Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ & ..ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ!


ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΝΕΑ και ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΜΑΣ

ΙΑΚΩΒΟΣ-ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ..ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤ ΕΜΠΟΔΙΩΝ!

**Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιάκωβος είναι ήδη αυτή τη στιγμή στο Πατριαρχείο, για "σκληρές" συνομιλίες, όπως γράφουν οι εφημερίδες. Πολλά χωρίζουν τους δύο άνδρες..
Θα κουβεντιάσουν φυσικά ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ..... στην αντζέντα είναι και η επίσκεψη του Βαρθολομαίου, στο Βατικανό, που έκανε την Ελλαδική Εκκλησία να δυσφορήσει..
Ο Αρβανίτης Αρχιεπίσκοπος, δεν θα τα μασήσει και θα επιδιώξει.. να φέρει στα συγκαλά του τον ιδιόρυθμο κι άγευστον Πατριάρχη!... παρά τις υμνολογίες που απολαμβάνει από τινες οπαδούς του..
.
"Καλό παιδί,κιτρινιάρης..όμως,...κάπου σκαλώνει", παρατήρησε φλογερός ιεράρχης..
--Σε πολλά σκαλώνει θα λέγαμε εμείς...ΟΥ... Τα τεχθέντα υπ αυτού...μετά θάνατόν του θα μαθευτούν! Σιγά μη βιάζεστε..Βασικά είναι κι ο Βαρθολομαίος ένας κοινός ΄Ελληνας ...μαλάκας , όπως ΟΛΟΙ μας,--Αγαθοί... καλοπροαίρετοι...αλλά μαλάκες... Γι αυτό και παθαίνουμε τα όσα παθαίνουμε εν μέσω του Ευρωπαϊκού κόπρου, που μας έχει το μάτι αιωνίως

Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ..ΑΡΧΙΣΕ ΑΓΑΠΕΣ ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! 
(Θα το καταλάβει αύριο με τον κοινόν-άθεο- αλήτη αυτόν, που θέλει να βάλει χέρι... στα φιλανθρωπικά της Μητρόπολης, ώστε αύριο να εμφανιστεί κι ως τροφός.. των πεινασμένων της Σαλονίκης!)

ΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

**Ναι μετά τις χαρούλες του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης με εκείνον τον καραγκιόζη δήμαρχο της Πόλης, (αν ξαναεκλεγεί ειδοποιείστε μας...) έχουμε και την σημερινή είδηση:Ξανάρχισε να λειτουργεί το ΤΖΑΜΙ  (ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ) της Θεσσαλονίκης με απόφαση φυσικά του Μπουτάρη, του πάντα μεθυσμένου, έστω κι άν έχει απεξαρτηθεί, όπως ισχυρίζεται...Το τζαμί, ο βλάξ και μπάσταρδος αυτός ΄Ελλην,  ήθελε να το κάνει εκθεσιακό χώρο...Αλλά σήμερα το προσέφερε στους Μεμέτηδες (που δεν υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη γι αυτό και στα εγκαίνια της επαναλειτουργίας του )...κουβαλήθηκαν σπουδαστές μουφτήδες από την Κομοτηνή!
Μπορεί ο οινοποιός Μπουτάρης να μην επανεκλεγεί δήμαρχος, αλλά τα κόπρανα του θα τα έχει αφήσει...

ΓΕΛΟΙΟΠΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ... ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!...

**Για τη Μασονία που κυβερνάει την Ελλάδα έχουμε γράψει αρκετές φορές... αλλά το ότι παρήλασαν την 25η Μαρτίου, αυτό ήταν εκ των ουκ άνευ... Ως τι παρήλασαν... στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, ως Τάγματα Εφόδου; ΄Η ως μαθητούδια σχολείου; ΄Οπως και νάχει, πάντως το θράσος των σκοτεινών παντάπασι αυτών ανθρωποειδών υπήρξε παχυλότατο... Κάτι θα πλανάρουν.., κάποιο σχέδιο έχουν σίγουρα.... όπως επί εποχής του 1821, που είχαν και το απάνω χέρι... ΄Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε , αν κι εμείς βλέπουμε εκ του μακρόθεν λιγάκι ρομαντικά τους Μασόνους της Φιλικής Εταιρίας... που τότε, κατά τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων , κ. Αμβρόσιο, εθεωρούντο ως...αποβράσματα..
Αλλά η σύσταση του Καλαβρύτων.. να ληφθούν μέτρα κατά των Τεκτόνων, είναι πέραν της δημοκρατικότητας της εκκλησίας μας και των Ελλήνων.. Εκείνο ίσως που χρειάζεται ,είναι ...το κλίσμα ευτελισμού, και γελοιοποίησης των εριφίων αυτών, με λαβωμένη ταυτότητα, και προσωπικότητα. Διότι αν δεν ήσαν ασθενείς τι χρείαν έχουν να βρίσκουν αποκούμπι σε ξενόφερτες μυστικιστικές ιδεοληψίες, όταν έχουν μπροστά τους το μεγαλούργημα σύζευξης Αρχαίας Ελλάδας και Χριστιανισμού... που καλύπτει πάσαν ψυχική νόσον , ανησυχίαν και αναζήτηση;!

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΗΚΏΝΟΥΝ ..ΠΑΝΤΙΕΡΑ...
ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ..λουφάζουν! Κι ασχημονούν μακαρίως!
( Κι όμως στην ιστοσελίδα αυτή υπάρχει σλόγκαν σταθερόν που λέει: Σ΄αυτές τις δύσκολες στιγμές... είναι η ώρα των Ιεραρχών!-ΑΠΕΡΑΝΤΗ, όμως Η ΚΟΥΦΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ... 

Να έχετε ..τις ευλογίες τους ..και τα δικά μας ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΑΤΑ για τα μούσια που μας πουλάνε ...περι εξ ύψους...σωτηρίας ... Τους αρκεί ο ρόλος του σιτιστή.. Να προσφέρουν μερικές μερίδες φαγί στους πεινασμένους! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.. ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ! 

**Οι Ιεράρχες της Κύπρου, αυτή τη στιγμή εν ενί πνεύματι , λένε τα σύκα- σύκα . 1) Ενυποθήκευσαν την περιουσία της Εκκλησίας και 2) παίρνουν ανοιχτή πολιτική θέση στις Κυπριακές Εξελίξεις. Ζητούν , ομόφωνα άπαντες... την έξοδο της Μεγαλονήσου, από το ΕΥΡΩ! Είναι μια πολύ δυνατή θέση, με άγνωστη έκβαση, αν πραγματοποιηθεί, αλλά πάντως είναι θέση...που χαίρει σεβασμού απάντων.Στην πολιτική, όπως θα ξέρετε (αν)προφανώς κι από τις άλλες φυσικά ανθρώπινες δραστηριότητες, τα πάντα κρίνονται από τις αποφάσεις.. Κάποιες από αυτές ευτυχούν κι άλλες οδηγούν σε τραγωδία.Με πρωτολαλήσαντα τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου περί φυγής από το Ευρώ, συντάσσονται και σχεδόν, και  πολιτικές δυνάμεις.Ίσως όλες ,γι αυτό και ο σκεπτικισμός των ...εν πολλοίς αφρόνων πολιτικών. Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τα επόμενα.όμως ο  κλήρος της Κύπρου, εκφράζει τα μύχια του λαού. Κι υπ αυτήν την  έννοια η Κυπριακή Εκκλησία έχει τα ευσημά μας, για όλα όσα έχει λαλήσει και πράξει έως στιγμής! Θα πρέπει για τους αδαείς κι εθεροβάμονες , κληρικούς και λαϊκους να σημειώσουμε τούτο που παραβλέπεται: Ελλάς και Κύπρος, είναι μπλοκαρισμένες , στοχεύμενες χώρες από κέντρα αποφάσεων , που δεν ξέρουμε τα πλάνα τους. Αυτό είναι μείον... Χαζοχαρούμενες χώρες , δεν ηθέλησαν  λόγω πολιτικών κοπριτών  που τις διοικούν, να θωρακίσουν τις πατρίδες τους, ώστε να είναι σε θέση αυτόνομα , αυτοδύναμα να μπορέσουν να πλήξουν τους εισβολείς και επιδρομείς της ευτυχίας των Ελλήνων. Αυτό είναι ακριβώς το δράμα των χαζοχαρούμενων Ελληνων. Η Εκκλησία της Κύπρου, φαίνεται με τα όσα δηλώνουν οι Ιεράρχες, είναι έτοιμη να βγει στο κλαρί... Να πολεμήσει για τα ιερά και τα όσια της φυλής , του γένους.Μέγα το μπράβο μας και η τιμή μας...απροκάλυπτη.

Αντίθετα πρέπει να ομολογηθεί ότι... οι μονίμως εφησυχάζοντες Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίος...καθεύδουν προκλητικά και ουδεμία φωνή βγήκε καταδίκης, αντίστασης κατά της νέας κατοχής που επιβάλλεται εδώ και τρία χρόνια  στην Ελλάδα..
Αντίθετα μετά θλίψεως μεγάλης είδαμε καμιά -6-άντε 8 αφελείς, ασήμαντους Μητροπολιτάδες ..να καταδικάζουν το κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ... που θεωρούν ναζιστική κίνηση... αλλά οι άφρονες, δεν συγκινήθηκαν από την κατοχή που μας επέβαλαν οι Νεοναζί του Βερολίνου! Κουβέντα δεν ξεστόμησαν και οι άμβωνες σιγούν... ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ!

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ .. ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΤΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ! Είπατε τίποτε;

**Το μάθατε; Παύει τελικά το αυτοδιοίκητο του Πατριαρχείου.. Με απόφαση του Ερντογάν.. από δω και πέρα οι ιερείς θα διορίζονται  από την Τουρκική Κυβερνηση; ΑΦΕΡΙΜ! Διαμαρτύρονται επ΄αυτού οι Βουλευτές Γιάννης Δημαράς, και Γαρβριήλ Αβραμίδης... Δεν πα να διαμρτύρονται;.. Αρκεί νάναι καλά ο Βαρθόλομιου... που δεν έχουμε επισημάνει να βγάλει κιχ... Εδώ όμως δεν χρειάζεται ένα απλό ΚΙΧ για το θεαθείναι... Αλλά γροθιά...που δεν έχει όμως ο Καρδινάλιος του Οικουμενικού θρόνου...

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ..ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ:

Παρακαλούμε τις Μητροπόλεις, Μοναστήρια, Οργανώσεις κι Ενορίες να  μην μας στέλνουν ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Κάντε κάτι πιο θετικό για σας...για ίδιον συμφέρον:
Στέλνετε μας με μια φράση την είδησή σας... μαζί με τη διεύθυνση του ιστοτόπου σας... Κι εμείς αμέσως θα κάνουμε LINK στην ιστοσελίδα σας, με αποτέλεσμα ...ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ, οι αναγνώστες μας να μπαίνουν  στο χώρο σας και να διαβάζουν κι όσα άλλα καλούδια έχετε!
Με αυτό, τον τόσο απλό τρόπο θα αυξηθεί και η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, επ΄αγαθώ απάντων...
Γιατί πρέπει να στέλνετε δελτία Τύπου σε όσες εκκλησιαστικές ιστοσελίδες υπάρχουν ,χωρίς επωφελείστε; Παρά μονον αυτοιδονίζεστε ..ότι δημοσιοποιήθηκε η είδησή σας!

Λοιπόν ΑΛΛΆΞΤΕ ΡΌΤΑ ΤΏΡΑ .. και στέλνετε μας τα δικά σας στο monidadias@gmail.com .. Ή ΣΤΟ pressliberty@gmail.com 
Θα αντιληφθείτε άμεσα την ευεργετική για σας  διαφορά.. 
Ευχαριστούμε! 

Υ.Γ. Και νας σας πούμε: Η σύνταξη των Δελτίων σας δεν είναι κι η ορθότερη, κι αυτό είναι λογικό, αφού την επιμέλειά τους έχει κάποιος ανειδίκευτος διάκος-ιερέας, έ, τι να κάνει κι αυτός; Το κατά δύναμη κάνει...αλλά Τόσο στον έντυπο Τύπο όσο και στο διαδίκτυο τα αποστελλόμενα κείμενα πρέπει να είναι δημοσιογραφικώς άψογα... Γιατί-ας το ξέρετε- ο παραλήπτης τους-συντάκτης αγανακτεί, διότι είναι υποχρεωμένος να χάσει χρόνο επιδιορθώντας τα.Γι αυτό όπως το στέλνετε..έτσι και μπαίνει.. Μέγα λάθος.
Ο τρόπος που σας υποδεικνύουμε απλά είναι ο ιδανικότερος... ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!






ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Ἀρχονταρίκιον | YouTube
Ἐπιλεγμένα χριστιανικὰ ὀρθόδοξα videos Θείων Λειτουργιῶν, Ἱερῶν Ἀκολουθιῶν καὶ ψυχωφελῶν ὁμιλιῶν σᾶς περιμένουν στὸ YouTube.
Ἀρχονταρίκιον | WordPress
Ἐπιλεγμένα χριστιανικὰ ὀρθόδοξα πολυτονικὰ κείμενα ἔχουν μεταφερθεῖ κατευθεῖαν ἀπὸ τὰ αὐθεντικὰ σπάνια βιβλία καὶ σᾶς περιμένουν στὸ WordPress
Ο θεολόγος στη σύγχρονη πραγματικότητα (Αββάς Ισαάκ, Ντοστογιέφσκι, Κουροσάβα, Φρανκλ) (Αρχ. Βασίλειος Γοντικάκης, Προηγούμενος Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους) Γέροντας Σωφρόνιος Σαχάρωφ

Περισσότερες φωτογραφίες του Γέροντος Σωφρονίου
Greek Εκκλησία και πολιτική (π. Γεώργιος Αναγνωστόπουλος, Αν. καθηγητής, Δημοκρίτειο Παν. Θράκης) Greek «Διάλογος της Εκκλησίας με την Δεξιά και την Αριστερά» (Μητροπ. Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου Ιερόθεος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου