Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ: Ο ΣΤΑΥΡΟΣ (σταυρός) ...ΘΕΟΥ...ΔΩΡΑΚΙ... ΛΕΤΕ;

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ 

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: 

Ο ΜΕΣΣΙΑΣ... ΠΟΥ 

ΑΝΑΜΕΝΕΙ Η ΖΟΦΕΡΗ

ΕΛΛΑΔΑ;  


** Θα τον αφήσουν τα ντόπια και ξένα λαμόγια;

** Δείτε σήμερα τη στάση των βαρώνων του Τύπου και των τσανακίων τους πως αντιμετωπίζουν την ενέργεια Θεοδωράκη!

Ευχάριστη η χθεσινή έκπληξη της δημιουργίας νέου κόμματος από τον γνωστό δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη. Παρατάει τη δημοσιογραφία και εισέρχεται στην πολιτική σκηνή με νέο  κόμμα που ίδρυσε και το ονόμασε ΠΟΤΑΜΙ... 

Εμείς από χρόνια φωνάζουμε, πως μόνον ένας Μεσσίας θα σώσει τη χώρα εκεί που την κατάντησαν οι επαγγελματίες-λαμόγια και εξαρτημένοι πολιτικοί , που από το 1974 έχουν γαντζωθεί στο γκουβέρνο και στα ταμεία του και δεν λένε να ξεκουμπηστούν...

Ίδιες είναι και οι ελπίδες του λαού. Με το υπάρχον παλαιοκομματικό σινάφι, βλέπει πως η χώρα όχι μόνο δεν τσουλάει, αλλά συνεχώς και βυθίζεται στα τάρταρα και στην ολοκληρωτική καταστροφή της.


Και ξάφνου κάνει την εμφάνισή του ο Σταύρος Θεοδωράκης.. με το ΠΟΤΑΜΙ του, που μπορεί να τα σαρώσει όλα στο διάβα του, ή απλά "θα μας πάρει το ποτάμι" όπως λέει ο λαός. Ευχόμαστε να ισχύσει το πρώτο.

1-Ως προς τον Θεοδωράκη δύο λόγια: Είναι καθαρός, δεν υπάρχουν ψεγάδια πάνω του. Σαν δημοσιογράφος σοβαρός, με πολλές ευαισθησίες και προσεγγίζει τα θέματά του με ανθρωπιά, τουλάχιστον από όσα βλέπουμε στην τηλεόραση.Δηλαδή δεν είναι εισαγγελάτος ή ανακριτής.Είναι ανθρώπινος και ταπεινός.

2)Από την πρώτη ιδρυτική ανακοίνωση του φαίνεται ότι έχει φρέσκες ιδέες και θα ποντάρει στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι ως γνωστόν ζουν χωρίς όνειρα και προσδοκίες. Θα περιμένουμε να μας ανακοινώσει ολόκληρο το πρόγραμμά του, που ενδεχομένως να είναι σωτήριο για τη χώρα, κυρίως αν...
α) αποφύγει να έχει κονέξια με τα Αμερικανο-Γερμανικά ληστρικά του έθνους μας καρτελ, τα οποία ασφαλώς θα σπεύσουν να τον πολιορκήσουν....κατά τον ίδιο τρόπο όπως ελέγχουν-εξαγοράζοντας πολιτικούς σε κάθε χώρα που παρουσιάζει οικονομικό ενδιαφέρον... (Φάγανε το Ιράκ, τη Συρία, διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία, σακάτεψαν την Ελλάδα και την Κύπρο και τώρα διαλύουν και την Ουκρανία! 
Ο Θεοδωράκης έχει καθαρό παρελθόν, υποθέτουμε και οι συνεργάτες του, που δεν ανήκουν σε καμιά από τις ήδη ξοφλημένες πολιτικές ιδεολογίες (αυτό είναι θετικό και διότι πλέον ο κόσμος δεν πιστεύει στα παραμύθια αυτά.) 
Ως γνωστόν ο  έλεγχος των εθνών γίνεται με ντόπια τσανάκια που λαδώνουν σταθερά, ώστε να τα απονευρώνουν για να μην φέρουν αντιρρήσεις στα κελεύσματά τους. Η Τροϊκανοί είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. 

β) αν...προσέξει τα προδοτικά ντόπια συμφέροντα που λιμαίνονται τον τόπο θησαυρίζοντας σε βάρος του λαού. κ.λ.π.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη στάση των βαρώνων του Τύπου-ΜΕΓΙΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ αρπαχτής και πάσης φαυλότητας-, θα δούμε πως αντιμετωπίζουν την πρωτοβουλία Θεοδωράκη...
Ήδη από σήμερα το πρωϊ, έχουμε μια πρώτη γεύση από τα ραδιόφωνα, μάλλον χλωμή κι αναιδής από μέρους διαφόρων σχολιαστών της πλάκας... 

Σίγουρα τα ντόπια και ξένα συμφέροντα δεν θα αφήσουν το ΠΟΤΑΜΙ, να τσουλήσει ομαλά και θα εκτρέψουν την ροή του, αν δουν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους.. αν δουν ότι αρνείται να λαδωθεί κ.λ.π. ( η πτώση του προέδρου της Ουκρανίας είναι το τελευταίο παράδειγμα. Τον ξήλωσαν εν μια νυκτί, (μέσω Μ.Κ.Ο.)όπως και τον Μιλόσεβιτς ασφαλώς κι  .. έπεται ο Ερντογάν.. Περιμένετε ...έρχεται!

 Τη γλύτωσε μόνο ο Κωστάκης Καραμανλής... Οι δικοί μας Σαμαροβενιζέλοι είναι ακλόνητοι , διότι δεν τους χαλάνε χατίρια.
Τι θα κάνει ο έντιμος Θεοδωράκης, θα τιμήσει την Κρητική καταγωγή του; Θα γίνει Μεσσίας η θα τον πάρει το... ποτάμι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των διεθνών οικονομικών δολοφόνων λαών;

Μακάρι όμως να εμπνεύσει και να γίνει ο Μεσσίας που αναμένουν οι Πανέλληνες.
Εμείς θα είμαστε δίπλα του πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα σταθεί ορθός στις ελληνικές αξίες και τα οράματα αυτού του λαού. Μακάρι! Και διότι χτυπάει την πολιτική σκηνή την κατάλληλη στιγμή, την ώρα που ο λαός βρίσκεται σε απέραντη απελπισία! Η σημερινή πολιτική ηγεσία είναι μια χαλκομανία ανικάνων κι αρπακτικών και κανείς δεν περιμένει τίποτε από αυτήν παρά μόνο συνεχόμενη εξαθλίωση!
Μιλάμε για Μεσσία   αλλά δείτε: ΣΤΑΥΡΟΣ (σταυρός) ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ (Θεού Δωράκι...) ..Λέτε; 

Η.Ν.Α 


ΥΣΤΕΡΕΣ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

**Το πιο πάνω κείμενο αναρτήθηκε στις 6 ώρα σήμερα το πρωϊ... Τρεις ώρες αργότερα ( δηλαδή αυτή τη στιγμή  9.44 πρωϊ)  διαπιστώνονται τα εξής σε ολάκερο το blogging:
--Δεν υπάρχει- δεν επισημάναμε δηλαδή,- ούτε μια ευνοϊκή υποδοχή της κίνησης του δημοσιογράφου από τα Μ.Μ.Ε...(μαζί με τα blogs βέβαια).
--Κάποιοι βέβαια, εκ των ανωνύμων σχολιαστών  των ΜΜΕ -αναγνωστών ... χειροκροτούν την πρωτοβουλία του δημοσιογράφου!
-- Οι περισσότεροι εκ των ΜΜΕ είναι περιπαικτικοί  της πρωτοβουλίας και υποψιαζόμενοι σοβαρώς!.. 

--Πως μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί τον Θεοδωράκη, καλός μεν δημοσιογραφάκος, (κάποια ρεπορταζάκια έκανε μεν ) αλλά άνθρωπος του συστήματος που συνεχίζει να βουλιάζει την πατρίδα... ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!
Το σύστημα ..τον χρησιμοποιεί!
-- Καλέ τι λέτε; Εδώ δεν φτούρησε ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Μίκης Θεοδωράκης θα φτουρήσει ο Σταυράκος; Μη λέμε αστεία...

Κι όμως εμείς , αναλύοντας τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία..γι αυτό και μιλάμε για ΜΕΣΣΙΑ ... αρκεί ο λεγάμενος δημοσιογράφος να έχει ΟΡΧΕΙΣ!.. Αλλά όπως βλέπετε το πάει... δοκιμαστικά με τις Ευρωεκλογές... 
Δείγμα...της ισχνότητάς του. "ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ... (λέει). Ολόϊδια όπως λειτουργούν οι λοιποί καραγκιόζηδες πολιτικοι"..που καβαλάνε τον ελληνικό λαό..χρονίως κι αενάως!

Πάντως η περίπτωση της ..ανάβλεψης του τσίφτη Θεοδωράκη, είναι ενδιαφέρουσα... ώστε να φωτιστούμε που το πάει το ΣΥΣΤΗΜΑ... με τον τελειωτικό ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ του έθνους των Ελλήνων.
Εμείς μιλάμε για ΜΕΣΣΙΑ... οι άλλοι μιλάνε για ΦΟΛΑ ! ( Διάσταση που μπορεί να φωτίσει τον ευαίσθητο αυτόν δημοσιογράφο, αν και δεν ξέρουμε , δεν ψάξαμε να μάθουμε πως διάολο ...μπήκε στη δημοσιογραφία.. Δεν το ψάξαμε μωρέ...)οι άλλοι μιλάνε για ΦΟΛΑ .. του συστήματος, που έχει πολλές στοχεύσεις ..

--ΦΟΛΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ; 
Θα είναι λυπηρόν ...αν είναι, αν εξυπηρετεί αλλότριες επιδιώξεις με το Ποταμίσο κόμμα που έβγαλε στην πολιτική, αθλιέστατη πολιτική πιάτσα μας, λαχαναγορά μας!.

--Σημειώστε ότι επικριτική κριτική κατά Θεοδωράκη  ασκούν και οι κ.κ. Τράγκας, Χατζηνικολάου, που θεωρούνται ...ως περίπου έγκυροι...
Τέλος πάντων,κρατείστε την ψυχραιμία σας και την ορθοφροσύνη σας... και βλέπουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου