Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΗΤΑ ΑΝΘΙΜΟΥ... Ο ΑΛΦΑ της Θεσσαλονίκης έχει άλλα... Προπαγάνδιζε ο μπαγάσας προχθές να στηρίξουμε... την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ , που μας κατακλέβει... ΡΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΑΦΡΟΣΥΝΗΣ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ Β!(βήτα) ΑΝΘΙΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ;..


ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ...ΕΥΚΟΛΑ..
Για τους λόγους του, που είχε ο ίδιος ,σχεδόν καθήρεσε κληρικό από κάποια ενορία, που προκάλεσε αναστάτωση, μεταξύ "βαλτών' του κληρικού, που με επιστολές καταγγελτικές έψεγαν την απόφαση του Αγίου Αλεξανδρουπόλεως!
Ούτος δε ... στις όποιες οχλήσεις έλεγε ...κρυψίνους ών .."Περιμένετε και θα δούμε τι θα βγεί από την έρευνα που διεξάγεται...την ήξερε βέβαια από πριν, αλλά τέλος πάντων...ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!
Η έρευνα διεξήχθη και προχθές... ο εκδιωχθείς κληρικός, ανακοινώθηκε,ότι  παραπέμπεται στο συνοδικό δικαστήριο.. με σίγουρο αποτέλεσμα ...μάλλον να αποταχθεί εκ του κλήρου.
Διαβάσαμε και τις επιστολές του Φεβρουαρίου υπέρ του βαλόμενου κληρικού κι άρθρα
υπερασπιστικά υπέρ της περίπτωσής του..Λένε πως έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 4000 υπογραφές που υπεραμύνονται του κληρικού. μάλιστα δε κάποιος δικηγόρος του παπά προς εκπαραθύρωση... έκανε τη μαλακία να απαιτήσει από διάφορα μπλογκς  να κατεβάσουν όσα δημοσίευαν για το στόρυ αυτό... κι αυτά τα μαλάκια αποκαθήλωσαν τα δημοσιεύματά τους... Τέτοια η πλάκα, ο ευτελισμός του επαρχιακού Τύπου... Τσιρλίζονται από τον κάθε ένα κερατά , δικηγόρο ή Δεσπότη! μας κάνει εντύπωση ωστόσο πως αυτός ο υπερασπιστής του "ατακτήσαντος" κατά Άνθιμον, παπάς αντί να κάνει τον μάγκα προς τα ιστολόγια του Εβρού, θα μπορούσε δε να απευθυνθεί προς τον ΑΝΘΜΟ ...ΒΗΤΑ λέγοντάς του κάθετα:
--Σκάσε ρε κωλόπαπα... που κατηγορείς τον πελάτη μου! Δως μας στοιχεία ΤΩΡΑ γιατί θα σε πάρει ο διάολος .
΄Οχι ,ο πανάθλιος δικηγοράκος δεν το έκανε; Αλλά στράφηκε με ξεφτιλισμένες απειλές κατά ανθρώπων που αντέγραψαν, δημοσίευσαν την είδηση... της παραπομπής του παπά στο Συνοδικό δικαστήριο...ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ τον τοπικό Τύπο, τον δημοσιογράφο!
Καλά η δικηγορική αλητεία είναι γνωστή καθ΄άπασαν την χώρα.. Κάπως έτσι βγάζει μεροκάματο... κάνοντας τον νταβατζή δώθε κείθε..
--Ρε κωλοδικηγόρε, της πλάκας σε ενόχλησαν τα blogs, που ανέγραψαν, αναμετάδωσαν την είδηση για το πελάτη σου.. κι όχι ο κύριος παραγωγός της είδησης, που είναι ο Μητροπολίτης Αλεξ/πολις ΑΝΘΙΜΟΣ; Ο ΒΗΤΑ;
Σίγουρα είσαι χωριάτης δικηγόρος! Πυροβολείς ΡΕ τον blogger.. που αναπαρήγαγε την πληροφορία, κι όχι τον τον δημιουργό της πληροφορίας , που είναι ο Δεσπότης Αλεξανδρούπολης!

Αν δεν είσαι κοινός τσαρλατάνος ..πες απλά; Εσύ ρε Γκιουμουρτζίνικο καλαμπούρι ..νομικής , τι πιστεύεις , τι έχεις καταλάβει ότι ο πελάτης σου είναι καθαρός; Δεν είναι παιδαριστής;..όπως μάλλον εμφανίζεται από  δεσπότη της Αλεξανδρούπουλης;
Γιατί δεν βγαίνεις να τον προασπίσεις σθεναρά;...αλλά παραμιλάς τεθλασμένα

Τι συμβαίνει Βήτα ΄Αγιε Άνθιμε; Επειδή έως στιγμής σε θεωρούμε άτομον συγκροτημένο, δεν νομίζουμε ότι έβαλες αυτόν τον παπαδάκο στο στόχαστρό σου, για ιδιώνυμους λόγους;...Υπήρξε αταξία σεξουαλικής παρενόχλησης προς κοριτσάκια;..εκ μέρους του εν λόγω;

Διότι από τη μια έχουμε την παραπομπή του στο Συνοδικό δικαστήριο, ενώ μόνον με μαρτυρία ενός παρενοχληθέντος κορασίου... θα πήγαινε σούμπιτο στα ποινικά δικαστήρια. που αποτελούν και το φυσικό δικαστήριο για ΟΛΟΥΣ μας.. Τα παπαδίστικα δικαστήρια .. είναι της πλάκας !!!
Δεν είδαμε στοιχεία , μαρτυρίες παρενόχλησης.. ( Όποιος γονέας έχει όντως τέτοια στοιχεία να επικοινωνήσει μαζί και τον καλύπτουμε πλήρως και πάντα με σεβασμό προς το τέκνον του! Αυτό είναι κάθετον και γνωστόν ότι δεν αστειευόμαστε Αντίθετα βλέπουμε χιλιάδες υπογραφές που υπερασπίζονται τον κληρικό... που αποτάξατε εκ της ενορίας του.
Τι συμβαίνει δέσποτα..τι συμβαίνει ένα "έγκλημα κοινου Ποινικού Δικαίου", το πασάρατε στο , όχι και τόσον μεγάλης υπόληψης, συνοδικό δικαστήριο; Η σεξουαλική παρενόχληση, είναι δα τιμάριον, κι από πότε είναι οικογενειακή υπόθεση των παπάδων; όπου by the way..γέμουν από τέτοιες παρενοχλήσεις;
Είναι θέμα της πολιτείας ..κι όχι των καρδιναλίων.Έχουμε αμυδράν εντύπωση ότι τον παπά αυτόν δεν τον γουστάρεις ...για δικούς σου λόγους.. Αλλά δεν μπορεί να ελέγξεις τις κατηγόριες που μεταδίδεις σε βάρος του ιερωμένου και ως ανήρ ορθοτομών που είσαι γιατί δεν βγαίνεις να πείς τούτο το απλό:
--Κόψτε ρε το βήχα έχω αυτά κι αυτά τα στοιχεία σε βάρος του παπά  κι οφείλω να τον αποτάξω από το σώμα της εκκλησίας...Τον μολύνει! Έτσι κι αλλιώς αφεντικό, δεσπότης, κυρίαρχος δεν είσαι;
Δεν το έκανες όμως. Αντίθετα με υπογάστριες μεθοδεύσεις σου... πέτυχες να βουλώσεις σχεδόν το σύνολο των εμφανιζομένων στον Εβρο ...τάχα ΜΜΕ , τα οποία κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν για το θέμα που εσύ εν τούτοις ανέδειξες.  .. Εν τάξει ξέρουμε πως λειτουργούν τα επαρχιώτικα μέσα "δημοσιογραφίας", αυτήν την Κυρία βάλτε τη σε εισαγωγικά... διότι υποτυπώδη παρουσία έχει στον Εβρό... και είναι ντάλα πιο διαπλεκόμενοι -οι εμφανιζόμενοι ως εκπρόσωποι του ΤΎΠΟΥ -από το κακάσχημο τύπο των Αθηνών!Εν τάξει ΄Αγιε, αν μπορείτε εσείς και τους βουλώνετε το στόμα, μεγάλη η αξιοσύνη σας... και δεν μας πέφτει λόγος... Παρά μόνον ένα:: Πείτε τους πως είναι κάλλιον να πουλάνε κάστανα στο φάρο της Αλεξανδρούπολης ... παρά να κυκλοφορούν ως "δημοσιογράφοι"..
.
Άλλωστε επειδή είσαι πιο ξύπνιος 
ΑΠΌ ΔΑΥΤΟΥΣ..  ΞΈΡΕΙΣ ΉΔΗ ΤΑ ΝΟΗΤΙΚΆ ΓΡΑΔΑ τους.. 

Αν και η φυσική ιστορία, παγκοσμίως θεωρεί, κατατάσσει τον δημοσιογράφο στην πρώτη βαθμίδα της ευφυϊας...ε, τώρα πως εσύ τους φέρνεις  βόλτα και κάνουν τον μουγκό, αποσιωπούντες εγκληματικές ενέργειες ..που εσύ όμως έβγαλες αρχικά στη φορά, αυτό προδίδει τις ικανότητές σου...και την πενία αυτών που τηλεφωνείς...να κάνουν την πάπια!
Σιγά Άγιε μη πάρεις φόρα... Τα ίδια τερτίπια εφαρμόζετε ΟΛΟΙ, σχεδόν ΟΛΟΙ οι Μητροπολιτάδες, απανταχού της χώρας.. σε επαρχιακό επίπεδο όπου ανθεί η διαπλεκόμενη εμπλοκή..Κάνετε χαζές χαρούλες με τους τοπικούς δημοσιογράφους κι αυτοί, άνοες , με ένα τηλεφωνάκι σας  κάνουν τη χάρη .. Κάπως έτσι δεν γίνεται;... ΄Οχι ,...για να μην μπούμε στο κόπο να επαναλαμβάνουμε μερικά θεάρεστα της πρακτικής σας.Της ...φαναριώτικης τακτικής σας...
Λοιπόν δέσποτα κόψε το παραμύθιον κι εξήγησε στα πρόβατά σου (ποίμνιον το καλείτε...)τι ακριβώς συμβαίνει με τον παπά που έβαλες στο θεϊκό στόχαστρό σου; Είναι παιδόφιλος; Πέστο ντόμπρα !Με το φαναριώτικο νιονιό που κουβαλάς, η πληγή θα διαιωνίζεται...
Αυτά Άγιε...πριν μας πάρουν τα κανονικά διαόλια μας!.. Εσένα και τον ασχημονούντα τοπικό τύπο σου...
.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου