Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ALPHA ,αλλά και ερασιτέχνης ιερέας!

" ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΥΡΛΕΜΑΔΗΣ, που χειροτονήθηκε στη Ρουμανία ιερέας! 

ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ                               ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.Δηλαδή από μας  και την Ε.Ε.! ..ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ...ΝΟΕΙΤΩ!-ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΑΡΑΔΑΚΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΑΛΛΑ..ΟΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ--ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ!                 

Το πρωϊ σας μεταδώσαμε την είδηση της χειροτονίας του  σε ιερέα, κ. Φουρλεμάδη, Διευθύνοντος Συμβούλου σήμερα του τηλεοπτικού Σταθμού ALPHA, ο οποίος και θα συνεχίσει να εκτελεί τα κοσμικά του καθήκοντα, χωρίς τα ράσα φυσικά...

Εν των μεταξύ φθάσανε στη σύνταξή μας ένα σωρό άλλα στοιχεία που κοντολογής μαρτυρούν ότι ο νεο-χειροτονηθείς στη Ρουμανία άνθρωπος των ΜΙΝΤΙΑ, φαίνεται ότι είναι βίος και πολιτεία.

Με δυο λόγια: Έστησε την ΜΚΟ της Εκκλησίας Αλληλεγγύη, την οποία και καταχρέωσε με 14 εκατομμύρια! Οι ιεράρχες σκανδαλίστηκαν ... Πακτολός χρημάτων έρεαν προς την Αλληλεγγύη.. από το Υπουργείο Εξωτερικών, όπου εκεί ήταν υφυπουργός ο κολλητός του, ο γνωστός Ευριπίδης Στυλιανίδης...( ο οποίος μοίραζε τρόφιμα της Αλληλεγγύης κατά την προεκλογική του περίοδο!!!). Εκείνο δε που κάνει εντύπωση είναι ότι ο Δ. Φουρλεμάδης.. έστησε πρόσφατα και την Μ.Κ.Ο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης του κ. Ανθίμου ..ο οποίος όπως γράψαμε προ ολίγου καιρού έχει εξαγγείλει την χειροτονία  ερασιτεχνών ιερέων...και μάλιστα του είπαμε και ΜΠΡΑΒΟ!

 Το ερώτημα: Γιατί άφησε αυτόν τον φωστήρα ΦΟΥΡΛΕΜΑΔΗ,  να του φύγει στην Ρουμανία και να μην τον χειροτονήσει ο ίδιος; Πάντως ο Μητροπολίτης του διαθέτει και ειδικό γραφείο στη Μητρόπολή του, το τσιφλίκι του ...

Δείτε όμως τα πιο κάτω σπαρταριστά , που υπάρχουν και στο διαδίκτυο, και τα συμπεράσματα δικά σας..και να μη ξεχνάτε ότι ο τσίφτης έχει σπουδάσει ιατρική στην Ρουμανία... Σίγουρα με τα καμώματα του θεραπεύει ... την Εκκλησία αλλά και την νοσούσα βαρέως ελληνική τηλεόραση... 

Σε άρθρο του το καλοκαίρι, ο Νίκος Παπαχρήστου στην εφημερίδα «Καθημερινή», μας ενημέρωνε ότι ο πρώην διευθυντής της «Αλληλεγγύης» Δημήτρης Φουρλεμάδης,«…φέρεται να έχει δημιουργήσει ανάλογη ΜΚΟ με τη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως…»

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ένας άνθρωπος ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, ευρισκόμενος αντιμέτωπος με την ελληνική δικαιοσύνη «φέρεται» να έχει ξανά (μάλλον καλύτερα δεν τις διέκοψε ποτέ) επαγγελματικές δραστηριότητες με την Εκκλησία της Ελλάδας.

Η προβληματική –αν όχι ζοφερή– οικονομική κατάσταση της εκκλησιαστικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη» προκαλούσε ανησυχία στην Ιερά Σύνοδο, καθώς η «Ιερή» ΜΚΟ βρίσκεται τα τελευταία χρόνια αντιμέτωπη με οικονομικό «άνοιγμα» πολλών εκατομμυρίων. Αυτό όμως, απ’ ότι φαίνεται δεν στάθηκε εμπόδιο σε ορισμένους Μητροπολίτες, με την ανοχή της κεφαλής της εκκλησίας, να δώσουν ξανά ενεργό ρόλο σ’ έναν άνθρωπο, ο οποίος χαρακτηρίστηκε στο παρελθόν από τους ίδιους … «μαύρο πρόβατο».
Εμείς προσπαθήσαμε εδώ και πολύ καιρό να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του, μέσω της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, κάτι το οποίο όμως δεν κατέστη δυνατό. Μόλις ακούγανε το όνομα του, ή μας έκλειναν το τηλέφωνο ή έκαναν ότι δεν τον γνώριζαν. Ο επιμένων όμως νικά. Μετά από αρκετές προσπάθειες, μάθαμε από την Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης ότι ο Δημήτρης Φουρλεμάδης έχει δικό του γραφείο μέσα στην Μητρόπολη το οποίο επισκέπτεται … αραιά και που!!! Ο ίδιος στην τηλεφωνική συζήτηση μαζί μας, παραδέχεται ότι συνεργάζεται με την Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης και την επισκέπτεται μια εβδομάδα τον μήνα, ενώ επίσης αναγνωρίζει την συνεργασία που είχε με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη όταν ήταν διευθυντής της οργάνωσης.

Η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα «Αλληλεγγύη»

Η πρόσκληση προς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας της οργάνωσης «Αλληλεγγύη» συνεχιζόταν και χθες, μία εβδομάδα μετά την απόφαση για την εκκαθάριση της εταιρείας. «Γίνε τώρα εθελοντής - Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις», αναβόσβηνε η «ετικέτα» της πρώτης σελίδας, στο www.solidarity.gr
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Εκκλησίας ύστερα από 8 χρόνια λειτουργίας «κατέβασε ρολά», καθώς τα ελλείμματα και τα χρέη ανάγκασαν την Ιερά Σύνοδο να αποφασίσει να προχωρήσει σε εκκαθάριση. Η ιδέα της σύστασης της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» ξεκίνησε μετά την ίδρυση της Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης και Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του υπουργείου Εξωτερικών. Η ΥΔΑΣ με στελέχη της προετοίμασε εξάλλου το 2002 την ίδρυση της «Αλληλεγγύης» που εμφανίστηκε ως πρωτοβουλία τού τότε αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.
Η ΜΚΟ της Εκκλησίας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εξαπλώθηκε αρπάζοντας κυρίως από το 2004 και μετά τη μερίδα του λέοντος από τα προγράμματα του υπουργείου Εξωτερικών. Την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης από τη ΝΔ, δηλαδή το διάστημα 2004-2007 (επί υφυπουργίας Ευριπίδη Στυλιανίδη, όπου ήταν υπεύθυνος για τις επιχορηγήσεις των ΜΚΟ) η «Αλληλεγγύη» φαίνεται, σύμφωνα με στοιχεία να έλαβε μόνο από την ΥΔΑΣ περίπου 3.000.000 ευρώ, προκαλώντας την αντίδραση άλλων ΜΚΟ.
Το πρώτο γραφείο της «Αλληλεγγύης» βρισκόταν στο Κολωνάκι. Ένα δυαράκι στον ημιώροφο μιας πολυκατοικίας. Εκεί δούλευαν 3-4 υπάλληλοι με επικεφαλής τονΔημήτρη Φουρλεμάδη (στην φωτογραφία με τον φίλο του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Ξυλαγανή Ροδόπης). Έχοντας σπουδάσει Ιατρική στη Ρουμανία και με προσωπικές γνωριμίες στην ιεραρχία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας, ο Δημήτρης Φουρλεμάδης επελέγη προσωπικά από τον Χριστόδουλο για να αναλάβει τη διεύθυνση της εκκλησιαστικής ΜΚΟ, η οποία αν και εξασφάλισε πολλά χρήματα αλλά και την προσφορά εθελοντικής εργασίας για 8 χρόνια, έφτασε στην εκκαθάριση.
Σε λιγότερο από δύο χρόνια, από το δυαράκι η «Αλληλεγγύη» μετακόμισε σε ιδιόκτητα γραφεία ενός εξαώροφου κτιρίου στην Κυψέλη. Και το 2006, δε, σε πολυτελή γραφεία που προκάλεσαν την απορία πολλών επισκεπτών τους. «Πού βρήκαν τόσα χρήματα;» αναρωτιούνταν πολλοί, ενώ λίγοι γνώριζαν ότι τα περισσότερα έργα γίνονταν καταρχήν με τη συνδρομή του υπουργείου Εξωτερικών και άλλων υπουργείων, όπως του υπουργείου Υγείας και του υπουργείου Εργασίας. Και οι λίγοι υπάλληλοι ξεπέρασαν τους 100.
Σε μία πενταετία η ΜΚΟ της Εκκλησίας δημιούργησε -πάντα με τη χορηγία του κράτους- υποδομές, έργα και προγράμματα που πολλοί θα ζήλευαν. Τη «Στοργή», για τις κακοποιημένες γυναίκες, τη «Μέριμνα», για τη φιλοξενία συγγενών και συνοδών ασθενών στην Αθήνα, την «Αγάπη», ένα ίδρυμα στην Κομοτηνή για πρόσφυγες και παλιννοστούντες, και την «Πρόνοια» για τετραπληγικά παιδιά. Δημιούργησε επίσης την «Ανακούφιση» στον Πειραιά και ένα οικοτροφείο που ονόμασε «Επανένταξη». Λειτούργησε «κέντρα ημέρας» και κινητές ομάδες ψυχικής υγείας. Από τα παραπάνω λειτουργούν μόνο τέσσερα ιδρύματα. Η «Αλληλεγγύη» εμφανίστηκε να υλοποιεί την κατασκευή του σχολείου που καταστράφηκε ολοκληρωτικά, από Τσετσένους τρομοκράτες, στο Μπεσλάν της βόρειας Οσετίας, τον Σεπτέμβριο του 2004. Εκεί είχαν χάσει τη ζωή τους δεκάδες μαθητές. Μέχρι και μακέτα του έργου είχε βγει, που όμως ποτέ δεν έγινε πράξη.
Εμφανίστηκε να δραστηριοποιείται σε χώρες όπως Αιθιοπία, Αλβανία, Αρμενία, Αφγανιστάν, Βουλγαρία, Γεωργία, Ερυθραία, Ζιμπάμπουε, Ιορδανία, Ιράκ, Καζακστάν, Λίβανο, Μαυροβούνιο, Νότια Αφρική, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία, Πακιστάν, Παλαιστίνη, Ρουμανία, Σερβία και Κόσοβο, Συρία, Τσεχία και στην περιοχή της ΝΑ Ασίας. Όλες αυτές οι δραστηριότητες, που άλλες ολοκληρώθηκαν και άλλες έμειναν στη μέση προκάλεσαν τους «ανταγωνιστές». Έτσι η «Αλληλεγγύη» βρέθηκε στο στόχαστρο πολλές φορές για σειρά πρωτοβουλιών όπως για την έκδοση εβδομαδιαίας free press εφημερίδας, με τον τίτλο «Αλληλέγγυος Πολίτης». Για όλες τις πρωτοβουλίες τόσο μητροπολίτες όσο και «ανταγωνιστικές» ΜΚΟ άσκησαν κριτική και ζήτησαν πολλές φορές... τον λογαριασμό.
Το 2005 με αφορμή το τσουνάμι στη νοτιοανατολική Ασία, η ΜΚΟ βρέθηκε στο στόχαστρο άλλων οργανώσεων. Τότε είχαν γίνει καταγγελίες από εκπροσώπους Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων ότι αντί για τον αναγκαίο ρουχισμό, στα κιβώτια της «Αλληλεγγύης» βρίσκονταν... στρινγκ και γούνες. Στις καταγγελίες έσπευσαν να απαντήσουν εκπρόσωποι της «Αλληλεγγύης». Η αντίστροφη μέτρηση για την ΜΚΟ της Εκκλησίας ξεκίνησε όταν τον Απρίλιο του 2007 βρέθηκαν 340 τόνοι σάπιων κοτόπουλων σε αποθήκες ψυγείων. Τα κοτόπουλα είχαν αγοραστεί μέσω ενός προγράμματος του υπουργείου Εξωτερικών. Το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας δεν ολοκληρώθηκε στις προθεσμίες που είχαν προβλεφθεί. Τα χρήματα στη συνέχεια ζητήθηκαν έντοκα, ενώ όταν τον Ευριπίδη Στυλιανίδη διαδέχτηκε στο υπουργείο ο Θόδωρος Σκυλακάκης δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Και παρά το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκε πως το υπουργείο Εξωτερικών ζητούσε τα χρήματά του πίσω, σε ενημερωτικό σημείωμα της «Αλληλεγγύης» τον Ιανουάριο του 2008 αναφερόταν: «Αξίζει να επισημάνουμε ότι η υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, σε πρόσφατη συνάντησή της με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, αναγνωρίζοντας τις αγαθές προθέσεις της "Αλληλεγγύης", διαβεβαίωσε τον ίδιο προσωπικώς ότι το περί ου ο λόγος θέμα θα διευθετηθεί από εκείνη κατά τρόπο δίκαιο και ευνοϊκό για την εταιρεία μας». Με λίγα λόγια «έχουμε συμφωνήσει» με το υπουργείο Εξωτερικών.
Ύστερα απ’ όλα αυτά και ενώ η διεύθυνση της ΜΚΟ στη μετά Χριστόδουλο εποχή δεν πέτυχε τους στόχους της, το έλλειμμα έφτασε ή παρέμεινε στα 12.000.000 ―. Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί είναι τι θα γίνει με τα χρήματα που οφείλει η Εκκλησία στο ΥΠΕΞ και σε τι εξυπηρετεί η ίδρυση των δύο νέων ΜΚΟ: «Αγάπη» που θα έχει έδρα την Ιερά Σύνοδο και «Αποστολή» που θα εδρεύει στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Διαβάστε σχετικά:
Οι «κουμπάροι» έφαγαν... την ανθρωπιστική βοήθεια
Η Μη Κυβερνητικές Μπίζνες της Εκκλησίας και τα πεπραγμένα της «Αλληλεγγύης»
Μίζες Χριστοφοράκου και στον Φουρλεμάδη! Ευλόγησε και την «Αλληλεγγύη» η Siemens
60 εκατομμύρια ευρώ, μέσα σε 6 χρόνια!!! Είναι πολλά Ευριπίδη;
Χρυσές επιχορηγήσεις σε ΜΚΟ επί υφυπουργίας Ευριπίδη Στυλιανίδη


6.7.08


Δήμαρχε σίγουρα δεν γνωρίζεις τον Δημήτρη Φουρλεμάδη;;;

Η ερώτηση είναι απλή! Τον γνωρίζεις μόνο ως όνομα, γιατί αυτό ξεστόμισες στο δημοτικό συμβούλιο, ή κάτι παραπάνω; Είναι αναμενόμενο όταν κάποιος κατηγορείται και μάλιστα όταν και το κατηγορητήριο είναι βαρύ γι’ αυτόν, ν’ αρχίσουν οι «φίλοι» και οι «γνωστοί» του να ξεχνούν! Το καταλαβαίνουμε απόλυτα…

Έπεσε στα χέρια μας το πολυτελέστατο λεύκωμα του απολογισμού δράσης 2004 – 20006 του Ευριπίδη Στυλιανίδη το οποίο εκδόθηκε λίγο πριν τις τελευταίες εθνικές εκλογές. Σ’ αυτό και συγκεκριμένα στην σελίδα 106, βλέπουμε την φωτογραφία του Γενικού Διευθυντή (τότε) της ΜΚΟ «Αλληλεγγύης» Δημήτρη Φουρλεμάδη, του δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη, του Υφυπουργού Εξωτερικών (τότε) Ευριπίδη Στυλιανίδη και του εκπροσώπου της Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής Πρωτοσύγκελου Κωνστάντιου Παναγιωτακόπουλου. Η φωτογραφία χρονολογείται στις αρχές του 2007, όταν και οι παραπάνω κύριοι περιόδευαν στη Ροδόπη στα πλαίσια της προεκλογικής κοινωνικής πολιτικής του υφυπουργού, διανέμοντας τρόφιμα ως «συμβολικό δώρο» για τις γιορτές στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Η περιοδεία ξεκίνησε από τα κοντέινερ των Σαπών, συνεχίστηκε στον ξενώνα «Αγάπη» της οργάνωσης και κατέληξε στον Πολιτιστικό Σύλλογο ΡΩΜ, απ’ όπου και η φωτογραφία.
Η συνέχεια; Όλοι μαζί συνέφαγαν σε γνωστό εστιατόριο της Κομοτηνής, έκαναν χιούμορ και τα είπανε σαν καλά φιλαράκια! Ύστερα απ’ αυτό η ερώτηση συνεχίζει να παραμένει σε εκκρεμότητα…Ο δήμαρχος Κομοτηνής τον γνωρίζει τον Δημήτρη Φουρλεμάδη ή όχι;;;
Ψάχνοντας για την περιοδεία του Ευριπίδη Στυλιανίδη και των φίλων εκείνη την χρονική περίοδο, βρήκαμε ρεπορτάζ σ’ όλες τις τοπικές εφημερίδες που έχουν ηλεκτρονική σελίδα…εκτός από μία! Και αυτό το αρχείο έκανε φτερά, μαζί με άλλα.

Απίστευτα πράματα... Ακόμη και η siemens ... XΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ την Εκκλησία!!! Και σήμερα την  ΑΠΟΣΤΟΛΗ -- που αντικατέστησε την αμαρτωλή ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , του νέου ...παπά του Κοντομηνά...  διά του μπακάλικου  της LIDL... (όπως εκτενώς έχουμε γράψει στο παρελθόν).

Η πλάκα είναι - κι αξίζει κανείς να το ερευνήσει- ότι ο Κοντομηνάς, το αφεντικό του alpha, ρέπει προς τα Εκκλησιαστικά!!!  Δεν ξέρουμε τι απωθημένα έχει ο Λιβανέζος-από εκεί μας ήλθε-! Πάντως επί αείμνηστου Χριστοδούλου ...μπήκαν στην Αρχιεπισκοπη Αθηνών δυο δικά του παιδιά, ο Σωτήρης Τζούμας ( εκπρόσωπος Τύπου του Χριστόδουλου και διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της INTERAMERICAN  του Κοντομηνά) και ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος του ALPHA Δημήτρης Φουρλεμάδης- πλέον ταυτόχρονα και παπάς ...χειροτονηθείς αυτές τις μέρες! Σαϊνια αμφότερα τα παιδιά... της συνοικίας το όνειρο!
Ήμαρτον Κύριε...  

2 σχόλια:

  1. ma doare burta din glume.ο ανθρωπος που πηρε πτυχιο ιατρικης απο το ιασιο ρουμανιας με τους βαθμους ετοιμους απο τη γραμματεια της σχολης(μη χασει κ την υποτροφια).Η ντροπη των ελληνων φοιτητων ιασιου κ οχι μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προοδευτικός. Καινοτόμο. Φτιαγμένο για σένα.

    Καλωσορίσατε στην Εταιρεία Δανεισμού Acceptance (ALC)! (acceptanceloanservices@gmail.com)

    Θα υπάρξει χρόνος όταν θα χρειαστείτε οικονομική υποστήριξη για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να επενδύσετε στην τρέχουσα επιχείρηση σας ή να αντικαταστήσετε το αυτοκίνητό σας ή να αγοράσετε ένα νέο σπίτι ή να ξεκινήσετε ένα έργο; και ίσως έχετε επιδιώξει οικονομική βοήθεια από τις τράπεζες ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμά σας, αλλά όλα δεν έχουν αποτέλεσμα, δεν ανησυχούν πια, το όνομά μου είναι Danielle Ramos, και είμαι αξιωματικός δανείου και δουλεύω με ACL, η εταιρεία μου μπορεί να σας βοηθήσει με το ποσό του δανείου που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας και μπορούμε να σας προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια.

    Οφέλη δανεισμού μαζί μας.
    -Τα ανταγωνιστικά ποσοστά 3%
    - Ένα φιλικό, εξυπηρετικό προσωπικό για να σας βοηθήσει στη διαδικασία.
    -Επιλογή μεθόδων αποπληρωμής είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια.
    - Εγκρίνουμε το 98% περίπου των αιτήσεων δανείων σε λιγότερο από 24 ώρες!
    -Παρέχουμε όλα τα είδη δανείου.
    -Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι και 10 εκατομμύρια ευρώ.
    -Δεν επιβάλλονται ποινές για την καθυστερημένη εξόφληση του δανείου.

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να λάβετε ένα δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες χωρίς άγχος, απλά στείλτε μας ένα e-mail μέσω
    (acceptanceloanservices@gmail.com)

    Στην ACL, δεσμευόμαστε να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή