Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!.. ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ! ΒΕΒΗΛΕ!

Εμείς προτρέψαμε ...για πλάκα να πάνε γουρουνοκεφαλές εκεί όπου πάει να κτιστεί τζάμι κι αυτοί, κάποιοι το κάνανε πράξη! Ως γνωστόν για τους μεμέτηδες η γουρουνοκεφαλή στα θεμέλια ενός τζαμιού που πρόκειται να στηθεί... είναι γρουσουζιά!Μαλακίες βασικά αλλά για να δούμε τι θα κάνει ο Ερντογάν..που κουνιέται δα ως συμπαραστάτης των εν Ελλάδι Ισλαμιστών... ( ενώ οι άμεσα ενδιαφερόμενοι είναι οι Σαουδάραβες). Τώρα ο τυχοδιώκτης αυτός, που όμως έχει πολιτικό νιονιό, ...ζητάει και δεύτερο τζαμί κάτω από την Ακρόπολη...Α,..ρε Τσογλαν..boy... βρήκες τους αχαμνούς ΓΑΠ και Σαμαρά και μας δουλεύεις κι από πάνω... Για να δούμε ως που θα τραβήξεις το ...τροπάρι!

Τις γουρουνοκεφαλές ..δεν ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσει ο Γενίτσαρος αυτός... Ερντογάν! Μπράβο στα παιδιά...που φύτευσαν γουρουνοκεφαλές στο υπό σύσταση τζαμί! ..
Αει σιχτίρ Εφένδη Πρωθυπουργέ της παρδαλής Τουρκιάς!

 Έβαλαν γουρούνια στο χώρο του 

τεμένους στον Βοτανικό!


Ένα βίντεο που ανέβηκε χθες στο youtube στο οποίο δείχνει κεφάλια και αίμα (;) γουρουνιών στο σημείο όπου θα ανεγερθεί το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των αρχών αλλά και όλων των εμπλεκομένων.
Ο χρήστης το ανέβασε με τον τίτλο, «η ώρα των Ελλήνων ήρθε» και είναι γυρισμένο σε συνθήκες απόλυτου σκότους.
Από τα λίγα πλάνα του περιβάλλοντος χώρου που εμφανίζονται φαίνεται πως πιθανότατα πρόκειται για τον συγκεκριμένο χώρο στον Βοτανικό αν και πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει απόλυτο σκοτάδι.
Αυτός ή αυτοί που προχώρησαν σε αυτήν την ενέργεια προφανώς επιθυμούσε να βεβηλώσει τον χώρο ώστε να καταστεί αδύνατη η κατασκευή του τεμένους.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση ούτε από τους μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα ούτε από κάποιον κρατικό φορέα ενώ είναι απορίας άξιο πως κατόρθωσε ο «σαμποτέρ» να προβεί σε αυτήν την ενέργεια σε έναν χώρο ο οποίος υποτίθεται πως είναι φυλασσόμενος, εάν φυσικά αποδειχθεί τελικά ότι πρόκειται για το σημείο ανέγερσης του τεμένους.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ενέργεια η οποία μόνο καλές υπηρεσίες δεν παρέχει στην χώρα αλλά και στις χιλιάδες των χριστιανών που ζουν στηις ευαίσθητες περιοχές του μουσουλμανικού κόσμου.  Προσοχή: Η πληροφορία προέρχεται από το πιο κάτω ΛΙΝΚ, όλα τα άλλα είναι δικκά μας και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Δεχόμαστε από ξλενες πηγές πληροφορίες, αλλά τις περνάμε μέσα από τα δικά μας φίλτρα... αποφεύγοντας τη μαλακία να σας σας δίνουμε αμάσητη την πληροφορία... ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΦΩΤΙΖΟΥΜΕ! Έτσι;
(ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/gourounia-botanikos.html#ixzz2mfjTvxH1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου