Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Aν ο Ελληνας δεν καταλάβει ότι ε'ιναι μαλάκας... θέση και φύση μαλάκας.. θα σέρνεται εσαει στα κολπάκια των πολιτικάντηδων

ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ -ΠΑΛΙ- ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ!

Όπως ενέπαιξε τον λαό με το δημοωήφισμα, κάνοντας το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, το ίδιο θα κάνει και τώρα, με το νέο δημοψήφισμα που ετοιμάζει ο Τσίπρας
 Τελικά ο Τσίπρας μας θεωρεί όλους μαλάκες! Δεν φτάνει που στο περσινό δημοψήφισμα ενέπαιξε το 64% του ελληνικού λαού που ψήφισε "ΟΧΙ" στα μέτρα σφαγής των τοκογλύφων και αυτός το πήρε για να το κάνει...
ΝΑΙ σε ό,τι θέλουν οι τοκογλύφοι (φέρνοντας το 3ο και το 4ο Μνημόνιο και τον "κόφτη"), τώρα ετοιμάζει νέο δημοψήφισμα, αυτή τη φορά με αντικείμενο την αναθεώρηση του Συντάγματος. Επειδή θέλει να κάνει το Σύνταγμα φύλλο και φτερό και να το φέρει ολοκληρωτικά στα μέτρα του είπε να ξαναβάλει τον λαό συνένοχο στα δικά του πολιτικά παιχνίδια! 
Τέτοια η πολιτική αλητεία του ανδρός!

6 σχόλια:

 1. ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΛΗΣ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ...ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.
  ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ.
  ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
  ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ 1945-1949 ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΔΕΞΙΑ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙ ΚΟΝ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΝΑΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ 6Ο ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΩΟΥΣ.

  ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΒΑΝΑ..
  Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΟ 1967 ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΡΕΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ...
  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ...ΟΒΡΑΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΚΗΝ Η ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ....ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΤΙΜΑΣΑΝ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ.
  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙ ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ
  ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΛΥΚΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΑΘΕ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ....ΟΥ ΕΚ ΓΝΗΣΙΟΥ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ....ΑΛΛΑ ΕΚ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ...ΕΚ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΝ.
  ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΑΥΤΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΛΟΥΣ.

  ΕΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ 1983.ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,.

  www.athanasios.thimiopoulos.com....google

  ΤΗΝ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ
  ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕ ΤΑ ΦΩΤΑ
  ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ,ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ
  ΩΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.

  ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΝ EΚΟΙΤΑΖΑΜΕ
  ΜΑ ΜΑΤΙΑ ΓΚΟΥΡΛΩΜΕΝΑ
  ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ
  ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ, ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ,
  ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΔΡΕΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΛΙΑΦΤΕΣ...

  ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΛΙΑΦΤΕΣ ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΧΛΙΑΦΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΟΦΟΥΝ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΒΛΑΚΕΣ..ΧΛΙΑΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΧΛΙΑΦΤΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
  ΜΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ
  ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ
  ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑΝΑΣΗ
  ΓΙΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΗΝ
  ΠΟΥ....ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

  Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΑΘΕ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΥΚ ΕΚ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ..ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΝ ΠΑΡΑ ΒΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟΝ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΟΝ ΓΚΑΒΟΝ.

  ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ....ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ...ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή