Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ...ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ: "ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ"! ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Είναι το πιο ύπουλο σχέδιο που θα οδηγήσει στην αποχριστιανοποίηση της χώρας. Θυμηθείτε τι είπε ο σημερινός υπουργός Παιδείας κ. Κουράκης πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ: Για τη  μισθοδοσία του κλήρου πρότεινε μεταξύ άλλων να επιβληθεί φόρος υπέρ της Εκκλησίας ...

στους πιστούς Ορθόδοξους. Δείτε το βίντεο από τα όσα δήλωσε ο κ. Κουράκης σε συνέδριο που διοργάνωσε η Θεολογική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου με θέμα «Εκκλησία και Αριστερά» και θα σας πούμε τι σημαίνει αυτή η δήλωση:
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Ο κ. Κουράκης, αν εφαρμοστεί αυτή του η πρόταση θα πετύχει και την εξαφάνιση του κλήρου (ποιος θα πηγαίνει να γίνει κληρικός όταν γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να παίρνει φράγκο;) και δεύτερο και σημαντικότερο, στις φορολογικές τους δηλώσεις πλέον θα δηλώνουν ελάχιστοι το θρήσκευμα τους! Προκειμένου δηλ. να αποφύγουν την φορολόγησή τους με τον ειδικό-έξτρα φόρο υπέρ των κληρικών, θα δηλώνουν άθεοι, άπιστοι, ότι δεν είναι ορθόδοξοι κ.λ.π.
Οικογένειες εξαθλιωμένες που δεν έχουν να πληρώσουν καλά-καλά τους δικούς τους φόρους, είναι δυνατόν να συναινούν στο να πληρώσουν φόρους υπέρ των κληρικών; ΌΧΙ βέβαια. Θα δηλώνουν λοιπόν "μη Ορθόδοξοι" οπότε σε χρόνο ρεκόρ θα εξαφανιστεί και η Ορθοδοξία από την Ελλάδα!!!

Επειδή κάποιοι, ειδικά Αριστεροκομμουνιστές το αγνοούν, λέμε: Ο κομμουνισμός ήταν επιννόηση των Εβραιοσιωνιστών. Αλλά δεν τους έκατσε... για να κυριαρχήσουν παγκοσμίως (παγκοσμιοποίηση). ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τούτο: την εποχή της παντοκρατορίας του κομμουνισμού στη Σοβιετική ΄Ενωση η κυβέρνηση στο Κρεμλίνο είχε 56 υπουργούς, υφυπουργούς κ.λ.π. Από αυτούς οι 54 ήσαν Εβραίοι! Μόνον ό Λένιν ήταν ορίτζηναλ Ρώσος! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου