Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ



2 ΦΑΚΕΛΛΟΣ:ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΝΑΣΗΣ –ΠΕΘΑΝΕ,ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΑΝΕ-
και τον ξηλώνουν καθημερινά!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ.κ. Γιώργο Ζαμπέλα, Παύλο Ιωαννίδη, Αντώνη Παπαδημητρίου και Γιάννη Ιωαννίδη, κατά την επίσκεψή τους στο δεξαμενόπλοιο Olympic Future στις 13 Ιανουαρίου 2005.
Στέλιος Παπαδημητρίου στο μέσον  με τους ...υποτακτικούς του, που άπαντες
εκτελούν πειθήνια τις εντολές του. Πέντε νοματαίοι, τρεις φαμίλιες, αυτές
κάνουν κουμάντο και διαχειρίζονται την κληρονομιά του Ωνάση! Ποιοί είναι αυτοί
θα σας του παρουσιάσουμε ΟΛΟΥΣ με το νι και τοσι σε άλλη συνέχειά μας!
Από το μηδέν πέτυχε  ο Στέλιος Παπαδημητρίου να είναι επικυρίαρχος όχι μόνον των πλουτοπαραγωγικών εταιρειών που άφησε ο Ωνάσης, αλλά και να ενθυλακώσει, ελέγχει όλο το ελληνικό κατεστημένο από πολιτικές ηγεσίες, Πρωθυπουργούς, υπουργούς, περισπούδαστους καθηγητάδες έως τα καλλιτεχνικά δρώμενα!..είναι ΟΛΑ under control από τη φαμίλια Παπαδημητρίου!

Θυμόμαστε πριν μερικά χρόνια τον Στελάρα Παπαδημητρίου εξ Αλεξανδρείας Αιγύπτου που είχε καυχηθεί δημόσια:
--Εμείς παραλάβαμε “Χ” περιουσία από την κληρονομιά του Ωνάση. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο χάρις στις εύστοχες κινήσεις μας απλά την περιουσία αυτή την διπλασιάσαμε!

Το περίφημο Ωνάσειο Νοσοκομείο...
όπου ο Ωνάσης έχει εξαφανισθεί
και μένει ως ταμπέλα.
Άγαλμα υπάρχει μόνον
για τον υπάλληλό του
τον Παπαδημητρίου,
τον ουσιαστικό
κτήτορα και νομέα του
θησαυρού ΩΝΑΣΗ!
Δεν πρόκειται για καυχησιό. Είναι η αλήθεια. Καλός μεν ο Ωνάσης, αλλά κι εμείς που διαχειριστήκαμε το ίδιο έξυπνα το βιός του δεν είμαστε του πεταμού! ! Το ένα το κάναμε …δυο! Άρα… μη μιλάμε σήμερα μόνον για Ωνάση; Είμαστε κι εμείς, οι Παπαδημητρίου..έ, μην το παραγνωρίζετε! Ορθόν!
Έτσι, σήμερα ..δεν μπορεί ένας.. Παπαδημητρίου, να παραμένει εσαεί υπό την σκιάν του μεγάλου αφεντικού του;Μια ζωή θα την περνάει ως κωλοσφουγκάριος ;.. Το αφεντικό έβαλε το ένα κι εγώ το έκανα δύο.. Αν τα δύο γίνουν τρία, αυτό θα το δείξει το μέλλον! Έτσι λοιπόν:

Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ

H NOSTRA FAMMILY TOY ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ, αρχίζει σιγά-σιγά να αποκαθηλώνει… τον μύθο Ωνάση και να θεοποιεί τα υπέρλαμπρα αστέρια της φαμίλιας Παπαδημητρίου! Της μόνης αφέντρας της Κληρονομιάς του μέγιστου ευεργέτη των νεοελλήνων, του Ελληναρά Σμυρνιού Αριστοτέλη Ωνάση.
Έτσι είναι. Εμείς δεν κάνουμε λάθος. Τα γεγονότα είναι ψυχρά και καταγραμμένα. Και σαφώς δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να σβήσουμε ή υποτιμήσουμε τον καταλυτικό ρόλο του μεταστάντος Στελάρα Παπαδημητρίου, .ικανού Αλεξανδρινού δικηγόρου και η ψυχή των μέχρι σήμερα εξελίξεων στο Ίδρυμα Ωνάση . Θα αποδώσουμε τα του Καίσαρος των Καίσαρι… και για τον λόγο ότι σύμπας ο ελληνικός Τύπος, από της δημιουργίας του Ιδρύματος δεν έχει γράψει την παραμικρή αθώα,χλωμή κριτική, έστω και για μια αταξία του Ιδρύματος, που θα ήταν πολύ φυσιολογική .. Πάντα μόνον καλόλογα.. Ενώ αντίθετα τον ίδιο τον Ωνάση, δεν του χαρίστηκε.. Κάτι συμβαίνει.. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα, πολλές απορίες που ο Τύπος περιέργως δεν φωτίζει.Αυτό κάνουμε εμείς σήμερα..Έτσι για την τιμή της βουβής, καπελωμένης ελληνικής δημοσιογραφίας.

Πολλά τα περιστατικά της αποκαθήλωσης του Ωνάση από το δικό του ίδρυμα.
Αναφέρουμε το εξής παράδειγμα:Το Ωνάσειο Νοσοκομείο! Ο έβδομος όροφος φέρει το όνομα του Στέλιου Παπαδημητρίου!.. Δεν φτάνει αυτό…Κοσμείται κι από την προτομή του Στελάρα!… Αλλά καμιά προτομή κανένα άγαλμα του Ευεργέτη Ωνάση δεν υπάρχει στο υπέρλαμπρο αυτό Νοσοκομείο… το οποίο δωρήθηκε στο κράτος! Πάπαλα ο Ωνάσης ..Ο Παπαδημητρίου δεσπόζει στο Νοσοκομείο του Ωνάση, που μόνο η εξωτερική ταμπελά θυμίζει ότι αυτός είναι ο δημιουργός του.
Δείτε το σχετικό ρεπορταζάκι , όπως το γράφουν οι ίδιοι στο περιοδικό του  ιδρύματος ΑΩ…
Το Ωνάσειο τίμησε
τον Στέλιο Παπαδημητρίου
(μεταφραζόμενο θα πει ..”Ο Ωνάσης…τιμάει τον Παπαδημητρίου!
Όλα τα καλά παιδιά είναι εδώ..με προεξάρχοντα τον αιωνόβιο Κ.Μητσοτάκι.. Υπάρχει και το
εξαπτέρυγο Αβραμόπουλος... Λείεπι ο γύφτος από το παζάρι;


Από αριστερά, η Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου, ( Η σύζηγος του Παπαδημητρίου) , ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, Παύλος Ιωαννίδης, ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του Ωνασείου καθηγητής Ιωάννης Παπαδημητρίου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, Απόστολος Ζαμπέλας
Με την προτομή του αείμνηστου Στέλιου Παπαδημητρίου, η οποία κοσμεί πλέον τον έβδομο όροφο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ω.Κ.Κ. τίμησε στις 20 Σεπτεμβρίου 2006 την πολύπλευρη προσφορά του εκλιπόντος και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης στην ελληνική κοινωνία και στην δημόσια υγεία ειδικότερα.
Τα αποκαλυπτήρια της προτομής, την οποία φιλοτέχνησε ο γνωστός καλλιτέχνης Μιχάλης Βαφειάδης, πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Αβραμόπουλος. Προηγουμένως, ο υπουργός αναφέρθηκε στο έργο και την προσωπικότητα του αείμνηστου προέδρου του Ιδρύματος, επισημαίνοντας μάλιστα ότι υπήρξε προσωπικός του φίλος…

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου