Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΛΙΘΟΥΑΝΗ ΕΙΝΑΙ...ΛΙΘΟΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΈΠΡΑΞΕ!

Η ΜΑΡΩ ΖΑΧΑΡΕΑ ΞΕΣΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΒΙΝΤΕΟ.

«Η ελληνική κυβέρνηση ξέρει ή δεν ξέρει τι θέλει, ή υπάρχει κάτι που δεν θέλει να ξέρει ή μήπως τζογάρει; Πώς θα διαπραγματευτούμε με...
κάποιον που λέει ψέματα, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αυτό είναι το δίλημμα», ανέφερε στις χθεσινές δηλώσεις, η πρωθυπουργός της Λιθουανίας, Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, αποκαλώντας τον Αλέξη Τσίπρα ψεύτη και τόνισε ότι «χρειάζονται δύο πλευρές να συνομιλήσουν, να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον».

Οι δηλώσεις της έπαιξαν και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και μετά την προβολή του ρεπορτάζ, η Μάρα Ζαχαρέα θέλησε να βάλει την πρωθυπουργό της Λιθουανίας στη θέση της. 

«Είναι άθλια η στάση της συγκεκριμένης κυρίας, της πρωθυπουργού της Λιθουανίας, γιατί η Ελλάδα έδωσε μάχη για να μπει η Λιθουανία στην Ευρώπη και να μπορεί τώρα αυτή η κυρία να μας βρίζει. Ντροπή της!», ξέσπασε η παρουσιάστρια.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: "ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΣΩΣΑΜΕ ΤΟ 1953!

Ένας συγκλονιστικός Αλέξης Τσίπρας καταχειροκροτούμενος στην δευτερολογία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τους βουλευτές της Αριστεράς και τους εθνικιστές Ελληνες και ξένους, μίλησε για την Γερμανία, όπως κανένας πολιτικός δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα...

ΟΥΔΕΝ ΝΕΟΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!..ΤΟ ΚΛΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΝΟΣ!

ΤΟ ΚΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ -ΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ- ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ....ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΛΟΥΜΕ!

΄Όχι δεν είμαστε προφήτες...Απλά κοσκινίζουμε τα γεγονότα και σχεδόν πάντα πιάνουμε διάνα!
Άκαμπτοι οι συνομιλητές... Μάλωσαν μάλιστα σήμερα  και τον πρωθυπουργό μας...Θέατρο του παραλόγου... Ο Τσίπρας συνεχίζει να χαμογελάει..Μα τόσο χαλκέντερος είναι, ή τόσο διπλωμάτης; Όλα δείχνουν πως μας οδηγούν σε έξοδο...με κομμένη την ανάσα..   
Δεν το βλέπουμε, αλλά λέτε ο Τσίπρας να έχει κάποιον άσσο στο μανίκι του;
Τα λέγαμε πριν 3 μέρες: Ιδού:

ΜΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΤΕ.. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΧΑΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΠΟΜΠΗ" ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΤΟ ΝΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΛΟΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΙΝΕΚΗΔΕΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙ ΚΛΙΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ,  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ... ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.. ΝΑ ΜΑΣ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ...ΟΣΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου