Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

EMΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Εθνάρχης! Δείτε τι έλεγε για την Βόρειο Ήπειρο, το 2006...


Το μήνυμα του τότε Αρχιεπισκόπου για το εθνικό αυτό θέμα, είναι σήμερα δυστυχώς πιο επίκαιρο από τότε...
Και κουδουνίζει στ' αυτιά και των σημερινών πολιτικών της χώρας... Αλλά και υπενθυμίζει στον νυν Αρχιεπίσκοπο, ποια στάση και ποια θέση έπαιρνε στα εθνικά μας θέματα ο προκάτοχός του και έγινε τόσο δημοφιλής... Το κρυφτό δεν ανέδειξε κανέναν ηγέτη, παρά μόνον τους εν κρυπτώ κινούμενους...

Ας δούμε τι έλεγε το δελτίο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών (με ημερονημία 19.2.2006) για την δοξολογία την οποία ετέλεσε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλος, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών, με αφορμή τότε την επέτειο απελευθερώσεως των Ιωαννίνων και την 92η επέτειο της ανακηρύξεως της Αυτονομίας της Β. Ηπείρου:

Αναφερόμενος στην Β. Ήπειρο, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, έκαμε λόγο για «τα διδάγματα της Ιστορίας, τα οποία πρέπει να ενστερνισθούμε σήμερα, ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη» κι ετόνισε πως «οι Έλληνες έχουν αποδείξει πως είναι ανθεκτικοί στις πιέσεις και καλλιεργούν μέσα από το πνεύμα, τον πατριωτισμό και την δικαιοσύνη.

κατι αλλαζει στο σκηνικό της Β.Ηπείρου... ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ... δεν φαίνεται να ακολουθεί την παλαιά γλοιώδη πολιτική... Οι Βορειοηπειρώτες Βουλευτές της Αλβανίας , επί τέλους...ας σοβαρευτούν!

Ο ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ... της ΑΛΒΑΝΙΑΣ.. Δεν είναι ιδιαιτερα κακός ,
απλά πολιτικά.. ΜΑΛΑΚΑΣ,ενώ θα μπορούσε να είναι ρεαλιστής
΄Οταν οι ΄Ελληνες της Αλβανίας  είναι η πιο συμπαγής
εθνολογική  δύναμη της παραπαίουσας Αλβανίας... Ας μας πει
ποιανού παιχνίδι παίζει... Των Αμερικανοσιωνιστών; Μα είναι
ήδη καμμένος από χέρι  των θλιβερών Αμερικάνων! 
Ο ΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ( που θέλει πολλά Ράμματα για τη γούνα... του) 
...ΚΑΡΥΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ 
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ 
Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ.ΡΑΜΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ! ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ !

Η Αλβανική Κυβέρνηση Ράμα , σε συνεργασία με ψυχρούς -νταβατζήδες εμπόρους έχει καταστρώσει, εδώ και καιρό σχέδιο εξαφάνισης του Ελληνισμού της Β. Ηπείρου .. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΕΣ !


Δείτε την ανταπόκριση του απεσταλμένου μας ΝΙΚΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ, και θα καταλάβαιτε την νέα  δραματική κατάσταση ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ υποβάλλονται οι Έλληνες και δη μετά την ψήφιση του Αλβανικού Καλλικράτη, ο οποίος αλλοιώνει κάθετα τη συμπαγή ελληνική φυσιογνωμία της Β. ΄Ηπείρου!

 *** Τα  αδικήματα  των  εμπόρων-   εναντίον των  Ελλήνων γαλακτοπαραγωγών  επικροτεί η καπιταλιστικο...κομμουνιστική  κυβέρνηση  Ράμα!...που παριστάνει καταγέλαστα και την...Ευρωπαϊκή!

***Οργισμένοι  οι γαλακτοπαραγωγοί  Έλληνες Βορειοηπειρώτες καταγγέλλουν ασυδοσία  τιμών και  παράνομη  παρακράτηση πληρωμών από τους  εμπόρους-συνεργάτες-εργαλεία της Κυβέρνησης των Τιράνων!  .


Γράφει... ο ΝΙΚΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ από τη ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ:

Μετά  από   καταγγελίες   το  Δίκτυο Βορειοηπειρωτών  έφτασε  στην  γείτονα  χώρα Αλβανία  ,   να  καταγράψει  από πρώτο  χέρι  τα  πεπραγμένα -ΤΡΈΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΟΝΤΑ! .Συνομιλήσαμε  με  κατοίκους  της  Εθνικής  Ελληνικής  Μειονότητες  και  αλβανούς  πολίτες - ιδού   τα  αποτελέσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου