Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΕΙ



Οι Ραγιάδες που μας κυβερνούν... υποτακτικής, συναινετικής νοοτροπίας, παιδιόθεν,από φάρα... από γενιά σε γενιά... σε βαθμό, οι αναίσθητοι, να μην καταλαβαίνουν, ότι ξεφτιλίζουν έναν ολάκερο ογκώδη λαό... αποκαλώντας, προσφωνόντας, τη Γερμανία..μεγάλη χώρα!



KOΨΤΕ ΡΕ ΜΟΡΜΟΛΙΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ

ΧΑΛΒΑΔΑΝΘΡΩΠΟΙ- ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ (εκ γεννησιμιού

και φάρας) ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΤΕ ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΕΙΝΑΙ "ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ"... ΟΙ ΗΠΑ, η  ΓΑΛΛΙΑ, ή η..

πουστερλέ Αγγλετέρα ΚΙ ΑΛΛΑ παρδαλά 

μορφώματα...

Από πού,  ρε είλωτες, είναι μεγάλες χώρες; Από που

βγαίνει , ωρέ, ραγιάδες η μεγαλοσύνη ενός λαού; 

  

 Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ...ΞΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΣΟΦΙΕΣ!

 Δείτε και θα καταλάβαιτε γιατί τον λένε...σοφό!

Από τον αριθμό του πληθυσμού μιας χώρας;.. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΛΙΨΟ ΝΙΟΝΙΟ!...Καλά αυτό έχει και κλινική πιστοποίηση εδώ και 50 χρόνια..  Έχετε, ωρέ, όρνεα, που να μη σας πάρει ο διάολος, βάλει δίπλα -δίπλα ένα σύγχρονο μέσο έλληνα με εκπροσώπους όποιας άλλης φυλής, λαού; Κάντε το και θα καταλάβαιτε την απέραντη διαφορά!


Εσείς βέβαια λόγω καταγωγής ...καταγώγιας έχετε διαμορφώσει συνείδηση κούλη, ραγιά... υποκόπανου! Οι ΄Ελληνες όμως εις τι πταίνουν να τους εκθέτετε  με τα αθεράπευρα συμπλέγματά σας ; Ξεφτιλίζετε  τον ΄Ελληνα , το σημερινό και κληρονόμο  ΌΛΩΝ των ανθρώπινων κατακτήσεων; Και φθάσαμε με τα δικά σας κόμπλεξ,τα απίστευτα της γελοίας ψυχής σας, να αισθάνονται οι Πανέλληνες υποδεέστεροι, εκείνων που εξημέρωσαν... !!! Ε, άει Σιχτίρ πιά!
Εν τάξει, απέραντα τα συμπλέγματα κατατωτερότητας σας έναντι εκείνων που σας πιάνουν τον πισινό χρονίως, Δικό σας προσωπικό θέμα το ξεβράκωμα, το φτύσιμο που τρώτε , τόσο ξετσίπωτα , τα τελευταία χρόνια! ΄Οχι τώρα, αλλά από εποχής Κ.Καραμανλή και Γέρου της αχαμνής δημοκρατίας μας , Γ.Παπανδρέου. Ίδιο ήταν το τροπάρι. Τεμενάδες κάνανε όλοι οι πολιτικοί στα ξένα συρφετά και παντοίως σιχαμερά λαμόγια!  

Αλλά όχι όμως τα δικά σας παιδικά τραυματικά να τα φορτώνονται οι Πανέλληνες, σε βαθμό να νιώθουν αμηχανία, μπροστά σε ξένους ...αν όχι και ντροπή! Για τις δικές σας πουστιές, ανευθυνότητες, , χαζομάρες  και λαμογιές!.. Σκασμός αλήτες Κυβερνώντες..

Ακούς εκεί...Να αποκαλείτε τη Γερμανία ...Μεγάλη...  Έχω θυμώσει.. Είχα ξαναθυμώσει  πριν από  30 χρόνια, για τον ίδιο λόγο, με τον τότε Υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αβέρωφ ..που έλεγε τις ίδιες μαλακίες. Κι έγραψα και τότε τα ίδια... που σημαίνει ότι το πολιτικόν   σαρδανάπαλον  γένος σας, εις τα καθ΄ημάς, αυτή η φάρα που είστε,  δεν βελτιώθηκε. Ούτε καν περπάτησε! Παραμένετε ΡΑΓΙΑΔΕΣ στο εσώψυχό σας...παναθέμα σας..
Πριν από λίγα λεπτά άκουα στο ραδιόφωνο  εκείνον τον δοτό βουλευτή της Φλώρινας, τέως δημοσιογραφο,  Γιώργο Λιάνη, που κάνει μια εκπομπή στο ΡΗΑΛ του Χατζηνικολάου, που του δίνει και κάποιο χαρτζηλίκι, μια και ως βουλευτής αέρα πάντα κοπανούσε,άλλο αν σιτίζονταν από μας.. Αν και ως Πασόκος, δεν θα τη γλυτώσει από τα τεράστια εγκλήματα που διέπραξε το ΠΑΣΟΚ...του! ΄Ετστι Γιώργη;... Μ΄άλλα λόγια να αγαπιόμαστε όσο κι αν παίζεις τραγουδάκια στο ράδιο...Τίποτε άλλο δεν βρήκες να κάνεις και το έρριξες στην γλυφτική καλλιτεχνία; 
Δεν θα υπεισέλθω σε αποτιμιτικές λεπτομέρειες , αν κι έχω ένα σωρό για τα αδειανά σακιά που κουβαλούσαν οι ΡΠΟΡΤΕΡΣ... Ο Δημαράς κι ο Λιάνης βολεύτηκαν με το βουλευτηλίκι... Ο Χαρδαβέλλας συνεχίζει στα 70 του να βγάζει μεροκάματο  κι αυτός σε εκπομπή του ΡΗΑΛ...Καλά είναι σταθμός ραδιοφωνικός, ή ΚΑΠΗ δημοσιογράφων; Μέσα και η γιαγιά Κανέλη .. Υπόψη δε και ο Χαρδαβέλλας μιλάει επίσης για τη "μεγάλη Γερμανία!"... ΄Οσα χρόνια κι αν περάσουν βλέπουν τους ..άλλους σαν μεγάλους, μα αφού οι ίδιοι είναι σπηυθαμιαίοι!
θα πω μόνο πως ο τέως αυτός δημοσιογράφος (Λιάνης) είναι όντως ευαίσθητος, αλλά φαίνεται όμως,  πως είναι αναίσθητος ως προς τον όγκο που κουβαλάει αυτός ο λαός, διότι το ανθρωπάκι αυτό.. θρασύτητα επίσης, όπως και οι κυβερνώντες  μιλάει για..... " μεγάλη τη Γερμανία"!  Αν και ποιεί τον πολιτικό, δεν έμαθε  -δεν ξέρουν όλοι οι κυβερνώντες... -πως όταν ονοματίζεις τον αντικρυνό σου ΜΕΓΑΛΟ, ταυτόχρονα υποτιμάς τη δική σου μεγαλοσύνη. Υπο-αυτοβαθμίζεσαι! Τόσο κουτεντέδες είναι. Και μάλιστα όταν ασκείται πολιτική, τα πράγματα είναι θλιβερότερα!
΄Οχι δεν υπάρχει θεραπεία.. Ο Λιάνης , μικρός βέβαια το δέμας, δοτός βουλευτής, κ.λ.π. ας μη τα λέμε... . ο Βαγγέλλης ο Βενιζέλος, του Μπακατσέλου, ο Σαμαράς με δάσκαλο τον ..γεννήτορα του τον Αβέρωφ είναι απλά λακέδες στη ψυχοσύνθεση τους , από οικογενειακές κληρονομιές βέβαια, οι οποίες  δεν αποτινάσσονται εύκολα. Χρειάζονται αρχίδια , όχι για να πεις ΟΧΙ, σ΄αυτά τα τρεχαντήρια της Τρόϊκας... ένα απλό  ΟΧΙ -που το χρειάζεται ο κουρελιασμένος λαός μας, ένα άει στο διάολο πια,  στα ξεφτιλισμένα ευρωπαϊκά έθνη, της λαμογιάς και της αρπαγής που αιώνες πάντα ορέγονται την Ελλάδα..Τίποτε! YES MAN...ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ!
ΚΑΙ ΕΤΣΙ από τα πιο κομβικά κι ευκλεή έθνη της οικουμένης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάκα. εξ αιτίας αυτών των ουτιδανών που παριστάνουν τον ηγέτη, ίσως του ενδιοξότερου λαού της Υδρογείου!
Οι ούνοι της Γερμανίας, αυτό το αρμπαϊτ κι αρπάϊχτ, -ΟΛΟΙ με γονείς ΝΑΖΙ δολοφόνους- πια ξεπέρασαν τα όρια... του θράσους... με το θάρρος που τους δίνουν τα ελληνικά εξαπτέρυγά τους ,μπάσταρδα της υποτέλειας που λάθρα ποιούν τον ηγέτη μας! Αν χρειαστεί θα επανέλθω!
Διότι έχουμε να κάνουμε με κλινική περίπτωση της  καραγκιόζικης ηγεσίας μας! ..που απαιτεί μηχανική, καλωδιακή υποστήριξη....
Ο ΓΕΡΟ ΣΟΦΟΣ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου