Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΘΑΦΤΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ!. ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ Β.Η. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΆ, ΡΩΤΑΜΕ: 

Αυτοί που παριστάνουν τους Βορειοηπειρώτες πολιτικούς πάνω από 25 χρόνια , τι κάνουν;.. Δεν έπρεπε να είναι μπροστάρηδες για τη φυλή τους και την προάσπισή της;...

ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΩΡΕ Βορειοηπειρώτες-πατριώτες- ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Β.ΗΠΕΙΡΟ; 
ΚΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ- ΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ...τσομπαναραίους;


 ΑΕΡΟΚΟΠΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΧΟΝΤΖΑ... Τι ΟΜΟΝΟΙΑ και τρέχα γύρευε... 

Ανθρωπάκια του κερατά είναι ΟΥΛΟΙ τους που γνοιάζοντα για τα τομάρια τους κι αφήνουν στο έλεος  του Θεού τους Βορειοηπειρώτες... που είναι βέβαια σταθερά ξεχασμένοι κι από τους άλλους τυχοδιώκτες της ελληνικής πολιτικής ...πέραν του αιώνος! Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια ..για τη Βόρειο ΄Ηπειρο...που μας προστάζουν να τη λέμε  δα και ΝΟΤΙΟ ΑΛΒΑΝΙΑ! Τέτοια η κατάντια μας!


ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ: από το ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ:

One step at a time είχε απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης απ' την κυβερνητική συμμαχία ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες τον Ιούλιο, κατόπιν της ρήξης του με την κυβέρνηση εξαιτίας της νέας διοικητικής διαίρεσης. Λίγες ημέρες αργότερα σε άλλη συνέντευξη του στην Αλβανική τηλεόραση, όταν δημοσιογράφος του έθεσε την ίδια ερώτηση ο κ. Ντούλες απάντησε «Δεν θα αποχωρήσουμε από τον συνασπισμό, θα μας διώξουν αν δεν σεβαστούν τις αρχές μας» και όπως ο ίδιος εξηγεί για πολλοστή φορά, οι αρχές του κόμματος είναι ο σεβασμός των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας.
Ακολούθησε το γενικό συμβούλιο του προεδρείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπου τελικά δεν πάρθηκε καμία απόφαση σχετικά με την αποχώρηση απ' την συμμαχία με το Σοσιαλιστικό κόμμα αλλά δόθηκε παράταση για το επόμενο γενικό συμβούλιο. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Το Προεδρείο της Ομόνοιας συνιστά στο ΚΕΑΔ να παγώσει τις προθέσεις παραιτήσεων στελεχών του απο ανώτερες κρατικές θέσεις μέχρι το επόμενο Γενικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ, όπου θα συζητηθεί το μέλλον της συνεργασίας.»
Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε το γενικό συμβούλιο του προεδρείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν υπήρξε όμως κάποια απόφαση για το μέλλον της συμμαχίας με το Σοσιαλιστικό κόμμα του Έντι Ράμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μάλιστα πετάει το γάντι στο ΚΕΑΔ και του συνιστά να αναλάβει πρωτοβουλία. Διαβάζοντας την τελευταία παράγραφο του σημερινού δελτίου τύπου, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως η ΟΜΟΝΟΙΑ τάσσετε υπέρ της αποχώρησης κάτι το οποίο το ΚΕΑΔ δεν αποδέχεται και αυτό ίσως έχει προκαλέσει τριγμούς στο προεδρείο.
Τι άλλαξε από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα και το ΚΕΑΔ παραμένει στην συμμαχία του κόμματος που δεν σεβάστηκε τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας και κατ' επέκταση τις αρχές του κόμματος (σύμφωνα πάντα με τον Κ. Ντούλε); Η ώρα για το επόμενο βήμα έχει έρθει προ πολλού.
ΒΑΣΙΚΑ ..ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ...ΧΩΡΙΑΤΑΡΩΝ! ΚΑΙ ΜΙΚΡΌΝΟΩΝ!..Και εν τινι μέτρω μπασταρδεμένων Ελλήνων!
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΣΜΟΥ!... που παριστάνουν τους ΚΛΟΟΥΝ της πολιτικής! Και θα την κάνουμε ασφαλέστατα... για να δείτε ότι οι Νεκροθάφτες της Βορείου Ηπείρου .. ΕΊΝΑΙ Ελληνες ΠΡΟΔΟΤΕΣ..Βορειοηπειρώτες και...Αθηναϊκά Λαμόγια της σημερινής πολιτικής σκηνής της μαλάκως Ελλάδας!
Πηγή: www.himara.gr ( Η Χειμάρα ΦΈΡΕΙ ΕΥΘΎΝΕΙ Ως ΠΡΟς ΤΗΝ ΕΊΔΗΣΗ...Τα υπόλοιπα είναι δικά μας...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου