Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ἄλλο πιὸ θλιβερὸ ἀπ' αὐτὸ τὰ μάτια μου δὲν εἶδαν...

ἐπιμελεία τοῦ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ
-πτυχιούχου κλασσικῆς φιλολογίας
πανεπιστημίου Ἀθηνῶν
-μεταπτυχιακοῦ ἐφηρμοσμένης παιδαγωγικῆς
πανεπιστημίου Ἀθηνῶν


Σας παραθέτω την είδηση: «Η Αθηνά Λινού[1], καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Prolepsis χαρακτήρισε σοβαρότατες τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης σε ευπαθείς περιοχές της χώρας καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Ινστιτούτο την σχολική περίοδο 2014-2015 προέκυψε ότι τα μισά από τα παιδιά ευπαθών περιοχών, αντιμετωπίζουν επισιτιστική ανασφάλεια ενώ το 21% εξ αυτών, πεινάει!!!!»

Posted: 8 Ιουνίου 2016
της Βικτωρίας Πολύζου, συμβουλευτική ψυχοθεραπεύτρια, medlabnews.gr
Το να λες ψέματα συνήθως επιδεινώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Όταν βλέπετε ότι γλιτώνετε με ένα ψέμα αυτό σας ωθεί συχνά να συνεχίσετε τις αυταπάτες. Επίσης, οι ψεύτες θεωρούν ότι είναι καλύτερο να λένε αναλήθειες για να καλυφθούν. Έχουμε διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, όταν πρόκειται να πουν την αλήθεια. Περιμένουμε, για παράδειγμα, λιγότερη ειλικρίνεια από τους πολιτικούς παρά από τους επιστήμονες.
Νέο εργασιακό μεσαίωνα φέρνει ο Τσίπρας 
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 - 15:50 6 Ο Τσίπρας φέρνει νέο εργασιακό μεσαίωνα και πουλά τον Έλληνα εργαζόμενο στα κοράκια της ξένης οικονομικής ολιγαρχίας για να εισπράξει τα εύσημα από τον Βαλς, τον Ντάισελμπλουμ και την υπόλοιπη συμμορία του μνημονίου. Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου 
 Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/deltiatypou/view/neo-ergasiako-mesaiwna-fernei-o-tsipras#ixzz4B65F4ECh
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ... ΕΜΕΙΣ ...ΓΙΟΚ! 
Τι θέλει να πει ο ... Μπάρμπα -Μήτσουρας της Χρυσής Αυγής; Κύριος ΟΙΔΕ... 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ  ΠΟΥ 


ΑΓΝΟΟΥΜΕ...

Δείτε  τι κταγράφει το GREEK ALERT

Greek Alert


Posted: 20 May 2016 05:55 AM PDT
Κάποιος γνωστός μας, ως ιδιώτης, είχε βρει στο βιβλίο του  μαθήματος των Αγγλικών που παρακολουθούσε, ένα κείμενο με τον τίτλο " Α polite request"  Αφορούσε ένα είδος κλήσεως που είχε  τοποθετήσει ένας τροχονόμος, σε ένα παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην Αγγλία. 
Το κείμενο έγγραφε: "Αγαπητέ κύριε, Το
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου