Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΙΑ BLOGGERS!

ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ! ΠΆΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ!


Την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκάλεσαν οι καταγγελίες για εξύβριση και προσβολή του νεκρού Βαγγέλη Γιακουμάκη...
που δημοσιεύτηκαν σε blog. Η ιστοσελίδα έχει προκαλέσει κύμα οργής μεταξύ των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην ιστοσελίδα, της οποίας το όνομα αρνούμεθα να αναφέρουμε, υπήρχε από το πρωί σωρεία υβριστικών μηνυμάτων από ανώνυμους χρήστες οι οποίοι μιλούσαν με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τον άτυχο φοιτητή και επέχαιραν για τον θάνατό του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του LIFO.gr με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επιβεβαιώθηκε πως οι αρχές είναι ενήμερες μετά από πολλαπλές καταγγελίες πολιτών και η έρευνα για τον διαχειριστή είναι σε εξέλιξη. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις σχετικά με τον εντοπισμό του και ενδεχομένως και επίσημες ανακοινώσεις. Πρόκειται για αυτόφωρο αδίκημα και δεν αποκλείεται να γίνουν συλλήψεις. 
Πηγή: www.lifo.gr

Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ!

ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ! ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ!

Συνεχίζεται η επιβεβαίωση των ρεπορτάζ του «ΗΟΤ DOC» και τουwww.koutipandoras.gr, φέρνοντας σε αμηχανία όσους επιλέγουν το δρόμο της συγκάλυψης και δικαιώνοντας όσους πιστεύουν ότι αν η δημοσιογραφία δεν αποκαλύπτει όσα η εξουσία θέλει να αποκρύβει δεν...
έχει και κανένα ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Μετά από την εισαγγελική δίωξη σε βάρος του πρώην υπουργού Γιάννη Μιχελάκη για 

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΟΥΠΙΑ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!

ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΒΑΣΩ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ ΠΟΤΕ! ΛΑΛΙΩΤΗΣ:"ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΩ"

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ΣΔΟΕ και δικαστές ψάχνουν μέχρι Βάσω και Λαλιώτη αλλά και τον Τουρκολιά της Εθνικής Τράπεζας επί Ν.Δ. Κάτι που δεν έγινε επί προηγούμενων κυβερνήσεων. 
Στο μεταξύ, με αφορμή το θέμα της Εφημερίδας...

«ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» : «Ψάχνουν μέχρι Βάσω και Λαλιώτη!...», ο Κώστας Λαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
1.         Κάθε έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου