Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Τα Αποκλυπτικά του Στοχου


ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ

Μπορεί και κακώς να μη διαβάζετε την εφημερίδα, αλλά επειδή κάτι ξέρουμε από δημοσιογραφία
σας δίνουμε μια γεύση από τα απίστευτα αποκαλυπτικά της!

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:  ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ... ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ" ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο ¨ΣΤΟΧΟΣ"

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ...!!!

-ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΟ ΔΕΝΔΙΑΣ 

-ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... -ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ THN ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ!  

-ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΕΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ... -ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ;;; 

-“ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ” ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΟΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ -ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΟ... ΑΥΤΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΡΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ! 

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:  -ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ KAI ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ - ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ 

-ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ -ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! 

-ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟΡΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ! ΥΠΟΠΤΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ  

-ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΕ... ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΑΜΟ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΗΣ ΘΟΔΩΡΑΣ! -ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! 

-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ... -Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν πιστεύει στην Φυλετική Σημασία του Όρου «Έλληνας»! 

-ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΑ ΜΟΥΜΟΥΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑΝ... ΔΟΛΟΦΟΝΟ! -ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ 

-ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ! -ΕΒΑΛΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ 

-ΚΑΙ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ... -Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΑΧΟΥ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 

-“Η ΜΟΡΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ”! -ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ 

- ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ... ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΑΝ ΤΟ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ Ο ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΜΕΤΕ! 

ΣYNEXEIA ΕΔΩ www.stoxos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου