Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΘΕΟΦΩΤΙΣΤΩΝ...ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ!..Και έπειτα βρίζουμε τους καραγκιόζηδες της πολιτικής!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ!



ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ! ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!


IMG 6546 O Αγιασμός των υδάτων στη Ναύπακτο. Photo   video

Για τον μητροπολίτη ..ούτε γάτα ούτε  ζημιά. Το περιστατικό το γνωρίζουμε από τη στιγμή που βρίσκονταν ακόμη εν εξελίξει... αλλά κατά τα ειωθώτα , ο Άγιος Ναυπάκτου(κούνια που τον κούναγε).. ψευδόμενος ασύστολα εξέδωσε ανακοίνωση και λέει άρες-μάρες- κουκουνάρες.Γιατί μερικοί ιεράρχες  κατέρχονται σε τέτοιες ευτέλειες , εμείς δεν το κατανοούμε. 
Δείτε τι γράφει στο εξωραϊστικό Δελτίο Τύπου του ο ψευταράς Μητροπολίτης Ναυπάκτου και μετά βλέπετε και το δικό μας ακριβές ρεπορτάζ: Βοά η Ναύπακτος για την απρέπεια και τον ευτελισμό του σχήματός του!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΑΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ


"Με μεγάλη λαμπρότητα, κατάνυξη, ηρεμία και τάξη τελέσθηκε στο γραφικό λιμάνι της Ναυπάκτου ο αγιασμός των υδάτων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου, με την συμμετοχή όλων των Αρχών και του λαού της πόλης.
Οι πιστοί παρακολούθησαν την ρίψη του σταυρού, άκουσαν το μήνυμα και έλαβαν τις ευχές του Μητροπολίτου, αγιάσθηκαν.
Ήταν μια πολύ ευλογημένη ημέρα γεμάτη ελπίδα, όπως γιορτάζεται κάθε χρόνο στην όμορφη καστροπολιτεία της Ναυπάκτου με το γραφικό λιμάνι της.
Όμως, μετά την τελετή, με μεγάλη τους έκπληξη οι Ναυπάκτιοι «πληροφορήθηκαν» από διάφορα ανώνυμα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ότι ο αγιασμός των Θεοφανείων στην Ναύπακτο ήταν επεισοδιακός!
Μετά την διάδοση των φημών, Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως προσπάθησαν να ερευνήσουν το τι ακριβώς έγινε και διεπίστωσαν τα εξής: Μετά το πέρας της τελετής του Αγιασμού και ενώ τόσο ο Μητροπολίτης όσο και ο παρευρεθείς λαός είχαν ήδη αποχωρήσει, ο κολυμβητής που έπιασε τον Σταυρό και τον κρατούσε, καθυστερώντας εσκεμμένως –όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων– να προσέλθη να παραδώση αυτόν, παρά τις προτροπές ενός Ιερέως που παρέμεινε να τον παραλάβη, αυτός αρνήθηκε. Οπότε, αποχωρώντας και ο Ιερέας, ο κολυμβητής πέταξε τον Σταυρό, εγκαταλείποντας αυτόν, και τον περισυνέλεξε άλλος κολυμβητής και τον παρέδωσε στους Ιερείς. Το περιστατικό αυτό ελάχιστοι το αντιλήφθηκαν και ακόμη λιγότεροι του έδωσαν σημασία.
Η Ιερά Μητρόπολη διαψεύδει τις κακόβουλες φήμες που έγιναν προφανώς από σκοπιμότητα και παραπέμπει τον κάθε ενδιαφερόμενο στην φωτογραφική και τηλεοπτική κάλυψη του γεγονότος, όπως δημοσιεύεται στην τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα nafpaktia news .
Η διάδοση περί δήθεν επεισοδίων οφείλεται προφανώς σε προσχεδιασμένες ενέργειες τόσο του κολυμβητή όσο και των περί αυτόν, οι οποίες ατυχώς γι' αυτούς δεν τελεσφόρησαν."
ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Αν θελήσουμε να αναλύσουμε τις φειδρότητες των ισχυρισμών του Δεσπότη αυτού, θα τον κάνουμε να πάρει τα βουνά...Παραδέχεται εμέσως ότι... έφυγε από την τελετή... κι άφησε στη θέση του έναν...ιερέα! Το ερώτημα είναι γιατί έφυγε;.. Δεν λέει τίποτε για την ταμπακέρα, ο ψεύτης!Δείτε πιο κάτω στο "περισσότερα" το ακριβώς ρεπορτάζ:  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου