Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η ΜΟΣΑΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΆΘΛΙΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ-ΠΑΓΙΔΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΊΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΦΕΛΩΣ!




Σε αποκλειστικότητα και μόνο στον "Λόγιο Ερμή" σας παρουσιάζουμε μια είδηση βόμβα!

Επτά απο τους 12 κορυφαίους μετόχους του Facebook και της Monsanto είναι τα ίδια επενδυτικά funds! Αν κοιτάξουμε δε στην κορυφή, 3 απο τους 5 κορυφαίους μετόχους στις δύο εταιρίες πάλι είναι τα ίδια funds! 

Ο κορυφαίος μέτοχος αυτή την στιγμή στην Monsanto είναι το επενδυτικό fund Vanguard Group, που είναι το νούμερο δύο στην λίστα των κορυφαίων μετόχων του Facebook !

FMR LLC, είναι η νούμερο ένα μέτοχος του Facebook και νούμερο δύο της Monsanto!

Η State Street Corporation είναι η νούμερο τρία μέτοχος του Facebook και της Monsanto!

ΜΙΛΑΜΕ  για μεγάλο Εβραϊκό κόλπο, ένα από τα πολλά που επινοούνται για τον έλεγχο Κυβερνήσεων και λαών. Για όσους δεν γνωσρίζουν, η ΜΟΣΑΝΤΟ είναι μια εβραϊκη κομπανία που πουλάει...μεταλλαγμένους σπόρους  επικινδύνων γεωργικών προϊόντων. Η εταιρία αυτή επιδιώκει  τον έγεγχο των γεωργικών προϊόντων και άρα να ελέγχει τη ζωή των λαών. Η κρίση της Ουκρανίας είναι δικό της έργο. Από καιρό έχει βάλλει στο μάτι το Νο 1 ουκρανικό σιτοβολώνα της υφηλίου...Επί έτη πασχίζει να ελέγξει την Ουκρανία... αλλά ο προηγούμενος πρόεδρος της χώρας τους έδιωξε με τις κλωτσιές ... Οι χθόνιοι Εβραίοι κατασκεύασαν με πληρωμένους πράκτορες και διαδηλωτές (κάθε μέρα διαδήλωσης πληρώνονταν με 50 ευρώ κατά κεφαλήν )... ΄Ετσι ο πρόεδρος αναγκάστηκε να το σκάσει και να τον διαδεχθούν οι συμμορίες των ακροδεξιών!
Πάντως σημειώνουμε ότι η ΜΟΣΑΝΤΟ, έχει και παράρτημα γραφείων και στην Αθήνα και πολλά από τα πλάνα της τα περνάει μέσω προδοτών της Κυβέρνησης. 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: www.logiosermis.net/facebook-monsanto-funds.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου