Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ...Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ


Επίσκεψη στο Φανάρι ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ!

DSC07378
ΟΛΟΣ Ο ...ΘΙΑΣΟΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ... Αλήθεια ο Δήμαρχος Σουφλίου γιατί δεν ήταν στην κομπανία; Μπα ...θα άφηνε το τάβλι για τα ...πουρνάρια;Πονηρός ο Γκατζουλοσουφλιώτς!
Απορίας άξιον :...Και γιατί ρε λεβέντες δεν παίρνατε  κι εκείνον τον διακοσμητικό υφυπουργό εξωτερικών Γεροντόπουλο... Η παράσταση θα είχε άλλο ...τικ..ΓΚΕΛ!
Ο ΕΞ ΕΒΡΟΥ ΘΙΑΣΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΊ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ! Ε, και άμα την επισκεφθεί τι θα γίνει σάμπως.  Τι καλόν θα κομίσει η Α.Αγιότης του; 
Την Α.Θ.Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Β α ρ θ ο λ ο μ α ί ο  επισκέφθηκε με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου στο Φανάρι, ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013. Τον Σεβασμιώτατο συνώδευαν οι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου Παρ.Πατσουρίδης και Ορεστιάδος Δημ.Μουζάς, οι Αρχιμ.Βαρθ.Αστεριάδης και Δαμασκ.Al-zrai, ο Διάκονος Μύρων Δεληγιαννίδης και παράγοντες της τοπικής αυτοδιοικήσεως. Ο Σεβασμιώτατος και οι συνοδοί του υπέβαλαν στον Παναγιώτατο μαζί με τις εόρτιες προσρήσεις τους, αίτημα δια να επισκεφθή ούτος προσεχώς την Ιερά Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου. Το αίτημα αυτό εγένετο ασμένως αποδεκτό υπό της Α.Θ.Π.
ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ: Όπου νάναι κουβαλιέται στον Έβρο ο Βαρθολομαίος... Περιμένετε...Είναι ο οικουμενικός που παντού και δη στις Νέες Μητροπόλεις... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου