Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΣΒΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ...ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΟΥ...


Στην Καστοριά ο Δεσπότης Διδυμοτείχου!

IMG_3858
Την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Δ α μ α σ κ η ν ό ς  το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιανουαρίου ε.ε. προσκεκλημένος του οικείου Μητροπολίτου κ. Σ ε ρ α φ ε ί μ, με την ευκαιρία της μνήμης του αγίου Γερασίμου του Παλλαδά, ο οποίος προ της εκλογής του στον Πατριαρχικό Θρόνο της Αλεξάνδρειας διετέλεσε διαδοχικά Μητροπολίτης Καστορίας και Αδριανουπόλεως.
Ο Σεβασμιότατος χοροστάτησε το εσπέρας της προηγουμένης στην ακολουθία του Εσπερινού και το πρωί της Κυριακής προέστη της Θείας Λειτουργίας και μίλησε επίκαιρα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καστορίας, πλαισιούμενως υπό του επιχωρίου Μητροπολίτου.
Στα πλαίσια της επισκέψεώς αυτής ο Σεβασμιότατος παρέστη στην κοπή Βασιλόπιτας του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο μακαριστό Μητροπολίτη Καστορίας Γρηγόριο Παπουτσόπουλο (1985-1996).
ΣΧΟΛΙΟ:Το έχουμε ξαναπεί... Κόψτε από τα κείμενά σας το "μας". Σκέτο μητροπολίτης να βάζετε! Δείχνει δουλικότητα του παπα-συντάκτη του... Αυτός ο ερασιτέχνης συντάκτης,μπορεί να αισθάνεται υποτακτικός και κόλακας, του αφέντη και δεσπότου του! Δεν είναι "μας" αλλά απλά ο Μητροπολίτης.. Δ.Ο.Σ.
Έχετε δει ποτέ μωρέ  να αποκαλούν τον δήμαρχο, το νομάρχη , το υπουργό με το "μας"; .. Στην δημοσιογραφία, αυτή η γραφή αποτελεί ανέκδοτο και πέφτουν λεμονόκουπες... Οι συντάκτες της ιστοσελίδας πρέπει να κατανοήσουν , ότι από την ώρα που καταγράφουν πληροφορίες..που επιδιώκουν να διαβαστούν από το κοινό, ότι δεν απευθύνονται στη μικρή παραιούλα τους...Ναίσκε;
ΣΧΟΛΙΟ 2ον :Έχετε λάβει μήνυμα σαφές, εσείς οι της Μητρόπολης Διδυμοτείχου,και ο Γούμενος της Μ.Δαδιάς , όπου μια κυρία ανάπηρη από τη γέννα της, από την Πάφο της Κυπρού, ζητάει ένα μπουκαλάκι λαδάκι, από το καντήλι της εικόνας της Παναγιά της Μονής Δαδιάς.... Ο δραστήριος Μητροπολιτής "μας" έχει γνώση; Παρακαλούμε ενημερώστε μας, αν ικανοποιήθηκε το μικρό αίτημα της κυρίας που δεν μπορεί να περπατήσει. Τα γράψαμε! Διότι μια διμοιρία ζουρλών απειλούν να κάνουν γιούργια στη Μονή και θα κατεβάσουν όλα τα λαδάκια από τα καντήλια... Αυτά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου