Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ο ΑΚΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, μπορεί κάτι να κάνει...

ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ ΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...
Μακάρι... διότι ο χώρος είναι πολύπαθος, αν και κρισίμου σημασίας για την Ελλάδα... Για να δούμε ρε Άκη...


Νέα ήθη από τον υφυπουργό Εξωτερικών!

Για ώρες ο Άκης Γεροντόπουλος ήταν σήμερα στην υπηρεσία, της οποίας η ευθύνη του ανετέθη από τον Πρωθυπουργό. Επισκέφθηκε, ως νέος Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, την Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών.
Κάγκελο άφησε την υπηρεσία του Απόδημου Ελληνισμού ο Γεροντόπουλος! Ο Αντώνης Σαμαράς του έχει εμπιστευτεί ένα τομέα κρίσιμο, τον χώρο του Αποδήμου Ελληνισμού. Για τον Ελληνισμό εκτός Ελλάδος, ο Αντώνης Σαμαράς έχει πολλές φορές εξηγήσει καθαρά και ξάστερα ότι τον έχει συνυπολογίσει στο στρατηγικό του σχεδιασμό για την ανόρθωση της χώρας.
Ο Άκης Γεροντόπουλος συζητούσε για ώρες με όλους τους υπαλλήλους, άκουγε όλων την γνώμη κι επιβεβαίωσε την καλή του φήμη ως ανθρώπου σεμνού, ως πολιτικού χαμηλού προφίλ και ως τεχνοκράτη, ο οποίος πιστεύει στη σκληρή εργασία κι όχι στο πολιτικάντικο φαίνεσθαι.
Αξίζει: Οι υπάλληλοι (αλλά και οι συνδικαλιστές) της ΓΓΑΕ έμειναν κάγκελο με την συμπεριφορά του Γεροντόπουλου, χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα θετικό το γεγονός αυτό, όπως και ασυνήθιστη τη συμπεριφορά του Υφυπουργού.
Δεν έχει ξαναγίνει να κάθεται ο Υφυπουργός τόσες πολλές ώρες και να συνεργάζεται με όλο το προσωπικό, ακούγοντας προσεκτικά όλα τα υπηρεσιακά θέματα για τον Ελληνισμό της Διασποράς.
Το απίστευτο: Από το 2009, ούτε καν επίσκεψη δεν γινόταν από τον αρμόδιο Υφυπουργό στα γραφεία των υπαλλήλων στην Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού, όχι επίσκεψη συνεργασίας για ώρες που έκανε ο Γεροντόπουλος. Γι' αυτό έμειναν όλοι κάγκελο.
ΝΝ-www.parapolitika.gr

ΑΥΡΙΟ Ο ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ..

Το Σάββατο η συνάντηση Πατριάρχη Άκη ΓεροντόπουλουΕπίσκεψη ΥΦΥΠΕΞ Κυριάκου Γεροντόπουλου στην Κωνσταντινούπολη και συνάντηση με την Α.Θ.Π. Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κυριάκος Γεροντόπουλος, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, το Σάββατο, 27 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα συναντηθεί με την Α.Θ.Π. Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.
Στη συνέχεια, ο κ. Γεροντόπουλος θα έχει συνάντηση με τον Σύνδεσμο Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων (ΣΥΡΚΙ) και φορείς της Ομογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου