Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ CELEBRITIES...H ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ SYSTEM... Σίγουρα ικανή κι ωραία ...Έχει κάνει κάποιες σημαντικές πνευματικού επιπέδου συνεντεύξεις, δείγμα ότι δεν είναι η γιαγιά πια του πεταμού! ... Δείτε τι λέει η ίδια , ανάμεσα σε όλα τα άλλα του ομιχλώδους και κακοηθέστατου κόσμου της τηλεοπτικής μας μόστρας

Το τηλε-κρεοπωλείο της σάρκας και η σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί η Στάη 


Έ τώρα ...τάθελε και ο κολαρέτσκος σου μανδάμ... Αν όχι τότε γιατί κουνιόσουν;΄Εχει διαπράξει 3-4 γάμους και μιλάει για παρενόχληση...σεξουαλική... ; ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΕΣ- CELEBRITIES!

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ...Η ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΙΚΗ! ( άντε τώρα να 


μιλάς εσύ για δημοσιογραφικά ιδανικά!) 

Media

Μια διευκρίνιση: Ο άνθρωπος που της παίρνει συνέντευξη έχει καλλιέργεια, ...και προοδευτικές ιδιοστροφίες... ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!.. Πλατσουρίζει χρόνια στο κουρμπέτι!. Το πόσο δημοσιογράφος είναι το ξέρει ο ίδιος!Απολαύστε το ερωτηματολόγιο που υποβάλλει στην ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ και θα κατανοήσετε ενδεχομένως το διαλαλούμενο : ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!
ggjΣε μια διαφορετική συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και τον Δημήτρη Δανίκα, η Ελλη Στάη μιλάει για όλα εκείνα για τα οποία οι άλλοι σιωπούν. Για τον ρατσισμό και τον σεξισμό της τηλεόρασης απέναντι στις γυναίκες, για την υπόθεση Παναγιωτόπουλου - MEGA, για το «παλιό κρασί» της δημοσιογραφίας, τη δική της πορεία, την ομορφιά και τη φιλοδοξία.

Το έργο ξεκίνησε να το γράφει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Το αφεντικό Ειδήσεων του MEGA. Λάθος του. Και τα λάθη πληρώνονται εδώ. Ο στόχος ήταν η Ελλη Στάη. Μπράβο της. Ετσι επανήλθε στον αφρό της επικαιρότητας.

Απολαύστε τι δημοσιεύουν για celibrities! Kαταλάβετε πια με τι σας ταϊζουν ...οι θλιβεροί της δημοσιογραφίας. Ε, το κορίτσι πήγε ...σε προπατζίδικο.. Συμπαθούμε τη συγκεκριμένη Κυρία. ..και διότι έλαχε να γνωρίζουμε τον πατέρα της.Δημοσιογραφάκο μεν , αλλά είχε κάνει αίσθηση ...προβάλλοντας τις νυχτερινές μαλακίες-επιδόσεις των νυχτόβιων της Αθήνας!


Σε ποιο προποτζίδικο απέναντι σε τηλεοπτικό σταθμό έπαιζε την τύχη της η Ντέσυ Κουβελογιάννη;


thumbnailΠρώτα έπαιξε τζόκερ σε προποτζίδικο και μετά πήγε στο ραντεβού της στον πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό.
Μάθαμε πολλά... προς το παρόν κρατήστε αυτό...
Η αγαπημένη παρουσιάστρια ίσως επιστρέψει σύντομα και πάλι κοντά μας...
...Και είχαμε μια σκασίλα!
...Κι αυτό είναι γεγονός ...που πρέπει να δημοσιοποιηθεί! Αυτά είναι τα χάλια των σημερινών που υποδύονται τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ!

ΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΆ... (αν ήταν εγκληματική οργάνωση θα τα είχε κάνει λίμπα όπως οι Κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα ευσχήμως σιγούν, όπως η 17η Νοέμβρη).. Το ότι η Χ.Α. γίνεται φύλλο και φτερό είναι βέβαιον! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ... διότι απλά τα πρωτοκλασσάτα στελέχη τους... είναι πατάτες!

Αποκαλύψεις δίχως τέλος! Φωτογραφία-ντοκουμέντο με την Ουρανία Μιχαλολιάκου να πυροβολεί [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Πολιτικήhttp://www.spirospero.gr/
Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις και οι δημοσιεύσεις ντοκουμέντων από τη δράση της Χρυσής Αυγής και τις πολεμικές ετοιμασίες/εκπαιδεύσεις στις οποίες επιδίδονταν σημαίνοντα στελέχη και άλλα μέλη του κόμματος.
Οι φωτογραφίες αυτές βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, ενώ σε μια από αυτές απεικονίζεται η ίδια μαζί με άλλη γυναίκα , σε στάση πρηνηδόν, να εκτελεί βολές σε χώρο που μοιάζει είτε με οργανωμένο σκοπευτήριο, είτε με ένα εγκαταλειμμένο μέρος ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες της... εκπαίδευσης.

OΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

Κυριότερες ειδήσεις
Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014


ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΣΉΜΕΡΑ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΌΣ

51 σχετικές ειδήσεις | Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014,  09:02 

Επικαλέστηκε πρόβλημα στα φρένα ενω κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού που, χθες, παρέσυρε δεκάδες αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου της Βέροιας και προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα με τους πέντε νεκρούς και τους 30 τραυματίες . Η δικογραφία σχηματίστηκε και ο 39χρονος, ο οποίος επικαλέστηκε πρόβλημα στα φρένα, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα της Βέροιας για να απολογηθεί. Μαζί του θα οδηγηθεί και ο 42χρονος υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας εκτέλεσης των εργασιών στην Εγνατία Οδό, ο οποίος κατηγορείται για αδικήματα περί συγκοινωνιών. Σύμφωνα με την αστυνομία, το φορτηγό...


ΣΥΝΝΕΦΙΆ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΊΔΕΣ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗ ΧΏΡΑ

28 σχετικές ειδήσεις | Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014,  09:03 

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα και λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα. Τα φαινόμενα στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά, θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Αναλυτικά η πρόβλεψη για ολόκληρη τη χώρα: Μακεδονία, Θράκη Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στη δυτική και βαθμιαία και στην κεντρική Μακεδονία. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το...

ΡΟΎΣΕΦ ΚΑΙ ΝΈΒΕΣ ΣΤΟ Β' ΓΎΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΊΑ

14 σχετικές ειδήσεις | Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014,  08:41 

Με καταμετρημένο το 93,54% των έγκυρων ψηφοδελτίων, στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν η απερχόμενη πρόεδρος της χώρας Ντίλμα Ρούσεφ και ο υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (PSDB) Αέσιο Νέβες. Ο δεύτερος γύρος των εκλογών στη Βραζιλία θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου Η Ρούσεφ δεν κατάφερε να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο καθώς δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία λαμβάνοντας το 41,08% των ψήφων, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ανώτατη εκλογική αρχή της χώρας. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (PSDB) Αέσιο Νέβες ο οποίος καταλαμβάνει το 34,20% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων. «Ο αγώνας συνεχίζεται, σε μια μάχη που θα...

ΠΟΕ-ΟΤΑ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΉ ΣΤΆΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ

11 σχετικές ειδήσεις | Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014,  09:02 

Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:30 έως τη λήξη το ωραρίου την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου ανακοίνωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στον έλεγχο της μετατροπής συμβάσεων σε αορίστου χρόνου, χαρακτηρίζοντάς τον «προσχηματικό». Την ίδια μέρα, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία μέχρι τα γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, με πρωτοβουλία των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας. «Οι εργαζόμενοι αλλά και η κοινωνία δεν πείθεται από τα ψεύδη του κ. Μητσοτάκη για δήθεν έλεγχο...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ CELEBRITIES

O ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ" -ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ...ΥΠΝΟ

ΣΤΟ χθεσινό δημοσίευμα μας για το λύκο της στέπας, υπάρχει και συνέχεια... Το προσωνύμι ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ που απένειμε το ιστολογιο της Ερμιονίδας  STAMDAMD.blogspot.gr στον Βραχιολίδη, απασχόλησε και το ιστολόγιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ όπου και  φωτίζει δεόντως τις απορίες που διατυπώσαμε... Μας πιάσανε δηλαδή στον ύπνο... Ε, τι να κάνουμε ...συμβαίνουν και τέτοια τροχαία... Δείτε τη συνέχεια...παρουσιάζει πάντως ενδιαφέρον και μάλλον έτσι πρέπει να νοιώθει ο Βραχιολίδης ... 
"ΛΥΚΟ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΤΖΟΥΦΙΟΥΣ CELEBRITIES!


Γράφει ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ:

Σχόλιο δικό μας: Μην απορεί ο βετεράνος δημοσιογράφος για τον χαρακτηρισμό. "Ο Λύκος τη Στέπας" ήταν έργο του Έρμαν Έσσε (το έχουμε διαβάσει κατά τύχη) και ιδού τι σημειώνει στην κριτική της για τον "Λύκο της Στέπας" η Πασαλία Τραυλού: «Ο λύκος της στέπας είναι μια προσχηματική ιστορία για να εκφράσει μέσα από ένα πλέγμα συμβόλων το απόσταγμα των θέσεών του για τη ζωή, για το θάνατο, για το εφήμερο και για το αιώνιο, για τη συνύπαρξη ή την προαιώνια πάλη πνεύματος και σάρκας, για την επίπονη άσκηση του πνεύματος και για τη ματαιότητα και συνάμα την αναγκαιότητα της πρόσκαιρης σαρκικής απόλαυσης, μα πάνω και πέρα απ’ όλα για να μιλήσει για την ανθρώπινη μοναξιά, αντιμετωπίζοντας τον άνθρωπο με τον οίκτο, τον έλεο και το φόβο που αρμόζει στην ακατάπαυστα τραγική του φύση.Ο λύκος της στέπας είχε δύο φύσεις, μια ανθρώπινη και μια λυκίσια, κι ίσως αυτό του το πεπρωμένο να μην ήταν τόσο ιδιαίτερο και σπάνιο... Μέσα του ο άνθρωπος και ο λύκος δεν συμπορεύονταν ποτέ, αλλά βρίσκονταν μεταξύ τους σε μια θανάσιμη έχθρα». Προφανώς, ο χαρακτηρισμός στον Απ. Βραχιολίδη έχει αλληγορική σημασία. Θέλει να πει τον μοναχικό αγωνιστή που λέει τα πράγματα με τ'όνομά τους, όσο δυσάρεστος κι αν είναι,όσο κι αν η φωνή του ακουστεί μόνον από ελάχιστους, όσο ακούγεται ο "λύκος" σε μια στέπα! "
Πάντως ευχαριστούμε όλους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου