Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΙ ΑΥΤΆ ...

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ:
1) ΚΑΝΤΕ..ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥΣ! ΚΑΙΤΕ ...ΞΥΛΑ!

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΩΝ, που μας δουλεύουν για πολλά χρόνια. ΦΥΣΙΚΑ..θλιβόμαστε για τους απλούς εργαζομένους, αλλά συτοί επέλεξαν να εργάζονται σε νταβατζήδες και βρώμικους... Ας σηκωσουν τον σταυρό τους με το πετρέλαιο που δεν ζητιέται!  
Πάνε να τρελαθούνε οι νταβατζήδες μας στο πετρελαίο! Στο 82% ανήλθε η πτώση πώλησης πετρελαίου θέρμανσης! Μέγα το γεγονός, που εμείς το θεωρούμε ως την πρώτη σοβαρή αντιστασιακή πράξη κατά της νέας κατράστασης που επιβάλλεται στην Ελλάδα!
Είναι η ώρα να πονέσουν οι Βαρδινογιάννηδες-Λάτσηδες, που έχουν το μονοπώλειο των καυσίμων στην Ελλάδα και επί δεκαετίες επιβάλλουν ό,τι τους κατέβει!

Να συνεχιστεί το σαμποτάζ κατά του  πετρελαίου. Βολευθείτε όπως μπορείτε .. Να καίτε ξύλα ναι...
Μην επιτρέπετε στα παπαγαλάκια των συμφερόντων κράτους-πετρελαιάδων να σας τρομοκρατούν!
Με ξύλο πορεύτηκε η ανθρωπότητα έως σήμερα! Καίτε ξύλα αγνά, κι όχι ό,τι ξύλινο-επεξεργασμένο σας τύχει! Κι εξ άλλου,... η άνοιξη λίγο απέχει από σήμερα.... Κάντε υπομονή!
Προσέξτε: Τα λαμόγια τι θα σχεδιάζουν: Μίλησαν χθες για ανακατασκευή των υφισταμένων τζακιών στα σπίτια με άλλο είδος ενέργειας... (σαν τι λέτε; ) Αν δεν είναι πετρέλαιο-που θα είναι- δεν είναι ξύλο τι μαλακία θα είναι. Το έχουν έτοιμο όμως... προγραμματισμένο για να σας τα αρπάξουν! Το έχουν τιμολογήσει από 1000 έως 1800 ευρώ... Προσέξτε μην ξαναπέσετε σε παγίδα!

2) ΘΕΤΙΚΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ REAL FM.. NA MEΤΑΔΩΣΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ  ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Είχαν τις απόψεις τους... που ακούστηκαν... Νέοι, όμορφοι, αλλά κουμμουνιστομπασταρδεμένα  κι αποχαμένα. Λίαν καλώς που ακούστηκαν... Δεν έχει σημασία αν μπήκαν στο ραδιοσταθμό του Νίκου Χατζηνικολάου με πρόθεση να τον κάνουν κατάληψη.. (τέτοια κοθόνια τσαμπουκαλίδικα είναι). Σημασία έχει ότι αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου (από την εκπομπή του μεταδώθηκε το μήνυμά τους στη γνωστή βέβαια ξύλινη γλώσσα των αριστερόφρονων  και η διεύθυνση του καναλιού συμφώνησε -και μπράβο της) διαχειρίστηκαν την εισβολή των αεροκοπανούντων αυτών και τους άφησαν να ...λαλήσουν κατά πως το τσερβέλο τους γούσταρε.
Ως προς τα όσα είπαν, απλώς είναι παπαγαλίες,χωρίς καμιά βαρύτητα . Είπαμε ότι τα παιδιά είναι αλαφροϊσκιωτα.. Κάτι θέλουν, αλλά δεν ξέρουν τι.Κι αυτό είναι το δράμα τους... Κάνουν δα καταλήψεις ξένων ιδιοκτησιών και πέρα βρέχει.. Κανείς δεν τους είπε ότι αυτό είναι βαρύ παράπτωμα! Οι δικαιολογίες τους  για δήθεν μετατροπή των κτισμάτων που καταλαμβάνουν σε δήθεν πολιτιστικά κέντρα-γαμιστρώνες (διάβαζε)..κι άρα πρέπει να τους τιμήσουμε για τις αθλιότητές τους, που συνοδεύονται και με οπλισμό για μάχες στα πεζοδρόμια... Γι αυτό και τα λαμπρά αυτά εκπολιτιστικά...κέντρα έχουν και την ηθική ...συμπαράσταση του τυχοδιωκτικού ΣΥΡΙΖΑ
Τίποτε άλλο, Ο,τι καταλάβωατε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου