Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Η ΣΟΦΟΛΟΓΙΟΤΑΤΗ ΤΕΤΡΑΣ ΙΕΑΡΧΩΝ ... ΑΠΕΦΆΝΘΗ. ΩΡΑΙΑ ΛΕΜΕ... ΑΛΛΆ ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΩΡΑΊΑ; ΕΡΩΤΑΜΕ: ΣΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΆ ΙΔΡΎΜΑΤΆ ΤΟΥΣ; ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ -ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! ( Υποπτευόμαστε όμως πως στις Ισλαμικές  χώρες δεν υπάρχουν τμήματα σπουδών ορθοδοξίας) Κι οπότε η Τετραγιάς της Θράκης θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα!

Κοινή δήλωση από τους Μητροπολίτες της Θράκης υπέρ της ίδρυσης του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών...ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ... 
Είπαμε τα ράσα πρέπει να πάρουν φωτιά.. Το έθνος βυθίζεται!



























ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! Και να μη μείνουν μόνον εδώ Μπορεί να αναπτερώσουν τους Πανέλληνες. ΄Εχουν και παιδεία και νομίζουμε και φλόγα... η οποία όμως προς το παρόν αναβοσβήνει, λόγω των αθλίων καθεστωτικών που ισχύουν στην χώρα  αυτή... Οι ΄Ελληνες σήμερα, μετά την παντελή χρεοκωπία της πολιτικής, αποζητά σωτηρία για τα δεινά τους από λαμπαδιάρηδες Ιεράρχες!... Διαφορετικά είμαστε ήδη κατά διαόλου! Βαρύ το φορτίο...αλλά υπάρχουν και λεβέντες στην Εκκλησία!
Και επί τέλους δεν έχουν να σκιαχτούν... Ποιός αλήτης και καιροσκόπος πολιτικός μπορεί να τους εμποδίσει να λαλούν τον λόγο της αλήθειας.
Στην ιστοσελίδα Αζινλίκτσα με πανηγυρικό τρόπο δημοσιεύεται η κοινή δήλωση των (4) τεσσάρων Μητροπολιτών της Θράκης που τάσσονται υπέρ της ίδρυσης του τμήματος ισλαμικών σπουδών στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Ζωηφόρος η κοινή δήλωση των (4) τεσσάρων Μητροπολιτών της Θράκης, έχει σταλεί ήδη

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΆΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΈΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ: ΜΗΝ Κανετε καμια δήώση που σας ζητάει το ΚΡΑΤΟΣ-ΔΙΩΚΤΗΣ... Για να ζητάει δηλώσεις σημαίνει τούτο το απλό: Δεν σας ξέρει και θέλει να σας μάθει... Στον εχθρό σου δεν δίνεις καμιά ...πληροφορία! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ!

ΕΠΕΙΓΟΝ γιὰ ΕΝΦΙΑ. ΜΗΝ ὑπογράφετε 
τὴν ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!

ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΊΝΕΙ:


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!.. ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ!..




ΚΕΙΜΕΝΟ: ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ 
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ -ΚΕΦΑΛΙΚΟ-ΦΟΡΟ ΕΝΦΙΑ!
ΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟΝ 60 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ!!!!!! 


ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΑΥΤΟΝ «ΝΟΜΟ», ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 17 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ. 1 ΤΟΥ Α΄ ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΣΔΑ.


ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ Δ Ε Ν ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΟΠΟΤΕ Η 60ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΘΕΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ/ΕΔΡΑ ΣΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΕΤΕ ΥΠ΄ ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΦΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΡΑ (ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ) ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ!



ΥΓ.: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ.

ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ... Για Γεροντόπουλο: Τον πειράζουμε βέβαια, επειδή προσδοκούμε περισσότερα από αυτόν .Δεν τον θέλουμε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ , αλλά δημιουργικό και μην βγαίνουν με σχόλια τους, ορντινάτσες του...να μας λένε γιατί γράφεις για τον Άκη κι όχι για τους άλλους. .. Ο Άκης μπορεί να προσφέρει έργο, αλλά έτσι πως τον έχουν εγκλωβίσει.. σε τρεχάματα στον έξω από δω κόσμο... στις μπανανίες ό άνθρωπος δεν θα κάνει τίποτε... Θα είναι μιά ακόμη φιγούρα αυτού του καραγκιόζ μπερντε που καλείται υπουργείο Εξωτερικών! Χτυπάμε καμπάνες,Αν οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν δεν τον αφήνουν να τις ακούσει...έ, τι να κάνουμε;.. Θα αναφωνήσουμε αυτό που λένε στο χωριό του, στον Έβρο: ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΛΩΝΙΟΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου