Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΑΝΕΛ...ΔΗΜΑΡ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ...

ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΙ ΑΝΕΛ! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗ

Η κ.Ιατρίδη, αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ  κι εξηγεί σε επιστολή της προς τον Πάνο Καμμένο, τους λόγους που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από το κόμμα. Διαβάστε την:

Προς: Πρόεδρο Ανεξάρτητων Ελλήνων
κ. Πάνο Καμμένο
ΘΕΜΑ: «Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων»

κ. Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγγράφως ότι αποχωρώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε πριν δυο χρόνια να συμμετάσχω στη δημιουργία του κινήματος, ώστε να εισέλθουμε στη Βουλή και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες μας.

ΚΟΙΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ....ΔΙΑΣΗΜΟΙ

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ "ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ': ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ"!!!

Το τραγικό τέλος του Ντ. Καραντάιν. Kρεμόταν γυμνός, μελανιασμένος στο πρόσωπο, με ένα κορδόνι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του και ένα άλλο γύρω από τα γεννητικά του όργανα

Μύκονος: Φεγγαρόψαρο 250 κιλών πιάστηκε στα δίχτυα ψαρά


Ένα ψάρι που δεν αλιεύεται συχνά στις ελληνικές θάλασσες πιάστηκε στα δίχτυα ενός Μυκονιάτη ψαρά. Ο Νίκος Κοντιζάς δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρυσε στο παραγάδι του ένα τεράστιο φεγγαρόψαρο!

Το ψάρι πιάστηκε κοντά στην Ικαρία, μεταφέρθηκε στην Μύκονο και με την βοήθεια γερανού φορτώθηκε στο αγροτικό του κ. Κοντιζά φτάνοντας μέχρι την «Ανεμότρατα του Μαούνα» στον Ορνό, όπου οι ιδιοκτήτες Θεοχάρης και Άννα Κουσαθανά, οι συνεργάτες τους και πολλοί περαστικοί είχαν την ευκαιρία να το δουν και να το... θαυμάσουν!
Ο Τζον Γκρίφιν νέος πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα

Ο Τζον Γκρίφιν νέος πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα


Ο Τζον Γκρίφιν θα είναι ο επόμενος πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αυστραλής υπουργού Εξωτερικών Τζούλι Μπίσοπ, ο κ. Γκρίφιν θα αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιούλιο και θα αντικαταστήσει την ελληνικής καταγωγής Τζένη (Πολυξένη) Μπλούμφιλντ.

Ο κ. Γκρίφιν ήταν πρέσβης της Αυστραλίας στην Ουγγαρία και τη Ρουμανία κατά την περίοδο 2011-2013.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ...ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!
Ο Αλέξης Μητρόπουλος, πριν από λίγα λεπτά ανέφερε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι χθες το βράδυ ελήφθη απόφαση για μείωση 5,2% σε όλες τις επικουρικές συντάξεις από 1ης Ιουλίου, ενώ επίκειται απόφαση για κατάργηση όλων των οικογενειακών επιδομάτων. Ανεξαιρέτως όλων των επιδομάτων!
Να ξαναψηφίσετε τον Σαμαρά όλοι οι Έλληνες και αυτοί που δεν τον ψήφισαν, για να ολοκληρώσει ο άνθρωπος πιο γρήγορα το πρόγραμμα ολοκληρωτικού...ξεσκίσματος του λαού! 

ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ...

Σήμερα το πάρτι της χλιδής στον Σκορπιό

Σήμερα το πάρτι της χλιδής στον Σκορπιό

Παγκόσμιο ενδιαφέρον προκαλεί το σημερινό πάρτι για τα γενέθλια της κόρης του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα στον Σκορπιό.

Οι διεργασίες είναι πυρετώδεις έτσι ώστε οι –υψηλού προφίλ-προσκεκλημένοι όπως ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η Σαρλότ Κασιράγκι κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό να απολαύσουν στο μέγιστο βαθμό την ημέρα τους στο νησί του Ιονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου