Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ...ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ θΕΌ! ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΕΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΤΗ ΝΑΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !

Το αναφέρουν στα ψιλά της ιστοσελίδας τους.
Το ανακάλυψε η Βασούλα κι από χθες κυκλοφορεί το νέο συγκλονιστικό βίντεο της με τίτλο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ-ΑΘΟΡΥΒΑ ΟΠΛΑ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ; ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΚΟΥΣΕΙ; 
ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... 
Πάντως φαίνεται  πως έχει ...ανοιχτή 
γραμμή με τον Θεό! 
Είναι μήπως μια νέα Αγία Αθανασία Κρικέτου του 
Αιγάλεω; Έχει κι αυτή οπαδούς.. με την οργάνωση Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗ!-ΑΜΗΝ..
Καλά στην Ελβετία ήταν ανάγκη να στήσει την οργάνωσή της... Αν σαλτάριζε στη Μονή Δαδιάς εκεί θα ανακάλυπτε την αληθινή εν Θεώ ζωή...
Ελληνοορθόδοξος μεν ...αλλά διαδόθηκε πως το Οικουμενικό Πατριαρχείο την αφόρησε! Δεν είναι αληθές.. Η κ. Βασούλα Ρύντεν φαίνεται συγκροτημένο άτομο... Με επίσημη δραστηριότητα: ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ. Δείχνει ότι αγωνιά για τον άνθρωπο και ο χώρος του Υoutube είναι γεμάτος από βιντεοπαραγωγές της. Χθες κυκλοφόρησε το τελευταίο της βίντεο ,όπου αποκαλύπτει τα σχέδια της ΝΑΣΑ... για τη νέα τάξη πραγμάτων..., που μόνο μέσα σε μια μέρα το είδαν πάνω από 3000 επισκέπτες! Επέρχονται μεγάλες συμφορές είναι το μήνυμα που βγαίνει.
Δεν θα αναπτύξουμε εδώ τι λέει και τι δεν λέει. Σας δίνουμε όλα τα αναγκαία ΛΙΝΚΣ (βίντεο, ιστοσελίδες) ώστε να την ψαχουλέψετε σε βάθος μόνοι σας.. Πάντως παρουσιάζει ενδιαφέρον.
 1. INFOWARRIOR FOR GREECE από τον χρήστη vasoula2908
  Ενεργός Πριν από 1 ημέρα-251 βίντεο
  ΕΛΛΑΔΑ: Λόγια δεν την περιγράφουν, κι έτσι μια γαλανόλευκη αρκεί... Είναι το κύτταρο πολιτισμού
  • ΚΑΝΑΛΙ
  Εγγραφή5.571
Η VASOULA… http://www.youtube.com/user/vasoula2908
Μικρογραφία 32:27Παρακολουθήστε αργότερα
Σιωπηλός Πόλεμος Αθόρυβα Οπλα 2 - (διαδώστε!)3.731 προβολές Πριν από 1 ημέρα

Μικρογραφία 46:25Παρακολουθήστε αργότερα
Σιωπηλός Πόλεμος Αθόρυβα Όπλα2.791 προβολές πριν από 4 ημέρες
 ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 

Η Βασούλα Ρύντεν είναι ελληνίδα, γεννήθηκε στην Αίγυπτο και είναι μέλος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας. Το 1985, όταν εκείνη ζούσε στο Μπαγκλαντές, ο Θεός την πλησίασε με τον πιο παράδοξο τρόπο, για να την χρησιμοποιήσει ως όργανό Του και να την επιφορτίσει με τα μηνύματά Του για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Πρόκειται πράγματι για μια υπενθύμιση του Λόγου Του. Μέσα σε αυτά τα μηνύματα που είναι για την εποχή μας, ο Θεός μας καλεί σε μετάνοια, συμφιλίωση, ειρήνη και ενότητα.
Στις αρχές αυτής της θεϊκής παρέμβασης, η Βασούλα ήταν σε πλήρη σύγχυση και φοβόταν μήπως βρίσκεται σε πλάνη. Αυτή η αβεβαιότητα ήταν πράγματι ο μεγαλύτερός της σταυρός, μια και ποτέ δεν είχε ξανακούσει ότι, ο Θεός μπορεί να φανερωθεί με τέτοιον τρόπο σε ανθρώπους της δικής μας εποχής. Γι΄αυτό το λόγο φοβήθηκε και προσπάθησε να αποδιώξει αυτή την εμπειρία της, αλλά παρόλα αυτά, ο Θεός την πλησίασε ακόμη περισσότερο. Καθώς προχωρούσε αυτή η ιερή επικοινωνία, γινόταν μέσα της μια αισθητή αλλαγή καθώς αυξανόταν η πίστη της, η γνώση και η αγάπη για τον Θεό. Η ανάγκη της να νιώσει ησυχασμένη λιγόστευε και ένιωθε πιο άνετα μέσα σε αυτόν τον ασυνήθιστο ρόλο κάτι που «επέτρεψε» στον Θείο Επισκέπτη, να δώσει πληρέστερες αποδείξεις της Παρουσίας Του.
Το κυρίαρχο θέμα στα μηνύματα αυτά είναι η θεϊκή Αγάπη του Χριστού που εκφράζεται με γαμήλια ορολογία, χαρακτηριστική των μυστικών, και εκδηλώνεται σαν ξεχείλισμα της ανείπωτης αγάπης του Χριστού. Το γεγονός ότι η Βασούλα, δίχως ποτέ να έχει λάβει κάποια κατήχηση, πόσο μάλλον θεολογική κατάρτιση, είναι ικανή να γράφει για τόσο βαθιά πνευματικά θέματα χωρίς να κάνει λάθη,είναι από μόνο του μια ισχυρή επιβεβαίωση της αυθεντικότητας των μηνυμάτων.
Από το 1988, η Βασούλα έχει προσκληθεί να μιλήσει σε περισσότερες από 60 χώρες και έχει κάνει πάνω από 800 παρουσιάσεις. Η Βασούλα δεν λαμβάνει σε όλο αυτό το έργο καμιά προσωπική αμοιβή ή όφελος για τις υπηρεσίες της. Μέχρι στιγμής, τα βιβλία έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες. Είναι γραμμένα σε μια γλώσσα τόσο ξεκάθαρη και άμεση που μπορούν να τα καταλάβουν όλοι. Ταυτόχρονα το περιεχόμενό τους είναι τόσο πλούσιο και βαθύ ώστε να εμπνεύσει εξέχοντες θεολόγους να συγγράψουν βιβλία πάνω στην πνευματικότητα των μηνυμάτων. Ο Θεός επέλεξε ο ίδιος να ονομάσει τα μηνύματά Του «Αληθινή εν Θεώ Ζωή». Οπουδήποτε προσκαλείται η Βασούλα, είτε στην Ασία, την Αμερική, την Αυστραλία, την Αφρική ή την Ευρώπη, γίνεται δεκτή από πλήθη ανθρώπων κάθε ηλικίας, κάθε κοινωνικού στρώματος και τάξης, χριστιανούς και μη. Μεταξύ αυτών που έρχονται να ακούσουν την μαρτυρία της δεν είναι μόνο λαϊκοί, αλλά και πνευματικοί ηγέτες και κληρικοί. Η Βασούλα έχει, επίσης, προσκληθεί από άλλα θρησκεύματα, όπως από Ισραηλινούς καθώς και Βουδιστές μοναχούς της Χιροσίμα και του Μπαγκλαντές για να δώσει την μαρτυρία της. Η προσέλευση στις συναντήσεις της έχει φτάσει τα 400,000 άτομα και ανάμεσά τους σε κάποιες χώρες, βρίσκει κανείς Μουσουλμάνους, Ινδουιστές, Βουδιστές και Εβραίους.
Προσκλήθηκε 3 φορές να μιλήσει για το θέμα της ενότητας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών στην Γενεύη και μία φορά στο Ιάσιο της Ρουμανίας σε σύνοδο με τίτλο: «Ενότητα και ανανέωση, συμβουλευτική και χριστιανική πνευματικότητα για τους καιρούς μας». Το 1998 και το 2001, ένα ειρηνευτικό τμήμα του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, που δραστηριοποιείται ιδίως μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, προσκάλεσε την Βασούλα να τους μιλήσει και να επαναλάβει τα λόγια του Κυρίου μας στα μηνύματα, για να αποκτήσει ο κόσμος ειρήνη. Το 2001 προσκλήθηκε μεταξύ άλλων ομιλητών στο Διεθνές Κέντρο στην Φάρφα να μιλήσει πάνω στην Οικουμενική κίνηση και την Πνευματικότητα..
Από τον Μάιο του 2002, η Βασούλα προσκαλείται σε διαθρησκευτικές συναντήσεις για να δώσει την μαρτυρία της. Η πρώτη από αυτές έλαβε χώρα στην Ντάκα, όπου ο εναρκτήριος λόγος έγινε από έναν Μουσουλμάνο Ιμάμη.
Μετά από αυτό, προσκλήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο της Ται-Πεχ Ιωσήφ Τι-Καν να μιλήσει σε μη χριστιανούς. Έτσι, οι ομιλίες της Βασούλας σχετικά με τη συμφιλίωση και την ενότητα, άρχισαν να γίνονται γνωστές και να εκτιμώνται και από μη- χριστιανούς. Τον Φεβρουάριο του 2003 προσκλήθηκε από τον Λογιώτατο Suddhananda στο μοναστήρι του στην Ντάκα όπου και τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο Ειρήνης για τις προσπάθειές της στην εξάπλωση της ειρήνης στον κόσμο. Οι βουδιστές μοναχοί πρότειναν την Βασούλα για αυτό το βραβείο ως εξέχουσα προσωπικότητα, αναγνωρίζοντας την σημαντική της συμβολή στην εδραίωση της αρμονίας μεταξύ των θρησκειών και την προώθηση της Παγκόσμιας Ειρήνης μεταξύ όλων των εθνών και των δογμάτων. Η τελετή εγκαινιάστηκε από τον σεβ. Μιχαήλ Ροζάριο, αρχιεπίσκοπο της Καθολικής Εκκλησίας στην Ντάκα. Μεταξύ άλλων προσκεκλημένων ήταν ο Γραμματέας του Αποστολικού Νούντσιου στην Ντάκα, καθώς και Μουσουλμάνοι καθηγητές από διάφορες περιοχές του Μπαγκλαντές και από τις τέσσερις κύριες θρησκείες• χριστιανοί, μουσουλμάνοι, βουδιστές και ινδουιστές.
Στις Γραφές αναφέρεται ότι η πίστη δίχως έργα είναι νεκρή. Οι καρποί της Αληθινής εν Θεώ Ζωής δεν είναι μόνο η μεταστροφή της καρδιάς αλλά και τα καλά έργα που έχουν ξεκινήσει οι αναγνώστες των μηνυμάτων. Η Παναγία εμφανίστηκε σε όραμα στην Βασούλα και της ζήτησε να παρέχει τροφή στους φτωχούς καθώς δεν αρκεί μόνο η πνευματική τροφή.
Από τότε, πολλά σπίτια με το όνομα Beth Myriam (σπίτι της Μαρίας) άρχισαν να λειτουργούν με την συνδρομή των φίλων της Αληθινής εν Θεώ Ζωής για να θρέψουν τους φτωχούς. Αυτά τα σπίτια κάποτε εξελίσσονται ώστε να παρέχουν και σχολική μόρφωση στα φτωχά παιδιά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά Beth Myriam σε όλο τον κόσμο- Αίγυπτο, Μπαγκλαντές, Αγίους Τόπους, περισσότερα ακόμα σε Φιλιππίνες, Βενεζουέλα και Βραζιλία, καθώς και ένα ορφανοτροφείο στην Κένυα. Παρέχεται επίσης βοήθεια σε 600 ορφανά σε βουδιστικό ορφανοτροφείο στην Ντάκα.

Εμείς πάντως..την κυρία δεν την είχαμε πάρει χαμπάρι...μέχρι χθες που έπεσε ένα τηλέφωνο από φίλο για το νέο βίντεό της!
Και λέμε πανάθεμά μας, ότι δεν μας ξεφεύγει τίποτε...

2 σχόλια:

 1. Εχετε μπερδευτει..
  Το καναλι στο youtube vasoula2908, ειναι εντελως ασχετο με την κ.Βασουλα Ρυντεν.
  Η κ.Βασουλα Ρυντεν δεν εχει κανενα λογαριασμο στο διαδικτυο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εχετε μπερδευτει..
  Το καναλι στο youtube vasoula2908, ειναι εντελως ασχετο με την κ.Βασουλα Ρυντεν.
  Η κ.Βασουλα Ρυντεν δεν εχει κανενα λογαριασμο στο διαδικτυο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή