Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΓΚΑΛΊΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΚΟ!


Αυτό το κείμενο πρέπει να διαβαστεί από τους ...Αγίους άρχοντες της εκκλησίας..μπας και φωτιστεί το τοπίο.. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΛΑ:

Οι ευσεβείς, πατριώτες ελεήμονες 
κ.κ.Λαυρεντιάδης-Κυριακίδης 
 Όλα τα καλά παιδιά Ομού.. Ποιός στη Θεία χάρη μας!! («Αποcτολή”» είναι η ατιμώρητη τ. «Αλληλεγγύη» των σάπιων κοτόπουλων του Χουντόδουλου, που όπως όλοι οι κλέφτες άλλαξε όνομα. Θα επιστρέψει ποτέ πίσω τα λεφτά μας ή η αλλαγή ονομασίας επιφέρει παραγραφή;)
Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος 
Kύριε Ροΐδη,
Η Εκκλησία ΑΕ πλαισιώνεται από επώνυμους επιχειρηματίες, δικηγόρους, εκδότες, πολιτικούς, δικαστικούς,
οι οποίοι τη συνδράμουν στο εθνικό της έργο. Αποφεύγω να απαριθμήσω ονόματα δικηγόρων, επιφανών παραγόντων της πατριωτικής Δεξιάς, που κατά καιρούς έχουν υποστηρίξει υποθέσεις υψηλών ιερωμένων. Πρόκειται για το αγλάϊσμα του δικηγορικού κόσμου και διαφωνώ ριζικά με τον καθηγητή Γιανναρά ο οποίος έγραψε: «Μόνο το είδος των δικηγόρων που στέλνονται στα κανάλια να προπαγανδίσουν την αθωότητα του αρχιεπισκόπου και των ευνοουμένων του πείθει για τις τεράστιες ενοχές που διακυβεύονται…» (27.2.’05). Δράττομαι της ευκαιρίας να επισημάνω μόνο τα προφητικά λόγια του κ.Κούγια, δικηγόρου του (μηδέποτε προσαχθέντος σε δίκη) Θεοκλήτου Βρεσθένης τ.Θεσσαλιώτιδος (1.3.’05): «Τόσο ο σεβασμιότατος όσο και εγώ ήρθαμε για να βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη να βρει την αλήθεια. Όσο κι αν ακούγεται υπερβολικά αισιόδοξο, η Δικαιοσύνη θα βρει το σωστό δρόμο και θα αποκαταστήσει την τάξη. Γιατί η Δικαιοσύνη, όπως και η Εκκλησία, είναι το καταφύγιο των υγειών ανθρώπων».
Να ρωτήσω με την ευκαιρία τι απέγιναν οι δικαστικές εκκρεμότητες του προέδρου «Φίλων αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου» κ.Φιλοκλή Ασημάκη, δικηγόρου που είχε κατηγορηθεί για κάποιο σκανδαλάκι.
Αναφέρω λοιπόν τιμής ένεκεν μόνο μερικούς από τους εκδότες εφημερίδων οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της Εκκλησίας, αν και δεν δίστασαν κατά καιρούς να απειλούν Αρχιερείς με ημιτελείς αποκαλύψεις ροζ σκανδάλων (κηδόμενοι του κύρους της Εκκλησίας) ή και να δημοσιεύουν γαργαλιστικές πληροφορίες από τις κρεβατοκάμαρες ιερών ανδρών. Γ.Καψάλης (Στόχος), Γ.Κουρής (Αυριανή), Γρ.Μιχαλόπουλος (Ελ.Ώρα). Στον τιμητικό αυτό κατάλογο των εξ εκδοτών εκκλησιαστικών ανδρών, να προσθέσω και τους ευσεβέστατους  κ.κ.Λαυρεντιάδη και Κυριακίδη (φωτ.1) της αυστηρών ηθών «Εσπρέσσο», μιας εφημερίδος η οποία έχει αναλάβει εργολαβικά να καταγγέλλει ασεβείς καλλιτέχνες και παράλληλα (κανείς δεν είναι τέλειος) να δημοσιεύει μικρές ροζ εκκλησιαστικές ιστορίες (φωτ. 2, 3).
Κύριε Ροΐδη,
Επιτρέψτε μου να διερευνήσω το προφίλ της Εspresso και την κοινωφελή δράση των εκδοτών της:
Α. Όπου ο ασεβής «Ιός» ψεύδεται υπαινισσόμενος πως η εφημερίς είναι όργανον της Αγιοτάτης Συνόδου:
«Η Espresso του μεσονυκτίου: Δεν ξέρουμε αν η Espresso ενημερώνει την Ιερά Σύνοδο ή είναι η Σύνοδος εκείνη που εμπνέει την εφημερίδα. Το σίγουρο είναι ότι το μαύρο ράσο συμπλέει με τη ροζ δημοσιογραφία για να μας σώσουν από τους βλάσφημους καλλιτέχνες και συγγραφείς…..» (12/6/2005)
Να προσθέσω και μια συγκινητική νότα. Η Espresso υπερασπίζεται τον όσιο Προκόπιο Μπούμα του Γηροκομείου Αθηνών και της «Ελεήμονος Εταιρείας, πανταχόθεν συκοφαντούμενο ως δήθεν υπεύθυνο της έξωσης Γερόντων, μικροοικονομικών ατασθαλιών κλπ:
Βλ. και τα ημέτερα «Ιερά Μυστήρια του Γηροκομείου» (ανάγνωσμα ασεβές και δυσώδες-4.8.2011)
Β. Όπου οι εχθροί της Εκκλησίας («Άνεργοι Δημοσιογράφοι») στοχοποιούν τους ευσεβείς χορηγούς της, με δημοσίευμα το οποίο θεία χάριτι σβήστηκε από την «Ελευθεροτυπία»:
«18/7/2011 Ο ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Με αμηχανία καταγράφονται τους τελευταίους μήνες από τον Τύπο οι συνεχείς εξαγορές μέσων ενημέρωσης ή πακέτων μετοχών εκδοτικών συγκροτημάτων από το επιχειρηματικό δίδυμο των Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και Πέτρου Κυριακίδη. Στις αρχές του χρόνου o όμιλος των δύο στενών συνεργατών έλεγχε ήδη τις εφημερίδες Espresso,Athens NewsCity Press, Σφήνα και Ισοτιμία, τα περιοδικά FreeOliveJolie, Μπομπ Σφουγγαράκης, κλπ., τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, τα κανάλια τοπικής εμβέλειαςSport TV και Κανάλι 10, ενώ είχε μερίδιο συμμετοχής στο ραδιόφωνο ΣΚΑΪ, το κανάλι ΣΚΑΪ TV, και ανακοίνωνε την εξαγορά ποσοστού 12,22% της Πήγασος (Mega, Εθνος, Πρώτο Θέμα, Ημερησία και διάφορα περιοδικά, καθώς και ραδιοφωνικοί σταθμοί) και ποσοστού 9,62% (που μετά από λίγες μέρες έφτασε το 10,14%) της Χ. Κ. Τεγόπουλος (Ελευθεροτυπία)…..ποια είναι η σκοπιμότητα μαζικής εξαγοράς μη κερδοφόρων μέσων ενημέρωσης και η συγκέντρωση στα ίδια χέρια αλλοπρόσαλλων εκδοτικών πρωτοβουλιών;…..Ο Πέτρος Κυριακίδης ήταν μέχρι πρότινος ένας μικρομεσαίος εκδότης θεολογικών και εκκλησιαστικών βιβλίων. Τα τελευταία χρόνια η δραστηριότητα του «Εκδοτικού Οργανισμού Π. Κυριακίδη» στο χώρο αυτό εκτινάχτηκε. … με την εξαγορά του μεγάλου εκδοτικού εκκλησιαστικών βιβλίων «Ακρίτας» ….. Παράλληλα ο κ. Κυριακίδης (όπως και ο συνεταίρος του Λ. Λαυρεντιάδης) διατηρεί στενούς δεσμούς με Πατριαρχεία και Μητροπόλεις, ενώ πολύ συχνά εμφανίζεται ως «χορηγός» ή «ευεργέτης» κάθε λογής εκκλησιαστικών δραστηριοτήτων. Αν αναρωτηθεί κανείς πώς συμβιβάζεται αυτή η ευσεβής δραστηριότητα με το σκανδαλοθηρικό περιεχόμενο της εκδοτικής ναυαρχίδας του Ομίλου, δηλαδή της εφημερίδας Espresso, η απάντηση είναι εύκολη. Έχουμε πριν από χρόνια εντοπίσει αυτά την παράξενη σύγκλιση της εφημερίδας με ορισμένους κύκλους της Εκκλησίας στη βάση ενός νέου πουριτανικού ρεύματος, στο οποίο συνυπάρχουν -όπως και στον παραδοσιακό πουριτανισμό- η καταγγελία κάποιου σκανδάλου και η αναλυτική ηδονοβλεπτική περιγραφή του («Η Espresso του μεσονυκτίου», Ιός, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, 12.6.05).
Από αλλού, όχι από την Espresso, κινδυνεύει να διαρραγεί αυτή η στενή συνεργασία του Ομίλου με εκκλησιαστικούς κύκλους. Ο Μιχάλης Κυριακίδης, ένας από τους δυο γιους του Πέτρου, ο οποίος μετέχει σε διάφορα εταιρικά σχήματα του Ομίλου είναι ταυτόχρονα πρόεδρος των Ελλήνων Ρεφλεξολόγων, ενώ στον Ομιλο Κυριακίδη ανήκει και το Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών Universal Studies of Health andBusiness, το οποίο επιμορφώνει μεταξύ άλλων και ρεφλεξολόγους. Μόνο που η Ρεφλεξολογία θεωρείται από τις πιο αυστηρές εκκλησιαστικές ομάδες ως δούρειος ίππος της «νέας εποχής», δηλαδή μια από τις σύγχρονες αιρέσεις………
Το ζήτημα που έθεσε «προ καιρού» στην Ιερά Σύνοδο ο κ. Παύλος δεν έχει ακόμα εξεταστεί. Η γενναιοδωρία του Ομίλου αρκεί στους εκκλησιαστικούς παράγοντες για να παραβλέψουν τις ενοχλητικές λεπτομέρειες. Και η Σύνοδος δεν έχει καμιά διάθεση να ελέγξει το επιχειρηματικό δίδυμο που χρηματοδοτεί την Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες (Λαυρεντιάδης) ή εκδίδει τις εγκυκλίους του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου (Κυριακίδης).
……….Πώς είναι δυνατόν να μην έχει ξεσηκωθεί η τόσο ευαίσθητη πατριωτική μπλογκόσφαιρα μπροστά σ’ αυτή τη νέα «πρόκληση»; Πώς δεν έχει ακόμα ξιφουλκήσει ο Μίκης Θεοδωράκης; Ας μην ψάχνουμε συνωμοσίες. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Ο Ομιλος Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη, παράλληλα με την έμμεση χρηματοδότηση της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής στα Βαλκάνια είναι και μεγάλος χορηγός κάθε λογής θρησκευτικών και εθνικών εκδηλώσεων. Είτε μέσω της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων (στην οποία διαχειριστής είναι ο Πέτρος Κυριακίδης) είτε απευθείας, ως επιχειρηματικός Ομιλος, εμφανίζεται να χρηματοδοτεί συνέδρια, εκδόσεις και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις γύρω από ζητήματα «Ρωμηοσύνης». Και βέβαια ανάμεσα στα κύρια τιμώμενα πρόσωπα αυτών των εκδηλώσεων που χρηματοδοτεί ο Ομιλος είναι ο Μίκης Θεοδωράκης! Τι να πει, λοιπόν, για τον διευθυντή της «έδρας Λαυρεντιάδη» Γιάνους Μπουγκάισκι, ο Μίκης; Ο ίδιος που φώναζε πριν από δέκα μέρες για τη «Λύσσα-Σόρος» είναι τώρα υποχρεωμένος να καταπιεί τη γλώσσα του.
Το πρόχειρο συμπέρασμα που προκύπτει από τη συνοπτική αυτή παρουσίαση των εκδοτικών αντιφάσεων του Ομίλου Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη είναι ότι μέσω της στοχευμένης χρηματοδότησης προσώπων και πρωτοβουλιών έχει ήδη εξασφαλίσει μια πρωτοφανή ασυλία στο χώρο της θρησκευόμενης και εθνοπρεπούς καλής κοινωνίας.
… ο «Ομιλος Πέτρου Κυριακίδη» μετείχε με περίπτερο στην ΔΕΘ του περασμένου Σεπτεμβρίου. «Ηταν όλοι τους ευχαριστημένοι», σχολιάζει η Espresso, …. «Τα πιτσιρίκια ξεφύλλιζαν με ενδιαφέρον τις πολυτελείς εκδόσεις των παιδικών περιοδικών, οι κυρίες αφοσιώθηκαν στις μοδάτες σελίδες του Officiel και του Jolie, ενώ οι κύριοι φυλλομετρούσαν τις εφημερίδες, κάνοντας απαραίτητη στάση στα τελευταία πρωτοσέλιδα της Espresso» (14.9.09). Ο καταμερισμός της νέας κοινωνίας, όπως τον οραματίζονται οι νέοι μεγαλοεκδότες.
Γράφτηκε απο τον ΙΟ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ στις 23.1.2010 αλλά ουδέποτε δημοσιεύτηκε!!!»
Γ.  Στον Αρχιεπίσκοπο οι Λαυρεντιάδης-Κυριακίδης
«14. 7. 2009  Αιμίλιος Πολυγένης
Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχαν οι Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και Πέτρος
Κυριακίδης.… .. μετά από πρόσκληση του ιδίου του Αρχιεπισκόπου. Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες το συζήτησε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος με τους δύο επιχειρηματίες κ. Λαυρεντιάδη και κ. Κυριακίδη, πάντως λογικό είναι ο Αρχιεπίσκοπος να ήθελε να τους γνωρίσει από κοντά. Να αναφερθεί πως τόσο ο κ. Λαυρεντιάδης όσο και ο κ. Κυριακίδης, έχουν κάνει πολλές ευεργεσίες στην Τουρκία και τα Ιεροσόλυμα, όσον αφορά τα μνημεία της Ορθοδοξίας.Ακόμη οι πληροφορίες του «Τρωκτικού» λένε ότι ο κ. Λαυρεντιάδης με τον κ. Πέτρο Κυριακίδη έχουν κάνει ένα σωματείο “Αγάπη” πριν πολλά χρόνια, όπου από εκεί δίνουν σε άπορους αρκετή βοήθεια ακόμα και ψυχολογική συμπαράσταση……Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο τις δυσκολίες των ημερών, ο κ. Λαυρεντιάδης και ο κ. Κυριακίδης ανιδιοτελώς και με πολύ αγάπη προσφέρουν πολλά στον δυστυχισμένο άπορο αλλά και στην Εκκλησία.

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
15/6/2009 
Ο Διαχειριστής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης “Ρωμηοσύνη” του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, κ. Πέτρος Κυριακίδης, συνοδευόμενος από το γνωστό επιχειρηματία κ. Λαυρέντιο Λαυρεντιάδη, αμφότεροι, ανώτεροι Ταξιάρχες του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου, προσεκλήθησαν από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο οποίος και τους παρέθεσε δείπνο την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009,στην Αρχιεπισκοπική οικία επί της οδού Αγίας Φιλοθέης.
Εκ της Γραμματείας της Μ.Κ.Ο. “Ρωμηοσύνη».
23.11.2010
«Η ιστορική χορωδία της Νίκαιας βράβευσε τον μέγα χορηγό της Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί σημαντικός αρωγός στην τεράστια πολιτιστική προσπάθεια του συλλόγου, …..Στην εκδήλωση…. παρευρέθηκαν σημαίνουσες προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας, όπως ο μητροπολίτης Νικαίας Αλέξιος, οι βουλευτές ….…..» (Μ. ΜΕΪΜΑΡΗ)
Ε. Φιλανθρωπικόν:
«8.7.2010
Με το σύνθημα «βοήθησε κι εσύ ν’ αλλάξει η ζωή μας», ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, παρουσία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, παρουσίασε την ίδρυση αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «Αποστολή», σε ειδική εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα της Παλαιάς Βουλής. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανέφερε ότι η Ιερά Σύνοδος παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και κυρίως την αγωνία, την ανασφάλεια, τα οικονομικά αδιέξοδα, την αύξηση της ανεργίας και της εγκληματικότητας. Σκοπός της σημερινής εκδήλωσης, όπως είπε, ήταν να γίνει αναφορά στο έργο της Αρχιεπισκοπής για τον πάσχοντα άνθρωπο, ενώ έκανε σύντομη αναφορά στο πενταετές πρόγραμμα (2010-2015) που έχει καταρτίσει η Αρχιεπισκοπή με διακονία έργων στις κοινωνικές ανάγκες. Ο Αρχιεπίσκοπος … αποδέχθηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και θα μεταβεί στις Βρυξέλλες στις 19 Ιουλίου για να συζητήσουν θέματα της γενικότερης κρίσης. Ο κ. Ιερώνυμος, αναφερόμενος στο έργο της νέας φιλανθρωπικής εταιρείας, ευχαρίστησε δημόσια τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη …..
Στην ομιλία του ο κ. Παπανδρέου επαίνεσε το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και υποσχέθηκε την αρωγή της Πολιτείας στο έργο της, στο πλαίσιο των διακριτών ρόλων, όπως είπε. Πρέπει να συνεργαστούν η Εκκλησία και η Πολιτεία, τόνισε ο πρωθυπουργός, ενώ συμφώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο ότι η κρίση που περνάμε είναι και πνευματική. (σημ.Λασκ. Έλεος!!!!). Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, …..»
Ε. Ο Διάβολος βυσσοδομεί:
ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ESPRESSO
…..
Στ. Ο Διάβολος συνωμοτεί (ΑΙΣΧΟΣ!):
«Σκάνδαλο στην Proton με υπογραφή Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η τράπεζα ετέθη σε καθεστώς «επιτροπείας» από την Τράπεζα της Ελλάδος. 30/07/2011
Σε καθεστώς «επιτροπείας» έχει κατ’ ουσίαν τεθεί η Proton Bank από την Τράπεζα της Ελλάδος μετά τα ευρήματα της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες για ύποπτες αν όχι παράνομες συναλλαγές των μελών της διοίκησης η οποία παραιτήθηκε.
…….
 «Το Βήμα της Κυριακής», αποκαλύπτει την έκθεση της αρχής για το ξέπλυμα χρήματος.
Είναι τόσο σοβαρό το ζήτημα που έχει ανακύψει με την τράπεζα που προκάλεσε την παρέμβαση του Αντεισαγγελέα του Αρ.Πάγου κ. Π. Νικολούδη, με απόφαση του οποίου παγώνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του μεγαλομετόχου της Proton Bank κ. Λαυρεντιάδη ο οποίος ζεί στο Λονδίνο, του πρώην διευθύνοντος … και έξι πρώην στελεχών της  τράπεζας με την κατηγορία της υπεξαίρεσης 51 εκατ. ευρώ.
Ταυτόχρονα απαγορεύθηκε η οποιαδήποτε μεταβολή στην ακίνητη περιουσία του κ. Λαυρεντιάδη ώσπου να ολοκληρωθεί η έρευνα που πραγματοποιεί η ανεξάρτητη αρχή, έχοντας στη διάθεσή της ισχυρές ενδείξεις ότι τον τελευταίο καιρό διακινούνται από τα πρόσωπα αυτά μεγάλα χρηματικά ποσά που είναι πιθανόν να αποτελούν προϊόντα εγκληματικής δραστηριότητας.
Σύμφωνα με την απόφαση του προέδρου της Αρχής κ. Π. Νικολούδη απαγορεύεται η κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών των:
Ταυτόχρονα απαγορεύεται με την ίδια απόφαση η πρόσβαση των συγκεκριμένων προσώπων σε τραπεζικές θυρίδες, καθώς και η οποιαδήποτε εκποίηση ή άλλη μεταβίβαση όλων των ακινήτων που κατέχει ο κ. Λαυρεντιάδης στου Ρέντη».
Ζ. Μιράκωλο Μιράκωλο! Όπου η Θεία Πρόνοια επεμβαίνει και εξαφανίζονται από τον Τύπο αι συκοφαντίαι κατά ευσεβών επιχειρηματιών:
«Πώς εξαφανίστηκε η υπόθεση Proton Bank 1 8 2011 by Γαλαξιάρχης (Zaphod)
Μία υπεξαίρεση, μία είδηση, μία τράπεζα και οι εραστές της (ΜΜΕ)
Αναδημοσίευση από thepressproject.gr
Σε έρευνά της στην Ελευθεροτυπία χθες, η ρεπόρτερ Αριστέα Μπουγάτσου αποκαλύπτει ότι η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες ερευνά σκάνδαλο υπεξαίρεσης 51 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank – του γνωστού επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η αρχή διατάζει μάλιστα το πάγωμα κίνησης των λογαριασμών, των μετοχών αλλά και της ακίνητης περιουσίας του επιχειρηματία.…..Όπως πολύ εύστοχα γράφει στο πρωτοσέλιδό της η Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία, η αποκάλυψη είναι βόμβα μεγατόνων. Γιατί όμως τελικά η είδηση έσκασε στα ελληνικά ΜΜΕ σαν μισοτελειωμένο γκαζάκι του καφέ;……. Η είδηση ουσιαστικά δεν «πέρασε ούτε στα ψιλά» ούτε στα χοντρά της ελληνικής δημοσιογραφίας. Εκτός απόtovima.gr/in.gr …..….. Το βρήκαμε στο Capital.gr (όχι και πολύ τονισμένο είναι η αλήθεια), το βρήκαμε και στο Euro2day.gr αλλά δεν το βρήκαμε ……»
Η. Μιράκωλο Μιράκωλο (2).
Όπου ο των Εξοπλισμών κ.Βαγγέλης Βενιζέλος ο Βατοπεδινός, ενεργεί δια μιαν εισέτι φοράν ως όργανον της Θείας Πρόνοιας.
«ΟΤΑΝ Η «ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ» ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ • ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ • ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ… ΕΡΩΤΑΣ
Με κάθε κόστος (;) η διάσωση της Proton
Των ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ – ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ Με μια ανακοίνωση, που αποφεύγει να απαντήσει στην ουσία, ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος επιχείρησε χθες να αντικρούσει τα δημοσιεύματα της «Ε», τα οποία γνωστοποιούσαν ότι την περίοδο που η Proton Bank είχε αντικειμενικές αδυναμίες να επιστρέψει ποσά που δανειζόταν, το υπουργείο, σε συνεννόηση με την Τράπεζα της Ελλάδος, την πριμοδοτούσε ουσιαστικά με εκατομμύρια, τα οποία «αύξαιναν τον πιστωτικό κίνδυνο του Ελληνικού Δημοσίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου