Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΚΑΙ ΧΛΩΜΟΝ... Με ξένα κόλυβα ...μακαρίζεται ο δεσπότης! Εν τάξει το υλικό προέρχεται από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ... βασικός χορηγός της οποίας είναι η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ LIDL, δεξί χέρι των κατοχικών Γερμανικών δυνάμεων ! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ

Προσφορά σχολικού υλικού- με ξένα κόλυβα ...μακαριζόμαστε! Και δεν έχει σημασία αν τα κόλυβα προέρχονται από δυνάστες του ελληνικού λαού!!!

Σχολικά είδη σε 3500 μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιφερείας των Δήμων Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου μοίρασε αυτές τις μέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Δ α μ α σ κ η ν ό ς. Τα σχολικά αυτά είδη (τετράδια, μολύβια, χρώματα, γόμες, ξύστρες, ψαλίδια, χάρακες) είναι προσφορά της Μ.Κ.Ο “Αποστολή” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Κατά την επίσκεψη του αυτή, σε όλα τα σχολεία της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας, ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους εκπαιδευτικούς και να μιλήσει στους μικρούς μαθητές.
Σα να παραπάχυνε ο ΄Αγιος Διδυμοτείχου... Γιατί δεν νηστεύει;
..Δείτε ένα παράλληλο περί νηστείας από προκάτοχο του Δαμασκηνού στο θρόνο Διδυμοτείχου! Φιλάρετος λεγότανε ο επίσκοπος... σημαντική προσωπικότητα, καθ ά θρυλείται.  Όμως κάποιες κυρούλες , τον πιάσανε μέρα ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  ΝΑ ΤΡΏΕΙ ΑΓΟΥΛΆΚΙΑ! ( Η ιστορική μαρτυρία προέρχεται από έγκυρη πηγή) 
...Πω...πω τι σκάνδαλο! 
--΄Οχι αγαπητές μου, κάνετε λάθος... Το αυγουλάκι είναι η πιο καθαρή, αμόλυντη  τροφή,..Ναι να τρώτε αυγά κατά τη διάρκεια της νηστείας σας. !!
Και επειδή οι ευσεβείς κυρούλες δένουν κομποσκοίνι, όσες κοτσάνες εκπέμπει ο επίσκοπος, το δέσανε αμέτι-μουχαμέτι.... και ρήμαξαν δεόντως τα κοτέτσια τους! 
Κατά τα λοιπά η Εκκλησία της Ελλάδας , προς αποφυγή παρερμηνειών, πρέπει να εκδώσει ειδικόν συνταγολόγιο περί νηστείας ...ώστε να μην έχουμε το φαινόμενο οι περισσότεροι των κληρικών να είναι ευτραφείς,σκανδαλίζοντας το ποίμνιόν τους. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ ΑΓΙΟΙ; 

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου