Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ:


Ιερώνυμος: "Είναι αδιανόητο, σε μια στιγμή τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα, να σιγήσει η φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης"


Αδιανόητον είναι Άγιε Αθηνών να ακούμε τις μαλακίες σου...Τις Πασοκικές. Το κλείσιμο της ΕΡΤ  κατ΄εμάς, όπως πρώτοι το τονίσαμε , είναι υγιής κίνηση για τον καθαρμό αυτού του άντρου της ακολασίας, όπως χρόνια τονίζουμε! Δεν βγήκες τόσα χρόνια που αρχιεπισκοπεύεις να καταγγείλεις την φαυλότητα της ΕΡΤ.. Ποιός πούστης σε ωθεί σε τέτοιες αποκοτιές;   Για δυό μήνες  θα σιγίσει η ΕΡΤ για να συνεχίσει με μια  πιο αποτελεσματική φυσιογνωμία και εσύ βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και να λες τις ...Αγιες κοτσάνες σου; .. 
Τότε ΄Αγιε σάλτα στους δρόμους κι άκου τι λέει το ποιμνιό σου για την αγιότητά σου.. ¨Καλός ο Ιερώνυμος ..αλλά λαμπάς"  Εμείς λέμε ...μετά φόβου Θεού, ότι εκτός από λαπάς, είσαι και αφρόνως μαλάκας! Να μας συμπαθάς, αλλά έτσι είναι! Ασπαζόμαστε την ..αριστερά σου!

από την Ι.Αρχιεπισκοπή Αθηνών
Παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών προκάλεσε η απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει η ΕΡΤ. Σε γραπτή δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τονίζει:
"Είναι αδιανόητο, σε μια στιγμή τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα, να σιγήσει η φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Μια φωνή που χρόνια τώρα υπηρετεί την ενημέρωση, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό στο σύνολο του. Είναι αδιανόητο εκατοντάδες εργαζόμενοι να γίνονται βορά στο βωμό σκοπιμοτήτων και να θυσιάζονται εξαιτίας φαύλων πολιτικών και πρακτικών δεκαετιών. Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα η θεραπεία ενός Οργανισμού που αντιμετωπίζει προβλήματα και τελείως διαφορετικό θέμα η ξαφνική και βίαιη θανατωσή του".
- See more at: http://www.amen.gr/article14245#sthash.wegjIGLA.dpuf

Τζερόνυμε... μας προκαλείς.. Τέτοια δήλωση δεν έχουν κάνει ούτε τα μαλακια Βενιζέλος, Τσίπρας και Κουβέλης ο ..ο Εβραιόφιλος!..Καλά τόσο ξεμώρανες;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου