Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ που εχουν μηδενικη κατάθεση στην ανθρωπότητα... Αλήθεια ποια η ιστορία τους; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...


Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ: ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΧΡΥΣΟΣ Ή ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ; ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.. ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΤΑΙ -ΚΑΡΥΔΩΝΕΙ- ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ( ΣΑΜΑΡΑΣ).. Και δεν είναι ο μόνος: Βενιζέλος, Γεωργάκης ΠΑΠ,Αβραμόπουλος , Τσίπρας, Μητσοτάκης και όλη η φάρα-μούργα των Εβραιοελεγχόμενων  ευκαιριακών της πολιτικής μας σκηνής!
Και κάτι που δεν πρέπει να λησμονείται: Ο αιμοσταγής Κομμουνισμός -που πια ψόφισε- υπήρξε σατανικό δημιούργημα των Σιωνιστών! Τώρα βαίνουμε προς την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ... το τελευταίο κόλπο του  ΧΘΟΝΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!

ΦΩΝΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ…ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Αυτό το μήνυμα το έχουμε επί 6 χρόνια σταθερό!
Αλλά Εσύ ευφυέστατε ΄Ελληνα ..
δεν το έχεις πιάσει ακόμη!

Δυστυχώς ως ΄Ελληνες και Ελλάς τερματίσαμε. Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα… Δεν υπάρχει καμιά από τις αξίες που στήσαμε μέσα στους αιώνες της ιστορίας για εξανθρωπισμό της ανθρωπότητας!Σήμερα είμαστε καπελωμένοι από τον Εβραϊκό Σιωνισμό . Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών και τα γεγονότα που …τρέχουν το επαληθεύουν.
Το μεγαλύτερο δυστύχημα για τους ΄Ελληνες αυτή τη στιγμή είναι ότι πλέον δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται… Και επαναπαύονται…ελπίζοντας ..! Αλήθεια που; Η κοινωνία, ο ιστός των Ελλήνων έχει ήδη σμπαραλιαστεί…. Ο τεράστιος κι ανυπολόγιστης αξίας όγκος της των Ελλήνων κατάθεσης στην Οικουμένη(Αριστοτέλης, Ιπποκράτης, Πλάτων κ.λ.π) σε λίγο καιρό θα είναι αέρας κοπανιστός.! Νομοτελικά ( οι σιωνιστές επιδιώκουν τον θάνατο της κλασσικής παιδείας. Το λένε στα Πρωτόκολλά τους οι χθόνιοι!)
Οι Εβραιοσιωνιστές σήμερα είναι επικυρίαρχοι κοντρόλερς της οικουμένης!

Διαφυγή δεν υπάρχει… κατά τας γραφάς των Σοφών της Σιών.Ατυχώς εμείς στο όμιλο της PRESS-BANK, πρωτοπόροι σε πολλά και διαδικτυακά, δημοσιεύουμε σταθερά σε κάποιες ιστοσελίδες μας τη ρουμπρίκα που βλέπετε και στο κείμενο αυτό. ΑΛΛΆ ΟΥΔΕΊΣ συγκινείται… ΟΛΟΙ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ…ελπίζοντας…Η καμπάνα που χτυπάμε δεν ακούγεται. Μας έχουν δέσει τόσο καλά οι χθόνιοι Εβραίοι ..ώστε πια η όποια διαφυγή… είναι ματαιοπονία. Εμείς εν τούτοις, αν και πεθαμένοι… θα συνεχίσουμε και εκ του τάφου να φωνάζουμε
Δεν βλέπετε το θέατρο των τελευταίων μηνών;… Μιλάμε για την εισβολή των μουσουλμάνων και τα φιλάνθρωπα αισθήματα των Ελλήνων, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται ότι παίζουμε το παιχνίδι- στρατηγικό πλάνο των Εβραιοσιωνιστών ; Η εισβολή αυτή μουσουλμάνων στη Ελλάδα είναι δικό τους σχέδιο που χρηματοδοτείται από τους ίδιους τους φυσικα Σιωνιστές! Πως δα οι λαθρομετανάστες πληρώνουν τα άντερά τους για να φθάσουν έως εδώ; .. Σατανικό το σχέδιο…μάγκες….
Και ξέρετε γιατί επέλεξαν να στέλνουν στην Ελλάδα Μουσουλμάνους; (και παραλήδες μάλιστα;)… Διότι το αγκάθι των Εβραίων –ήταν πάντα ο ΄Ελλην!
(Γράφεται και στην Παλαιά Διαθήκη-) Κι έχουμε ψαλμωδίες θλιβερές –εμετικές σε βάρος μας!Τρελές καταστάσεις ..στην δήθεν Ορθοδοξία! ΥΜΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!..Τέτοια ιστορική –πλαστογραφημένη- ηλιθιότητα !
Αυτόν θέλουν να συντρίψουν και όχι το σκορποχώρια – νομάδες λαών-της Ευρώπης, που έτσι κι αλλιώς ελέγχουν από αιώνες.
Μα δεν τους απολαμβάνετε επί 6 χρόνια τώρα.. που μέρα με τη μέρα μας στραγγαλίζουν..; οι Εβραιοσιωνιστές Τραπεζίτες; Μα δεν βλέπετε τα εδώ πολιτικά υποκινούμενά τους-πρακτορίσκους πληρωμένους- να σκούζουν:…” παραμονή στην Ε.Ε. και στο ΕΥΡΩ;”… Δηλαδή πόσο βλάκες πρέπει να είμαστε ώστε να πειθόμαστε από τα Σούργελλα Μητσοτάκη, Τσίπρα, Σαμαρά, Θεοδωράκη, Βενιζέλο κ.λ.π. οργανέτα του Σιωνισμού;
Γνωρίζουμε ότι είμαστε πεθαμένοι… Αλλά και εκ του τάφου, καθ΄εκάστην πρωϊαν θα σας δίνουμε ( περίπου …ως πατσά) όλα τα πλάνα των Σιωνιστών σε βάρος μας πρωτίστως και κατά της λοιπής Υφηλίου… Δείτε ένα κείμενο παλαιό που έχουμε στο αρχείο μας:

Γράφει ο *Αμφικτύων

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε !!
Ο κόσμος βιώνει την μεγαλύτερη κρίση στο διάβα της ανθρώπινης ιστορίας του. Πρόκειται για μιά πολυεπίπεδη κρίση: Πληθυσμιακή,ηθική, πνευματική, οικονομική,νομισματική, θεσμική, καθώς και κρίση-θα την έλεγακατάπτωση- όλων των αξιών . Το παγκόσμιο κατεστημένο έχει ήδη καταρρεύσει και τώρα προσπαθεί με τα υλικά κατεδαφήσεως να ορθώσει ένμ νέο αυταρχικότατο εξάμβλωμα με την εγκαθίδρυση μιάς Παγκόσμιας Δικτατορίας, που όμοια σε βαρβαρότητα , απανθρωπιά και εγκληματικότητα δεν ξαναείδε ο κόσμος.

Τα τρία μεγάλα Ψέματα
Τα τρία μεγαλύτερα ψέματα της ιστορίας πάνω στα οποία βασίσθηκε το παρόν σιωνιστικό κατεστημένο είναι :
Πρώτον , η θεόπνευστος Βίβλος και η Παλαιά Διαθήκη.
Δεύτερον, η επιβολή του Χριστιανισμού στη Δύση.
Τρίτον, η δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεμάτων (Federal Reserve Bank) στις ΗΠΑ
Με αυτές τις τρεις απάτες οι Εβραίοι σιωνιστές κατόρθωσαν να ελέγξουν πνευματικά, οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον κόσμο. Ο πνευματικός έλεγχος ευνούχισε το δυτικό Λόγο και έκανε μετάλλαξη στον ψυχοπνευματικό χαρακτήρα των ατόμων , μεταβάλλοντας τους λαούς σε ποίμνια.
Ο έλεγχος του χρήματος οδήγησε στον έλεγχο των πάντων και στην πτώση και παρακμή όλων των μέχρι τουδε αξιών που αναβάθμισαν τον άνθρωπο από το πρωτόγονο κτήνος στον πολιτισμό. Και όλα αυτά έγιναν από μια παρασιτική ομάδα-συμμορία θα της ταίριαζε καλλίτερα -Μογγόλων εισβολέων και νομάδων βοσκών των γνωστών ως Εβραίων Ashkenazi, οι οποίοι εσκεμμένα επέλεξαν να συμμαχίσουν και να συμπλεύσουν με τους χείριστους στον κόσμο ληστές, τους Εβραίους Sephardics, οι οποίοι από κοινού με πονηρία και υπομονή λαφυραγώγησαν -και συνεχίζουν να λαφηραγωγούν-όλους τους λαούς που έγιναν λεία τους.

*** Εχοντας συγκεντρώσει( οι Εβραιοσιωνιστές) εδώ και αιώνες τα περισσότερα χρήματα απέκτησαν τον έλεγχο των επιχειρήσεων , και αιχμαλώτισαν εσαεί όλες τις αξιόλογες βιομηχανίες στον κόσμο όπως:
" Rockefeller's το πετρέλαιο, Morgan's τους σιδηροδρόμους, Rothschild τις τράπεζες και τον έλεγχο των κυβερνήσεων, Carol Marx's την πολιτική , Sassoon's τα ναρκωτικά στην Κίνα, Monsanto's τους σκλάβους και τις καλλιέργειες, Lehman's την εισβολή και εκμετάλλευση των νοτίων - και όχι μόνον, Freud's την ψυχολογία, Meyer's το θέαμα( Χόλλυγουντ), Einstein's τη Φυσική, Irving Berlin's το μονοπώλιο της μουσικής, Warburg's το «μηχανάκι» της Federal Reserve Bank , Oppenheimer's την Εβραϊκή Ατομική Βόμβα , Betty Friedan's τις νοικοκυρές, Abbie Hoffman's το κίνημα των Υπαρξιστών-Χίπις , Bronfman's τα ποτά, Henry Kissinger's τις δολοφονίες και γενοκτονίες λαών, Norman Lear's τις κωμικές σειρές, Bill Gates's τα κομπιούτερς, George Soros τα χαρτοφυλάκια επενδύσεων και τον έλεγχο της Ανατολικής Ευρώπης και Βαλκανίων κ.ο.κ .
Η αθέατη διεθνής εξουσία έχει διορίσει -«με δημοκρατικές μεθόδους»- τους δικούς της υπαλλήλους στην διακυβέρνηση των διαφόρων χωρών για την προώθηση των σκοπών της. Στη χώρα μας αυθεντικός εκπρόσωπος της είναι ο Εβραίος Γεώργιος Παπανδρέου ή Jeffrey Mineiko, ο οποίος ανέλαβε με την διττή εντολή να :
" 1/ Χρεωκοπήσει τη χώρα και καθυποτάξει τον Ελληνικό λαό και την οικονομία του στο ΔΝΤ για να γίνει ευκολότερα η διαρπαγή και καταλήστευση του πλούτου της χώρας και η αποικιοποίηση της." 2/ Υπονομεύσει το Ευρώ και διαλύσει την Ευρωζώνη. Ως τώρα και τα δύο τα έφερε εις αίσιον πέρας με το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού να παίνεται και τους Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κλείνουν ομαδικά.

ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΜΝΗΣΗ! Εντός δε του τρέχοντος έτους η Ε.Ε. διαλύεται κατά βούληση των Εβραιοελεγχόμενων της Κυβέρνησης των ΗΠΑ ..που ουδέποτε είδε με καλό μάτι την ενωμένη Ευρώπη και το νόμισμά της! Στα υπ΄όψιν αυτό… εις πείσμα των μαλακίων Εκκήνων πολιτικών που συνεχίζουν να σκούζουν υπέρ τη Ε.Ε…. ανήκομεν εις την Δύσιν… Μα καλά τόση πληθώρα –συνωστισμός- ηλιθίων στην ελληνική πολιτική σκηνή;

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ!… ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ!

44 σχόλια:

 1. KAΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΟ...ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ....

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΛΒΑΝΟ....ΣΛΑΒΟ...ΤΟΥΡΚΟ..ΟΒΡΙΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ...ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ.
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ....ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ....ΕΚΔΟΤΗΣ....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ...ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...

  ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΝΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ.
  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ...ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΕΙΑΣ...ΑΠΟΛΟΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ....ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ....ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ....ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΡΗΓΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ. ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ. ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΑΓΕΙΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ ΑΝΑ ΤΗ ΓΗ- ΔΙΤΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΘΕΟΣ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ....ΠΗΓΗΣ ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΠΕΡΦΟΡΝΥΤΑΙΟΝ.
  ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΤΩΡΑ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΑΠΟΛΛΟΛΩΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ...ΑΛΛΑ ΟΥΚ ΕΞ ΟΥΡΑΝΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.25 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ 5 ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΛΚΑ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com..... Google
  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΒΡΙΟΣΙΩΝΙΣΤΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.
  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666....ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΟΜΑΣΟΝΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.
  ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟ..ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
  ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΧΑΝΤΑΚΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
  ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΣΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΤΣΑΚΩΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΝΑ....ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 ΒΓΑΖΕΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΚΩΝΕ ΤΙΣ ΕΝΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΙΚΑ...ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΥΡΩ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΕΝΙΑ ΑΝΤΙ ΤΟ ΕΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΥΧΑΡΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ.

  www.athanasiosthimiopoulos.com...

  ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΜΑΙ ΜΕΡΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ.
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 5Ο% ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.
  ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΑΡΧΑΣ 2019 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΠΡΩΗΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,1981-1995,ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΑΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΝΤΙΤΟΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ...
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΚΟΓΚΛΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΩΝ.ΝΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩ.
  ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ..ΟΧΙ ΜΠΑΧΤΣΙΣΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΦΑΚΕΛΑΚΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΝΑ.
  ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΜΗ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ...ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.
  ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ...ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ...ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑ ΚΙΝΗΓΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΩ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ....ΑΚΟΜΑ.
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΚΙΕΣ ΠΡΟΣ Ε.ΕΝΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΓΚΑΒΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 2015 ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ Η Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙΣ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΧΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΛΛΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΩΛΗΝΑ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ 2017 ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ.
  ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2016 Η Ε.Ε. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΡΜΟΔΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.

  ΟΧΛΟΣ....ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ..Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ-ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ-ΑΥΤΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ.ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΣ ΡΩΣΙΑΝ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ,ΕΡΩΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ, Η ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΜΩ.ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ,ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΟΒΡΑΑΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΜΑΙ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΒΡΑΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΘΕΟΙ ΒΑΑΛ ΚΑΙ ΡΕΜΦΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΕΚ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚ ΕΔΑΦΗ....ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΕΚΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ....

  ΜΠΕΣ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΓΛΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΟΥ Η ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΒΙΒΛΙΟΥ,ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΔΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΟΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ.
  ΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΠΟΡΠΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2Ο12 ΕΩΣ ΤΟ 2Ο15.
  ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2Ο16 ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞO ΠΙΕΡΙΑΣ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ AΡΜΟΔΕΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΟΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΟΜΠΑΝANΙΑΣ ΚΑI ΤΗN ΚΡΥΒΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠOXAΥΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΠΙΟΣ ΕΠΑΘΕ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΕΦΑΛΟΥ ΟΥΚ ΕΚ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚ ΕΣΤΕΡΗΣΩΣ ΑΥΤΟΥ..

  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΔΙΕΘΥΝΣΗ Ε.ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ...ENV-E 3.ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.
  ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 16.Ο8.2Ο16 ENV.E 3. YC.ad.ARES 2016.


  ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
  ΚΥΡΙΟ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ.TOXON 6O1OO PIERIA GRECE.

  ΚΥΡΙΕ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΕ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΗΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΣ.
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 91-271-ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΜΕ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ 2ΟΟΟ ΚΑΙ 15.ΟΟΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2ΟΟ5.ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.........ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.....ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ....ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.... ΠΑΤΑΒΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΟΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 258 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΙΣ....26....ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.....2015 ΠΡΟΣΦΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ......

  ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΤΟΣΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΟΔΗΓΙΑ 91-271 ΕΟΚ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΑΝ ΑΤΟΜΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΤ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ...Ο ΑΓΩΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΟΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ...ΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1968 ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΦΡΕΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 2Ο12 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΩΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΟΤΣΙΑΟΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑ ΒΡΑΚΙΑ...ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΗΡΘΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΛΗΓΡΩΣΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ1Ο ΜΕΤΡΑ..ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ Η Ε.Ε. ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΤΡΑΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΝΑΤΣΙΟ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ...ΤΟΝ ΠΡΩΝΗ ΑΚΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟ...

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΔΩΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΟΔΗΓΙΑ.ΟΣΤΩΣΟ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΕΠΙΤΟΠΙΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗ Ε.ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
  ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΑΡΘΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΑΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.

  Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΥΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΠΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ.
  ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.PAUL SPEICH.
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΟΤΑΝ Η ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com....ME GOOGLE.
  ΑΦΗΓΗΣΗ-ΣΤΙΧΟΙ-ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 1973.ΔΕΥΤΕΡΗ 1976.ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
  ΤΡΙΛΟΓΙΑ.

  1.ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
  2.ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.
  3.ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΤΕΣ, ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 1974.

  ΟΤΑΝ ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
  ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΟΛΟΥΣ
  ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
  ΠΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΧΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΑ
  ΑΦΟΥΣ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΠΛΗΓΕΣ
  ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
  ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΣΟΥΧΝ ΣΑΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΙΟ
  ΜΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

  ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
  ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
  ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
  ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
  ΤΡΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ
  ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΓΛΩΣΣΑ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ...ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΖΕΙ.ΟΙ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΘΟΥΝ.ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟ 1973 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1967 ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΘΛΟΣ.ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΙΔΑ.
  ΑΦΗΓΗΣΗ-ΣΤΙΧΟΙ-ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com....Google....
  ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ
  ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ
  ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ
  ΣΑΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΙ ΛΥΓΙΖΕΙ.

  ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Τ ΑΓΓΕΛΟΥΙΔΙΑ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
  ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
  ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.

  ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ
  ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΓΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ
  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΥΠΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ.

  ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΣΗΜΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
  ΦΤΩΧΕΙΑ,ΑΔΙΚΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩΝΤΑ ΑΣΗΜΟ ΠΟΙΗΤΗ.

  ΑΠ Τ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕΣ ΤΗ ΖΩΗ
  ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ
  ΑΠ ΤΟΝΕΙΡΟ ΜΕΣ ΤΗ ΖΩΗ
  ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.

  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΙΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΕΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.ΣΕΛΙΔΕΣ 95Ο.
  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

  www.athanasios.thimiopoulos. Google

  ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

  ΕΝΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΕΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΗΜΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ.
  ΤΟ 196Ο ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ 35ΧΡΟΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΠΙΡΓΚΙΤΤΕ ΦΟΝ ΦΛΕΞΜΠΟΥΡΓΚ,ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΜΟΣΚΟΓΙΑΒΑ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΡΩΣΙΔΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΚΡΕΓΚΟΡΥ ΙΒΑΝΟΦΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΒΙΤΣ ΙΒΑΝΟΦΚΣΥ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ ΤΟ 195Ο ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΑΛΟΣΙΑ ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΝΤΟΥΡΑΚΟΒΙΤΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΒΙΤΣ ΙΒΑΝΟΣΦΚΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΝΙΤΜΙΤΡΙ ΜΟΣΚΟΓΙΑΒΑ,ΝΤΟΥΡΑΚΟΒΙΤΣ.

  Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΦΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΣΗΜΟ ΠΟΙΗΤΗ ΤΗ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1917 ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΙΓΚΙΠΠΑ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΒΙΤΣ ΙΒΑΝΟΦΚΣΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΑΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΤΡΙΩΝ ΕΤΧΩΝ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΓΡΕΓΚΟΡΥ ΔΗΜΗΤΡΙ ΠΕΤΡΙΣΦΣΚΥ ΟΠΩΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

  ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΔΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΡΗΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΛΙΤΣΑ Π. 16 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΟΠΟΡΝΙΔΙΑ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΧΗΡΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΙΧ ,ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ...ΟΠΩΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΑΠΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ..

  ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΗΡΩΩΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ,ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΕ,ΣΕΞ ΤΙΜΙΩΝ ΑΚΙΑ ΤΙΜΩΝ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ. ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com....Google.

  ΣΤΙΧΟΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.

  ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΑ
  ΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ
  ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.


  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΑΧ...ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ3.

  ΑΦΗΓΗΣΗ,ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΕΩΣ ΤΟ 2ΟΟ2 ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ.

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
  ΙΣΩΣ ΑΦΗΣΩ ΚΟΚΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.


  ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ,ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ
  ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ
  ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ
  ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
  ΣΤΗΝ ΞΕΝΤΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ
  ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ.

  ΣΤΙΧΟΙ-ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ-ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com....google

  Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΦΗΡΕΜΕΝΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,ΣΑΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΑ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ Η ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ. Η ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΥΦΛΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΓΓΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ.
  ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ ΗΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝ ΕΤΗ 2Ο13 ΣΥΝΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΤΛΟ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΙΡΟΣ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΦΣΥΙΚΑ ΜΕΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΜΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

  ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ
  ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΩ
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ
  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΑΚΡΥΖΩ.

  ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΕΛΟΥΝ
  ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ
  ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ
  ΔΑΚΡΥΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ.

  ΓΙΑΤΙ,ΠΑΠΠΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΠΟΥ
  ΜΑΣ ΤΑΠΕΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ
  ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ
  ΘΑ Τ ΑΧΕΙΣ ΠΙΑ ΧΑΜΕΝΑ.

  ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ, ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ
  ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ
  ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ
  ΑΓΕΡΑΣ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΝΚΤ ΒΙΚΟΛΑΟΥΣ ΤΟ ΡΟΒΑΝΕΡΙ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ.
  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ1 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΕΚΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ9.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....Google....

  ΛΥΣΣΑΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ.ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΡΙΩΝ ΣΚΥΛΩΝ. ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΩΝ-ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΩΝ.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ Π ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ, ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ,
  Μ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com...google

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΓΕΝΑΙΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο,ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕ ΝΟΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ.

  Η ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.

  ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΥΠΟΡΙΣΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

  ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΖΩΗ.

  ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ,ΤΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΓΙΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ, ΕΝΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18.

  www.athanasios.thimiopoulos.com....Gogle....

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ..

  Ο ΑΛΕΞΗΣ ΦΟΥΡΗΣ,ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΦΑΝΟ ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ,ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ.ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ,ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΦΥΓΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΜΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΙΣΩΝ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ Η ΣΤΕΛΛΑ ΤΟΤΕ 14 ΕΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΟΣ ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΕΛΛΗΞΕ ΠΟΡΝΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

  ΜΠΑΡΚΑΡΕ ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΠΟΡΙ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΙΟΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕ Ο ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΣΤΗ ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ.ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΦΡΙΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟ ΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΓΚΡΕΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΧΑΛΕΒΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΑΣΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΤΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΟΠΗ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΣΤΕΛΑ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΠΑΡΕ ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΞΕΚΟΥΚΟΥΡΤΙΑΣΜΕΝΩΝ ΓΕΡΟΠΟΡΝΙΔΙΩΝ.

  ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΓΚΡΕΠ ΚΑΘΙΣΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ ΓΝΩΡΙΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΕ ΓΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΛΕΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

  ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΑΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙΤΟ ΒΕΛΕΣ.

  ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΠ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΡΑ ΦΙΟΡΟΒΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΔΕΛΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΠ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΩΡΑ...ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ.

  ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ,ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ,ΣΕΞ,ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ...ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΣΤΙΧΟΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ.
  www.athanasios.thimiopolos.com....Google...

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,1981-1995.ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ.ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ.

  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ-15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
  Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Φ.Τ.Ξ. ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΘΥΗΝΩΝ.

  Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΙΣΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΧΕΡΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

  ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ Φ.Τ.Ξ. Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΗ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.ΕΓΡΑΦΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1982 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 199Ο ΓΙΑ ΚΑΑΔΙΚΗ 16ΜΗΝΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΙΤΛΟ,ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

  ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ,ΤΟΝ ΚΙΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΕΡΙΦΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΧΑΛΕΒΑΝ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΝΗΣΙΜΑΙΑΣ, ΘΝΗΣΙΓΕΝΗΣ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΚΥΚΛΟΝ ΕΞΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΛΗΣ,ΣΥΝ ΠΑΝΩΛΗΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟ.

  ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΤΕ...ΝΕΥΡΑΘΣΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.
  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ.ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 1999.

  www.athanasios.thimiopoulos.com...Google...

  ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
  ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
  ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ 1999.
  ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  ΑΦΙΕΡΩΣΗ.
  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΥΣΤΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,ΑΛΛΑ ΟΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΕΚ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  Η ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΝΑΤΟ, ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ.

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΠΗΓΗ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΑΜΕΙΟ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΝ,Ε.ΕΝΩΣΗ. Κ.Λ.Π. ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ,ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.

  ΒΑΡΒΑΡΟΙ...ΦΟΝΟΙ....ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΤΥΦΛΗ ΖΩΗ.

  ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.... Google

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.
  ΜΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΟΥ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΥΣΤΕΡΕΙ.
  ΤΥΦΛΗ ΖΩΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΦΥΣΑΕΙ ΑΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑΣ
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΩΠΗΓΑΙΝΩ
  ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΗΣ ΞΝΕΤΙΑΣ
  ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ.

  Ο ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΠΟΛΕΜΟ ΤΟ 1947 ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΤΑΝΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 23 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΟΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1956 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΑΛΟΙΜΕΝΗ ΜΕ ΒΟΥΝΙΕΣ ΓΕΛΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 196Ο ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ Ο ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

  ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΑΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΛΑΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΡΦΑΝΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΝ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΚΕΛΙΔΗ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΠΑΦΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ.

  ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ...ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ....ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟΝ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com...Google

  ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ.

  ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18.
  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΕΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ...ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΥΤΩΝ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩ ΘΕΩΝ...ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΣΕΠΗΣ.

  ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΑΤΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΝ. ΤΟΕ ΕΙΧ ΑΞΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΝ.

  ΕΝΑ ΘΕΟΣ ΕΙΠΕ...ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ....ΚΑΙ ΤΙ Μ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...Η ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ.

  ΟΙ ΘΕΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΡΑ ΑΝΑΓΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΘΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΕΙΔΩΛΑ,ΘΕΟΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ, Η ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ-ΘΕΟΙ- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ,Η ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΝΕ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ,ΤΗΣ ΥΠΑΚΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΔΩΛΑ,ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ.....ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ -ΘΕΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ.
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΘΕΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΘΕΟΣ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΕΝ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΘΕΩΝ,ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ.
  ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑ,ΠΕΡΦΡΟΝΥΤΑΙΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΕΜΠΟΡΟΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΠΑΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.
  ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....Google

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ,ΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΠΑΣ ΣΤΑ ΝΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ...ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΝΑ.

  ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2007 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΕΜΠΟΡΟΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ
  ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
  ΖΗΤΑΕ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΙ
  ΑΧ... ΤΙ ΑΔΙΚΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ.

  ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....google

  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ.
  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 1973.ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ6 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ.
  1. Η ΠΟΡΕΙΑ.ΑΠΟ ΠΙΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
  2.Η ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ.
  3.ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ.
  4.ΔΕΙΧΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΘΕΟ.

  ΧΟΥΦΤΩΣΕ Η ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ
  ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΓΕΡΑΣ
  ΠΟΥΠΟΥΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΝΟΤΙΑ
  ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

  ΜΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
  ΠΟ ΣΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΚΑΙ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΧΑΜΩ.

  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 196Ο ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΩΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΜΑΖΙ.
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΥΝΟΥΣΕ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ.
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΓΚΕΝΡΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com...Google.

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΑΙ ,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Η ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΑ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙ ΚΗΣΗ.ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

  ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΤΑΠΕΙΝΟΙ-ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ.
  1Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΡΕΨΕΙ,ΠΑΡΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΦΘΗΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΑΣΥΤΡΑΛΙΑΣ,ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΑΚΟΜΑ.

  ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ.

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ
  ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.\

  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΡΟΚΟΠΗ
  ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ.

  ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ
  ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ
  ΜΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ
  Μ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ,ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ,
  ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ
  ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΓΩΩ ΑΥΤΟ
  ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ.

  ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. THANASIS THIMIOPOULOS. TA ELLINAKIA TIS XENITIAS.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.TΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  TA ELLINAKIA TIS XENITIAS.

  HYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA.

  HYVÄÄ ΗUOMENTA SUOMI-FINLAND.

  www.athanasios.thimiopoulos.co..... Google

  ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΙΣ ΕΞΟΦΥΛΛΟΝ ΒΙΒΛΙΟΥ.ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2Ο13 ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΡΑΑΧΕ,ΣΟΥΟΜΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ 1649, Ο ΚΡΑΦ ΠΕΡ ΜΠΡΑΧΕ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ. KALIMERA ELLADA-HYVÄÄ HUOMENTA SUOMI-FINLAND.

  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΝΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΑΝΑΜΙΚΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ,ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ,ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΞΕΧΑΣΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ.

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟ ΑΨΥΧΟ ΧΑΡΤΙ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ Η ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.

  Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ ΔΕΚΤΗ.ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΒΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ.

  ΦΥΣΣΑΕΙ ΑΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑΣ
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΩΠΗΓΑΙΝΩ
  ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ.

  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΦΗΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΑΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ
  ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΟΙ
  ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ.

  ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΔΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ.
  ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΚΑΛΑ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΤΙ ΧΑΛΕΥΕΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΦΙΝΛΑΝΙΔΚΗ ΓΗ...Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΑΑΧΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΟΛΗΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ...HYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.

  ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com......GOOGLE

  ΑΜΕΡΙΚΗ-ΑΓΓΛΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
  ΜΑΣΟΝΙΑ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΑΣΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666.

  ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.

  Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2ΟΟ3,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩ ΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑΝΟΤΕΡΑΤΩΝ.

  Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ, ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ,ΤΕΚΤΟΝΩΝ,ΜΑΣΟΝΩΝ,ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΑΙΟΥΣ
  Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ.

  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΤΙ ΣΥΚΡΟΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΡΔΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΗΣΤΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΑΓΕΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com...... google.

  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ.

  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666....
  ΜΑΣΟΝΙΑ...ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666....
  ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΑΓΕΙΑ.ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.

  ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΖΩΗ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΚΗΝ,ΚΑΚΩΣ ΜΑΘΑΝΕ ΔΥΟ ΜΑΓΙΚΑ ΤΕΤΙΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΕΡΙ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΩΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΡΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΣΙΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ..ΠΙΣΩ ΜΟΥ Σ ΕΧΩ ΣΑΤΑΝΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΑΜΟΙΒΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΑΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΕΝΤΕΛΕΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΠΗΡΑ 2Ο ΤΟΜΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ...ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩΣΑ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΨΗΛΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ..

  ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΤΡΥΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΜΑΓΕΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΑΥΡΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ-ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΡΠΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ 4Ο ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΩΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΥΚΟΝ ΚΥΜΩΛΙΑΝ ΚΑΙ...ΚΑΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΛΙΓΟΙ.ΣΤΟΠ.

  Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ.

  Η ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ,Η ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΘΕΩΝ.ΣΤΟΠ.

  ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΦΤΑΧΝΟΥΝ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟ ΕΕΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝΕ ΘΕΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΓΙΟΥΣ.

  ΜΕΧΕΙΣ ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ Η ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ.
  ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΓΑΡΦΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΣΕ ΜΑΓΟΥΣ.ΣΤΟΠ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....GOOGLE...
  ΑΤΙΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ,ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗ ΜΑΤΙΕΣ.ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ,ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...1973-2ΟΟ4.
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΝΑ ΗΡΘΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ 1943.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗ 1981-1995 2 ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΠΟ 1973 ΜΕ 25 ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΚΑΙ 5 ΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΝ.

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΥΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΑΡΜεΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ,Ο ΠΟΤΕ ΜΕ ΦΑΚΕΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ.

  ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΕΣ ΜΟΥ.

  1973-1977.ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ 1973 ΕΩΣ 1977 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΤΥΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΑΔΕΙΑ.ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΔΕΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΡΙΣΕΙ Ο ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ Γ.Μ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  1983.ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ-ΥΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.16ΜΗΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

  199Ο.ΕΙΟΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΥΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ,ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ,ΦΩΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 199Ο ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΧΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΚΑΙ9 ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΔΕΙΑ ΕΚΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΜ ΜΠΡΕ ΣΟΥΛΤΑΝ.

  1995.ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΑΠΕΡΙΨΕ.ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΦΥΑΚΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 32Ο.ΟΟΟ ΔΡΑΧ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ 8 ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΑΤΩ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΝΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΣΑΝ ΜΠΑΧΑΛΕΔΕΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


  ΕΝ ΠΕΡΙΛΥΨΕΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΒΙΒΛΙΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com..... google

  1.ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ.
  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΕΓΔΑΡΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝ,ΕΓΙΝΑΝ ΨΩΡΙΤΕΣ ΑΥΤΟΙ.ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΔΡΟΥΝ.
  ..........................................................................
  2.ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΤΑΡΤΥΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΑΓΡΙΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.
  Ο ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗ.
  ...........................................................................
  3.ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ.ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.

  ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

  ΝΟΜΟΙ ΑΝΟΜΟΙ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΟΡΠΑΤΕ.
  ΤΙΤΛΟΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΚΑΥΜΕΝΟ.
  ..........................................................................
  4.ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  1981-1995 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΑ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ 75 ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΥΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΘΩ.

  ΝΑΙ.ΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΠΗΓΑ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΛΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1967 ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 1968 ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ.ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΓΗ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΖΟΥΣΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΜΟ ΣΚΥΛΙ...
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  2ΟΟ5.ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗΣ.ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ.ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΦΩΤΗΣ ΜΙΛΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΑΚΟΘΥΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΣΩ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ JuToube...
  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ-ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ...ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΩ...

  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.

  ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ.
  ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ..ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΤΥΡΓΥΡΝΩ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ.ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΣΤΗ ΦΤΕΡΗ.

  ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΤΟΤΕ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ...ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ...ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

  ...ΔΕΝ ΤΣΓ...Α....ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ ΑΝΑΘΥΜΑ ΤΝΩΡΑ ΠΟΥ ΓΗΝΘΗΚΑΜΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΧΩΡΑ...ΚΑΙ ΣΥΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.

  ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ....
  ...ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ,ΟΥΤΕΙ ΚΡΙΑΣ,ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ.ΚΙ ΛΕΓΟΥ ΤΥΩΡΑ ΚΙ ΗΓΩ ΠΑΛΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕΙΣ...ΑΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝ,ΚΙ ΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΝ ΧΩΝ.

  ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΜΑΣΛΑΤΙΑ ΝΑ ΦΥΓΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ.
  ...ΝΑΧΑ Μ...Ν....Ι...ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜ....ΣΑ ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝΕ ΤΗ ΠΟΥ......ΤΣΑ..ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΗΓΩ Η ΚΑΥΜΝΕΟΥΣ ΚΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΙΤΑΓΜΕΝΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΛΕΟΥ...ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΝ ΜΗΤΣΙΟΥ ΔΛΙΑ, ΦΑΓΙ ΚΙ Μ...Ν...Ι.ΚΙ ΠΑΡΤΟΥΝ ΚΙ ΤΝΨΥΧΗ.

  ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ.
  ...ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΛΕΓΑΝΕ...ΑΡΤΣΙ,ΜΠΟΥΡΤΣΙ ΚΙ ΛΟΥΛΑΣ..ΚΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥ ΤΩΡΑ ΗΓΩ Η ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ...ΠΛΗΡΟΥΝΕΙ ΒΛΑΚΑ ΚΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ...

  ΚΙ ΣΤΑ ΠΑΠΠΟΔΙΑΜ ΜΑΣ ΛΕΓΟΥ ΤΩΡΑ ΗΓΩ ΑΠ ΤΑΧΑΣΑ ΚΙ ΤΑ ΤΡΙΑ....ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ ΟΥΤΕΙ Μ...Ν....Ι....ΟΥΤΕΙ ΠΟΥ....ΤΣΑ ΣΤΟΥ ΒΡΑΚΙ...ΤΑΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΒΡΕ ΓΚΟΥΝΤΗ...ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΤΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΡΟΤΕΣ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΑΤΡΙΔΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΙΜΑ ΤΝ ΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΑΠ ΤΑΡΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΒΟΥΛΗ..ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΓΚΙΑΣΜΕΝ..
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΘΕΙΟΣ ΛΕΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΥΡΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΣΛΑΤΩ ΣΑΝ
  ΤΜΑΚΟΥ ΝΤΣΙΑΤΣΙΑΛΟΥ...ΤΟΤΕΙ ΑΥΤΕΙ ΣΤΑ 93 ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ 13...

  ΑΧ ΘΥΜΗΘΚΑ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΠ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥΛΟΥΜΟΥΤΟΥΣΑΝ ΚΙ ΜΑΣΛΑΤΟΥΣΑΝ..

  Η ΝΑΤΣΙΟΥΣ ΕΛΗΓΕΙ ΣΤΟΥΝ ΜΗΤΣΙΟΥ ΟΤΑΝ ΒΟΣΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΚΕΡ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΑΡΜΑΝΙ ΑΠΟ ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

  ΕΛΕΙΓΕΙ Η ΝΑΤΙΟΥΣ ΣΤΟΥΝ ΜΗΤΣΙΟΥ.

  ...ΑΡΕ ΜΗΤΣΙΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΙΡΑΣΟΥΜΕΙ ΦΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΚΕΡ,,,ΠΟΤΕΙ ΗΣΥ ΑΠΟΥ ΚΑΤ,ΠΟΤΕΙ ΗΓΩ ΑΠΟΥ ΠΑΝ...ΚΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΙ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ...ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΑΡΕ ΝΑΤΣΙΟΥ ΘΑ ΠΕΙΡΑΣΟΥΜΕΙ ΠΟΥΛΗ ΚΑΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒ ΤΙΠΟΥΤΑ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΟΠΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝ ΚΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΤΟΥΝ ΓΥΡΝΑΣ ΜΟΝΟΥΣ ΑΠ ΝΑ ΣΤΟΥΝ ΓΥΡΝΟΥΝ, ΝΑ Σ ΑΠΔΟΥΝ ΚΙ ΝΑ ΣΤΟΥΝ ΚΟΥΠΑΝΟΥΝ.
  ΚΙ ΗΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΑΚΟΜΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΝΗ-ΔΑΔΙΑΣ-ΝΕΑ.
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΣΤΟ...athimiopoulos@hotmail.de....

  ΑΛΛΑ ΠΑΡΚΑΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΟΥ ΠΛΟΚΑΡΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ E-MAIL:.info@athanasios.thimiopoulos.com

  ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ Η ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΕ ΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΚΟΓΚΛΕ...ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ..ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΡΘΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΕΔΙΑΣ-ΝΕΑ...
  www.athanasios.thimiopoulos.com....Google

  ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ.

  ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ.

  ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΠΑΔΙ Η ΑΓΕΛΗ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΤΙΚΟΝ.
  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΕΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΛΗ ΕΚΑΣΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΩ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΥΣΤΕΡΑ ΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΚΟΣ.
  ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΕΝΑΣ ΜΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...ΕΙΧΕ Η ΓΑΤΑ ΕΜΝΑ ΑΥΤΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΚ.ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΖΩ.

  ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ. ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΥΛΙΓΑΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ...ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΥΣΣΑΜΣΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΕΝ ΠΡΩΤΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
  ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΙΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ,ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ...ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΜΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

  ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ...ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΑΤΣΗ ΤΟΥ 1921.
  ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΛΕΙ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΑΡΦΩ ΟΣΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΤΟ 1943 ΕΝ ΕΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ-ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΛΛΛΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟ 1947 ΟΠΟΥ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΗΝ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΟ ΣΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ 666 ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1967 ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΡΑ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο...

  ΜΕΤΑ ΤΟ 1967 ΕΠΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΔΥΟ ΠΑΔΑΚΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ..ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ.
  ΠΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1922 ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΟΙ.

  ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚΑΤΩ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1912 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 195Ο Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ 25 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥΣ.

  ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ 8 ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΩΝ 18 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩΣΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΦΡΕΖΙΚΑ ....ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΛΑΧ ΤΑ 7.5ΟΟΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΛΑΓΑΝ ΟΙ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝΤΡΙ ΟΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 2ΟΟΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΔΕΦΛΟ ΤΟΥ ΟΒΡΙΟΓΑΛΛΟ ΝΙΚΟΛΑ ΖΑΡΚΟΖΙ..

  ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΛΕΒΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΜΕΙΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΕΜΙΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΕΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ...

  ΝΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΟΒΡΙΟΓΑΛΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ ΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ...
  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑΣ ΜΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΧΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΓΩ....ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΤΣΟ ΚΥΝΗΓΗΩ...

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΩ ΟΤΙ Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.
  ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...
  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΠΑΘΙ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΑ...ΛΕΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΩΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΩΝ....ΑΔΙΑΒΑΣΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ...

  Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1921 ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΝΑ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΑΓΑΔΕΣ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.

  ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....google

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 196Ο-2ΟΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΕΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, 1981-1995.ΜΕ ΠΑΝΕΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΤΛΟ,ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ,ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙ ΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΑ ΕΛΕΧΓΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΓΛΕ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝΣ ΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΦΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΥΨΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΛΩ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ Η ΠΟΛΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

  ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ.

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...Χ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΝΑΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΓΩ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΧΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

  ΑΤΟΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΕΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΙΑ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ.
  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
  -ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ 3 ΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
  -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΙΜΟ ΕΝΑΝ Η ΔΥΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
  - ΜΟΣΝΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΑ-ΜΑΜΗ- ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕΙ ΔΛΙΑ,ΟΥΤΕΙ ΛΕΙΦΤΑ,ΟΥΤΕΙ ΜΝΙΑ...

  ΑΥΤΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ.ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΡΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟ...ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΖΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΝ. ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΡΕΑΣ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ.

  ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑΤΛΙΚΕΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ....ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΡΑΜΑΝΟ ΜΕΣΩ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ 3Ο ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ...ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΗΤΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΧΩΡΙΑ ΕΜΑΘΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ...ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΝΕ ΕΚΑΝΕ ΚΛΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ..

  ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΡΙΖΑ Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΑ ΑΘΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

  ΑΠΟ ΤΟ 1968 ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΠΤΙ ΕΓΩ ΒΟΣΚΑΩ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΝΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΕΡΤ..ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ...ΚΑΙ ΜΠΡΕ ΧΑΛΕ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΥΜΑΝΣΙΟ Η ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ Η ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.
  ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΚΑΤΩ...ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΡΙΟ ΘΗΡΙΟ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ Η ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΝΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΒΙΑΣΤΗΣ.

  ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ.

  ΕΤΣΙ ΙΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ...ΑΛΛΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΣΕΚΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΡΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.
  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΜΑΜΗ.
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΜΑΡΑΚΙΑΣΜΝ ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΜΑ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ....ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑ ΜΟΝΙΜΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΛΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΩ...
  ΣΤΑ 65 ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ....ΓΙΑ ΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΝΕΑΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΑΝ ΠΑΠΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΟΚΚΑΚΙΑ.

  ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ.
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ...ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ.

  ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΑΔΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΡΟΤΑΝΕ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ....ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ...ΓΑΜΗΘΥΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΛΥΘΗΝΕΣΘΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..
  ΑΝΤΕ ΚΛΑΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΦΩΝΑΞΕ ΑΓΡΟΤΗ ΒΓΑΛΕ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ.

  Η ΓΗ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΚΟΛΗΓΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

  ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΛΕΟΝ ΤΟΛΣΤΟΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΟΛΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.

  ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

  ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΟ 1943 ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΓΗ ΜΕ ΕΞΠΟΥΛΗΣΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΣΗ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΘΗΚΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ.
  ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 12 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΖΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4Ο ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΕΜΜΑ 5Ο.ΟΟΟ ΕΥΡΩ...Η ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 2ΟΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΙΟ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΑΡΑΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

  ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΗΤΣΗΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ....ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ...ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟ ΣΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΟΖΙΑΣΜΕΝΑ.

  ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ Η ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΟΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΓΟΡΑΣ..

  ΤΣΙΦΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΓΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΌΛΙΤΕΙΑ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ.
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΕΝΡΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΝΔΟΞΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΟΑΞΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΗΡΙΑ ΟΛΑ....
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2Ο17.

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΔΙΞΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ.
  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΚΤΟΣ.

  ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ.
  ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.

  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΓΕΝΝΑΤΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ...

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΡΑΓΚΩΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΒΑΤΕΩΝ.

  ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΑΛ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΒΕΚΑΝΝΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΙΝΔΟ ΟΤΙ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΥΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ....ΠΛΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΟΛΙΓΩΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΤΑ ΤΟΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠ ΕΛΕΓΑΝ.
  ΗΓΩ ΝΑ ΒΟΥΛΗΥΤΩ ΚΙ ΟΙ ΑΛ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΘΟΥΝ.ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΜΕΣΙΕΔΕΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΛΕΩ ΝΤΕ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΞΕΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ.

  ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 195Ο ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ. Η ΜΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ....ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΝΑ ΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΑΜΠΡΟ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΛΕΙ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ..ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΤΥΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΚΙΑ..

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΤΥΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΙΓΟΝ ΚΟΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ.

  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ...ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ... ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.ΑΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΑΝΑΦΕΞΕΙ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΜΑΓΕΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ... www.athanasios.thimiopoulos.com...Google...

  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟΝ ΕΞΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΛΗΣ ΣΥΝ ΠΑΝΩΛΗΣ....

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.

  ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ...ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ....ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΕΠΙ ΟΔΟΝΤΑ..ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.

  ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ....

  ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ.

  ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ....ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ...ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ...ΤΕΚΤΟΝΩΝ...ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΟΜΑΣΩΝΩΝ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ...ΒΟΜΒΕΣ...ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ...

  ΟΧΛΟΣ...ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...

  ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΛΕΣ...ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.


  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΛΟΣ.

  ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
  ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

  ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΑΥΤΗΝ.

  ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΝΕ
  Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

  ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ.

  ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ
  ΠΟΥ ΑΨΗΛΑ ΣΕ ΠΑΕΙ
  ΜΑ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ
  ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ.

  ΞΕΚΙΝΗΣΑ Σ ΑΝΗΦΟΡΙΑ
  ΣΤΟ ΥΨΩΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ
  ΜΑ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
  ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΗΡΟΦΑ
  ΣΑΝ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΙΣΑ
  ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΕΥΤΩ
  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ
  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ
  ΠΕΤΡΕΣ ΚΙ ΑΓΚΑΘΙΑ
  ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ
  ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΟΜΕΝΟΣ..

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2Ο17...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο.
  ΑΠΟ ΝΕΑΡΟΣ ΤΟΤΕ ΕΓΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.

  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΘΑ ΞΕΨΥΧΙΣΕΙ... ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.
  ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΤΥΡΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ....

  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΑΤΑΦΗ ΑΚΟΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

  ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ
  ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ
  ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΖΟΥΜΕ
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

  ΑΥΤΟ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.
  Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ.

  ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ
  ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ
  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
  ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...

  ΠΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ
  ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΝΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.

  ΦΩΝΑΞΕ ΑΓΡΟΤΗ
  ΒΓΑΛΕ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ
  ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ
  ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ.

  ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΣΚΥΛΙ.
  ΕΙΣΑΙ ΤΟ 2Ο% ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΝΗΣΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...

  ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ..

  ΑΝΑΓΑΚΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΣΗΜΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ....ΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΞΗΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΤΕ ΘΕΟΙ...ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ...

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΙΣΩ
  ΚΙ ΑΥΤΗΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ.

  ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ.

  Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΙΑ...

  ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.

  ΑΓΡΟΤΗ ΣΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ, ΔΝΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
  ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΥΡΜΑΤΑ, ΣΟΥΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΜΠΟΡΑ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ
  ΨΑΞΕ Ν ΑΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ.

  ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙΟ ΦΤΩΧΟΣ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΞΗ
  ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ,ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΩ ΟΛΗΜΕΡΙΣ
  ΑΛΛΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ,ΑΛΛΟΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ
  ΤΗΝ ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΓΗ ΠΟΤΙΖΟΥΝ.


  ΑΓΡΟΤΗ ΒΑΛΤΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ ΒΑΡΙΑ Ν ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.
  ΑΥΤΟ ΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ...ΣΤΟΣΥ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.  www.athanasios.thimiopouos.com....google

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ....ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ....ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.  ΛΑΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ...ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ....ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

  ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΕ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΓΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΟΜΕΝΣΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ....ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑ ΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.


  ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΠΑΔΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΛΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΣΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΡΟΚΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

  ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΝΑΔΙΟΡΓΝΑΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

  ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΣ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

  ΝΑ ΑΛΛΑΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ.  ΤΕΡΜΑ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ....Ο ΚΑΘΕ ΑΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΣ....

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΛΙ....ΕΝΑΣ ΚΟΤΟΠΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΝΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΕΡΤ....ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΠΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ....ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΜΑΛΙΑ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΤΕΙΝΕΣ ΕΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΡΤΙΣΑΔΙΑ ΤΙΣ ΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΙΣ ΣΚΥΛΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗ Ε.Ρ.Τ... ΜΠΡΕ ΧΑΛΕ...

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΗ...Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ...  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ...

  ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ....ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΒΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ.

  ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΦΑΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.

  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑ ΣΤΑΣΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ...ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ Π.Χ. ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΣΚΥΛΟΙ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.

  ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5.ΟΟΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 25Ο.ΟΟΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ 5Ο.ΟΟΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3ΟΟ.ΟΟΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΛΟ...ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ 3% ΕΣΩ 5% ΒΑΣΕΙ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 99%...

  ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ Ο ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΤΣΑΚΩΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1821 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΣΑΚΩΣΝΕΙ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΣΥΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΔΙΑΟΒΟΛΕΒΡΩ...ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ.

  ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΣΩ ΕΓΩ...
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΧΟΧΟΛΟΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΡΤΑΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΩΝ..

  ΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΓΗΡΑΠ ΚΑΙ ΓΡΑΠ, ΝΑ Τ ΑΡΠΑΖΟΥΝ,ΝΑ ΤΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΣΟΠΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

  ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
  ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Η ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟΣ.

  ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΑΠΩΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ.

  ΑΤΣΙΜΙ...ΧΟΥΣ....

  ΙΤΣ...ΝΙ...ΤΣΙ...

  ΑΚΕ ΟΥΚΙ...ΓΙΟΚΟ ΚΕΡΙ...ΜΑΕ ΚΕΡΙ...ΟΣΙΜΟ ΚΕΡΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή