Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

MHNYMA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ & ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ!

η γλυκεία και δυναμική ΑΝΔΡΟΥΛΑ από την Πάφο

ΜΙΑ ΚΥΠΡΙΑ, 30 ΕΤΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ –Δεν μπορεί να περπατήσει-…ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΔΑΔΙΑΣ!..Τίποτε άλλο!

Μας ζήτησε μόνον, ένα μπουκαλάκι λαδάκι, από το καντήλι της Εικόνας της Παναγιάς της Μονής Δαδιάς. Όπως φαίνεται από το κείμενο της η μόνη της ελπίδα είναι ο Θεός και τα μοναστήρια.
Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά μαζί της και δρομολογήσαμε μερικά,... μέσα στη σφαίρα των δικών μας αρμοδιοτήτων ασφαλώς.
Μεταβιβάζουμε το αίτημα της πονεμένης κυρίας (δεσποινίς είναι) στους καθ΄ύλην αρμοδίους του μοναστηριού κ. Ελπιδοφόρον και Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνόν, που είμαστε βέβαιοι ότι θα ικανοποιήσουν το μικρό αίτημα της Αντρούλας, που ελπίζουμε σύντομα να την έχουμε και στις σελίδες μας, μια και μπορεί και γράφει όμορφα.

Το τηλέφωνο της το βάζει η ιδία στο μήνυμά της πιο κάτω....
Η Ταχυδρομική διεύθυνσή της είναι:

ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 74
Τ.Κ. 8640- ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ-ΚΥΠΡΟΣ…

ΤΟ ΓΡΙΦΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΑΝΔΡΟΥΛΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΦΟ!

Καλησπερα σας.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι, απο τη Κύπρο.Δε μπορω, να περπατήσω, μόνη μου. Τα θαύματα της Παναγίας, και των αγίων, οι διδαχες, των Πατέρων, σου δίνουν, δύναμη, πίστη, και υπομονή, να αντιμετωπίζεις, τη καθημερινότητα, στη ζωή.Το τηλεφωνο μου, είναι:00357_99760422. Ευχαριστω. σε Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ-Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

2 σχόλια:

  1. Λεβεντόπαιδα, αν οι Άγιοι του Έβρου όπως τους λέτε κ.κ. Ελπιδοφόρος και Δαμασκηνός, στείλουν λαδάκι από την εικόνα της Παναγιας της Μονής, στο κορίτσι από την Κύπρο... εγώ θα βγω στο τζαμί του Διδυμοτείχου , να δηλώσω επίσημα ότι είμαι γκατζόλι, γάϊδαρος με περικεφαλαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά ..βιάζεστε, μόλις προχθές έγινε η δημοσίευση για το αίτημα της Κυπρίας για λίγο λαδάκι από το καντήλι της εικόνας της Παναγιάς της Μονής... Δεν έχουμε λόγος να πιστεύουμε ότι το απλό αιτηματάκι της Κυπρίας δεν θα ικανοποιηθεί... Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή