Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

EIΔΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ;...ΡΕ ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!

Σταδιακή αύξηση της παράνομης εισόδου στον Έβρο, μετά τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας

Για σταδιακή αύξηση του ποσοστού της παράνομης εισόδου στη χώρα από τον Έβρο, κατά το τελευταίο διάστημα, μίλησε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας ο πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς.

Η συμφωνία μεταξύ ΕΕ-Τουρκίας επέφερε νέο «ρεύμα» του οποίου η διέλευση σταμάτησε από τα νησιά και μετατοπίστηκε βορειότερα στον Έβρο.
«Πρέπει να προσέξουμε για να μην γίνουμε μία νέα Ειδομένη» εκτίμησε ο κ. Γιαλαμάς, σημειώνοντας ότι πρόσφατα έχει καταγραφεί το γεγονός, μετανάστες και πρόσφυγες να έρχονται στον Έβρο προκειμένου να επιστρέψουν στην Τουρκία και μέσω αυτής στις χώρες προέλευσής τους.
Καλούμαστε να επιτηρούμε να σύνορα όμως ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός παραμένει ανεπαρκείς και υποβαθμισμένος, τόνισε ο κ. Γιαλαμάς υποστηρίζοντας ότι τα περί ενίσχυσης της συνοριακής φύλαξης του νομού , με σύγχρονο ηλεκτρονικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, περιορίζονται μόνο σε δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ.
Πηγή: ert.gr

3 σχόλια:

  1. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.
    ΚΛΕΙΣΜΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
    ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΑ ΟΒΡΙΟ... ΑΛΒΑΝΟ... ΤΟΥΡΚΟ.. ΣΛΑΒΟΦΩΝΑ ΑΓΡΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ..ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...ΣΙΩΝΙΣΤΟ....ΤΕΡΑΤΟΥ.

    ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΝΑΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΟΤΖΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ.

    ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΠΑΘΙ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΗΓΕΜΟΝΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ....ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ.Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΠΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΛΑΤΑ...
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2Ο17.

    ΑπάντησηΔιαγραφή