Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ...

Εισαγγελέας: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δωροδοκήθηκε κατ' εξακολούθηση
«Δεν θα επιτρέψει η ελληνική δικαιοσύνη να επιστρέψει το ακίνητο της Αρεοπαγίτου στη Βασιλική Σταμάτη», διαβεβαίωσε η κυρία Γεωργία Αδειλίνη
Εισαγγελέας: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δωροδοκήθηκε κατ' εξακολούθηση

Καταπέλτης ήταν η τακτική εισαγγελέας της έδρας του Τριμμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κυρία Γεωργία Αδειλίνη, κατά τη σημερινή - Τετάρτη - αγόρευσή της, επί της ενοχής του Άκη Τσοχατζόπουλου ως προς το σκέλος της δωροδοκίας.

Η κυρία Αδειλίνη χαρακτήρισε «πλήρως αποδεδειγμένη τη δωροδοκία του Άκη Τσοχατζόπουλου, από το άνοιγμα των λογαριασμών», του απέδωσε εξαρχής σύλληψη του σχεδίου για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω του real estate ενώ επεσήμανε ότι «δεν μπορεί να παραβλεφθεί η πεποίθηση συγκατηγορουμένων του, όπως της Φρόσως Λαμπροπούλου, του Αστέριου Οικονομίδη, του Νίκου Καρατζά: "πίσω από τις εταιρείες, βρισκόταν ο πρώην υπουργός"».

Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Η είδηση κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Την αποκάλυψη κάνει το περιοδικό Globe. Σύμφωνα με αυτό, η Χίλαρι Κλίντον θα δει τα όνειρά της να είναι υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ να καταστρέφονται, αφού υπάρχει βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να ερωτοτροπεί με μια άλλη γυναίκα!
Το βίντεο, που ισχυρίζεται ότι έχει στην διάθεσή της η Globe, τοποθετείται στις αρχές της δεκαετίας του '90 και, όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα, τραβήχτηκε σε μια πισίνα.


Η αλήθεια είναι ότι οι φήμες που θέλουν την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και πρώην υπουργό Εξωτερικών να είναι ομοφυλόφιλη δεν ακούγονται για πρώτη φορά.


Πολλοί λένε ότι έχει μακροχρόνιασχέση με τη γραμματέα της και μάλιστα στις αρχές του καλοκαιριού είχε γραφτεί ότι το 2014 η Κλίντον θα ανακοίνωνε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Newsit.gr

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΟΜΠΑΜΑ

ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΖΕΙ ΟΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ  ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ 




Πρόθυμος να δώσει μία ευκαιρία στις διπλωματικές προσπάθειες για τη Συρία, διατηρώντας ωστόσο την πίεση για την χρήση στρατιωτικής ισχύος κατά του συριακού καθεστώτος, εμφανίστηκε ο Μπαράκ Ομπάμα κατά το 16λεπτο διάγγελμά του προς τον αμερικανό λαό.

Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...

Ιερός πόλεμος Ανθιμου κατά Ρεπούση και προβληματισμός στη ΔΗΜΑΡ


Η φράση της Μαρίας Ρεπούση ότι «τα αρχαία ελληνικά είναι "νεκρή γλώσσα"» προκάλεσε την αντίδραση του Μητροπολίτη Ανθιμου.
Ιερός πόλεμος Ανθιμου κατά Ρεπούση και προβληματισμός στη ΔΗΜΑΡ

Αντιδράσεις από την Εκκλησία αλλά και στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ έχει προκαλέσει η νέα τοποθέτηση της Μαρίας Ρεπούση σχετικά με το πρόγραμμα διδασκαλίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το κατά πόσο πρέπει να διδάσκονται τα θρησκευτικά αλλά και τα αρχαία ελληνικά. 

«Είμαι βέβαιος ότι με την τάση που έχει (η Μαρία Ρεπούση) θα προχωρήσει και σε άλλα», δήλωσε την Τετάρτη μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5 ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος. «Είπε πρώτον για τα θρησκευτικά, δεύτερον για τα αρχαία ελληνικά, τρίτον για το «συνωστισμό». Λέει ακόμη να επανέλθει το μάθημα της Βιολογίας στο λύκειο. Ξέρετε γιατί; Διότι την ενδιαφέρει η Δαρβίνειος θεωρία. Ε, θα συγκρουστούμε!» τόνισε ο Ανθιμος.

ΟΙ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΤΣΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ .. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΟΡΡΊΠΤΟΝΤΑΙ... ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΜΩ ΑΥΤΟΑΠΟΡΙΠΤΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΖΆ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΤΑ PRIDE κι άλλες μαλακίες, με τις οποίες θέλουν να επιβάλλουν , καπελώσουν τη κοινωνία το κουσούρι τους . ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΏΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ -ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ καραγηκιόζη ΒΑΛΙΑΝΆΤΟ!

KAI O ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΙΝΤΙΔΩΝ ...MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΣΙΦΤΗ ΑΓΙΕ!

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!

 "ΜΕΤΗΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗN ΧΡΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ"
Κατακριτέες και καταδικαστέες εφευρέσεις, χαρακτήρισε τη συμβίωση μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος τασσόμενος κατά κάθε τέτοιας πρωτοβουλίας. 
Από την Εσθονία όπου βρέθηκε ο κ. Βαρθολομαίος είπε πως για την Εκκλησία «…είναι άγνωστοι και κατακριτέαι συζυγίαι μετ’ ατόμων του ιδίου φύλου, καταδικάζονται δε αι σύγχρονοι εφευρέσεις των λεγομένων «συμφώνων συμβιώσεως», τα οποία είναι απόρροια αμαρτίας και ουχί κατά νόμον χαράς, ενεργειών κατά τας οποίας αι θήλειαι «μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν, ομοίως δε και οι άρσενες αφέντες την φυσικήν χρήσιν της θηλείας εξεκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους, άρσενες εν άρσεσι την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν ην έδει της πλάνης αυτών εν εαυτοίς απολαμβάνοντες» 

Χρησιμοποιώντας την παραπάνω φράση από την Προς Ρωμαίους Επιστολή, ο Οικουμενικός Πατριάρχης ούτε λίγο ούτε πολύ «αφορίζει» κάθε σχέση μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου κάνοντας λόγο για αμαρτία και πλάνη που έρχονται ενάντια στη φύση. 

Είναι η πρώτη φορά που ο Οικουμενικός Πατριάρχης κάνει μια τόσο σαφή και απόλυτη αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα καλώντας μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς την Κυβέρνηση της Εσθονίας να μην προχωρήσει σε νομιμοποίηση της συμβίωσης μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου.

dogma.gr 

Η ΚΑΡΓΙΟΛΕΪΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΑΡ..ΜΑΝΔΑΜΙΤΣΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΑΛΙ ΞΕΡΑΣΕ... ΤΟΝ ΑΠΑΤΟ ΤΗΣ: 

Ζητάει η πουτανίτσα... να καταργηθεί από τα σχολειά μας ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι αντί αυτών να διδάσκεται την θλιβερή ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!
Μετά τον συνωστισμό στην τραγωδία της Σμύρνης... η καριόλα ξαναδίνει το ψυχικό της στίγμα... Ο Αρχίδης αρχηγός της ο Κωλοτίποτας ..ρε πως τον λένε αυτόν τον τύπο , α, ναι Κουβέλη... την περιθάλπει .. ΄Οχι δεν θα πο΄λυμε τίποτε για την πουτανίτσα αυτή από το πουθενά... Απλά το καργιολέϊσιον αυτό... είναι φόλα- πράκτωρ ξένων συμφερόντων ...
ΚΑΙ ΣΘΓΟΥΡΑ ... ΦΑΤΜΕ, ΤΟΥΡΚΑΛΑ... Δεν ξέρουμε με πόσα ταϊζεται η πουτανέσκα .. από την ΑΓΚΥΡΑ! Αυτά και πολλά είναι για το γύναιο αυτό ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου