Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ... ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΑΣ

      Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ, που λέει πολλά ενδιαφέροντα πλην όμως από μια αιρετική έως "σκανδαλιστική" σκοπιά για όσους ειδικά είναι ταμπουρωμένοι κι αμετακίνητοι στα δικά τους μετερίζια. Μην συγχίζεστε. Το μυστικό για να μπορούμε να κατανοούμε τον κόσμο μας είναι να μάθουμε να ακούμε. όχι τα όσα μας αρέσουν , αλλά κυρίως εκείνα που διαφωνούμε και μας σκανδαλίζουν. Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ έχει συγκροτημένες θέσεις.. Οι διαφωνούντες με την επιχειρηματολογία του μπορεί να τον αντικρούσουν και για λόγους προαγωγής  του δημοκρατικού διαλόγου, από τον οποίο υστερούν οι σύγχρονοι Έλληνες...  Στο συγκεκεριμένο βίντεο του Αιρετικού σχολιαστή, γίνεται λόγος  για  τα οικονομικά της Εκκλησίας  θέμα λίαν δημοφιλές μεταξύ των πολεμίων της Εκκλησίας.. 












     Δεν είναι πολέμιος της Εκκλησίας ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.. Απλά η επιχειρηματολογία, που επιστρατεύει δίνει αφορμή για πολλές  απαντήσεις αποστοματικές, αν οι αντιδρώντες έχουν  ισχυρή αντεπιχειρηματολογία.

    Επίσης κάνοντας κλικ  στα μπλε πιο κάτω, συνδέστε ταυτόχρονα με άλλα τρια ΒΙΝΤΕΟ του αιρετικού που επίσης θα σας προκαλέσουν...Ε, και επειδή, ως γνωστόν, εμείς είμαστε πολύτροπα προκλητικοί, σας δίνουμε τον αιρετικό στο πιάτο κι από και πέρα ο Θεός βοηθός



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου