Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ...ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ...ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΖΩΟΦΙΛΙΑ ΜΑΣ..

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΟΛΗ -ΑΤΥΧΗ 
ΖΩΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ 
MHNYMA ΠΡΟΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ 
ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ...ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ:
Πριν αναλάβει την υπόθεση ο εισαγγελέας , οφείλει πρώτα ο αγαθός φιλόζωος να μην στελνει χρήματα σε όσους τα ζητάνε. Είναι το πρώτο βήμα για να γονατίσουν τους απατεώνες! Που δρουν δήθεν  για την  προστασία των τετραπόδων! Μην στέλνετε χρήματα κυρίως αν δεν  ξέρετε ποιοι τα διαχειρίζονται ... Διότι υπάρχουν και καθαροί άμεμπτοι σύλλογοι, με ουσιαστική προσφορά, ως γνωστόν! Και να μην ξεχνάτε ότι οι καλούμενοι ζωοφιλικοί σύλλογοι είναι σφραγίδα σκέτη και ...οικογενειακές υποθέσεις... ξύπνιων... ή μάλλον γυναικών που αεροκοπανάνε..τσιρίζοντας!
    King Charles - Κινγκ Τσαρλς

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, 
ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ περίεργο κι 
ανθελληνικό BLOG “ GREECE EXPOSED” 
(Συνιστάται ...να προβεί σε διευκρινίσεις...το 
συντομότερο δυνατόν )!
ΓΡΑΦΕΙ Η κ. ΕΥΑ ΜΑΓΚΟΥ
Καθηγήτρια.Και ερευνήτρια των σκοτεινών πτυχών των κυκλωμάτων της ζωοφιλίας .

Η κ. Μάγκου εκτός από καθηγήτρια Αγγλικής έχει πολλές επιστημονικές περγαμηνές και σημαντικό καινοτόμο έργο.  Σε άλλα μας σημειώματα θα αναφερθουμε εκτενώς .
Το παρακάτω, λίαν σοβαρό κείμενό της, εκτός από τις αποκαλύψεις –για μας , διότι είναι γνωστές σε άλλους-  προδίδει και την πνευματική της οντότητα. Κάνει αναφορά σε πολλές σκοτεινές πτυχές  της ελληνικής ζωοφιλίας, όπως τις έζησε από μέσα. Αξίζει να το διαβάσετε και διότι γράφετε ψυχρά, χωρίς εξάρσεις ή προκαταλήψεις, άρα είναι και έντιμο.  Ίδου τι μας γράφει –περιμένοντας κι άλλα πολλά που έχει στο δισάκι της...

Γεια σας και πάλι, είμαι η Μάγκου που έχω γράψει κάποια πράγματα για το/τον/τους Greece Exposed. Ειλικρινά πιστεύω πως αν κάνετε έρευνα μέχρι το βάθος θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα για την ιστορία και τις απάτες τους. Υπάρχουν δυο μειονεκτήματα που θα ήθελα να λάβετε υπ όψιν σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου