Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!

OI AΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ…ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ… 

Δεν δούλεψαν ποτέ τους και ταίζονται σε όλη την ξύπνια” αραχατλήδικη ζωή τους από τον ελληνικό λαό!Ποιόν να χαρείς πρώτα; Τον ξύπνιο λαό.. ή αυτούς τους άεργους και εν τη πράξη εξυπνότερους; Και δεν είναι μόνον αυτοί… Ατελεύτητος ο αριθμός τους… Ο Μεϊμαράκης πότε δούλεψε; Η Μπακογιάννη πότε;

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ! ( γκραντ γκινιόλ...στόρυ)

ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA «Κλαίει» το twitter με το Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Εχει περισσότερους υποψηφίους από ψηφοφόρους

Nikos Libertas / SOOC           
Nikos Libertas / SOOC
Με αστείρευτο και ανελέητα δηκτικό χιούμορ, σχολιάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, την αλλαγή ηγεσίας και τους υποψήφιους προέδρους.

ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ...ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ... ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ! Με προεξάρχοντα τον κρυφο-αριστερο δημοσιογραφάκο Θεοδωράκη. Δημοσιογραφάκος ήταν πάντα κι όχι ορίτζηναλ !

Ποιος βουλευτής ζήτησε κήπο στην ταράτσα της Βουλής;

Ποιος βουλευτής ζήτησε κήπο στην ταράτσα της Βουλής;

Να φυτευτούν δέντρα στην ταράτσα της βουλής και να αναβαθμιστεί ενεργειακά το κτίριο προτείνει ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς  σε επιστολή που έστειλε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου. με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Ο βουλευτής επισημαίνει ότι είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να βλέπει κανείς σε κλειστές αίθουσες του Κοινοβουλίου να λειτουργούν άσκοπα ενεργοβόρα καλοριφέρ και κλιματιστικά και προτείνει στην Πρόεδρο της Βουλής, την 

Γιατί όχι; Εδώ οδηγούν ...οι γυναίκες... είπε ένας κακεντρεχής!

Κι όμως, τα σκυλιά μπορούν να οδηγήσουν! 

(Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο/η tempo team 
Θεωρείτε ότι τα σκυλιά δεν μπορούν να πιάσουν τιμόνι στα… πόδια τους; Αν έτσι νομίζετε, κάνετε 
μεγάλο λάθος, πράγμα που απέδειξε περίτρανα μια μη
 κερδοσκοπική οργάνωση από τη Νέα Ζηλανδία, που έχει ως αντικείμενο την προστασία 
κακοποιημένων ζώων.
Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι εκπαίδευσαν επιτυχώς τον Porter, έναν συμπαθή και
πανέξυπνο σκύλο, ο οποίος κατάφερε να  μάθει τα βασικά που απαιτούνται για 
να μπορέσει να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο. 
Δείτε τα κατορθώματα του πρώτου σκύλου… οδηγού στο βίντεο που ακολουθεί.

ΚΙ ΌΜΩΣ, ΤΑ ΣΚΥΛΙΆ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΟΔΗΓΉΣΟΥΝ! (ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΟΛΑ ΓΚΑΡΑΝΤΙ...

O OΥΜΠΕΡΤΟ  EKO...ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!
Ουμπέρτο Έκο
Τη δυσαρέσκεια του όσον αφορά την αρνητική επίδραση που είχε το διαδίκτυο στη δημοσιογραφία και την ενημέρωση τα τελευταία χρόνια, προάγοντας τον «κιτρινισμό» και το ψεύδος, εξέφρασε ο Ουμπέρτο Έκο σε πρόσφατη συνέντευξή του.
«Δεν είμαι σίγουρος ότι το διαδίκτυο συνέβαλε στη βελτίωση της δημοσιογραφίας διότι είναι πολύ πιο πιθανό να βρεις ψέματα στο διαδίκτυο παρά σε ένα πρακτορείο όπως το Ρόιτερ. Με το facebook και το twitter ο καθένας πλέον μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του και τις ιδέες του.
Στον Τύπο παλαιότερα, όσο σιχαμερή κι αν ήταν μια εφημερίδα, υπήρχε έλεγχος. Σήμερα όμως όλοι όσοι ζουν σε αυτόν τον πλανήτη, περιλαμβανομένων των τρελών και των ηλιθίων, έχουν δικαίωμα στον δημόσιο λόγο.
Με το διαδίκτυο, το μήνυμα του οποιουδήποτε έχει την ίδια βαρύτητα με αυτό του κατόχου ενός βραβείου Νόμπελ ή ενός σοβαρού δημοσιογράφου. Το ίδιο γίνεται και με τους εκδοτικούς οίκους. 
Παλιότερα υπήρχε το φίλτρο του εκδότη, που μπορεί να έκανε και λάθη, αλλά αποφάσιζε τι θα εκδοθεί και τι όχι. Τώρα όποιος θέλει μπορεί να εκδώσει το βιβλίο του στο διαδίκτυο και επικαλείται ως κλειδί το αν αρέσει ή όχι.
Κι εγώ θα θυμηθώ εκείνη την παροιμία που λέει: "Φάτε σκατά. Χιλιάδες μύγες δεν μπορεί να κάνουν λάθος"», είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός συγγραφέας στην εφημερίδα «τα Νέα».

Πηγή: www.tempo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου