Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κ.ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΑΠΟΓΥΜΝΏΝΕΙ (Ξεβρακώνει κάνει στη δημοτική) τον ΙΓΝΑΤΙΟ ΤΟΥ ΒΌΛΟΥ!

Μπορεί κανείς να διαφωνεί με τον Επίσκοπο Καλαβρύτων, αλλά ο άνθρωπος είναι σταθερός προς τις απόψεις του και δεν χαρίζεται σε κανένα! Και πράττει λίαν καλώς!Ο άνθρωπος έχει φωνή και λόγον!


ambrosios
Τα έσυρε αγρίως στον Μητροπολίτη Δημητριάδος για την "προώθηση της αριστερής κουλτούρας", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά,μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.
Αναλυτικά ο κ. Αμβρόσιος αναφέρει:
Με πόνο ψυχής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΤ 1 (σήμερα το πρωΐ, Κυριακή 31η Μαρτίου ε.έ.) παρακολουθήσαμε μια εκπομπή, την οποία επιμελείται και συντονίζει και στην οποία προΐσταται ο αγαπητός μας Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Ήταν αφιερωμένη στο πρόσφατο  Συνέδριο με θέμα «ΕΚΚΛΗΣΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ», ήταν δε ολοφάνερη η προσπάθεια του Μητροπολίτου-οικοδεσπότου να προβληθεί το συνέδριο αυτό, γενικώτερα δε η αριστερή κουλτούρα!
Θέλουμε από τη θέση αυτή να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας.  Η ενασχόληση του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου με το αντικείμενο αυτό δεν μπορεί να έχει άλλη εξήγηση  παρά μόνο, την επιθυμία να «αγιοποιηθή» ένα Συνέδριο, που ούτε αναγκαίο ήταν, ούτε μεγάλης αποδοχής  έτυχε από την πλευρά του εκκλησιαστικού πληρώματος.
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΆΘΕΤΑ ΚΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ τη συλλογιστική του παπά από τα  Καλάβρυτα!Το συνέδριο για τις αριστερές γκρίζες αντιλήψεις ήταν μια πατάτα σκέτη. Γι αυτό και δεν είχε την παραμικρή απήχηση! Τίποτε δεν πρόσφερε στη Εκκλησία. Τα μαλάκια της Αριστεράς... συνεχίζουν το χαβά τους... και φυσικά να είναι ΕΧΘΡΙΚΟΙ προς την Ορθοδοξία.. διότι πολλοί απλά δηλώνουν άθεοι.. Τι θέλει η Εκκλησία να συναγελάζεται με δαύτους; Στην καρδιά τους δεν υπάρχει η έννοια της αγάπης..Στάζουν χολή και μίσος ΜΟΝΟΝ! ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΊΤΕΣ, όπως εμείς λέμε συχνά!
ΡΕ Δεσποτάδες γίνετε ρεαλιστές... Αποτάξτε τους από τα τεφτέρια σας! Καταλάβετέ το πια!
Ένα μεγάλο λάθος, συνεχίζει ο Καλαβρύτων, της εκπομπής ήταν, ότι δεν έθετε σε υπότιτλους το όνομα των επί μέρους  συνομιλητών του συνεχώς, ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε τα πρόσωπα και συνεπώς να εκτιμήσουμε αρκούντως τα λεγόμενα!
Το υπερβέβαιο αποτέλεσμα της εκπομπής αυτής ήταν η προσωπική προβολή του Μητροπολίτου! Βλέπετε,  ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος έχει ικανοποιητική φωτογένεια και έτσι όλοι οι Ιεράρχες έχουμε κερδίσει από την άποψη, ότι τουλάχιστον ένας «όμορφος» Αρχιερεύς φαινόταν από το γυαλί της τηλεοράσεως στα μάτια του Ελληνικού Λαού για αρκετή ώρα...
Καλά εσύ Αγιε Καλαβρύτων... αυτά λες.. Εμείς τον Αγιο Βόλου τον ξέρουμε από παπαδάκο σγτην Ενορία του Χολαργού... Εν τάξει ο τσίφτης είναι γνωστου βεληνεκούς.. Και επειδή Σεβάσμιε των Καλαβρύτων , κάτι περισσότερο ξέρεις από μας μπορείς να μας πείς... αν συνάδελφός σου στη Δημητριάδα... έχει φώτιση Αγίου Πνεύματος;... Ρωτάμε..για να δούμε και την... υφή του Αγίου πνεύματος παρ΄υμίν!
Για περισσότερα πάτε στη δημοφιλή ιστοσελίδα του κ.Αμβροσίου! Θα ευφρανθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου