Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΆΚΟΥ
ΑΣΤΕΙΌΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΉΣ!

Πήγαν οι Χρυσαυγίτες στον Πειραιά να μοιράσουν τρόφιμα... και ο γνωστής ευφυϊας δήμαρχος Πειραιά...Μιχαλολιάκος -έτσι λέγεται κι αυτός  ..) τους μήνυσε..!!Και διαμαρτύρονται τα όρνεα αυτά.. γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... πάει ολοένα και αψηλότερα! Εμ, καλά να πάθουν!


Μήνυση του δήμου Πειραιά στη Χρυσή Αυγή
Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του κόμματος της Χρυσής Αυγής να προχωρήσει στη διανομή τροφίμων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, χωρίς να έχει ζητήσει σχετική άδεια. Ο δήμαρχος Πειραιά μάλιστα έδωσε εντολή στον αντιδήμαρχο Ευστάθιο Κωσταντούζο, να καταθέσει μήνυση.
"Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι στον Πειραιά λειτουργούν οι νόμοι και οι κανόνες μιας ευνομούμενης πόλης. Κανείς και με κανένα πρόσχημα δεν μπορεί να παρανομεί και να καταλαμβάνει χώρους που ανήκουν στον δήμο", δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος και προσέθεσε ότι "τα κόμματα εάν θέλουν να ασκήσουν κοινωνική πολιτική συμπληρωματικά, μπορούν να το πράττουν σε δικούς τους χώρους ή σε άλλους αφού πρώτα ζητηθεί άδεια".
"Κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με πρόσχημα τη φτώχεια των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση, μπορούν να στήνουν φιέστες και να τους υποβάλουν σε διαδικασίες που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια τους", τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου Πειραιά και αναφέρεται ότι "ο δήμος Πειραιά και η Εκκλησία της πόλης φροντίζουν καθημερινά και όχι ευκαιριακά και για το θεαθήναι, χιλιάδες πολίτες που έχουν ανάγκη για ένα πιάτο φαγητό και για είδη πρώτης ανάγκης, χωρίς να εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και τη δυστυχία".

Αντίδραση από τη Χρυσή Αυγή

Ανακοίνωση για το θέμα έβγαλε η Χρυσή Αυγή: "Ο δήμαρχος Πειραιά μήνυσε την Χρυσή Αυγή για τη διανομή τροφίμων στο κέντρο της πόλης. Στον Βόλο, αναρχικοί με την πολιτική κάλυψη του Σύριζα, επιτέθηκαν στο φορτηγό που μετέφερε τα τρόφιμα. Ενωμένο το πολιτικό κατεστημένο πολεμά με μίσος την Χρυσή Αυγή, που στέκεται στο πλευρό του ελληνικού λαού, την ώρα που όλοι αυτοί τρώνε αφειδώς εκατομμύρια από τα δημόσια ταμεία. Μας πολεμούν όλοι, άρα πάμε καλά!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου