Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΡΟΥ...ΠΗΡΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ-ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Και ασφαλώς δεν κακκίζουμε την έμπνευση του Αγίου Σύρου... ΄Ισως μάλιστα αν οι ιεράρχες κατέβαιναν πυκνότερα στην πιάτσα ...ίσως λέμε θα ήταν πιο γόνιμη η παρουσία του αθέατου Θεού.
Εκείνο που μας κάνει εντύπωση είναι οι φωογραφίες που φέρουν την υπογραφή της Μητρόπολης Σύρου! ΄Οπερ σημαίνει ότι ο Δεσπότης έχει και οργανωμένη υπηρεσία Τύπου. Ούτε αυτό είναι κακόν!

P1210806
Σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β', παρά την επικρατούσα κακοκαιρία, περιήλθε, κατά το έθος, την αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της Ερμούπολης την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμεναρχείο και τη Ναυτική Ακαδημία Σύρου, και ευχήθηκε σε όλους για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος, μοιράζοντας παραδοσιακά Μυκονιάτικα «χριστόψωμα» και μικρές εικόνες του Αγίου Βασιλείου, γενόμενος δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης και δέκτης ευχών και ευχαριστιών εκ μέρους όλων.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, σε δηλώσεις του, αφού ζήτησε συγνώμη από όσους Καταστηματάρχες η αυξημένη βροχόπτωση δεν του επέτρεψε να επισκεφθεί και να ευχηθεί, και αφού ευχαρίστησε τα τοπικά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Μαζικής Ενημέρωσης, που τον ακολούθησαν στην περιοδεία του, ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και το νέο έτος να είναι ειρηνικό, δημιουργικό, άλυπο και υγιεινό.
P1210796
P1210799
P1210802
P1210803
P1210812

http://www.romfea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου