Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ...ΑΡΙΣΤΕΡΗ...ΒΑΛΑΒΑΝΗ!




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΗ είναι η Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε να κάνει πλιάτσικο στις θυρίδες του κοσμάκη, αφού πρώτα είχε φροντίσει να βγάλει έξω 200.000 ευρώ!!!

H κυρία υπουργός που ήθελε να κάνει πλιάτσικο στις τραπεζικές θυρίδες του κοσμάκη είχε φροντίσει σύμφωνα με τον βηματοδότη να σπάσει τον προθεσμιακό λογαριασμό της 85χρονης μητέρας της και να βγάλει τρεις ημέρες πριν τα capital control 200.000 ευρώ!!!
valavani
Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του «Βηματοδότη»:
«Αυτή η ιστορία με τις 200.000 ευρώ που έφυγαν από τράπεζα στο πάρα πέντε της επιβολής capital controls πολύ με προβλημάτισε. Είναι δυνατόν, είπα, να συμβαίνει κάτι τέτοιο και μάλιστα, όπως άφηναν να εννοηθεί, από υπουργό ο οποίος εκ της ιδιότητάς του έχει και εσωτερική ενημέρωση; Αφήστε που θύμιζε έντονα την περίπτωση της Κύπρου, όπου, όπως αποδείχθηκε, λίγες ημέρες πριν από το «κούρεμα» των καταθέσεων συγγενικά πρόσωπα πολιτικών έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και κέρδισαν εκατομμύρια. Τι ακριβώς έχει συμβεί, πόσα χρήματα έφυγαν από τις τράπεζες και ποια ανάμειξη είχε στην υπόθεση η μέχρι πρότινος αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κυρία Νάντια Βαλαβάνη (φωτογραφία);
Προτού σας αποκαλύψω τι ακριβώς έγινε (για

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ 
Απανωτές και σε διεθνές επίπεδο σφαλιάρες κατά Μέρκελ-Σόιμπλε για Grexit και ελληνικό χρέος 




Συνεχή χαστούκια από το εξωτερικό αλλά και από το εσωτερικό δέχονται τα τελευταία 24ωρα η Άνγκελα Μέρκελ και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τη στάση που κράτησαν έναντι της Ελλάδας, τις συνεχιζόμενες αναφορές στο Grexit, αλλά και το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Ίσως είναι η μόνη παρηγοριά για τους Έλληνες που αναγκάζονται να υποστούν το πιο σκληρό μνημόνιο μετά τις ατυχείς διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης.

ΧΟΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ..


4 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 



Τέσσερις Γερμανοί συνελήφθησαν χθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην Αθήνα δημιουργώντας υποψίες ότι η BND (οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες) είχε συμμετοχή σε αυτά, διαλύοντας έτσι τις αντιμνημονιακές πορείες των Ελλήνων πολιτών την στιγμή που η Βουλή ψήφιζε τα νέα αιματηρά μέτρα που περιλαμβάνει η εθνοκτόνα "συμφωνία" με τους δανειστές. 
Είναι άξιο απορίας πως την στιγμή που ο ελληνικός λαός ήθελε να διαδηλώσει κατά του νέου επαίσχυντου μηνμονίου λίγο πριν την ψήφισή του βρέθηκαν πάλι για άλλη μια φορά οι "γνωστοί-άγνωστοι" για να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις.

ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ;





Την κινητοποίηση στρατιωτικών δυνάμεων αποφάσισαν τα Σκόπια για να συνδράμουν τις δυνάμεις της αστυνομίας της χώρας στην αποτροπή εισόδου λαθρομεταναστών από την Ελλάδα. 

Αυτό προανήγγειλε ο πρόεδρος της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σήμερα στην πόλη Γευγελή (στο νότιο τμήμα των Σκοπίων, κοντά στους Ευζώνους). 
Από ότι επομένως φαίνεται ακόμη και το κρατίδιο των Σκοπίων εφαρμόζει πολιτική αποτροπής εισόδου σε σχέση με την πολιτική των ανοικτών συνόρων της Ελλάδας. 
Ο Ιβάνοφ ενημερώθηκε, στη συνοριακή διάβαση της χώρας του με την Ελλάδα, από αξιωματικούς της αστυνομίας για την κατάσταση στην περιοχή σχετικά με τους λαθρομετανάστεςοι οποίοι προσπαθούν να φύγουν από την Ελλάδα, παρά τις προσπάθειες των ελληνικών αρχών να τους απαγορεύσουν την έξοδο.

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΗΛΗ

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 
ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ! 



Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...



Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ

Μ΄αυτά που ο Σόιμλε ζητά για την συμφωνία,
Λέω, να υποθηκεύσουμε, το κεφάλι του ΄Αδωνη!
Ετσι κι΄αλλοιώς μέσ΄τη Βουλή είναι παραφωνία,
Ετσι μόνο οι γερμανοί θα μείνουν όλοι άφωνοι!

Ο ‘ Αδωνις το δήλωσε, γουστάρει τα μνημόνια,
Είναι και μέγας νοσταλγός, να ξανάρθει η τρόϊκα ,
Μαζί της να σιτίζεται, να τρών΄βραστά πνευμόνια
Με «άρτον και θεάματα» και με κόλπα καμπόϊκα!

Ετσι ο τόπος θα σωθεί, πριν μας καταβρωχθήσουν...
Με την θυσία του  ΄Αδωνη , σαν νέα Ιφηγένια,
Και όρο: ότι το σώμα του δέν θα μας το ζητήσουν
Για φούρνο εκεί στο Άουσβίτς . Αυτό θα είν αγένεια !

Οι γερμανοί ισχυρίζονται, σ΄όλη την ιστορία ,
Με την φυλή την Άρια πως έχουνε συγγένεια,
Θέλουν τώρα να γίνουνε πια Αυτοκρατορία,
Για να μας επιβάλλουνε γερμανική ευγένεια!  
Χ.Χ.                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου