Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΤΑ ΝΕΌΤΕΡΑ:

CHAOS ...ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ!


Στους 1900 φθάνουν οι νεκροί στο Νεπάλ μόνον... Υπάρχουν και σε Ινδία, Πακιστάν κ.λ.π. Ο σεισμός θεωρείται από τος ισχυρότερους των τελευταίων ετών!

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΩΤΗΡ.. ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ!

ΡΕ Ο ΛΕΛΕΣ ...Ο ΔΩΡΟΔΙΑΙΤΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΜΙΚΗΣ SIEMENS ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ (ΜΕ ΤΑ YES-MEN) KATΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ..ΘΡΑΣΟΣ ΟΜΩΣ!

Μητσοτάκης: Καταστροφή για τη χώρα τυχόν μη συμφωνία..

ΝΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ...ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μητσοτάκης: Καταστροφή για τη χώρα τυχόν μη συμφωνία "Αν για οποιονδήποτε λόγο, η χώρα πάει σε εκλογές, οπότε και θα υπάρξει πραγματικό διακύβευμα ρήξης με την Ευρώπη, οι αστικές πολιτικές δυνάμεις θα βρουν πεδίο συνεννόησης, που θα συσπειρώσει το φιλοευρωπαϊκό μέτωπο" τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη στη Realnews.
Σημειώνει πως οι διαφορές της ΝΔ με το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ μπορούν να γεφυρωθούν, εάν υπάρξει τέτοιος κίνδυνος. Εκτιμά ακόμη ότι, τυχόν μη συμφωνία στη διαπραγμάτευση θα είναι "καταστροφή για τη χώρα" και υποστηρίζει πως "αν η κυβέρνηση "δεν ανακρούσει πρύμναν", θα οδηγηθούμε ταχύτατα σε οδυνηρή, άτακτη χρεοκοπία".
Ο κ. Μητσοτάκης, υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός "θα έχει τεράστιες ευθύνες αν, παρότι διαθέτει σημαντική πλειοψηφία, μας σύρει σε εκλογικές διαδικασίες". Σχετικά με την αποφυλάκιση Ξηρού λέει πως "τα γραμμάτια της κυβέρνησης προς τους τρομοκράτες και τους αντιεξουσιαστές εξοφλούνται με θαυμαστή ταχύτητα τοις μετρητοίς, σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών και της διεθνούς εικόνας της χώρας".

Για ποιές ευθύνες του Τσίπρα ομιλεί; Τις δικές του και του Σαμαρά θα τις περάσουμε στο ντούκου; Με τέτοια πολιτικά φυτοειδή... η Ελλάς πορεύεται τον Γολγοθά της χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα ΑΝΑΣΤΑΣΗ! 
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΕΠΛΗΞΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΝΕΠΑΛ!



Η σεισμική δόνηση των 7,9 βαθμών που συγκλόνισε σήμερα το Νεπάλ έχει στοιχίσει την ζωή σε περίπου 1.500 ανθρώπους, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό. Δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα πλήττεται από μια φονική σεισμική δόνηση. Τον Ιανουάριο του 1934 περισσότεροι από 10.500 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ένα σεισμό μεγέθους 8,1 βαθμών που σημειώθηκε στις ανατολικές περιοχές της χώρας.

ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ!

ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΞΩΓΙΕΙΝΟΙ- ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ & ΣΙΩΠΟΥΝ!



Eπιμέλεια κειμένων: Χρήστος Μαζάνης  - Σωτήρης Σκουλούδης 


Ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά Paul Hellyer σε συνέντευξη του ισχυρίστηκε ότι όλες οι χώρες κρύβουν εξωγήινες μορφές ζωής από τους κατοίκους της Γης. «Όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι αλλά οι κυβερνήσεις κρύβουν τις αποδείξεις γι' αυτούς», υποστηρίζει ο  πρώην υπουργός,ο οποίος κατείχε τη θέση από το 1963 έως το 1967.

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ..οι συνένοχοι μακελάρηδες ...αναγνωρίζουν:

ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ...Και κάποτε και τη σφαγή των Ποντίων... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΤΟ... ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΑΥΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΜΕΜΕΤΗΔΩΝ, που άγνωστο γιατί απολαμβάνει ασυλίας!



Μετά τον Ομοσπονδιακό Πρόεδρο της Γερμανίας Γιόαχιμ Γκάουκ στον καθεδρικό ναό του Βερολίνου,  «στη μνήμη των Αρμενίων, των Αραμαίων και των Ελλήνων του Πόντου», όπου αναγνώρισε τη σφαγή των Αρμενίων ως γενοκτονία και έθεσε θέμα συνενοχής της χώρας του ως συμμάχου τότε της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ακολούθησε ο πρόεδρος της Βουλής Νόρμπερτ Λάμερτ για πρώτη φορά και χρησιμοποίησε κι αυτός τη λέξη «γενοκτονία». Έτσι συντελείται όχι μόνο ρητορικά αλλά και επί της ουσίας για πρώτη φορά αλλαγή στάσης της γερμανικής κυβέρνησης, που επί χρόνια απέφευγε να χρησιμοποιήσει τη λέξη αυτή για να μην διαταράξει τις σχέσεις της με την Τουρκία. 

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!


ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
ΕΔΩ!   

Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...



Ενωμένη η Ευρώπη!

26 ΑΠΡ 2015

Είναι απίστευτο το γεγονός, ότι ολόκληρη η Ευρώπη είναι πλέον ενωμένη κατά της χώρας μας! Αυτό που...

'Eμεινε ΑΔΙΚΑ στην φυλακή για 36 χρόνια - Δες τι δώρο του έκανε γνωστή αλυσίδα fast food! 
Η αναμονή όλων αυτών των χρόνων για να γευτείένα burger φαίνεται πως άξιζε και με το παραπάνω...
Πλέον δεν θα έχει ανάγκη να περιμένει για κανέναν λόγο!
Το γνωστό και δημοφιλές εστιατόριο fast food της Αμερικής, "Carl's Jr.", υποδέχτηκε τον άδικα καταδικασμένο Michael Hanline. Με τις κάμερες να είναι πάνω του, ο άντρας μόλις αποφυλακίστηκε αποφάσισε να περάσει από ένα fast food για να απολαύσει ένα burger μετά από τόσα χρόνια...

Το βίντεο λοιπόν άρχισε να γίνεται viral και η εταιρεία  φρόντισε να του κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο! Τα Carl's Jr αποφάσισε να του παρέχει δωρεάν burgers για όλο το 2015!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου