Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΤΖΟΥΜΑ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ...ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ... ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ εΛΛΗΝΩΝ;


ΡΩΤΑΕΙ ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ  του μπλογκ.. http://sotirioslogos.gr/...Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΪΜΠΛΕ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!
ΚΟΨΕ ΡΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ πως τάχα ο Σόϊμπλε ακύρωσε τη συνάντηση.. ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...ως persona non grata!

Αυτό το παρακάτω τροπάρι  του το κρατάει επι ένα μήνα πρωτοσέλιδο...Γιατί;Τι επιδιώκει; 


ierwnymos
Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να δει ιδιαιτέρως τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η επίσκεψή του στην Αθήνα.
Για το λόγο αυτό, προκαλεί έκπληξη η στάση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος φαίνεται πως ακύρωσε το ραντεβού του με τον Ιερώνυμο αφού κάποιοι φαίνεται ότι φοβήθηκαν πως ο Αρχιεπίσκοπος θα τα «ψάλλει» στον Γερμανό υπουργό και θα δημιουργήσει επικοινωνιακά προβλήματα.
΄Οπως αναφέρει ο «Μικροπολιτικός» στα Νέα, διάφοροι παράγοντες έκριναν ότι το άνοιγμα του Σόιμπλε στον Ιερώνυμο θα δημιουργούσε προβλήματα, καθώς φοβήθηκαν ότι ο Αρχιεπίσκοπος θα μιλήσει αντιμνημονιακά κατά τη διάρκεια της συνάντησης και στη συνέχεια μπροστά στις κάμερες.
- See more at: http://sotirioslogos.gr/index.php/ekklisia-tis-ellados/5387-2013-07-16-09-18-42#sthash.F2r2IFD5.dpuf
_________________________________

Αν ο Τζούμας ...αυτός ο Σωτήριος λόγος... έχει απάντηση ,ας μας την δώσει κι ας πάψει να ασχολείται με τα θρησκευτικά ... στα οποία μπήκε λάθρα λόγω γνωριμίας του με τον Μακαριστό Χριστόδουλο, παχυλά αμειβόμενος... Ενώ πριν είχε άλλο αφεντικό τον Δημήτρη Κοντομηνά, της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ! -ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, μέγας πλασιέ ασφαλειών ζωής και τροχοφόρων... 
Επάγγελμα του Τζούμα; Πλασσάρεται ως επικοινωνιολόγος.. Δημόσιες Σχέσεις πουλούσε στον Κοντομηνά...ε, ξέρει κάποια κολυβογράμματα περί δημοσιογραφίας..Κατά τα άλλα δεν έχει συγκεκριμένη ταυτότητα... Και δεν ξέρουμε σήμερα σε ποιόν πουλάει τις υπηρεσίες του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου