Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΛΙΞΗ;ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ... Καλά ο Ναυπαύκτου... είναι από καιρού απωλεσθείς...


Εισαγγελική Διάταξη - δικαίωση για τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

από την Ι.Μ.Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου

More Sharing Services
Εξεδόθη η υπ' αριθμ. 65/2014 (24-6-2014) Διάταξη της Διευθύνουσας την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου, για την προκαταρκτική έρευνα που διετάχθη για «απάτη κατ' εξακολούθηση» και «απιστία κατ' εξακολούθηση» μετά την από 7-5-2013 μήνυση και τις πολλαπλές καταγγελίες του κ. Ιωάννη Ξύκη κατά του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, για το θέμα της ανέγερσης του Γηροκομείου του Ιδρύματος «ΜΟ.Φ.Η. Γ. Καπουρδέλη - Ι. Ξύκη», στο οποίο προεδρεύει.
Η Εισαγγελική Διάταξη απορρίπτει ως αστήρικτες τις κατηγορίες του κ. Ι. Ξύκη, αφήνει εκτεθειμένους όλους τους συκοφάντες που θορυβούσαν δημοσίως επί ένα και πλέον έτος και δικαιώνει το Ίδρυμα, το οποίο υπέστη ανυπολόγιστη ζημία, και τον Πρόεδρό του προσωπικά.
Αναλυτική Ανακοίνωση για το θέμα αυτό μπορούν να βρούν οι ενδιαφε­ρόμενοι στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου (www.parembasis.gr).
Πέρα από τον πνευματικό νόμο που κατισχύει πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις, οι υπεύθυνοι της άδικης και συκοφα­ντικής εκστρατείας θα δώσουν λόγο στην Δικαιοσύνη, στην τοπική κοινωνία και τελικά στον Θεό. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Δεν μας ενδιαφέρουν οι προσφυγές ιερωμένων προς τα κοσμικά δικαστήρια και η όποια τελική δικαίωσή τους... ( αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε κανένα δικαστήριο ώστε να πανηγυρίζει ο Αγιος Ναυπάκτου, απλά ο εισαγγελέας δεν έκανε δεκτές τις καταγγελίες... ).

 Για να καταλάβαιτε δε το ...πνευματικό εύρος του Αγίου Ναυπάκτου διαβάστε την άφθονον πνευματική διούρηση με την οποία διακατέχεται ο παριστάνων δα και τον εκπρόσωπο του Θεού! Δεν φτάνει ο μπαγάσας που ικανοποιήθηκε από τα κοσμικά δικαστήρια... απειλεί να στείλει στα δικαστήρια ξανά εκείνους που τον  αμφισβήτησαν !Προφανώς για να ...δικαιωθεί... περισσότερον! Τέτοιο το μεγαλείο του πνεύματός του!
--ΡΕ παπά της συμφοράς, αυτές τις δικαιϊκές αρχές τις έμαθες από τον Χριστό; 
Τι να απαντήσεις εσύ ...σκαρίον κενόν και τζούφιον; 
Να σε χαίρονται ..οι πιστοί σου...ταλαίπωρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου