Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... ΜΕ ΤΙΣ ΑΧΤΑΡΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ...

Νεαρές Ελληνίδες πουλάνε το κορμί τους μέσω διαδικτύου για κάρτες κινητών και συσκευές smartphone…

elas.lyste-blogspot
Στην Ελλάδα του 2016, της εξαθλίωσης και της φτώχειας, νέα κορίτσια, στην
 ηλικία των 15 – 16 ετών κλείνουν ραντεβού στα
 “τυφλά” με αγνώστους, ακόμα και για μια κάρτα κινητού τηλεφώνου, με 
αντάλλαγμα συνεύρεση σε τουαλέτες από καφετέριες και μπαρ.
ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ;

Ο πρώην "οικονομικός" δολοφόνος Τζον Πέρκινς αποκαλύπτει: "Έτσι αρπάξανε τον ορυκτό πλούτο Ελλάδας-Κύπρου οι δανειστές"

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

Πως Ελλάδα και Κύπρος "αλυσοδέθηκαν" στα μνημόνια με αντίτιμο τον ορυκτό τους πλούτο αποκαλύπτει στον κυπριακό Τύπο ο Τζον Πέρκινς ο άνθρωπος που κάποτε δούλευε σαν "οικονομικός δολοφόνος" λαών και κρατών. 
 Ο Τζον Πέρκινς δεν δίστασε να μιλήσει ακόμα και για "θανάτους και ανατροπές προέδρων και πολιτικών ηγετών" (i' ve seen presidents die έλεγε ο μυστηριώδης άνδρας με το τσιγάρο το στόμα στην διάσημη σειρά X-Files που είχε ως αντικείμενο θεωρίες συνωμοσίας, που τελικά 

tourkiki-kyveroepithesi-se-elliniko-istologio-1-315x236Τουρκική Κυβερνοεπίθεση στο veteranos.grΔιαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε... το veteranos.gr μετά την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε στο ιστολόγιο του: 


"Από εχθές το πρωί είχαμε καταιγισμό από Τουρκικά emails πολιτών αλλά και στο F/B με απειλητικό περιεχόμενο από Τούρκους χρήστες με βαρείς ,χυδαιότατους και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Χώρα μας !
ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ... ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 
Τί σχολιάζει η συνεργάτιδα μας συγγραφέας ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ

"Ο Πλάτωνας έκρυβε τις ιδέες του, καθώς γνώριζε πως ήταν απειλή για την Ελληνική εθνική Θρησκεία", σπεύδουν να δηλώσουν ασθμαίνοντες οι της αρθρογραφίας (πανομοιότυπο το άρθρο, το διάβασα και αλλού). Όμως, γιατί, τότε, ο Πλάτων επαναλάμβανε το "μουσικό" του μήνυμα κάθε ένα ΔΩΔΕΚΑΤΟ του κειμένου; Τυχαία είχε επιλέξει το ΔΩΔΕΚΑ; Όχι μόνο τα πλατωνικά κείμενα δεν αποτελούσαν απειλή για την Πατρώα Θρησκεία, αλλά τη σέβονταν απόλυτα και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να συμπεριλαμβάνουν την ανώτερη ουσία της (Ολύμπιο Δωδεκάθεο) στη δομή τους. Ο Πλάτων αποτελεί απειλή αποκλειστικά και μόνο για το Μονοθεϊσμό και τις ανορθολογικές πολυπληθέστατες εκφράσεις του. Είναι λυπηρό οι σημερινοί επιστήμονες να ανακαλύπτουν πράγματα (ο καθηγητής που μελέτησε το Πλατωνικό έργο) και να προσπαθούν να τα "στριμώξουν" στην προπαγάνδα της Πανθρησκείας και της ΝΤΠ... Πολύ λυπηρό...

plat

Τα ευρήματα του Dr Jay Kennedy άλλαξαν ριζικά την ιστορία των δυτικών.
Ο ερευνητής ανακάλυψε ότι ο Πλάτωνας χρησιμοποίησε μία διάταξη των συμβόλων από τους αρχαίους ακόλουθους του Πυθαγόρα, έτσι έδωσε μουσική δομή στα βιβλία του.
Έναν αιώνα πριν ο Πυθαγόρας είχε πει πως οι πλανήτες παράγουν μια μη ακουστή μουσική, δηλαδή μία αρμονία των σφαιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου