Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ...

P6110103
Αλήθεια σε ποιά γλώσσα τους μιλάει ο Αγιος Διδυμοτείχου...Θα έχει ενδιαφέρον μας πεί!
Είναι πιθανό και τα φαντάρια της Τουρκίας να γνωρίζουν και μητρική μας γλώσσα ..τη αγγλική! 

Τούρκοι Αξιωματικοί στο Εκκλησιαστικό . 

Μουσείο  Διδυμοτείχου... 


Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕιΧΟΥ ποιήθηκε και τον ξεναγό! Χριστός και Κύριε!-Προφανώς κάποιοι δεν ξέρουν τι ρόλο παίζουν!

Κλιμάκιο υψηλόβαθμων αξιωματικών των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, στα πλαίσια διμερών επαφών, επισκέφθηκαν το Διδυμότειχο, έδρα της 16ης Μεραρχίας. Μεταξύ των άλλων αξιοθεάτων, οι φιλοξενούμενοι συνοδευόμενοι από Έλληνες συναδέλφους τους επισκέφθηκαν τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας, όπου τους υπεδέχθη ο …Συνέχεια  
(Σας συνδέουμε με την Μητρόπολη Διδυμοτείχου , έτσι για να τη σπουδάσετε  τα  ειδησεογραφικά της που συντάσσει άσχετος παπάς... που γνωρίζει δυό κολυβογράμματα... και που με δημοσιουπαλληλική σεμνότητα προσπαθεί να εκφράσσει τα του Αγίου Δεσπότου Διδυμοτείχου κι ο οποίος επίσης , στο επικοινωνιακό σκέλος υστερεί δραματικά. 
Κι όμως ο άνθρωπος δουλεύει..φιλότιμα ,πασχίζει να δείξει αυτό που κάνει... .Καλώς μεν εδέχθη τους Τούρκους φαντάρους... αλλά γιατί έκανε ο ίδιος τον ξεναγό; Και σαφώς έπρεπε να παρίσταται κατά την ξενάγηση...(αν έπρεπε) αλλά όχι και να κάνει  και τον ξεναγό στους μεμέτηδες; Είναι Ιεράρχης...ιστορικής Μητρόπολης! Ομιλεί την ελληνική... και οι ξεναγοί του θα μιλούσαν τη γλώσσα των επισκεπτών του... για να κατανοήσουν τα εκθέματα του Μουσείου! ΄Ετσι; Κάνουμε λάθος; Εμείς; Θου ..Κύριε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου