Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ...

Ο άγνωστος μυστικός πολεμος του σιωνισμού για την κατάργηση του άβατου!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ  πολιτκοί ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Ε.Ε. αλλά και αριστερά μπουζούκια τους στην Ελλάδα και κυρίως θήλεα...ΑΓΑΜΗΤΑ! ( κάτι λέει αυτό  για τον διάολο που κουβαλάνε μέσα τους)... 
Δείτε μερικές πληροφορίες ..ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ αν δεν σας έχει μπολιάσει ο προοδευτισμός της μαλάκως αριστεράς της προόδου.. 

Στο στόχαστρο "ξένων μυστικών υπηρεσιών" και όχι μόνο βρίσκονται το ειδικό καθεστώς της Αγιώνυμης Πολιτείας του Αγίου Όρους και το "άβατο" αυτής αλλά και η "επαναστατημένη" αδελφότητα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟ π.ΑΝΤΩΝΙΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ..ΤΙΜΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!
Για να έχετε όλο το βιβλίο μπροστά σας ...κάνετε ΚΛΙΚ όπου βλέπετε ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ  και ειδικά κάτω από τον τίτλο ...  
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ 

π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ 
Οι 10 πιο Λειτουργικά Τρόφιμα στον κόσμο που καταστρέφουν τα κύτταρα του καρκίνου

Πολλές ειδικές πρωτεΐνες,και  ένζυμα και η κωδικοποίηση κατά στο ανοσοποιητικό μας σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα . Δεν υπάρχει  ένα καρκινικό κύτταρο που δεν μπορεί να νικηθεί από το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. . Οι πρωτεΐνες μπορούν να αποδειχθούν αναποτελεσματικές αν τα κύτταρα που υφίστανται ανεξέλεγκτη ανάπτυξη και αν η ζημία ή μεταλλάξεις στο DNA ή αν τοξίνες μέσω των τροφίμων και η χημική ρύπανση παρακάμψει τη φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Εδώ είναι 10 λειτουργικά τρόφιμα που καταστέλλει την ανάπτυξη  των όγκων κατά τη διάρκεια της ...παρακολούθησης του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπινου σώματος.

Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι τα υγιή κύτταρα έχουν καταστραφεί από τη χημειοθεραπεία που εκκρίνεται περισσότερο από μια πρωτεΐνη η οποία ενισχύει την επιβίωση των καρκινικών κυττάρων. Η χημειοθεραπεία έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί καρκίνο  στα κύτταρα και αλληλεπιδρά με τα κοντινά καρκινικά κύτταρα για να τους αναγκάσει να αναπτυχθούν,να εισβάλλουν, και το σημαντικότερο, να αντισταθούν  στην επακόλουθη θεραπεία. Όταν η συμβατική ιατρική θεραπεία αποτύχει  σε ασθενείς με καρκίνο,με  τα φυσικά τρόφιμα μπορεί να πετύχει.
Αυτό είναι το κόλπο για να καταλάβετε αν το ψυγείο σας δουλεύει σωστά!


Πόσο χρήσιμο σας είναι το ψυγείο σας εάν δεν κρατάει τα τρόφιμα όσο κρύα πρέπει;
Θα σας απαντήσουμε εμείς. Καθόλου. Εάν τα περιεχόμενα του δεν ψύχονται σωστά και χαλάνε γρηγορότερα, τότε αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει πρόβλημα. Για αυτό ακριβώς θα πρέπει να διαπιστώσετε άμεσα εάν το ψυγείο σας δουλεύει όπως πρέπει.

Πώς θα το κάνετε αυτό;

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr

Οκτώ χρόνια οικονομικής κρίσης έχει επιφέρει πολλά δεινά στην χώρα. Έχει αναπτύξει μια κοινωνία ανάλγητη και έχει δημιουργήσει, ωχαδελφιστές, ανθρώπους που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που τους παρουσιάζονται, ανθρώπους που αγόγγυστα δέχονται ότι τους σερβίρουν. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι πολιτικοί της (όλοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι απαράδεκτοι αφού έχουν την τάση να βαπτίζουν το άσπρο μαύρο και να λένε ό,τι πιο λαοπλάνα λόγια, που μπορούν να στρεβλώνουν την πραγματικότητα για σφετερισμό της ψήφου του λαού. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεκαετίες τώρα οι πολιτικοί λένε τα πιο απίθανα ψέματα στο λαό, εφαρμόζοντας την τέχνη της επικοινωνίας προκειμένου να τον
ΠΡΟΣΟΧΗ! ...ΑΛΛΑΓΕΣ....

Αλεξανδρινός Ταχυδρόμος taxydromos@ekalexandria.org

  
Αγαπητέ Γιώργο,

θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι έχει αλλάξει η ιστοσελίδα της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, εντός της οποίας βρίσκεται όλο και το ενημερωτικό υλικό του "Αλεξανδρινού Ταχυδρόμου".

Η νέα διεύθυνση είναι www.ekalexandria.org

Εύχομαι Καλή Δύναμη!

Με εκτίμηση
 
Αθανάσιος Κουτουπάς
Υπεύθυνος εφημερίδας "Αλεξανδρινός Ταχυδρόμος",
Ιστοσελίδας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗΣ admin@filologos-hermes.info μέσω gmail.com 




Ἄλλο πιὸ θλιβερὸ ἀπ' αὐτὸ τὰ μάτια μου δὲν εἶδαν...

ἐπιμελεία τοῦ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ
-πτυχιούχου κλασσικῆς φιλολογίας
πανεπιστημίου Ἀθηνῶν
-μεταπτυχιακοῦ ἐφηρμοσμένης παιδαγωγικῆς
πανεπιστημίου Ἀθηνῶν


Σας παραθέτω την είδηση: «Η Αθηνά Λινού[1], καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Prolepsis χαρακτήρισε σοβαρότατες τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης σε ευπαθείς περιοχές της χώρας καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Ινστιτούτο την σχολική περίοδο 2014-2015 προέκυψε ότι τα μισά από τα παιδιά ευπαθών περιοχών, αντιμετωπίζουν επισιτιστική ανασφάλεια ενώ το 21% εξ αυτών, πεινάει!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου