Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ;

Με κλικ μεγαλώνει... και θα δείτε το ακριβώς
δημοσίευμα....

"Αφωνος" ο Μητροπολίτης μας, από ανυπόστατο δημοσίευμα της Χρυσής Αυγής




Άφωνος έμεινε ο Μητροπολίτης Γλυφάδος κ. Παύλος όταν ενημερώθηκε από το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων dogma.gr ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ως οπαδός του ακροδεξιού κόματος.

Στις 20:29 στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αναρτήθηκε κείμενο σύμφωνα με το οποίο «Ένας από τους πλέον σεβάσμιους Ιεράρχες, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, έλαβε θέση και κατήγγειλε την άδικη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε την φράση που λέει και ο απλός λαός καθημερινά: "Έβαλαν στη φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες".
Ο Σεβασμιώτατος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Το dogma.gr έκανε δηλώσεις. Στο ερώτημα αν πράγματι καταγγέλλει την προφυλάκιση του Γραμματέα και των στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο Μητροπολίτης ήταν κάθετος: «Δεν έχω πει ποτέ αυτά τα λόγια»!



Ο Μητροπολίτης που έμεινε εμβρόντητος από την προσπάθεια ανάμιξης του ονόματος του στις πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις είπε με νόημα πως «η υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».
Το dogma.gr όμως επέμεινε και ρώτησε τον Μητροπολίτη αν είναι ή όχι υποστηρικτής της «Χρυσής Αυγής». «Ουδέποτε υπήρξα υποστηρικτής κόμματος και ειδικά της Χρυσής Αυγής. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου ούτε τον κ. Μιχαλολιάκο ούτε κανέναν άλλο από αυτό το κόμμα» απάντησε χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως από την μέρα που έγινε Επίσκοπος δεν ψηφίζει στις εθνικές εκλογές προκειμένου να γνωρίζει ο λαός πως είναι ακομμάτιστος ενώ δεν δέχεται ποτέ προεκλογικά υποψηφίους στο γραφείο του.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Προσέξτε πως απαντάει ο Αγιος Γλυφάδας.. πλαγιοσκοπικά... ενώ άλλη είναι η ερώτηση... " «Δεν έχω πει ποτέ αυτά τα λόγια»!.. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΥΜΩΝΕΙ... 
Εμείς που ξέρουμε τη φαναριώτικη νοοτροπία των δεσποτάδων ...που δεν διστάζουν να ...διαψεύδουν ακόμη και τους εαυτούς τους,  που όταν τα βρίσκουν μπαστούνια, τα γυρίζουν ανάποδα όλα, διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις. Με όλα μας τα σεβάσματα προς τον Άγιο Γλυφάδας του λέμε πως δεν υπάρχουν τόσο ανόητοι δημοσιογράφοι να βάζουν στόμα του πράγματα που δεν είπε...
Αν ο δημοσιογράφος τον έχει στο μαγνητοφωνάκι ας το βγάλει... ώστε και σεβάσμιοι γέροντες και βαρύγδουποι δεσποτάδες να κατανοήσουν κάποτε πως  ιφείλουν να είναι φιλαλήθεις κι ευθείς στους λόγους τους.
Εν τάξει, ξέρουμε πως ο Αγιος Γλυφάδας , όπως και πολλοί άλλοι αδελφοί του, συμπαθούν τη Χρυσή Αυγή, όχι για τα ναζιστικά της καμώματα βεβαίως, ... Και δεν είναι κακόν ..Το κακόν είναι να εκφράζεις την συμπάθεια σου και μετά να λακίζεις...
Μη υπάρχούσης αντίδρασης εκ μέρους των διαψευδομένων Χρυσαυγιτών, ισχύει η διάψευση του Μητροπολίτη! Όλα τα λοιπά είναι παραμύθια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου