράτης, Πλάτων κ.λ.π) σε λίγο καιρό θα είναι αέρας κοπανιστός.! Νομοτελικά ( οι σιωνιστές επιδιώκουν τον θάνατο της κλασσικής παιδείας. Το λένε στα Πρωτόκολλά τους οι χθόνιοι!)
Οι Εβραιοσιωνιστές σήμερα είναι επικυρίαρχοι κοντρόλερς της οικουμένης!

Διαφυγή δεν υπάρχει… κατά τας γραφάς των Σοφών της Σιών.Ατυχώς εμείς στο όμιλο της PRESS-BANK, πρωτοπόροι σε πολλά και διαδικτυακά, δημοσιεύουμε σταθερά σε κάποιες ιστοσελίδες μας τη ρουμπρίκα που βλέπετε και στο κείμενο αυτό. ΑΛΛΆ ΟΥΔΕΊΣ συγκινείται… ΟΛΟΙ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ…ελπίζοντας…Η καμπάνα που χτυπάμε δεν ακούγεται. Μας έχουν δέσει τόσο καλά οι χθόνιοι Εβραίοι ..ώστε πια η όποια διαφυγή… είναι ματαιοπονία. Εμείς εν τούτοις, αν και πεθαμένοι… θα συνεχίσουμε και εκ του τάφου να φωνάζουμε
Δεν βλέπετε το θέατρο των τελευταίων μηνών;… Μιλάμε για την εισβολή των μουσουλμάνων και τα φιλάνθρωπα αισθήματα των Ελλήνων, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται ότι παίζουμε το παιχνίδι- στρατηγικό πλάνο των Εβραιοσιωνιστών ; Η εισβολή αυτή μουσουλμάνων στη Ελλάδα είναι δικό τους σχέδιο που χρηματοδοτείται από τους ίδιους τους φυσικα Σιωνιστές! Πως δα οι λαθρομετανάστες πληρώνουν τα άντερά τους για να φθάσουν έως εδώ; .. Σατανικό το σχέδιο…μάγκες….
Και ξέρετε γιατί επέλεξαν να στέλνουν στην Ελλάδα Μουσουλμάνους; (και παραλήδες μάλιστα;)… Διότι το αγκάθι των Εβραίων –ήταν πάντα ο ΄Ελλην!
(Γράφεται και στην Παλαιά Διαθήκη-) Κι έχουμε ψαλμωδίες θλιβερές –εμετικές σε βάρος μας!Τρελές καταστάσεις ..στην δήθεν Ορθοδοξία! ΥΜΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!..Τέτοια ιστορική –πλαστογραφημένη- ηλιθιότητα !
Αυτόν θέλουν να συντρίψουν και όχι το σκορποχώρια – νομάδες λαών-της Ευρώπης, που έτσι κι αλλιώς ελέγχουν από αιώνες.
Μα δεν τους απολαμβάνετε επί 6 χρόνια τώρα.. που μέρα με τη μέρα μας στραγγαλίζουν..; οι Εβραιοσιωνιστές Τραπεζίτες; Μα δεν βλέπετε τα εδώ πολιτικά υποκινούμενά τους-πρακτορίσκους πληρωμένους- να σκούζουν:…” παραμονή στην Ε.Ε. και στο ΕΥΡΩ;”… Δηλαδή πόσο βλάκες πρέπει να είμαστε ώστε να πειθόμαστε από τα Σούργελλα Μητσοτάκη, Τσίπρα, Σαμαρά, Θεοδωράκη, Βενιζέλο κ.λ.π. οργανέτα του Σιωνισμού;
Γνωρίζουμε ότι είμαστε πεθαμένοι… Αλλά και εκ του τάφου, καθ΄εκάστην πρωϊαν θα σας δίνουμε ( περίπου …ως πατσά) όλα τα πλάνα των Σιωνιστών σε βάρος μας πρωτίστως και κατά της λοιπής Υφηλίου… Δείτε ένα κείμενο παλαιό που έχουμε στο αρχείο μας:

Γράφει ο *Αμφικτύων

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε !!
Ο κόσμος βιώνει την μεγαλύτερη κρίση στο διάβα της ανθρώπινης ιστορίας του. Πρόκειται για μιά πολυεπίπεδη κρίση: Πληθυσμιακή,ηθική, πνευματική, οικονομική,νομισματική, θεσμική, καθώς και κρίση-θα την έλεγακατάπτωση- όλων των αξιών . Το παγκόσμιο κατεστημένο έχει ήδη καταρρεύσει και τώρα προσπαθεί με τα υλικά κατεδαφήσεως να ορθώσει ένμ νέο αυταρχικότατο εξάμβλωμα με την εγκαθίδρυση μιάς Παγκόσμιας Δικτατορίας, που όμοια σε βαρβαρότητα , απανθρωπιά και εγκληματικότητα δεν ξαναείδε ο κόσμος.

Τα τρία μεγάλα Ψέματα
Τα τρία μεγαλύτερα ψέματα της ιστορίας πάνω στα οποία βασίσθηκε το παρόν σιωνιστικό κατεστημένο είναι :
Πρώτον , η θεόπνευστος Βίβλος και η Παλαιά Διαθήκη.
Δεύτερον, η επιβολή του Χριστιανισμού στη Δύση.
Τρίτον, η δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεμάτων (Federal Reserve Bank) στις ΗΠΑ
Με αυτές τις τρεις απάτες οι Εβραίοι σιωνιστές κατόρθωσαν να ελέγξουν πνευματικά, οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον κόσμο. Ο πνευματικός έλεγχος ευνούχισε το δυτικό Λόγο και έκανε μετάλλαξη στον ψυχοπνευματικό χαρακτήρα των ατόμων , μεταβάλλοντας τους λαούς σε ποίμνια.
Ο έλεγχος του χρήματος οδήγησε στον έλεγχο των πάντων και στην πτώση και παρακμή όλων των μέχρι τουδε αξιών που αναβάθμισαν τον άνθρωπο από το πρωτόγονο κτήνος στον πολιτισμό. Και όλα αυτά έγιναν από μια παρασιτική ομάδα-συμμορία θα της ταίριαζε καλλίτερα -Μογγόλων εισβολέων και νομάδων βοσκών των γνωστών ως Εβραίων Ashkenazi, οι οποίοι εσκεμμένα επέλεξαν να συμμαχίσουν και να συμπλεύσουν με τους χείριστους στον κόσμο ληστές, τους Εβραίους Sephardics, οι οποίοι από κοινού με πονηρία και υπομονή λαφυραγώγησαν -και συνεχίζουν να λαφηραγωγούν-όλους τους λαούς που έγιναν λεία τους.

*** Εχοντας συγκεντρώσει( οι Εβραιοσιωνιστές) εδώ και αιώνες τα περισσότερα χρήματα απέκτησαν τον έλεγχο των επιχειρήσεων , και αιχμαλώτισαν εσαεί όλες τις αξιόλογες βιομηχανίες στον κόσμο όπως:
" Rockefeller's το πετρέλαιο, Morgan's τους σιδηροδρόμους, Rothschild τις τράπεζες και τον έλεγχο των κυβερνήσεων, Carol Marx's την πολιτική , Sassoon's τα ναρκωτικά στην Κίνα, Monsanto's τους σκλάβους και τις καλλιέργειες, Lehman's την εισβολή και εκμετάλλευση των νοτίων - και όχι μόνον, Freud's την ψυχολογία, Meyer's το θέαμα( Χόλλυγουντ), Einstein's τη Φυσική, Irving Berlin's το μονοπώλιο της μουσικής, Warburg's το «μηχανάκι» της Federal Reserve Bank , Oppenheimer's την Εβραϊκή Ατομική Βόμβα , Betty Friedan's τις νοικοκυρές, Abbie Hoffman's το κίνημα των Υπαρξιστών-Χίπις , Bronfman's τα ποτά, Henry Kissinger's τις δολοφονίες και γενοκτονίες λαών, Norman Lear's τις κωμικές σειρές, Bill Gates's τα κομπιούτερς, George Soros τα χαρτοφυλάκια επενδύσεων και τον έλεγχο της Ανατολικής Ευρώπης και Βαλκανίων κ.ο.κ .
Η αθέατη διεθνής εξουσία έχει διορίσει -«με δημοκρατικές μεθόδους»- τους δικούς της υπαλλήλους στην διακυβέρνηση των διαφόρων χωρών για την προώθηση των σκοπών της. Στη χώρα μας αυθεντικός εκπρόσωπος της είναι ο Εβραίος Γεώργιος Παπανδρέου ή Jeffrey Mineiko, ο οποίος ανέλαβε με την διττή εντολή να :
" 1/ Χρεωκοπήσει τη χώρα και καθυποτάξει τον Ελληνικό λαό και την οικονομία του στο ΔΝΤ για να γίνει ευκολότερα η διαρπαγή και καταλήστευση του πλούτου της χώρας και η αποικιοποίηση της." 2/ Υπονομεύσει το Ευρώ και διαλύσει την Ευρωζώνη. Ως τώρα και τα δύο τα έφερε εις αίσιον πέρας με το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού να παίνεται και τους Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κλείνουν ομαδικά.

ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΜΝΗΣΗ! Εντός δε του τρέχοντος έτους η Ε.Ε. διαλύεται κατά βούληση των Εβραιοελεγχόμενων της Κυβέρνησης των ΗΠΑ ..που ουδέποτε είδε με καλό μάτι την ενωμένη Ευρώπη και το νόμισμά της! Στα υπ΄όψιν αυτό… εις πείσμα των μαλακίων Εκκήνων πολιτικών που συνεχίζουν να σκούζουν υπέρ τη Ε.Ε…. ανήκομεν εις την Δύσιν… Μα καλά τόση πληθώρα –συνωστισμός- ηλιθίων στην ελληνική πολιτική σκηνή;

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ!… ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ!

127 σχόλια:

 1. KAΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΟ...ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ....

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΛΒΑΝΟ....ΣΛΑΒΟ...ΤΟΥΡΚΟ..ΟΒΡΙΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ...ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ.
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ....ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ....ΕΚΔΟΤΗΣ....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ...ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...

  ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΝΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ.
  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ...ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΕΙΑΣ...ΑΠΟΛΟΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ....ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ....ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ....ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΡΗΓΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ. ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ. ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΑΓΕΙΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ ΑΝΑ ΤΗ ΓΗ- ΔΙΤΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΘΕΟΣ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ....ΠΗΓΗΣ ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΠΕΡΦΟΡΝΥΤΑΙΟΝ.
  ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΤΩΡΑ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΑΠΟΛΛΟΛΩΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ...ΑΛΛΑ ΟΥΚ ΕΞ ΟΥΡΑΝΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.25 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ 5 ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΛΚΑ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com..... Google
  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΒΡΙΟΣΙΩΝΙΣΤΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.
  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666....ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΟΜΑΣΟΝΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.
  ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟ..ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
  ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΧΑΝΤΑΚΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
  ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΣΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΤΣΑΚΩΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΝΑ....ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 ΒΓΑΖΕΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΚΩΝΕ ΤΙΣ ΕΝΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΙΚΑ...ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΥΡΩ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΕΝΙΑ ΑΝΤΙ ΤΟ ΕΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΥΧΑΡΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ.

  www.athanasiosthimiopoulos.com...

  ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΜΑΙ ΜΕΡΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ.
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 5Ο% ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.
  ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΑΡΧΑΣ 2019 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΠΡΩΗΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,1981-1995,ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΑΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΝΤΙΤΟΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ...
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΚΟΓΚΛΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΩΝ.ΝΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩ.
  ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ..ΟΧΙ ΜΠΑΧΤΣΙΣΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΦΑΚΕΛΑΚΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΝΑ.
  ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΜΗ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ...ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.
  ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ...ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ...ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑ ΚΙΝΗΓΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΩ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ....ΑΚΟΜΑ.
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΚΙΕΣ ΠΡΟΣ Ε.ΕΝΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΓΚΑΒΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 2015 ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ Η Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙΣ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΧΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΛΛΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΩΛΗΝΑ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ 2017 ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ.
  ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2016 Η Ε.Ε. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΡΜΟΔΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.

  ΟΧΛΟΣ....ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ..Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ-ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ-ΑΥΤΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ.ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΣ ΡΩΣΙΑΝ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ,ΕΡΩΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ, Η ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΜΩ.ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ,ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΟΒΡΑΑΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΜΑΙ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΒΡΑΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΘΕΟΙ ΒΑΑΛ ΚΑΙ ΡΕΜΦΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΕΚ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚ ΕΔΑΦΗ....ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΕΚΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ....

  ΜΠΕΣ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΓΛΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΟΥ Η ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΒΙΒΛΙΟΥ,ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΔΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΟΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ.
  ΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΠΟΡΠΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2Ο12 ΕΩΣ ΤΟ 2Ο15.
  ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2Ο16 ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞO ΠΙΕΡΙΑΣ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ AΡΜΟΔΕΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΟΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΟΜΠΑΝANΙΑΣ ΚΑI ΤΗN ΚΡΥΒΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠOXAΥΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΠΙΟΣ ΕΠΑΘΕ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΕΦΑΛΟΥ ΟΥΚ ΕΚ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚ ΕΣΤΕΡΗΣΩΣ ΑΥΤΟΥ..

  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΔΙΕΘΥΝΣΗ Ε.ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ...ENV-E 3.ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.
  ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 16.Ο8.2Ο16 ENV.E 3. YC.ad.ARES 2016.


  ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
  ΚΥΡΙΟ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ.TOXON 6O1OO PIERIA GRECE.

  ΚΥΡΙΕ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΕ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΗΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΣ.
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 91-271-ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΜΕ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ 2ΟΟΟ ΚΑΙ 15.ΟΟΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2ΟΟ5.ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.........ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.....ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ....ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.... ΠΑΤΑΒΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΟΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 258 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΙΣ....26....ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.....2015 ΠΡΟΣΦΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ......

  ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΤΟΣΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΟΔΗΓΙΑ 91-271 ΕΟΚ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΑΝ ΑΤΟΜΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΤ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ...Ο ΑΓΩΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΟΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ...ΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1968 ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΦΡΕΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 2Ο12 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΩΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΟΤΣΙΑΟΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑ ΒΡΑΚΙΑ...ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΗΡΘΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΛΗΓΡΩΣΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ1Ο ΜΕΤΡΑ..ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ Η Ε.Ε. ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΤΡΑΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΝΑΤΣΙΟ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ...ΤΟΝ ΠΡΩΝΗ ΑΚΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟ...

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΔΩΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΟΔΗΓΙΑ.ΟΣΤΩΣΟ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΕΠΙΤΟΠΙΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗ Ε.ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
  ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΑΡΘΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΑΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.

  Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΥΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΠΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ.
  ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.PAUL SPEICH.
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΟΤΑΝ Η ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com....ME GOOGLE.
  ΑΦΗΓΗΣΗ-ΣΤΙΧΟΙ-ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 1973.ΔΕΥΤΕΡΗ 1976.ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
  ΤΡΙΛΟΓΙΑ.

  1.ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
  2.ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.
  3.ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΤΕΣ, ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 1974.

  ΟΤΑΝ ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
  ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΟΛΟΥΣ
  ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
  ΠΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΧΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΑ
  ΑΦΟΥΣ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΠΛΗΓΕΣ
  ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
  ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΣΟΥΧΝ ΣΑΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΙΟ
  ΜΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

  ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
  ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
  ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
  ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
  ΤΡΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ
  ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΓΛΩΣΣΑ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ...ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΖΕΙ.ΟΙ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΘΟΥΝ.ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟ 1973 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1967 ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΘΛΟΣ.ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΙΔΑ.
  ΑΦΗΓΗΣΗ-ΣΤΙΧΟΙ-ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com....Google....
  ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ
  ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ
  ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ
  ΣΑΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΙ ΛΥΓΙΖΕΙ.

  ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Τ ΑΓΓΕΛΟΥΙΔΙΑ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
  ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
  ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.

  ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ
  ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΓΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ
  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΥΠΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ.

  ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΣΗΜΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
  ΦΤΩΧΕΙΑ,ΑΔΙΚΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩΝΤΑ ΑΣΗΜΟ ΠΟΙΗΤΗ.

  ΑΠ Τ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕΣ ΤΗ ΖΩΗ
  ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ
  ΑΠ ΤΟΝΕΙΡΟ ΜΕΣ ΤΗ ΖΩΗ
  ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.

  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΙΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΕΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.ΣΕΛΙΔΕΣ 95Ο.
  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

  www.athanasios.thimiopoulos. Google

  ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

  ΕΝΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΕΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΗΜΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ.
  ΤΟ 196Ο ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ 35ΧΡΟΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΠΙΡΓΚΙΤΤΕ ΦΟΝ ΦΛΕΞΜΠΟΥΡΓΚ,ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΜΟΣΚΟΓΙΑΒΑ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΡΩΣΙΔΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΚΡΕΓΚΟΡΥ ΙΒΑΝΟΦΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΒΙΤΣ ΙΒΑΝΟΦΚΣΥ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ ΤΟ 195Ο ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΑΛΟΣΙΑ ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΝΤΟΥΡΑΚΟΒΙΤΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΒΙΤΣ ΙΒΑΝΟΣΦΚΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΝΙΤΜΙΤΡΙ ΜΟΣΚΟΓΙΑΒΑ,ΝΤΟΥΡΑΚΟΒΙΤΣ.

  Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΦΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΣΗΜΟ ΠΟΙΗΤΗ ΤΗ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1917 ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΙΓΚΙΠΠΑ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΒΙΤΣ ΙΒΑΝΟΦΚΣΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΑΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΤΡΙΩΝ ΕΤΧΩΝ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΓΡΕΓΚΟΡΥ ΔΗΜΗΤΡΙ ΠΕΤΡΙΣΦΣΚΥ ΟΠΩΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

  ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΔΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΡΗΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΛΙΤΣΑ Π. 16 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΟΠΟΡΝΙΔΙΑ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΧΗΡΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΙΧ ,ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ...ΟΠΩΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΑΠΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ..

  ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΗΡΩΩΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ,ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΕ,ΣΕΞ ΤΙΜΙΩΝ ΑΚΙΑ ΤΙΜΩΝ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ. ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com....Google.

  ΣΤΙΧΟΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.

  ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΑ
  ΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ
  ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.


  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΑΧ...ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ3.

  ΑΦΗΓΗΣΗ,ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΕΩΣ ΤΟ 2ΟΟ2 ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ.

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
  ΙΣΩΣ ΑΦΗΣΩ ΚΟΚΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.


  ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ,ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ
  ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ
  ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ
  ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
  ΣΤΗΝ ΞΕΝΤΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ
  ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ.

  ΣΤΙΧΟΙ-ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ-ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com....google

  Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΦΗΡΕΜΕΝΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,ΣΑΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΑ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ Η ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ. Η ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΥΦΛΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΓΓΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ.
  ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ ΗΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝ ΕΤΗ 2Ο13 ΣΥΝΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΤΛΟ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΙΡΟΣ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΦΣΥΙΚΑ ΜΕΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΜΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

  ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ
  ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΩ
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ
  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΑΚΡΥΖΩ.

  ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΕΛΟΥΝ
  ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ
  ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ
  ΔΑΚΡΥΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ.

  ΓΙΑΤΙ,ΠΑΠΠΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΠΟΥ
  ΜΑΣ ΤΑΠΕΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ
  ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ
  ΘΑ Τ ΑΧΕΙΣ ΠΙΑ ΧΑΜΕΝΑ.

  ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ, ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ
  ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ
  ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ
  ΑΓΕΡΑΣ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΝΚΤ ΒΙΚΟΛΑΟΥΣ ΤΟ ΡΟΒΑΝΕΡΙ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ.
  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ1 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΕΚΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ9.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....Google....

  ΛΥΣΣΑΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ.ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΡΙΩΝ ΣΚΥΛΩΝ. ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΩΝ-ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΩΝ.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ Π ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ, ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ,
  Μ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com...google

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΓΕΝΑΙΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο,ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕ ΝΟΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ.

  Η ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.

  ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΥΠΟΡΙΣΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

  ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΖΩΗ.

  ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ,ΤΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΓΙΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ, ΕΝΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18.

  www.athanasios.thimiopoulos.com....Gogle....

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ..

  Ο ΑΛΕΞΗΣ ΦΟΥΡΗΣ,ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΦΑΝΟ ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ,ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ.ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ,ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΦΥΓΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΜΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΙΣΩΝ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ Η ΣΤΕΛΛΑ ΤΟΤΕ 14 ΕΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΟΣ ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΕΛΛΗΞΕ ΠΟΡΝΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

  ΜΠΑΡΚΑΡΕ ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΠΟΡΙ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΙΟΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕ Ο ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΣΤΗ ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ.ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΦΡΙΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟ ΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΓΚΡΕΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΧΑΛΕΒΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΑΣΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΤΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΟΠΗ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΣΤΕΛΑ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΠΑΡΕ ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΞΕΚΟΥΚΟΥΡΤΙΑΣΜΕΝΩΝ ΓΕΡΟΠΟΡΝΙΔΙΩΝ.

  ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΓΚΡΕΠ ΚΑΘΙΣΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ ΓΝΩΡΙΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΕ ΓΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΛΕΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

  ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΑΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙΤΟ ΒΕΛΕΣ.

  ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΠ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΡΑ ΦΙΟΡΟΒΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΔΕΛΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΠ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΩΡΑ...ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ.

  ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ,ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ,ΣΕΞ,ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ...ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΣΤΙΧΟΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ.
  www.athanasios.thimiopolos.com....Google...

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,1981-1995.ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ.ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ.

  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ-15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
  Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Φ.Τ.Ξ. ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΘΥΗΝΩΝ.

  Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΙΣΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΧΕΡΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

  ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ Φ.Τ.Ξ. Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΗ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.ΕΓΡΑΦΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1982 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 199Ο ΓΙΑ ΚΑΑΔΙΚΗ 16ΜΗΝΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΙΤΛΟ,ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

  ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ,ΤΟΝ ΚΙΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΕΡΙΦΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΧΑΛΕΒΑΝ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΝΗΣΙΜΑΙΑΣ, ΘΝΗΣΙΓΕΝΗΣ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΚΥΚΛΟΝ ΕΞΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΛΗΣ,ΣΥΝ ΠΑΝΩΛΗΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟ.

  ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΤΕ...ΝΕΥΡΑΘΣΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.
  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ.ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 1999.

  www.athanasios.thimiopoulos.com...Google...

  ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
  ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
  ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ 1999.
  ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  ΑΦΙΕΡΩΣΗ.
  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΥΣΤΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,ΑΛΛΑ ΟΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΕΚ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  Η ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΝΑΤΟ, ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ.

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΠΗΓΗ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΑΜΕΙΟ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΝ,Ε.ΕΝΩΣΗ. Κ.Λ.Π. ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ,ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.

  ΒΑΡΒΑΡΟΙ...ΦΟΝΟΙ....ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΤΥΦΛΗ ΖΩΗ.

  ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.... Google

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.
  ΜΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΟΥ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΥΣΤΕΡΕΙ.
  ΤΥΦΛΗ ΖΩΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΦΥΣΑΕΙ ΑΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑΣ
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΩΠΗΓΑΙΝΩ
  ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΗΣ ΞΝΕΤΙΑΣ
  ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ.

  Ο ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΠΟΛΕΜΟ ΤΟ 1947 ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΤΑΝΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 23 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΟΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1956 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΑΛΟΙΜΕΝΗ ΜΕ ΒΟΥΝΙΕΣ ΓΕΛΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 196Ο ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ Ο ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

  ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΑΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΛΑΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΡΦΑΝΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΝ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΚΕΛΙΔΗ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΠΑΦΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ.

  ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ...ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ....ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟΝ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com...Google

  ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ.

  ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18.
  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΕΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ...ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΥΤΩΝ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩ ΘΕΩΝ...ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΣΕΠΗΣ.

  ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΑΤΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΝ. ΤΟΕ ΕΙΧ ΑΞΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΝ.

  ΕΝΑ ΘΕΟΣ ΕΙΠΕ...ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ....ΚΑΙ ΤΙ Μ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...Η ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ.

  ΟΙ ΘΕΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΡΑ ΑΝΑΓΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΘΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΕΙΔΩΛΑ,ΘΕΟΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ, Η ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ-ΘΕΟΙ- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ,Η ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΝΕ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ,ΤΗΣ ΥΠΑΚΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΔΩΛΑ,ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ.....ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ -ΘΕΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ.
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΘΕΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΘΕΟΣ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΕΝ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΘΕΩΝ,ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ.
  ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑ,ΠΕΡΦΡΟΝΥΤΑΙΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΕΜΠΟΡΟΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΠΑΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.
  ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....Google

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ,ΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΠΑΣ ΣΤΑ ΝΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ...ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΝΑ.

  ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2007 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΕΜΠΟΡΟΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ
  ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
  ΖΗΤΑΕ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΙ
  ΑΧ... ΤΙ ΑΔΙΚΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ.

  ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....google

  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ.
  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 1973.ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ6 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ.
  1. Η ΠΟΡΕΙΑ.ΑΠΟ ΠΙΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
  2.Η ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ.
  3.ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ.
  4.ΔΕΙΧΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΘΕΟ.

  ΧΟΥΦΤΩΣΕ Η ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ
  ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΓΕΡΑΣ
  ΠΟΥΠΟΥΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΝΟΤΙΑ
  ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

  ΜΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
  ΠΟ ΣΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΚΑΙ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΧΑΜΩ.

  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 196Ο ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΩΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΜΑΖΙ.
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΥΝΟΥΣΕ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ.
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΓΚΕΝΡΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com...Google.

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΑΙ ,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Η ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΑ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙ ΚΗΣΗ.ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

  ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΤΑΠΕΙΝΟΙ-ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ.
  1Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΡΕΨΕΙ,ΠΑΡΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΦΘΗΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΑΣΥΤΡΑΛΙΑΣ,ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΑΚΟΜΑ.

  ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ.

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ
  ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.\

  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΡΟΚΟΠΗ
  ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ.

  ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ
  ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ
  ΜΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ
  Μ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ,ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ,
  ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ
  ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΓΩΩ ΑΥΤΟ
  ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ.

  ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. THANASIS THIMIOPOULOS. TA ELLINAKIA TIS XENITIAS.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.TΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  TA ELLINAKIA TIS XENITIAS.

  HYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA.

  HYVÄÄ ΗUOMENTA SUOMI-FINLAND.

  www.athanasios.thimiopoulos.co..... Google

  ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΙΣ ΕΞΟΦΥΛΛΟΝ ΒΙΒΛΙΟΥ.ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2Ο13 ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΡΑΑΧΕ,ΣΟΥΟΜΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ 1649, Ο ΚΡΑΦ ΠΕΡ ΜΠΡΑΧΕ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ. KALIMERA ELLADA-HYVÄÄ HUOMENTA SUOMI-FINLAND.

  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΝΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΑΝΑΜΙΚΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ,ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ,ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΞΕΧΑΣΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ.

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟ ΑΨΥΧΟ ΧΑΡΤΙ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ Η ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.

  Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ ΔΕΚΤΗ.ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΒΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ.

  ΦΥΣΣΑΕΙ ΑΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑΣ
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΩΠΗΓΑΙΝΩ
  ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ.

  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΦΗΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΑΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ
  ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΟΙ
  ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ.

  ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΔΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ.
  ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΚΑΛΑ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΤΙ ΧΑΛΕΥΕΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΦΙΝΛΑΝΙΔΚΗ ΓΗ...Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΑΑΧΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΟΛΗΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ...HYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.

  ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com......GOOGLE

  ΑΜΕΡΙΚΗ-ΑΓΓΛΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
  ΜΑΣΟΝΙΑ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΑΣΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666.

  ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.

  Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2ΟΟ3,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩ ΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑΝΟΤΕΡΑΤΩΝ.

  Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ, ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ,ΤΕΚΤΟΝΩΝ,ΜΑΣΟΝΩΝ,ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΑΙΟΥΣ
  Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ.

  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΤΙ ΣΥΚΡΟΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΡΔΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΗΣΤΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΑΓΕΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com...... google.

  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ.

  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666....
  ΜΑΣΟΝΙΑ...ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666....
  ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΑΓΕΙΑ.ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.

  ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΖΩΗ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΚΗΝ,ΚΑΚΩΣ ΜΑΘΑΝΕ ΔΥΟ ΜΑΓΙΚΑ ΤΕΤΙΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΕΡΙ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΩΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΡΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΣΙΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ..ΠΙΣΩ ΜΟΥ Σ ΕΧΩ ΣΑΤΑΝΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΑΜΟΙΒΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΑΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΕΝΤΕΛΕΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΠΗΡΑ 2Ο ΤΟΜΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ...ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩΣΑ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΨΗΛΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ..

  ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΤΡΥΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΜΑΓΕΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΑΥΡΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ-ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΡΠΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ 4Ο ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΩΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΥΚΟΝ ΚΥΜΩΛΙΑΝ ΚΑΙ...ΚΑΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΛΙΓΟΙ.ΣΤΟΠ.

  Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ.

  Η ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ,Η ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΘΕΩΝ.ΣΤΟΠ.

  ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΦΤΑΧΝΟΥΝ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟ ΕΕΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝΕ ΘΕΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΓΙΟΥΣ.

  ΜΕΧΕΙΣ ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ Η ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ.
  ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΓΑΡΦΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΣΕ ΜΑΓΟΥΣ.ΣΤΟΠ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....GOOGLE...
  ΑΤΙΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ,ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗ ΜΑΤΙΕΣ.ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ,ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...1973-2ΟΟ4.
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΝΑ ΗΡΘΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ 1943.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗ 1981-1995 2 ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΠΟ 1973 ΜΕ 25 ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΚΑΙ 5 ΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΝ.

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΥΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΑΡΜεΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ,Ο ΠΟΤΕ ΜΕ ΦΑΚΕΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ.

  ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΕΣ ΜΟΥ.

  1973-1977.ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ 1973 ΕΩΣ 1977 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΤΥΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΑΔΕΙΑ.ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΔΕΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΡΙΣΕΙ Ο ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ Γ.Μ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  1983.ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ-ΥΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.16ΜΗΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

  199Ο.ΕΙΟΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΥΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ,ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ,ΦΩΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 199Ο ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΧΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΚΑΙ9 ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΔΕΙΑ ΕΚΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΜ ΜΠΡΕ ΣΟΥΛΤΑΝ.

  1995.ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΑΠΕΡΙΨΕ.ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΦΥΑΚΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 32Ο.ΟΟΟ ΔΡΑΧ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ 8 ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΑΤΩ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΝΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΣΑΝ ΜΠΑΧΑΛΕΔΕΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


  ΕΝ ΠΕΡΙΛΥΨΕΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΒΙΒΛΙΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com..... google

  1.ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ.
  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΕΓΔΑΡΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝ,ΕΓΙΝΑΝ ΨΩΡΙΤΕΣ ΑΥΤΟΙ.ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΔΡΟΥΝ.
  ..........................................................................
  2.ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΤΑΡΤΥΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΑΓΡΙΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.
  Ο ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗ.
  ...........................................................................
  3.ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ.ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.

  ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

  ΝΟΜΟΙ ΑΝΟΜΟΙ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΟΡΠΑΤΕ.
  ΤΙΤΛΟΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΚΑΥΜΕΝΟ.
  ..........................................................................
  4.ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  1981-1995 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΑ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ 75 ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΥΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΘΩ.

  ΝΑΙ.ΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΠΗΓΑ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΛΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1967 ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 1968 ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ.ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΓΗ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΖΟΥΣΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΜΟ ΣΚΥΛΙ...
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  2ΟΟ5.ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗΣ.ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ.ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΦΩΤΗΣ ΜΙΛΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΑΚΟΘΥΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΣΩ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ JuToube...
  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ-ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ...ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΩ...

  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.

  ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ.
  ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ..ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΤΥΡΓΥΡΝΩ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ.ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΣΤΗ ΦΤΕΡΗ.

  ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΤΟΤΕ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ...ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ...ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

  ...ΔΕΝ ΤΣΓ...Α....ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ ΑΝΑΘΥΜΑ ΤΝΩΡΑ ΠΟΥ ΓΗΝΘΗΚΑΜΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΧΩΡΑ...ΚΑΙ ΣΥΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.

  ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ....
  ...ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ,ΟΥΤΕΙ ΚΡΙΑΣ,ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ.ΚΙ ΛΕΓΟΥ ΤΥΩΡΑ ΚΙ ΗΓΩ ΠΑΛΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕΙΣ...ΑΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝ,ΚΙ ΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΝ ΧΩΝ.

  ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΜΑΣΛΑΤΙΑ ΝΑ ΦΥΓΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ.
  ...ΝΑΧΑ Μ...Ν....Ι...ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜ....ΣΑ ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝΕ ΤΗ ΠΟΥ......ΤΣΑ..ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΗΓΩ Η ΚΑΥΜΝΕΟΥΣ ΚΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΙΤΑΓΜΕΝΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΛΕΟΥ...ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΝ ΜΗΤΣΙΟΥ ΔΛΙΑ, ΦΑΓΙ ΚΙ Μ...Ν...Ι.ΚΙ ΠΑΡΤΟΥΝ ΚΙ ΤΝΨΥΧΗ.

  ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ.
  ...ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΛΕΓΑΝΕ...ΑΡΤΣΙ,ΜΠΟΥΡΤΣΙ ΚΙ ΛΟΥΛΑΣ..ΚΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥ ΤΩΡΑ ΗΓΩ Η ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ...ΠΛΗΡΟΥΝΕΙ ΒΛΑΚΑ ΚΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ...

  ΚΙ ΣΤΑ ΠΑΠΠΟΔΙΑΜ ΜΑΣ ΛΕΓΟΥ ΤΩΡΑ ΗΓΩ ΑΠ ΤΑΧΑΣΑ ΚΙ ΤΑ ΤΡΙΑ....ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ ΟΥΤΕΙ Μ...Ν....Ι....ΟΥΤΕΙ ΠΟΥ....ΤΣΑ ΣΤΟΥ ΒΡΑΚΙ...ΤΑΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΒΡΕ ΓΚΟΥΝΤΗ...ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΤΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΡΟΤΕΣ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΑΤΡΙΔΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΙΜΑ ΤΝ ΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΑΠ ΤΑΡΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΒΟΥΛΗ..ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΓΚΙΑΣΜΕΝ..
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΘΕΙΟΣ ΛΕΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΥΡΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΣΛΑΤΩ ΣΑΝ
  ΤΜΑΚΟΥ ΝΤΣΙΑΤΣΙΑΛΟΥ...ΤΟΤΕΙ ΑΥΤΕΙ ΣΤΑ 93 ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ 13...

  ΑΧ ΘΥΜΗΘΚΑ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΠ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥΛΟΥΜΟΥΤΟΥΣΑΝ ΚΙ ΜΑΣΛΑΤΟΥΣΑΝ..

  Η ΝΑΤΣΙΟΥΣ ΕΛΗΓΕΙ ΣΤΟΥΝ ΜΗΤΣΙΟΥ ΟΤΑΝ ΒΟΣΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΚΕΡ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΑΡΜΑΝΙ ΑΠΟ ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

  ΕΛΕΙΓΕΙ Η ΝΑΤΙΟΥΣ ΣΤΟΥΝ ΜΗΤΣΙΟΥ.

  ...ΑΡΕ ΜΗΤΣΙΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΙΡΑΣΟΥΜΕΙ ΦΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΚΕΡ,,,ΠΟΤΕΙ ΗΣΥ ΑΠΟΥ ΚΑΤ,ΠΟΤΕΙ ΗΓΩ ΑΠΟΥ ΠΑΝ...ΚΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΙ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ...ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΑΡΕ ΝΑΤΣΙΟΥ ΘΑ ΠΕΙΡΑΣΟΥΜΕΙ ΠΟΥΛΗ ΚΑΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒ ΤΙΠΟΥΤΑ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΟΠΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝ ΚΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΤΟΥΝ ΓΥΡΝΑΣ ΜΟΝΟΥΣ ΑΠ ΝΑ ΣΤΟΥΝ ΓΥΡΝΟΥΝ, ΝΑ Σ ΑΠΔΟΥΝ ΚΙ ΝΑ ΣΤΟΥΝ ΚΟΥΠΑΝΟΥΝ.
  ΚΙ ΗΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΑΚΟΜΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΝΗ-ΔΑΔΙΑΣ-ΝΕΑ.
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΣΤΟ...athimiopoulos@hotmail.de....

  ΑΛΛΑ ΠΑΡΚΑΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΟΥ ΠΛΟΚΑΡΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ E-MAIL:.info@athanasios.thimiopoulos.com

  ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ Η ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΕ ΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΚΟΓΚΛΕ...ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ..ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΡΘΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΕΔΙΑΣ-ΝΕΑ...
  www.athanasios.thimiopoulos.com....Google

  ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ.

  ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ.

  ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΠΑΔΙ Η ΑΓΕΛΗ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΤΙΚΟΝ.
  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΕΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΛΗ ΕΚΑΣΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΩ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΥΣΤΕΡΑ ΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΚΟΣ.
  ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΕΝΑΣ ΜΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...ΕΙΧΕ Η ΓΑΤΑ ΕΜΝΑ ΑΥΤΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΚ.ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΖΩ.

  ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ. ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΥΛΙΓΑΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ...ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΥΣΣΑΜΣΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΕΝ ΠΡΩΤΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
  ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΙΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ,ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ...ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΜΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

  ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ...ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΑΤΣΗ ΤΟΥ 1921.
  ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΛΕΙ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΑΡΦΩ ΟΣΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΤΟ 1943 ΕΝ ΕΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ-ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΛΛΛΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟ 1947 ΟΠΟΥ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΗΝ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΟ ΣΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ 666 ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1967 ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΡΑ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο...

  ΜΕΤΑ ΤΟ 1967 ΕΠΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΔΥΟ ΠΑΔΑΚΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ..ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ.
  ΠΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1922 ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΟΙ.

  ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚΑΤΩ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1912 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 195Ο Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ 25 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥΣ.

  ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ 8 ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΩΝ 18 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩΣΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΦΡΕΖΙΚΑ ....ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΛΑΧ ΤΑ 7.5ΟΟΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΛΑΓΑΝ ΟΙ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝΤΡΙ ΟΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 2ΟΟΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΔΕΦΛΟ ΤΟΥ ΟΒΡΙΟΓΑΛΛΟ ΝΙΚΟΛΑ ΖΑΡΚΟΖΙ..

  ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΛΕΒΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΜΕΙΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΕΜΙΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΕΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ...

  ΝΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΟΒΡΙΟΓΑΛΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ ΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ...
  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑΣ ΜΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΧΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΓΩ....ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΤΣΟ ΚΥΝΗΓΗΩ...

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΩ ΟΤΙ Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.
  ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...
  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΠΑΘΙ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΑ...ΛΕΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΩΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΩΝ....ΑΔΙΑΒΑΣΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ...

  Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1921 ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΝΑ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΑΓΑΔΕΣ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.

  ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....google

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 196Ο-2ΟΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΕΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, 1981-1995.ΜΕ ΠΑΝΕΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΤΛΟ,ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ,ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙ ΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΑ ΕΛΕΧΓΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΓΛΕ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝΣ ΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΦΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΥΨΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΛΩ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ Η ΠΟΛΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

  ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ.

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...Χ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΝΑΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΓΩ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΧΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

  ΑΤΟΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΕΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΙΑ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ.
  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
  -ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ 3 ΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
  -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΙΜΟ ΕΝΑΝ Η ΔΥΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
  - ΜΟΣΝΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΑ-ΜΑΜΗ- ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕΙ ΔΛΙΑ,ΟΥΤΕΙ ΛΕΙΦΤΑ,ΟΥΤΕΙ ΜΝΙΑ...

  ΑΥΤΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ.ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΡΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟ...ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΖΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΝ. ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΡΕΑΣ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ.

  ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑΤΛΙΚΕΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ....ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΡΑΜΑΝΟ ΜΕΣΩ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ 3Ο ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ...ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΗΤΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΧΩΡΙΑ ΕΜΑΘΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ...ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΝΕ ΕΚΑΝΕ ΚΛΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ..

  ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΡΙΖΑ Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΑ ΑΘΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

  ΑΠΟ ΤΟ 1968 ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΠΤΙ ΕΓΩ ΒΟΣΚΑΩ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΝΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΕΡΤ..ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ...ΚΑΙ ΜΠΡΕ ΧΑΛΕ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΥΜΑΝΣΙΟ Η ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ Η ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.
  ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΚΑΤΩ...ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΡΙΟ ΘΗΡΙΟ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ Η ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΝΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΒΙΑΣΤΗΣ.

  ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ.

  ΕΤΣΙ ΙΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ...ΑΛΛΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΣΕΚΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΡΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.
  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΜΑΜΗ.
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΜΑΡΑΚΙΑΣΜΝ ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΜΑ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ....ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑ ΜΟΝΙΜΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΛΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΩ...
  ΣΤΑ 65 ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ....ΓΙΑ ΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΝΕΑΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΑΝ ΠΑΠΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΟΚΚΑΚΙΑ.

  ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ.
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ...ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ.

  ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΑΔΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΡΟΤΑΝΕ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ....ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ...ΓΑΜΗΘΥΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΛΥΘΗΝΕΣΘΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..
  ΑΝΤΕ ΚΛΑΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΦΩΝΑΞΕ ΑΓΡΟΤΗ ΒΓΑΛΕ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ.

  Η ΓΗ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΚΟΛΗΓΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

  ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΛΕΟΝ ΤΟΛΣΤΟΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΟΛΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.

  ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

  ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΟ 1943 ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΓΗ ΜΕ ΕΞΠΟΥΛΗΣΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΣΗ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΘΗΚΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ.
  ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 12 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΖΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4Ο ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΕΜΜΑ 5Ο.ΟΟΟ ΕΥΡΩ...Η ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 2ΟΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΙΟ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΑΡΑΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

  ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΗΤΣΗΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ....ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ...ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟ ΣΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΟΖΙΑΣΜΕΝΑ.

  ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ Η ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΟΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΓΟΡΑΣ..

  ΤΣΙΦΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΓΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΌΛΙΤΕΙΑ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ.
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΕΝΡΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΝΔΟΞΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΟΑΞΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΗΡΙΑ ΟΛΑ....
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2Ο17.

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΔΙΞΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ.
  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΚΤΟΣ.

  ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ.
  ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.

  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΓΕΝΝΑΤΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ...

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΡΑΓΚΩΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΒΑΤΕΩΝ.

  ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΑΛ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΒΕΚΑΝΝΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΙΝΔΟ ΟΤΙ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΥΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ....ΠΛΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΟΛΙΓΩΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΤΑ ΤΟΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠ ΕΛΕΓΑΝ.
  ΗΓΩ ΝΑ ΒΟΥΛΗΥΤΩ ΚΙ ΟΙ ΑΛ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΘΟΥΝ.ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΜΕΣΙΕΔΕΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΛΕΩ ΝΤΕ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΞΕΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ.

  ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 195Ο ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ. Η ΜΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ....ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΝΑ ΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΑΜΠΡΟ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΛΕΙ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ..ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΤΥΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΚΙΑ..

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΤΥΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΙΓΟΝ ΚΟΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ.

  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ...ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ... ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.ΑΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΑΝΑΦΕΞΕΙ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΜΑΓΕΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ... www.athanasios.thimiopoulos.com...Google...

  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟΝ ΕΞΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΛΗΣ ΣΥΝ ΠΑΝΩΛΗΣ....

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.

  ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ...ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ....ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΕΠΙ ΟΔΟΝΤΑ..ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.

  ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ....

  ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ.

  ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ....ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ...ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ...ΤΕΚΤΟΝΩΝ...ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΟΜΑΣΩΝΩΝ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ...ΒΟΜΒΕΣ...ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ...

  ΟΧΛΟΣ...ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...

  ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΛΕΣ...ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.


  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΛΟΣ.

  ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
  ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

  ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΑΥΤΗΝ.

  ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΝΕ
  Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

  ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ.

  ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ
  ΠΟΥ ΑΨΗΛΑ ΣΕ ΠΑΕΙ
  ΜΑ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ
  ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ.

  ΞΕΚΙΝΗΣΑ Σ ΑΝΗΦΟΡΙΑ
  ΣΤΟ ΥΨΩΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ
  ΜΑ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
  ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΗΡΟΦΑ
  ΣΑΝ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΙΣΑ
  ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΕΥΤΩ
  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ
  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ
  ΠΕΤΡΕΣ ΚΙ ΑΓΚΑΘΙΑ
  ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ
  ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΟΜΕΝΟΣ..

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2Ο17...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο.
  ΑΠΟ ΝΕΑΡΟΣ ΤΟΤΕ ΕΓΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.

  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΘΑ ΞΕΨΥΧΙΣΕΙ... ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.
  ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΤΥΡΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ....

  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΑΤΑΦΗ ΑΚΟΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

  ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ
  ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ
  ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΖΟΥΜΕ
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

  ΑΥΤΟ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.
  Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ.

  ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ
  ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ
  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
  ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...

  ΠΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ
  ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΝΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.

  ΦΩΝΑΞΕ ΑΓΡΟΤΗ
  ΒΓΑΛΕ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ
  ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ
  ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ.

  ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΣΚΥΛΙ.
  ΕΙΣΑΙ ΤΟ 2Ο% ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΝΗΣΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...

  ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ..

  ΑΝΑΓΑΚΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΣΗΜΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ....ΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΞΗΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΤΕ ΘΕΟΙ...ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ...

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΙΣΩ
  ΚΙ ΑΥΤΗΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ.

  ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ.

  Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΙΑ...

  ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.

  ΑΓΡΟΤΗ ΣΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ, ΔΝΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
  ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΥΡΜΑΤΑ, ΣΟΥΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΜΠΟΡΑ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ
  ΨΑΞΕ Ν ΑΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ.

  ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙΟ ΦΤΩΧΟΣ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΞΗ
  ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ,ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΩ ΟΛΗΜΕΡΙΣ
  ΑΛΛΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ,ΑΛΛΟΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ
  ΤΗΝ ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΓΗ ΠΟΤΙΖΟΥΝ.


  ΑΓΡΟΤΗ ΒΑΛΤΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ ΒΑΡΙΑ Ν ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.
  ΑΥΤΟ ΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ...ΣΤΟΣΥ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.  www.athanasios.thimiopouos.com....google

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ....ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ....ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.  ΛΑΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ...ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ....ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

  ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΕ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΓΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΟΜΕΝΣΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ....ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑ ΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.


  ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΠΑΔΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΛΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΣΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΡΟΚΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

  ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΝΑΔΙΟΡΓΝΑΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

  ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΣ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

  ΝΑ ΑΛΛΑΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ.  ΤΕΡΜΑ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ....Ο ΚΑΘΕ ΑΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΣ....

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΛΙ....ΕΝΑΣ ΚΟΤΟΠΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΝΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΕΡΤ....ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΠΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ....ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΜΑΛΙΑ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΤΕΙΝΕΣ ΕΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΡΤΙΣΑΔΙΑ ΤΙΣ ΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΙΣ ΣΚΥΛΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗ Ε.Ρ.Τ... ΜΠΡΕ ΧΑΛΕ...

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΗ...Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ...  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ...

  ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ....ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΒΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ.

  ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΦΑΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.

  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑ ΣΤΑΣΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ...ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ Π.Χ. ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΣΚΥΛΟΙ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.

  ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5.ΟΟΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 25Ο.ΟΟΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ 5Ο.ΟΟΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3ΟΟ.ΟΟΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΛΟ...ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ 3% ΕΣΩ 5% ΒΑΣΕΙ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 99%...

  ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ Ο ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΤΣΑΚΩΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1821 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΣΑΚΩΣΝΕΙ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΣΥΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΔΙΑΟΒΟΛΕΒΡΩ...ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ.

  ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΣΩ ΕΓΩ...
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΧΟΧΟΛΟΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΡΤΑΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΩΝ..

  ΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΓΗΡΑΠ ΚΑΙ ΓΡΑΠ, ΝΑ Τ ΑΡΠΑΖΟΥΝ,ΝΑ ΤΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΣΟΠΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

  ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
  ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Η ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟΣ.

  ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΑΠΩΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ.

  ΑΤΣΙΜΙ...ΧΟΥΣ....

  ΙΤΣ...ΝΙ...ΤΣΙ...

  ΑΚΕ ΟΥΚΙ...ΓΙΟΚΟ ΚΕΡΙ...ΜΑΕ ΚΕΡΙ...ΟΣΙΜΟ ΚΕΡΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. MOΝΗ ΔΑΔΙΑΣ-ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com......Google

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΑΔΙΑΣ.

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΟΥΡΑΝΟ ΟΤΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ...ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ....

  Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΒΡΑΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Η ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ.

  ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΥΤΗΣ....ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ...

  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
  ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2Ο17 ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΠΑΘΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΥΠΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ.

  ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΣ....ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...

  ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.
  ΙΣΗΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.
  ΙΣΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΣΤΟΥ 666.

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ....ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΧΡΙΣΤΟ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.

  1.ΧΡΙΣΤΟ...ΝΑΙ....Η...ΟΧΙ
  2.ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ....ΝΑΙ....Η...ΟΧΙ..
  3.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΜΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΦΙ.

  ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΗ.

  ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ..
  ΤΑΓΜΑΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΓΜΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΟΠΟΤΕ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΝΥΧΤΑ.

  ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ...ΧΡΙΣΤΟ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ.

  Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΟ.
  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
  ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΕ ΤΣΑΚΩΣΕΙ..

  ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ...ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΝΕ ΘΑ ΚΥΚΟΦΟΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΛΟΥΣ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.
  ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΔΙΕΙΑ.Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...ΙΣΤΟΡΙΑ...ΠΑΡΑΔΟΣΗ..ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙ ΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ.

  ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟ ΑΡΧΙΖΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

  ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΗ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΓΜΑΤΑ.
  ΠΡΙΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΛΑΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1945 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΛΥΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΞΕΡΑΙΣΕΩΝ ΟΠΩΣ Η ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΚΑ ΚΡΑΤΗ...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΜΕΤΟΧΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

  ΜΕΤΑ ΤΟ 192Ο ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΤΟ 1945-1949 ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΑΝΕ ΟΙ ΞΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΞΕΝΙΤΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΥΑ

  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΑΒΣΙΛΕΥΕ Η ΟΠΟΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

  ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΜΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΥΣΑΥΡΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΔΑΔΙΑΣ.

  ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ ΤΟΥ...Mattjeacock...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

  Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΑΝΕΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΦΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ.....ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ....ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΡΕΑΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΕΓΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΔΙΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΤΑ...ΑΓΕΛΑΔΙΑ...ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΖΟΦΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΨΟΦΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..
  ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ..

  ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΣ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΔΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΠΔΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΑΜΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ Ο ΑΛΛΟΙ....

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

  ΕΞΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ο ΚΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ..ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΧΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΔΜΑΛΙΑ..

  ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...
  ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΓΑΤΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ...

  ΚΡΑΤΟΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑΣ...ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ...ΚΡΑΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΤΙΣ ΕΦΕΝΤΗΜ....ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ...ΚΡΑΤΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ...ΚΡΑΤΟΣ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ.. ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ...ΚΡΑΤΟΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΣ...ΚΡΑΤΟΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ... ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΨΑΛΙΣΜΑ ΣΤΑ ΚΩΛΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΗΝ ΚΡΑΝΙΣΙΑ ΜΠΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΑ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ.

  ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΖΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟΠΟΔΑΡΑ.

  ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ....ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ...ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑ ΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΘΗΘΗΣΕΙ..ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΟΜΙΧΛΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΕΡΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΛΙΑΝΙΣΕΙ ΤΑ 3ΟΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ....

  ΛΥΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ Η ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΕ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

  ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟ..ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΥΓΗΣΟΥΝ ΘΕΛΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ.

  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ.ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΝΩ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ..ΓΡΑΦΩ ΟΜΙΛΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΞΕΠΕΤΑΓΜΕΝΟ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.

  ΟΔΥΠΟΡΟΣ ΑΝΤΑΜΩΝΕΙ ΑΓΩΓΙΑΤΗ
  ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΡΑΤΑ
  ΣΤΡΙΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ
  ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

  ΚΟΡΝΙΑΧΤΟ Ο ΕΝΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ
  ΠΟΝΟ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΜΟ Ο ΑΛΛΟΣ
  ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ
  ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

  ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΠΑΧΑΛΟ...ΑΝΩΜΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙ ΜΙΚΡΟ,Ο ΛΥΚΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΡΟΚΑΝΙΣΕΙ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΟΝΟΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΦΑΓΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΚΟΣ ΚΡΑΤΟΣ...ΠΑΡΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΒΛΑΜΕΝΟΣ..

  ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΟΡΝΙΟ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ THANASIS ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗΣ...THANASIS, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ Θ...AΛΛΑ TO T...ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΙΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΜΙΟS ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤHESSALONIKI ΚΑΙ ΤΗ ΑΘΗΝΑ...ΑΤΗΙΝΑ ΚΑΙ ΑΤΗΕΝ ΜΠΡΕ ΜΠΑΧΑΛΕ..

  ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ...ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΡΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΑΡΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΕΚΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ..

  ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΚΕΙ...ΑΡΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΒΙΒΛΙΩΝ.
  ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΨΩΜΙ...

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ.

  ΔΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ,ΔΛΙΑ,ΠΑΡΑ,ΦΑΓΙ ΚΙ ΜΝΙ...ΚΙ ΠΑΡΤΟΥΝ ΚΙ ΤΝΨΥΧΗ...

  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ,ΣΤΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...ΤΑ 3ΟΟ ΓΙΔΟΡΠΟΒΑΤΑ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΣΟΜΠΑΝΡΑΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ...
  ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ...ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

  ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΑΛΙ ΕΧΩ.

  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ
  Η ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΝΕ.

  ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ,Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΟ ΤΟΥΣ ΟΜΩ..

  ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ...ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ..

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ.ΕΚΤΟΣ ΛΕΩ ΑΝ ΛΕΩ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ...

  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com...... Google

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.
  .......................................................................

  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  Μ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΕΡΑΣΕ
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
  ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΩΗ
  ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΠΑΝΩ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
  ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

  ΕΙΠΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
  ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΜΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ.

  ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝΕ
  ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ
  ΜΑ ΕΓΩ ΓΥΡΝΩ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΣΤΑ ΕΡΗΜΑ ΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

  ΣΑΝ ΠΗΡΑ ΕΝΑΝ ΑΝΗΦΟΡΟ
  ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ
  ΜΑΚΡΙΑ ΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΑΧ...ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ
  ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ
  ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ
  ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ.

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
  ΙΣΩ ΑΦΗΣΩ ΚΟΚΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ.

  ΜΕΣ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ
  ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ
  ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΙΑ
  ΣΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ.


  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΑΚΙΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΕΝΑ.

  ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ
  ΜΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ.

  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.... Google

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.
  ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 66 ΓΑΜΩ...ΦΤΥΝΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ. ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΛΕΓΩ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.

  ΣΠΑΘΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.

  ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΣΑΤΑΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

  ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ ΚΑ ΕΡΗΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΛΕΧΓΕΙ.
  ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΕΤΕΛΣΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ Η ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΤΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΝ 6 ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ....6.6.6.....ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΔΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΣΤΟ 666...
  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ..

  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΜΑΓΕΙΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ-ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΘΕΟΥ-ΘΕΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ.
  ΝΕΚΑΜ ΑΔΩΝΑΙ ΣΤΟ ΡΕΜΦΑΝ ΚΑΙ ΒΑΑΛ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
  ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2Ο17.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΕΜΠΟΡΟΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.... Google

  ΕΜΠΟΡΟΙ ΖΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.
  ΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΑΝΤΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
  ΖΗΤΑΝΕ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΧ ΤΙ ΑΔΙΚΙΑ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ
  ΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΠΣΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΑΝ ΑΡΧΙΚΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ.

  ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΙΑ ΜΟΥ ΜΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΜΕΙΝΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ 2Ο17 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

  196Ο-1967 ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ.
  1965.ΗΡΘΕ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1978 ΕΙΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ.
  ΣΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΦΥΕΓΑ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΑΓΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΦΕΥΓΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΑΙΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ.
  ........................................................................
  1966...ΗΡΘΕ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΑΣ 1967 ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΦΥΓΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ...ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΜΙΣΟΥΣΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ.
  ...........................................................................
  ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟ 1964 ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΤΡΑΣΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  ...........................................................................
  ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΝ ΟΔΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΕΔΩΣΑ 5ΟΟ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.
  ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ,ΕΜΠΟΡΟΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.
  ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ...ΠΟΙΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ...
  ...........................................................................
  1967 ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΓΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΜ ΤΟ ΤΑΞΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΟΤΕ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΣ ΕΚ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ.
  ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΛΑΖΑΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΟΔΟ ΜΑΚΕΝΖΥ ΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙ.
  ΜΕΣΑ ΣΕ 13 ΜΕΡΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΥΛΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΣΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΥΒΑΚΙ.
  Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΙΑ ΘΑΝΑΣΙΝΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΒΑΓΓΛΕΗ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΑΚΟΜΑ.
  ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΕΚΟΡΤΑΦΕΙΟ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΧΑΛΕΒΕ ΝΑ ΕΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΦΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΕΚΛΗΣΑΚΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ 1947 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΑ...ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ...ΕΚΕΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΑ 13 ΚΑΙ ΚΑΤΙ...
  ΑΧ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  www.athanasios.thmiopoulos.com....google

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΣ ΟΥΤΕ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΧΡΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΨΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΚΟΜΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.

  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.
  ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΦΑΕΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΞΕΝΟ ΧΩΜΑ.

  ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΓΕΛΑΔΑ...ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
  ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑ
  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
  ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ
  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ
  ΟΒΡΑΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ.

  ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΕΡΑΣΕ
  ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
  ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΩΗ
  ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΠΑΝΩ.

  ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΖΩΗ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2Ο17.ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2Ο18 ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

  ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΗΡΙΣΕ
  ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ
  ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥ.

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
  ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ
  ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
  ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ
  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

  ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΑΠΑΝΤΟΧΗ
  ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ
  Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ
  ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.

  ΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ
  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
  ΓΙΑ Ν ΑΒΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ.

  ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ
  ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
  ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ
  ΓΙΑ Ν ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ.

  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2Ο18 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.

  1.ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....
  2.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.
  3.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.
  4.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ.
  5.ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ.
  6.ΟΙ 3ΟΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
  7.ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
  8.ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
  9.ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ.
  1Ο.ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥ.

  ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΟΥΘΕΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΑ ΣΕ 4Ο ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΚΑΒΑ ΕΡΗΦΕΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.

  ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ 666 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...

  ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  1.ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥΣ.....ΤΟΞΟΝ ΠΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΟΡΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ.

  Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΛΩΠΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666....ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΝ.

  ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ... ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...

  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ...

  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ.
  ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ...ΗΘΙΚΙΟ....ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ....ΠΟΛΙΤΙΚΟ...
  ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ...
  ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ...ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ....ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ....ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ Η ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΥΟΠΟΔΑΡΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑΡΚΩΜΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΙΛΟΥΜΗΝΑΤΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑΚΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΑΣΙΣΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  ΑΠΟ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ Θ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ...ΝΑΙ....ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΘΙΟΣ ΗΓΕΤΗ ΟΧΙ...ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΗΤΕΓΤΗΣ ΟΧΙ....ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΟΧΙ...
  ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΠΙΚΟΙ...ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ...

  ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΚΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 5 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ...
  ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΓΗ.
  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΑ ΖΟΥΖΛΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΓΕΝΝΑΤΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΑΤΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ.

  ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΘΑ ΧΑΛΕΒΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ...ΑΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ....ΣΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΗΓΕΜΟΝΩΝ ΚΑΤΑΔΟΤΩΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

  ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.
  1.ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...
  ΓΡΑΨΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΡΙΦΙΑ ΓΚΑΒΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ....ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΖΟΦΑ... ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΡΓΥΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΥΡΙ ΣΤΑΡΙ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΥΠΙΟ Τ ΑΜΠΑΡΙ....ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ ΣΑΝ ΤΟΥΝ ΜΗΤΣΙΟΥ ΤΟΥΝ ΝΤΑΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕΙ ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑ, ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΣΑΛΟΥΝΙΚΗ ΓΙΑ Ν ΑΜΠΔΗΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΡΙΤΣ...ΚΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟΤΕΙ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ...ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ, ΟΥΤΕΙ ΚΡΙΑΣ ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ...ΝΑΧΑ ΜΝΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ,ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝΕΙ ΚΙ ΤΝΠΟΥΤΣΑ....ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...

  ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΤΣΑΔΕΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΤΩΗ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΤΙΣΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΔΟΜΑΝΤΡΙΩΝ...

  ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΣΑΚΩΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΖΑΝΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΑΔΕΣ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
  ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ
  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
  ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

  ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΝΤΙΚΙ
  ΤΡΥΠΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΖΕΙ
  ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΠΟΥΡΓΗΤΙ.

  ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΕ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ...

  ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΥΚΟΛΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...

  ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ...
  4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ...ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ 3ΟΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΔΗ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ.
  ΔΡΑΚΟΙ....ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ...

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...ΚΑΤΑΔΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ....

  ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ....ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ..ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ...

  1.ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩΝ ΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟ....

  ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ....ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΟΘΕΟ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ.
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ....ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΧΤΙΡΙΣΤΟ 666 ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΣΣΕΣ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ ΤΙΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ...ΚΑΤΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΚΟΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ.
  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΙΦΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΥΡΤΣΙ ΚΙ ΛΟΥΛΑΣ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ...

  ΦΤΥΣΕ ΕΑΝ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΙΚΕΣ ΔΑΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ...ΔΙΟΤΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ...ΣΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ....ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...
  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...
  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ....
  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. 2Ο18 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΑΓΕΙΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.
  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.
  ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ.

  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΚΑΙ...ΦΑΓΙ... ΨΟΥΜΙ... ΚΙ ΜΝΙ....

  ΤΟΥΧΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΈΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΙΡΩΠΙΝΗ ΔΥΟΠΟΔΑΡΗ ΑΓΕΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΜΕΤΑΒΡΑΣΜΕΝΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
  ΡΙΞΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
  ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ
  ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.
  ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2Ο18 ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ 5 ΜΗΜΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΞΟ ΧΩΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΕ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ.
  ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΑΛΥΒΙ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΛΟ ΚΑΛΥΒΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΛΟ ΚΑΛΥΒΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΟ
  ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗ.

  ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΕΚΤΟΣ ΜΑΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΗΘΑΚΙΑ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΤΙΚΙΟ΄
  ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΡΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΕΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΙΑ ΙΑ ΠΑΝΤΑ...
  ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΕΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΔΟΞΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΝΘΟΥΝΞΑ ΑΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙΜ ΝΕΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΣΕ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ....ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΚΟΛΕ ΚΑΙ ΧΟΧΟΛΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΓΗΣ...
  ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ....ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΕΙΟΤΕΡΗ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΜΙΣΟΑΡΧΟΝΤΩΝ....

  ΖΟΥΖΛΑ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΝΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΡΝΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΥΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΥΡΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟ 1943 ΚΑΙ ΜΕΧΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ...
  ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΝ ΕΡΧΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ.

  ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΒΡΕ ΖΟΥΖΛΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ...ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΣΑ...
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ....ΒΡΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ...

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...

  ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟ....ΜΙΣΟ..ΣΛΑΒΟ...ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΓΥΡΟΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 1944 Ο ΤΟΤΕ ΜΙΣΟΟΒΡΙΟΣ ΤΙΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΖΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΔΟΞΙΑΣ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΕΙΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ ΠΟΛΗΣ...

  ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ, Η ΒΟΡΕΙΑ, Η ΠΑΛΑΙΑ... Η ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΟΙ...
  ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΟΒΡΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ 1944 ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΙΤΟ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΑΛΙΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ 3ΟΟ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΟΑΓΕΛΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ...ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...

  ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ...ΚΑΙ ΔΑ ΔΙΑΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
  ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΒΡΑΙΚΑ ΨΑΛΤΗΡΙΑ...ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1944 ΤΟ ...ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ.....ΒΡΕ ΠΑΠΑΒΛΑΚΑ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ- ΔΙΟΤΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ-ΑΥΤΩΝ-ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ..

  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΥ ΝΙΤΣΕ.ΗΘΙΚΟΣ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑ ΜΕΝΑ ΒΡΟΜΙΚΩΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ...

  Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ...ΔΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ ΔΛΙΑ,ΦΑΓΙ ΚΙ ΜΝΙ ΚΙ ΠΑΡΤΟΥΝ ΚΙ ΤΝΨΥΧΗ...ΟΧΙ ΜΙΑ ΖΟΥΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΙ ΑΓΑΜΙΑ...

  Η ΟΒΡΑΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ..

  Η ΟΒΡΑΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΒΡΑΙΚΟΙ ΘΕΟΙ ΡΕΜΦΑΝ ΚΑΙ ΒΑΑΛ ΕΦΥΓΑΝ....ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ....

  ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΑΧΤΗ...
  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ...
  Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΡΙΧΝΕΙ ΒΟΜΒΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΚΟΡΕΑΤΗ ΧΟΝΤΡΟ ΤΣΙΑΝΓΚ ΤΣΙΝΓΚ ΤΣΙΟΥΝΓΚ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΜΑΣΟΝΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΟΥ....

  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΡΝΗ ΑΓΓΛΙΑ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΑΣΟΝΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ....ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947...ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...
  www.athnasios.thimiopoulos.com......google

  ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΡΙΑ...ΠΑΤΡΙΔΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ... ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΡΙΩΝ ΧΟΡΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ..ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ 3ΟΟ ΩΝ ΣΤΕΙΡΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.

  ΑΧ.. ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ....ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΧΡΟΝΩΝ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 74ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ...

  Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ
  ΑΠ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΜΥΑΛΙΟ
  ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΜΠΟΡΑ
  ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ.

  ΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
  ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
  ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΕΦΤΑ
  ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ
  ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ
  ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΓΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ
  ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΥΠΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ ΤΟ 1947...ΕΝΩ ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟ 1943...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΤΟ 2Ο18 ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΑ ΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ...ΕΓΩ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΣΑΤΑΝΟΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΣΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ 12 ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΟΛΥΜΠΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΔΙΑΣ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ..

  www.athanasios.thimiopoulos.com......Google

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...

  ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ....
  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ....Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΑΥΡΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ...ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΖΑΖΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΡΑΝΟΣ ΧΑΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΕΙΝΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ.
  ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΦΥΓΩ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΠΑΝΩ.ΤΟ 2Ο18 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 75 ΚΑΙ ΤΟ 2Ο19 ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΑ 76 ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1ΟΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ...

  ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΡΑ ΜΙΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΩ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 2Ο19...ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2Ο18 ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΒΓΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ...

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΝΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΝ ΣΑΝ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ....ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΚΙΑ Η ΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΠΛΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΗΜΑΤΩΝ.

  ΕΝ ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΤΗΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ...

  ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ.....ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΥΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΡΘΕΙ ΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΟΜΑΜΑΤΧΡΗ.

  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 2ΟΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΙΚΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ 2Ο ΚΑΙ 5Ο ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 1ΟΟΟ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΛΤΙΚΟΙ ΑΓΑΔΕΣ....

  ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΔΗΛΑΗ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΣΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ ΟΒΡΑΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΥΡΟΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΛΗΘΙΣΜΟΥ.
  ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΧΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΛΙΑ ΤΟΤΕΙ ΘΑ ΒΓΑΖ ΚΙ ΠΕΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΟΥΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΒΟΥΛΑ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΣ ΚΛΕΨΕΙ Η ΒΑΡΕΣΕΙ Η ΒΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΙΑ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ....ΑΧ ΑΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ Η ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΝΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΤΡΥΠΑ ΣΑΝ ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΤΤΙΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ..
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

  ΕΝ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ 2.Ο9.2Ο17.
  ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΕΝΑ ΕΙΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
  ΚΟΙΝ.ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΝ ΠΕΡΙΑΣ.

  ΣΥΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ.ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΑΧΡΗΓΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Ι174 ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΜΟΔΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΚΔΙΟΧΘΕΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΚΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΑΞΙΟΝ ΤΕΚΝΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΛΑΖΑΡΟΝ ΝΑΥΡΟΖΙΔΗ...ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2Ο15 ΣΑΣ ΕΚΑΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΚΚΡΥΒΕΙ..ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ Η Ε.Ε. ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΑ ΤΟ 2Ο15 ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟ 2Ο16 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΙΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΛΗΘΗΚΕ..ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝΝ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ.

  ΒΛΕΠΕ.ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ ΑΠΟ 26.Ο7.2Ο17.
  ΒΛΕΠΕ.ΑΠΑΤΗΣΗΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.6ΟΟ4-15-86ΟΟ.Γ.

  ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΝ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.ΑΡΩΝΑΣ.ΛΑΓΟΡΑΧΗ.ΜΗΛΙΑΔΗ.ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΣ.
  ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ...Π.ΚΕΡΑΜΥΔΙ.ΕΞΟΧΗ.ΕΛΑΦΟΣ.ΤΟΞΟ.ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ.

  Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
  ΝΑ ΔΝΕ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΑΣ.
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ....ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ Η ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΤΙΚΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ 1944 ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΑΧΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΔΩΝ.

  ΔΕΝ ΜΠΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟΣΥ ΝΟΤΙΟΥΣ ΑΡΧΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑΣ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. ΠΟΛΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.
  ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΖΟΥΖΛΑ ΓΚΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ.
  ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΝΕΟΣΥ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΥΣΤΟΡΗΜΑ.

  ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ...www.athanasios.thimiopoulos.com....google

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΟΣ ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΖΟΥΖΛΑ ΓΚΑΒΑ.

  ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ...ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΟΙ...ΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟ 1974 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΤΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΤΩΝ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΠΙΑΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 4 ΡΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΟΜΑ.

  ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΟΤΟΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ...

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.
  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΣΤΕΙΡΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΓΩ ΤΟΥΤΑ ΚΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ
  ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΕΒΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΘΑΜΝΕΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.
  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ....
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΝΑΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ....ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΑΒΟΛΟΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΥΡΩΒΟΛΕΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ...ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΥΡΩΚΟΠΡΙΤΕΣ....ΚΛΕΦΤΕΣ,ΜΠΑΤΑΧΣΙΔΕΣ,ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ...

  ΦΕΤΟΣ ΙΟΥΝΙΟ ΕΩΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2Ο19 ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝΑ.

  ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΛΗΝΙΟΝ ΠΟΛΤΙΚΟΝ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΡΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2Ο19 ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΓΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ...ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΠΡΟΥΜΗΤΑ ΓΙΑ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ.

  ΕΡΓΑΣΙΑ....ΥΓΕΙΑ...ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ Η ΧΑΣΙΣΟΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ..

  TAΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΟΥΚ ΕΚ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧ ΟΥΤΕΙ ΔΛΙ,ΟΥΤΕΙ ΛΕΙΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝ ΤΑ ΠΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΝ ΣΤΝΞΙΝΙΤΙΑ,ΔΕΝ ΕΧ ΟΥΤΕΙ ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕΙ ΜΝΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΘΠΟΥΓΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΦΥΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΕΡΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

  ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΥΛΛΑΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΜΑΤΣΟΥΚΕΣ ΚΡΑΝΙΣΙΕΣ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ....ΜΠΑΧΑΛΕΔΕΣ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ...
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙ ΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ..

  ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ...
  ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΔΥΠΟΔΑ ΤΟΝ ΓΙΑΡΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ...

  Η ΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΨΩΦΙΑ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΧΑΛΕ ΜΠΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΜ...

  ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑΡΜΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΟΔΡΟΜΙΑ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΥΡΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΟΠΟΔΑΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ
  ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΟΥΡΝΕΣ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΠΔΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΜΠΔΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΚΑΤΙΝΕΣ...ΜΗ ΧΟΥΝΤΡΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΒΖΥ ΚΙ ΚΟΥΛΙ ΚΙ ΗΣΥ ΠΟΥΛΙΤ ΤΣΑΚΟΥ ΤΜΑΡΑΓΚΑΣΜΝΕΝ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΣ ΑΝ ΤΝΕΧΣ ΑΚΟΜΑ...ΛΕΟΥ ΝΤΕ ΑΝ...ΓΙΑΤΙ Σ ΑΜΔΠΟΥΝ ΟΛ ΣΑΝ ΤΣΔΙΑΒΟΛ ΚΙ ΗΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΨΟΥΜΙ...ΑΛΛΑ ΣΕΧΝ ΜΠΡΟΥΜΤΑ ΑΥΤΟΙ...

  ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΥΣ.

  ΒΟΔΙΑ....ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ...ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΑ...ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΔΥΟΠΟΔΑΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΡΟ...ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΘΟΥΝ ΜΑΣ ΕΠΡΙΞΑΝ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΚΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΟΥΠΑΤΟΥΝ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666....ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com
  info@athanasios.thimiopoulos.com
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΥΠΟΔΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Η ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΦΕΞΕΙ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2Ο17 ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Google.... ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ Η ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ...ΕΚΤΟΣ ΜΙΑ ΦΙΡΜΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.
  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΓΗ ΑΥΤΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΙΦΕΙΑ..

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΕΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ...
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΘΕΟΣ.
  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666...ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.
  ΚΑΤΟΥΡΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ......ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑΝΑΔΕΣ...
  ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ...
  ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ- ΔΙΟΤΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΦΑΛΗΣ ΑΥΤΟΥ -ΑΥΤΩΝ-ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗΝ ΕΝΤΟΛΗΝ...ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...
  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΚΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΥΘΥΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΑΝΙΚΩΝ ΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΨΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΡΙΩΝ ΜΠΟΥ ΠΓΗΚΑΝ ΜΕ ΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ.

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΓΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΤΣΟΝ ΚΑΤΑΡΑΤΣΤΩΝ...

  ΦΤΥΝΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΕΡΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΩ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666...
  ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΤΙΚΟΙ.
  ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΓΑΜΩ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΘΕΟ...
  ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΤΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΙΣΤΟΣ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΖΩΩΝ, ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ.

  ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

  Ο ΜΗ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ ΠΕΤΡΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΡΙΦΙΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΠΕΝ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΝ....ΑΛΛΑ ΟΥΧΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ.

  ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΝ.

  Η ΕΓΕΝΝΗΘΗΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΟΝ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΣΤΑΥΡΩΘΗΝ ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.

  ΕΚΑΡΦΩΘΗΝ ΕΙΣ ΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟΝ ΚΑΡΦΙΝ ΕΙΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ.
  Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΝ Η ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΝ ΦΩΝΗ.ΕΙΠΕΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.

  ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑΝ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ, ΟΦΘΑΛΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.

  Η ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΛΩΛΟΙ.

  ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΥΚΟΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΕΙΣ ΔΕΞΙΑΝ ΜΕΡΙΑΝ.

  Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΣΟΜΠΑΝΟΝ ΚΑΛΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΔΥΟΠΟΔΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ...ΕΞ ΟΥΡΑΝΩΝ ΕΛΘΩΝ...ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΧΑΡΟΥΤ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΤ ΣΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΞΕΧΝΩΝ ΗΡΘΑΝ ΕΙΣ ΣΟΛΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΑΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑΝ ΕΞ ΟΥΡΑΝΩΝ...ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗΝ...ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΣΑΝ ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟ ΠΡΩΠΑΤΟΡΙΚΟΝ ΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΣΟΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩΝ ΑΥΤΟΝ...ΔΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΩΝ ΑΥΤΩΝ...

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΕΙΣ ΓΗΝ ΑΥΤΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟΝ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666.
  www.athanasios.thimiopoulos.com......google


  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ....ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΜΑΓΕΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.
  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΗΜΟΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.
  ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ.ΑΛΛΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ.

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΘΙΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ.ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ...
  ΒΕΒΑΙΑ ΚΛΑΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΖΩΗ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΩΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΙΔΕΝ ΩΣΑΝ ΕΡΙΦΙΟΝ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙΔΩΝ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΣΤΩΝ...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣ ΟΒΡΑΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.

  ΡΕΜΑΛΙ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΜΑΝΑ ΟΥΤΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΒΡΗΚΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΜΠΡΟΣ
  ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΟΥ, ΚΛΑΨΕ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΚΛΑΨΕ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.
  ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΦΩΤΗ ΜΗΛΙΟ ΚΑΙ ΒΥΚΗ ΑΙΒΑΤΖΙΔΟΥ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ.ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ ΜΟΥ,ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ.

  ΕΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2Ο18 ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΙΣ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ.
  Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ.

  ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΝ ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com....Google
  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.
  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

  ΟΙ ΘΕΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΝΟΤΟΛΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.
  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΘΟΙ ΕΝ ΤΗ ΓΗ.
  ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.

  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
  ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΟΜΩ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ.ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ.ΚΑΙ ΛΕΓΕΙΝ Ο ΚΟΥΤΟΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ. ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ-ΓΑΜΗΘΥΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΛΥΘΥΝΕΣΘΑΙ ΔΙΑ ΝΕ ΑΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΤΟΝ ΕΣΤΙ ΚΑΘΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΕΚΑΤΩ ΠΑΙΔΙΑ.

  Η ΘΑ ΓΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΝ ΕΠΑΦΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΝ ΑΥΤΟΥ.

  ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΛΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΔΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΝ... ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΥΘΕΙ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΕΥ ΑΙΤΙΑΣ.

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΝ ΛΟΓΩ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΜΝΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΝ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗΝ ΑΥΤΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

  ΕΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΓΑΜΙΘΥΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΛΥΘΥΝΑΣΘΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΕΠΡΙΠΤΩΣΗΝ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΜΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ...

  Ο ΓΑΜΟΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
  ΚΑΙ ΣΥΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΟΝ.

  ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ.ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΓΡΑΨΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΤΑ ΟΒΡΑΙΚΑ..ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ
  ΔΝΕ ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ
  ΟΒΡΑΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΡΩΤΑ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΛΡΗΡΙ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.
  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΓΑΛΗ.
  ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. ΟΧΛΟΣ...ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑ.

  Ο ΟΧΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗΝ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΔΙΑ ΑΥΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ.
  ΙΔΕ ΑΛΟΣ, ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΥΤΑΙΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΟΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΤΟ 1947 ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ 23 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 4Ο ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ.
  ΕΝ ΕΤΗ 1956-196Ο ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 1957 ΕΦΥΓΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΣΟΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΕΓΩ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΜΑΡΚΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΓΩ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕΘΩ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΑ 74 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ.

  ΑΧ..ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΩ ΑΚΟΜΑ.

  ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ
  ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ
  ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΑΧ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ
  ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ
  ΜΕ ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
  ΑΧ..ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
  ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΕΦΤΑ
  ΘΥΜΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ
  ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Π ΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ
  ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΓΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ
  ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΥΠΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ Π ΑΝΟΙΞΑΝΕ
  ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ
  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ
  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ
  ΒΑΡΙΑ Ν ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ..

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ
  ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ
  Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΑΥΡΗ ΦΩΤΙΑ
  ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ
  ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΙ
  ΒΑ ΠΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ
  ΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
  ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ
  ΤΡΑΝΟΣ ΧΑΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
  ΚΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ
  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝΕ
  ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ
  ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ
  ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΙΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑ ΑΙΜΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΕΝΑ
  ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΩ ΟΜΩΣ ΜΑΚΡΙΑ
  ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.

  ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΡΦΑΝΑ
  ΤΑ ΔΥΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ.

  Ο ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ
  ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΟΝΑΧΟΣ
  ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.

  ΤΟ 1968 Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΧΗΡΑ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ.
  ΕΓΩ ΣΤΑ 3 ΕΤΗ 1847 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 195Ο ΤΑ 6 ΕΤΗ ΚΑΘΙΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΤΟΞΟ ΧΩΡΙΟ ΠΕΙΡΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΣΡΟΒΑ ΚΑΙ ΤΟ 1956 ΟΙΚΟΤΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 74 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΑΥΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ ΔΑΚΡΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. ΠΑΤΡΙΔΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

  ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕ ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΠΑΤΡΙΔΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ....ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΗ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ.
  ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΣΤΕΙΡΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΕΡΞΑ ΚΙ ΤΝΤΣΙΟΤΣΙΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ..ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ,ΟΤΕΙ ΚΡΙΑΣ, ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ.
  ΚΙ ΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕΙ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΣΠΟΥΛΙΤΙΚΟΙ....
  ΔΕΝ ΤΣΓΑΜΑΣ ΤΗ Μ....Α......Ν......Α.....ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝ ΤΙΠΟΥΤΑ ΠΑΡΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΝ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ...ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΥΡΤΣΙ ΚΙ ΛΟΥΛΑΣ,ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΒΛΑΧ ΤΟΤΕΙΣ ΚΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥ ΗΓΩ ΑΠ ΔΕΝ ΕΙΜΕΙ ΜΠΟΥΝΤΛΑΣ, ΠΛΗΡΟΥΝΕΙ ΒΛΑΚΑ ΚΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ.
  ΑΝ ΕΘΙΞΑ ΚΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΑ...ΚΙ ΑΝ ΑΜΑΡΤΡΗΣΑ Η ΘΕΙΟΣ ΑΣ ΜΗ ΣΧΟΥΡΕΣ...

  ΑΧ...ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  ΚΣΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΑ ΤΝΑΞΟΥ...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ.

  Φ ΑΦΗΣΩ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.

  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΩΝ...ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.
  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

  ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΕΚΝΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ...ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ...ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΥΡ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΚΩΝ...ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑΝ...

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΥΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΤΑ ΤΕΡΤΥΠΙΑ...

  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΠΛΕ..ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΦΙΔΙΑ.. ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΒΑΤΡΑΧΙΑ.

  ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ...ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟ ΛΟΓΩ ΧΡΙΣΤΟΝ..ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ..

  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΙΔΙΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΓΑΖΑΙΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑ ΣΜΙΞΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΤΣΑΝΙ ΦΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΡΟΜΕΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤ ΑΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΓΥΡΝΟΥΝ, ΤΥΡΟΥΝ, ΤΡΟΥΗΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣΛΑΤΟΥΝ, ΧΑΖΟΥΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΜΕ ΚΟΜΠΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΛΥΚΟΙ...ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΗΠΙΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ 1945-1949 ΚΑΙ ΡΟΚΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ,ΕΙΣ ΚΥΚΛΟΝ ΜΗ ΕΠΕΝΕΡΓΟΥΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΚΥΚΛΟΝ ΕΞΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΛΗΣ ΣΥΝ ΠΑΝΩΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΠΟΙΟ ΒΡΟΜΙΚΩΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ...ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ.

  Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗΝ.
  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. 6Ο ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΔΙΑ.

  ΝΙΚΟΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΩΧ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΓΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΜΕ ΚΟΥΦΑ ΑΥΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Ν ΑΜΠΔΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΜΑΡΕΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΕΣ.

  ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΝΙΝΟΤΑΝΕ Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝ ΛΕΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΓΡΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΝ ΠΩ ΜΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΤΕ ΠΟΛΕΜΑ ΕΙΤΕ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΒΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΑΛΑ ΛΕΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 5Ο ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 197Ο ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΗ Η ΓΗ ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΤΡΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΑΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΑ...ΟΠΩΣ ΤΡΑΒΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΥΖΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΑΧΟΣ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ ΜΕ 5,45 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΖΗΤΩ Η 25ΗΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ.ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΛΑΩΝ ΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΑΟΥΤ ΟΓΛΟΥ ΜΠΡΕ.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΑΚΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΑΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΑΚΡΙΑ ΠΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΩ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΡΘΑΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΔΩ...

  ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ.

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΩ ΕΓΩ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΣΤΑ 18 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 74 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ.

  ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΧ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ...ΑΧ....ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΑΚΟΥΣΜΕΝΗ, ΛΑΜΠΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΜΑΝΤΙΑ,Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ, ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ, ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΔΟΥΛΟΣ, ΣΟΥΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ.

  ΑΧ..ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821.ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ,ΝΑΤΟ,ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΑΔΕΣ.
  ΞΥΝΠΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

  ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΥΑΛΥΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΑΥΤΗ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΧΩΡΑΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΕΝΤΟΣ 24ΡΩΝ ΩΡΩΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΙΣΩ.

  ΒΑΣΗ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΟΓΡΑΜΑ ΤΑΕΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΝ.

  ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΙΣΜΙΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Η ΤΡΙΜΕΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΥΦΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΟΙΚΟ ΛΕΥΚΟΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝΑΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΝΑΤΟ.

  ΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΧΙΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΕΛΗ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΠΡΩΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ Ο ΔΙΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΤΕΡΑΤΩΝ...ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΚΥΚΛΟΝ ΕΞΩΛΗΣ...ΚΑΙ ΠΡΟΩΛΗΣ....ΣΥΝ ΠΑΝΩΛΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ.

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΖΩΩΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΖΩΑ ΔΙΧΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΚΕΨΗ.

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΕΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΑΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ....ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ....ΕΠΙΣΤΗΜΟ...ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑ ΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΝΙΑΜΕΣΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Ν ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΚΑΒΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΑΓΕΛΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

  ΕΝ ΑΤΑ ΛΕΩ ΤΟΥΤΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ
  ΠΑΡΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΓΡΑΨΕΤΑ.
  ΙΔΕ ΑΛΛΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΣΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟ ΜΑΓΕΙΕΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΜΕ ΕΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΑΞΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΟΝΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.

  ΑΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΘΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΟΒΡΑΙΚΑ ΨΑΛΤΗΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΟΥΝ.

  ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΚΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑΝ ΣΚΕΨΗΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΗΝ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟΟΒΡΑΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ...ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΜΑΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΣΚΕΨΗΝ ΚΑΙ ΙΔΕΑΝ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΖΩΑ.

  ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΝ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΒΡΑΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ
  ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΣ
  ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ
  ΑΛΛΟ ΠΑΛΙΟΠΠΑΟΥΣ
  ΑΛΛΟ ΚΩΛΟΠΑΠΠΟΥΣ.

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΒΡΑΙΚΑ.

  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΩ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΟΥΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΠΤΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕ ΟΤΑΝ ΧΑΛΕΥΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΩ ΞΥΛΑ...ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΔΙΝΑ ΕΝΑ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΖΕ ΣΑΛΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΒΡΑΙΚΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΑ ΧΕΖΩ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ...

  ΝΕΚΑΜ ΑΔΩΝΑΙ....ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΘΕΟ...ΝΕΚΑΜ ΑΔΩΝΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟΝ ΟΒΡΑΙΚΟ...ΡΕΜΦΑΝ ΚΑΙ ΒΑΑΛ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟ...ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΤΕΚΝΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...

  ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΜ ΕΦΕΝΤΗΜ ΜΠΟΝΤΑΛΑΜ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΖΩΜΑ ΝΑΤΟ.

  ΡΩΣΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ.
  ΝΑΣΤΟΡΟΒΓΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΝΤΙΝ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΕ ΛΑΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΛΟΛΩΛΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.
  ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ Ο ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΕ ΖΟΥΖΛΟ.
  ΝΑΤΟ....ΣΑΤΑΝΑΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. OI ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.

  ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΧΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΙΔΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΝΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ.

  ΔΡΑΚΟΙ...ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΙ ΕΜ ΤΙΣ ΠΡΟΒΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΡΙΝ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΩ...

  ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. ΗΡΘΑΝ ΘΕΟΙ ΣΤΗ ΓΗ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ.ΚΑΤΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΠΟΛΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΕΡΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΧΛΟ.
  ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ-ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ-ΑΥΤΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.

  ΗΡΘΕ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ-ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ-ΑΥΤΟΙ- ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ, ΓΑΜΗΘΥΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΛΥΘΥΝΕΣΘΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΔΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ...Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΛΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΟΜΩ...ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΗΡΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ...ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΦΙΑ ΟΒΡΑΙΚΑ ΔΥΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΚΑΙ ΕΦΩΝΑΞΕΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ ΠΕΤΡΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΝΙΑ ΜΗΝΩΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΓΕΝΟΒΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΑΤΩ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ...ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ...

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

  ΗΡΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΕΝΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΡΙΑΡΧΑΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΣΜΙΞΗΝ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΕΝΟΒΟΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝΕΣ ΜΕΣ ΕΙΣ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΑΓΡΙΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ....ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ...ΕΝ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΟΛΟΣ..


  ΗΡΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ ΔΙΑ ΤΟ ΠΡΩΠΑΤΟΡΙΚΟΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ.

  ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΓΑΜΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...ΔΙΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ...ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΠΑΡΑΓΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. ΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΗΛΟΥΜΗΝΑΤΙ ΓΙΑΧΩ ΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ.

  ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

  ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΗ ΜΕΛΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΥΤΗΣ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΚΙΟ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΣ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ- ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΟΣ ΑΥΤΟΥ-ΑΥΤΩΝ- ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΜΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ...

  ΟΧΛΟΣ...ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

  Η ΟΙ ΘΕΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΣΘΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ.

  ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΚΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ.

  ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΣΘΑΝΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΠΛΗΓΩΜΕΟ ΤΟΥΣ ΩΜΟ.

  ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ Ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΣΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ.

  ΗΡΘΑΝ ΕΘΕΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ.ΚΑΤΑ ΣΚΕΨΗΝ ΤΟΥ ΑΛΠΕΡΤ ΚΑΜΥ...ΗΡΘΑΝ ΘΕΟΙ ΣΤΗ ΓΗ...ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗΣ...ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΠΑΤΟΡΙΚΟΝ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΚΑΙ ΑΔΑΜ...ΠΡΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΔΕΙΣΣΟΥ ΔΙΩΧΤΩΝ ΑΥΤΩΝ.

  ΗΡΘΑΝ ΘΕΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝ.
  ΓΑΜΗΘΥΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΛΥΘΗΝΕΣΘΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΤΟΝ ΕΣΤΙ ΚΑΘΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ Ο ΑΝΘΩΡΠΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΟ ΟΒΟΛΑ ΣΑΝ ΕΡΙΦΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, Η ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΝ ΤΗ ΤΑΞΗ ΣΩΣΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΑΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ.

  ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΖΩΗ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ....ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΝ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΟΒΡΑΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.

  ΤΟΥΤΑ ΛΕΓΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΩΝ.

  ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΩ ΕΓΩ
  ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ
  ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ
  ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΓΡΑΨΕΤΑ.

  ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΩ ΕΓΩ
  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ
  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
  ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ,ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ,ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

  ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΖΟΦΕΡΝΩ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ.
  ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ Η ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,,,ΕΒΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ.
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ.

  ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΝ ΘΥΜΑ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ 88 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΑΝΤΑΜΑ.

  ΛΗΣΤΗΣ...ΒΙΑΣΤΗΣ..ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ.
  ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ.

  ΛΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΙΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ Σ ΤΑΡΜΑΝΙ.

  ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΑΝΕΥ ΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.

  ΕΓΩ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΙ ΝΑ ΜΕ ΛΗΣΤΕΨΕΙ Η ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΩ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΓΡΙΟ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ...ΤΟ ΜΠΙΔΤΟΛΙ ΘΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΦΕΚΙΣΩ...ΟΤΑΝ ΓΙΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΙΣ ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΠΟΥ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 1Ο.

  ΑΤΣΙΜΙ...ΧΟΥΣ...ΚΕΝΤΑ ΜΠΑΡΑΕΙ...ΑΕΙ ΤΣΟΥΚΙ...ΓΙΟΚΟ ΚΕΡΙ...ΜΑΕ ΚΕΡΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

  ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ.
  ΚΟΙΝ.ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  ΘΕΜΑ.ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ..ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 3ΟΟ.ΟΟΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ
  ΤΟΥΡΚ ΜΠΑΧΤΙΣΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΗΜΙΑ.

  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ

  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΛΩΝ.
  ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ.

  ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΞΟ ΧΩΡΙΟ ΠΕΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΘΡΕΜΑ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΒΟΗΘΟ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΤΟ 196Ο ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 74 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΡΥΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΝ ΚΟΝΔΥΛΙ ΤΥΠΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.

  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΩΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΠΟΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΦΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
  ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.

  ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ 7 ΤΥΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΈ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ 2Ο17 ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.

  ΦΣΥΚΑ ΤΟ 2Ο15 Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2Ο16 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΟΔΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ...ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΣΑΝ ΣΧΛΙΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΥΤΕ ΒΑ ΜΙΛΗΣΩ.

  ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙ ΕΣΤΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ.ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΜΡΟΥΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ.

  ΕΓΩ ΕΝΑΦΕΡΑ ΤΟ 1995 ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ.ΤΟ 1995 ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝΕ ΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΒΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΝΟΜΕΒΡΙΟ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 4ΟΟ.ΟΟΟ ΒΛΕΠΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗ Π.

  ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΑΥΡΩΣΗ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΕΡΑΜΥΔΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΣ ΝΕΟΝ ΚΕΡΑΜΥΔΙ. ΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟ 2ΟΟ9 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ...ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΤΟΕ ΡΗΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 14.

  ΕΓΩ ΕΝΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ.
  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ.

  ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. ΝΑ ΨΗΦΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΜΑΝΤΡΙ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ.

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗΝ ΠΟΡΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΡΙΖΑ ΑΥΤΗ ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΟΝ ΓΚΑΒΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΩΝ.
  ΑΝΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ...ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ.

  ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666....ΚΑΙ ΤΩ ΤΕΚΝΩΝ ΑΥΤΟΥ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΗΛΟΥΜΗΝΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑΚΙ...ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ...

  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΤΟ ΕΣΥ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΙ...ΤΡΑΒΑΤΟΝ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΟΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ Ο Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΣ ΕΙΣ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΜΑΝΑ Η ΓΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...
  ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ.
  ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΙ.
  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ... ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ....ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. ΣΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  1968-2Ο18.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
  ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗ ΞΕΝΙΤΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 2Ο18.

  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.

  1968-2Ο18 ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ.
  ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2Ο18 ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.
  ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΗΡΙΣΕ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com..........Google

  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΤΟ 2Ο18 ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΥΡΓΥΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 2Ο18 ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ.

  ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΕΓΩ.ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΑ.ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.

  ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ....ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΙΩΝΟΝ ΡΗΓΜΕΝΟΙ...ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑ ΖΟΜΕΝΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ.

  Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ, ΔΕΝ ΣΥΧΓΩΡΕΙ...ΟΥΤΕ ΜΙΣΕΙ...ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΦΙΔΙΑ.

  ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ
  ΚΛΑΙΕΙ ΑΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ
  ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ
  ΚΛΑΙΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ
  ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ
  ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ
  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ
  ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ
  ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

  ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙ ΣΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ...ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΜΑΔΕΣ ΤΟ ΦΙΛΜ,,Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,,, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΕΔΩ ΤΟ 196Ο ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΑΤΕΛΙΤ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΗΤΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΡΩΜΑΙΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΙ ΤΟΤΕ ΟΒΡΑΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

  ΑΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.

  ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΛΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΚΟΥΖΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.

  Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΜΑΡΙΑ Η ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

  ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΩ
  ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΙ ΛΕΩ
  ΚΙ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
  ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΚΛΑΙΩ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΡΗΡΙΣΕ
  ΕΧΑΣΕ Ο ΘΕΟ ΤΟΥ
  ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥ.

  ΠΣΤΕΥΩ ΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
  ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ
  ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...

  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ
  ΜΙΑ ΑΡΤΑ ΕΙΔΙΚΗ
  ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ
  ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

  ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
  ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ
  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.


  ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ
  ΑΠ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ
  ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ
  ΡΑΓΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.

  ΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ
  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
  ΓΙΑ Ν ΑΒΡΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ.

  ΖΗΙΛΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΙ ΑΠΟΝΙΑ
  ΒΓΑΛΤΑ ΑΠ ΤΟ ΜΑΥΛΟ ΣΟΥ
  ΝΕΚΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
  ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ.

  ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΦΤΩΧΕΥΣΑΝ
  ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ
  ΟΣΙ ΖΗΤΟΥΝΕ ΤΟ ΘΕΟ
  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΤΑΤΟΙ.

  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.
  ΙΣΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.
  ΙΣΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.

  ΕΙΠΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
  ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΜΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ.

  ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2Ο18 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΧΩΡΙΟ.ΤΟΤΕ ΤΟ 1964 ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΤΕ ΦΤΩΧΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.

  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΕ.ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ.

  ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΕΙ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΥΚΕ....ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.......google

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΤΟ 1947 ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΣ ΗΤΑΝ 3 ΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΣΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΠΑΤΕΡΑ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  Μ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΑΧ Ο ΕΡΜΟΣ ΤΙ ΑΦΗΝΩ ΠΙΣΩ
  ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ
  ΕΔΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΜΑΚΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 8Ο% ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΙΑ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕ ΡΘΩ ΕΓΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΗ ΚΡΑΝΙΣΑ ΚΑΤΥΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ...ΠΡΙΝ ΕΡΕΘΙ Η ΜΑΚΟ.

  ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ.

  ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑ ΕΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ, ΣΤΟ ΣΥΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ. 1968-2Ο18 ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑ, ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΑ,ΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

  ΖΩΓΡΑΦΙΣΑ ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΦΙΑ. ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΛΛΑ ΔΥΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2Ο18 ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΟΒΡΑΙΚΟ ΑΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΓΩ.

  4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ 2Ο18 ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΑΩΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΙΑΣ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΝΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ.

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΤΣΑΛΑΚΑΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΧΑΡΤΙ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΟΙ
  ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΕ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΡΙ
  ΜΑ ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ
  ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ.

  ΑΥΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠΟ ΟΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΥΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ
  ΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ
  ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ
  ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ
  ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Π ΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
  ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
  ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΑΡΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.

  ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ
  ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΝ
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΓΕΙ Η ΚΑΡΣΙΑ ΤΟΥΣ
  ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΥΠΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.


  ΑΧ..ΓΙΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ
  ΕΚΛΕΓΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ
  ΜΕ ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
  ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ
  ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.

  ΝΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ
  ΣΤΗ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
  ΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΘΑΝΑΣΗ
  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ.

  ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ
  ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ
  ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ
  ΚΥΛΟΥΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.

  ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ
  ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ
  ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ
  ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΠΑΠΑΦΗ
  ΚΑΙ ΣΑΝ ΗΡΘΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ
  ΗΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΕΥΓΑΤΗ
  ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΤΡΕΧΕ ΠΑΛΙ
  ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΑΚΡΥ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΠΑΝΟΙΞΑΝΕ
  ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΡΙ ΜΟΥ.

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ
  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ
  ΘΕΛΩ ΒΑΡΙΑ Ν ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.
  ....................................................................
  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΥΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΥΚΕ
  ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ
  Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΑΥΡΗ ΦΩΤΙΑ
  ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ
  ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΚΕΥΡΑΥΝΟΙ
  ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ
  ΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
  ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ
  ΤΡΑΝΟΣ ΧΑΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝΕ
  ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΙ
  ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ
  ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ
  ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΙΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΩΠΟΣ
  ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΝΑ
  ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΩ ΟΜΩΣ ΜΑΚΡΙΑ
  ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
  ΟΤΑΝ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. ΜΑΓΕΙΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΝ ΔΟΚΙΜΕΙΟΝ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΩΝ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΣΤΑ 18 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 75 ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΥΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ...

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΠΙΕ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ 1945-1949 ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΦΑΓΕ ΤΣΙ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΒΑΝΑ.

  ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΟΙ.

  ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ
  ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ.

  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ 196Ο ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.
  www.athanasios.thmiopoulos.com.....google

  ΜΑΓΕΙΑ....ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΥΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΩΝ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666...ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ... ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΝΑ ΑΠΛΟΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΝ ΑΥΝΑΝΣΙΜΟΝ....Η ΜΕ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΠΑΤΟΡΙΚΟΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΣ...ΑΛΑ ΔΥΣΤΥΧΥΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΡΚΤΟΣ...Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ...

  ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

  ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΙΟΙ Η ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΟΛΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ...

  ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΞΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΕΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΟΟΟ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.
  ΟΧΛΟΣ...ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΥΤΑΙΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ...ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΗΤΑ.

  ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΩΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΙΣΗΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.

  ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΝ ΟΒΡΑΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙ ΣΤΟΥ 666...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΕΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

  ΕΙΔΙΚΑ ΕΥΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΟΒΡΑΙΟΠΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ 4Ο ΜΕΡΕΣ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟΝ ΡΑΒΔΙ ΤΗΣ ΑΚΑΡΠΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΓΙΚΟΣ ΡΑΒΔΟΣ...ΕΙΣ ΚΥΛΟΝ ΚΥΜΩΛΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥ.

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.

  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

  ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΓΟΥΜΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΕΡ.Τ ΤΗ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗ.

  ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ....ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗ ΜΑΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΕΚΡΑ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΑΠΟΜΗΝΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙΑ.

  ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ....ΙΣΤΟΡΙΑ...ΠΑΡΑΔΟΣΗ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

  ΑΛΛΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΧΑΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΤΟΥΡΚΟ...ΑΛΒΑΝΟ..ΙΣΛΑΜΟ...ΠΑΛΝΤΑΣ...
  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΥΘΙΣΜΩΝ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΡΙΑΡΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΕΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΚΑΤΩ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ.

  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ...ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΞΥΓΗΘΩ..ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΖΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

  ΑΛΛΑ ΛΕΓΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΥΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠΑΠΠΟΥΣ ΞΗΝΙΤΗΜΕΝΟΥΣ ΓΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥΤΕΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΟΥΡΙΑΤΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΚΟΥΣΤΙΑΡΙΣΤΕΙΣ ΚΙΝΗΓΟΥΣΑ ΝΑ ΣΚΟΥΤΩΝΟΥ Τ ΝΩΡΑ ΑΝΕΘΕΙΜΑ ΠΟΥ ΓΗΝΝΗΘΗΚΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΛΕΓΟΥ ΗΓΩ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΥΠΑΠΠΟΥΣ ΑΚΤΗΜΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΗΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ....ΕΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΝΤΑΛΑΣ ΛΕΓΟΥ ΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΖΤΕΙ ΤΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΗΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝ ΑΛΑΑ ΚΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝ ΚΟΥΜΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΔΟΡΠΟΒΑΤΑ ΕΣΤΕΙ ΟΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΟΥ 666...

  ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΜΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΤΕΙ ΗΠΑΝΟΥ ΣΤΟΥ ΡΑΦ ΑΛΛΑ ΕΙΝΕΙ ΑΤΣΑΛΑΚΟΥΤΑ ΟΛΑ ΚΙ ΚΟΥΛΗΜΕΝΕΙΣ ΟΙ ΣΗΛΙΔΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΤΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕΙ...ΝΑ ΗΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕΙ ΟΙ ΜΗΓΑΛ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝ ΚΙ ΗΓΩ Η ΓΑΡΜΜΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΛΕΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕΙ ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΥΣΜΕΝ...

  ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗΤΖΑΝΙ ΦΙΔΑΚΙΑ..
  ΝΑ ΠΑΤΕΙ ΝΑ ΓΑΜΘΕΙΤΕΙ ΟΛ...ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΟΥΒΟΥΝΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΥΘΗΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΡΟΜΑΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.

  ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

  ΔΕΝ ΦΤΑΙΓ Η ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΓΙΔΟΥΠΠΡΟΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΙΦΙΑ ΤΑ ΓΚΑΒΑ.
  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΥΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΖΩΟΛΟΓΟΙ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.
  ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....
  ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Τ ΑΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΦΙΔΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΛΟΓΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ...
  ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΕΥΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΙΡΟΛΟΓΟΥΣ....ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΛΟΓΟΥΣ....

  ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΒΡΕ ΖΟΥΖΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ...ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΣΚΑΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΛΟΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ.

  ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟ 2Ο15 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ
  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΟΛΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ...ΑΛΛΑ Η ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙ ΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΥΚ ΕΚ ΣΑΡΚΙΚΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΝ ΑΛΛΑ ΕΚ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΝ.

  ΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΥΖΛΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ 2Ο16 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Η Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ 2ΟΟ5 ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ...
  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ.
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΦΕΤΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΖΩΩΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΣΩ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΧΩΣΩ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΙΑ ΛΗΣΤΗΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΖΟΥΓΚΡΑΝΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ....
  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΙΑ ΧΩΡΙΑ...ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821...
  ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΒΡΕ...ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΘΕΑ ΤΡΕΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...

  ΕΓΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΘΕΟ ΔΙΑ...ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com......google

  ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΡΕ ΧΑΛΕ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ.

  ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΚΑΒΑΘΟΥΝ...ΘΑ ΤΡΩΝ ΚΙ ΘΑΜΠΔΟΥΝΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΛΑΚΚΟΥ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠ ΚΙ ΟΛΑΣ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΕΑΣ ΑΡΑΔΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ.

  ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 3Ο ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...ΑΝΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ..

  ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΝΑΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ...ΖΟΥΖΛΑ ΓΚΑΒΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟ,ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΜΗΔΕΝΙΜΟΣ....ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ....ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ..

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ.

  ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  1.ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΘΡΕΜΑ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΑΣ ΤΟ 1943 ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΚΙΑ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ...ΗΛΙ,ΗΛΙ ΛΑΜΑΣΑ ΒΑΧΘΑΝΙ...

  2.ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΟΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  3.ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΑΛΙΣΤΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΩ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΙΑΜ.ΓΙΑΤΙ 4 ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ.

  4.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΒΡΑΙΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ.

  5.ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΟΒΡΑΙΟΚΑΠΕΛΑΛΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ.

  6.ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ ΟΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

  7.ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΛΕΥΤΕΣ...

  8.ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ.

  9..ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ...

  ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΟΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΦΤΥΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΣΤΕ...ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΤΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΩΝ ΕΥΧΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ....ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΗΜΕΡΩΝ.
  ΑΝΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΒΡΕ ΖΟΥΖΛΑ ΓΚΑΒΑ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΑ.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΥΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΥ ΦΥΛΑΚΗ.

  ΚΛΕΦΤΕΣ ΞΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ....ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΑΔΕΣ.
  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. ΝΑ ΚΑΓΕΙ....ΝΑ ΚΑΓΕΙ Η ΠΟΥ......ΤΑ....ΝΑ...Η ΒΟΥΛΗ...

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΑ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΟΜΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

  Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΝΔΡΟΓΥΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ...ΓΙΑΤΙ ΑΜΠΔΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...

  ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΥΤΟΣ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΛΟΓΟΝ.

  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΦΥΛΛΟΝ Η ΑΡΣΕΝΙΚΟΝ Η ΘΥΛΙΚΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΧΗΡΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΧΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ...ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΟΤΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ.

  ΑΝΕΡΓΟΣ...ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ....ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ...ΚΑΙ ΑΓΑΜΟΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ... ΑΝΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. ΠΟΡΝΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΥΤΟΣ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
  ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ.
  Η ΠΟΡΝΗ ΠΡΟΣΦΕΡΡΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ ΕΡΓΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ...ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΒΟΥΛΗ...ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ ΕΡΓΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΚΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
  ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΤΕ