Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΑΦΡΟΝΟΙ ΚΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ... ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΛΑΠΙΠΊΖΟΥΝ...ΡΕ ΙΓΝΑΤΙΕ ΕΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΛΑΘΡΑ ...ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Μην ξαφνιάζονται κάποιοι που χρησιμοποιούμε βαρείς χαρακτηρισμούς προς ορισμένους ιεράρχες. Το κάνουμε εν ψυχρώ κι απολύτω γνώση. Πολλοί εξ αυτών ... που τάχα μου εξελέγησαν δια της.... επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος -διάβαζε ευτελείς συναλλαγές κάτω από το τραπέζι- επιβιώνουν χάρις στο βαρύτιμο σχήμα τους και μέσα από αυτό βολεύουν την ανύπαρκτη προσωπικότητά τους - ούτε για κλητήρες θα τους θέλαμε στη δούλεψή μας-...Με αποτέλεσμα να κοτσανολογούν σταθερά: Ιδού:

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ …ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ…ΒΑΣΙΚΑ ΒΟΛΟΥ!

Πως "Βαπτίζουμε" Το Άσπρο - Μαύρο Και Το Ιστορικό... Ανιστόρητο



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης,
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος. 



Κυριακή πρωί πριν πάμε στην εκκλησία έτυχε να παρακολουθήσουμε την γνωστή τηλεοπτική εκπομπή ιεράρχη μητρόπολης της κεντρικής Ελλάδας, που υποτίθεται πως προωθεί τις παραδοσιακές μας αξίες.
Πρώτη δυσάρεστη έκπληξη.
Στην εκπομπή απαγορεύεται ο όρος και ο χαρακτηρισμός «λαθρομετανάστης». Όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι που...
κατά εκατοντάδες εισέρχονται καθημερινά βάσει συγκεκριμένου σχεδίου στην χώρα μας, ταυτίζονται με τους Έλληνες μετανάστες που πήγαιναν μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους στην Γερμανία την δεκαετία του πενήντα και του εξήντα για να δουλέψουν στις γερμανικές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου