Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ο ΠΑΠΑ-ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙ !ΚΑΙ ΆΡΙΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ!

ΓΕΙΑΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ..
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!...ΞΥΔΗ (άκου... όνομα!)
Πρέπει όμως να συνεχίσεις για τα μπάσταρδα αυτά, που μας κάνουν τον βίο...αβίωτο!!!

Θα μπορούσες, όλα αυτά τα πολιτικά μορμολίκια του Χολαργου να τα είχες κάνει βίδες! Αλλά αποξεχνιέσαι ...Τέλος πάντων... Καλά έκανες και θύμωσες με τον φαιδρό δήμαρχο του Χολαργού!
Ο δήμαρχος Ξύδης, το ξέρεις άριστα δεν είναι απλά απαράδεκτος...Είναι χουντικάρα, καραβανάς και φαύλος... που πασχίζει τη μάνα του που λέγεται Χολαργός να την καπελώσει με το Λαμόγιο εισβολέα ..Στρατάρχη....Παπαγο...που έχαψε και κατέλαβε κομμάτια από το σώμα του Χολαργού.. για να γίνουν εκεί σπίτια-βιλάρες, των αξιωματικών μας....
Μάλιστα ο φαύλος αυτός Ξύδης αποπειράθηκε να πλαστογραφήσει την προσωπικότητα της πόλης Χολαργού, που υπάρχει από εποχής Περικλή... και να επιδιώξει ο μπάσταρδος  να την αφανίσει!


Δεν τού πέρασε, όμως  του μαλάκα στρατιωτικού...ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΕΓΩ προσωπικά, κάποιοι νερόβραστοι Χολαργιώτες... (και φυσικά απών...ο χαλβάς Βύρων, τέως μινίστρος...  Πολύδωρας--- και κατατρομάχτηκε! .

Με αποτέλεσμα σήμερα να προσγειωθεί δεόντως, αυτός ο ναυαρχίδης ΞΥΔΗΣ  και να βάλλει τελικά  ως έμβλημα της πόλης δίπλα στον μέγιστο ΠΕΡΙΚΛΗ και τη μούρη στρατάρχη Παπάγου!..Προς μεγάλη θλίψη του φίλου καλού ζωγράφου, Κώστα Σπυριούνη που σχεδίασε τη αρχική "αμπστρακ" μακέτα του εμβλήματος!!

Τέτοιο κοθόνι ο Ξύδης..Αποπειράθηκε, ο τάλλας να ..ζευγαρώσει δυο ανόμια κι άσχετα.  Για να μη συνεχίσω ,λέω ένα: πως ο Παπάγος θα εξαφανιστεί ως έμβλημα από την πόλη του Χοαργού. Ο Παπάγος ήταν απλά οικισμός αξιωματικών, μέσα στα όρια του Χολαργού... Και τίποτε άλλο, όπως θαρρεί ο βλάξ δήμαρχος ονόματι Ξύδης.. Ανάθεμα αν τον ξέρει η γυναίκα του ..εκτός κάποιων αιωνοβίων καραβανάδων του οικισμού! Αν κουβεντιάσετε μαζί του, θα καταλάβαιτε ότι είναι ένας πατάτας και μισός... Βασικά ασυνάρτητος! ..Προϊόν φυσικά του στρατοπέδου ..Παπάγου!..Εθνικόφερνης βλακείας...

Και το ξέρεις καλά Παπαγιώργη, θα αποπέμψω από το έμβλημα της πόλης τη φάτσα του στρατάρχη,  τον οποίο εκτιμώ μεν , αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να δέχομαι να φιγουράρει ισότιμα ως έμβλημα αυτός,  με τον ευκλεέστερο πολιτικό άνδρα όλων των εποχών... Κι ο ίδιος ο στρατάρχης που ήξερε τα γράδα του, και συνετός , θα γελούσε... Δεν γελάει όμως ο συνοικιακός ...συμπτωματικά γλείφτης του... δήμαρχος Χολαργού ΞΥΔΗΣ ... ΠΟΥ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΤΈΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΌΤΑ...

Ο στρατάρχης έκανε  ΣΤΑ 1952 κάτι απλό, που εκείνη τη στιγμή χρειάζονταν η Ελλάδα... Να στήσει μια στέγη για τους καταπονεμένους στρατιωτικούς μας  ..Ζήτησε από την τότε Κυβέρνηση τη χάρη να παραχωρηθούν οικόπεδα στη σημερινή περιοχή Παπάγο, όπως καλείται σήμερα, αλλά ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΕΡΙΚΛΟΥΣ του μέγιστου! , ΏΣΤΕ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΊ να έχουν ..κάπου την κεφαλή κλείναι! Ορθότατα..
Λαμογιά θα πείτε..μα αναγκαιότητα της εποχής! Οι στρατευμένοι της εποχής έχυσαν αίμα...βασανίστηκαν, υπέφεραν  στα βουνά της Πίνδου  κ.λ.π. για να μη περάσει η πουστιά που λέγεται κομμουνισμός!

Τελικά ο οικισμός ΠΑΠΑΓΟΥ... μετεξελήχθηκε σε κράτος εν κράτει.. Άβατον...σε βαθμό οι μαγκιόρηδες κι ευεργετηθέντες στρατιωτικοί, να έχουν μεταβάλλει την περιοχή σε κανονικό στρατόπεδο... στο οποίο..δεν μπορεί να λειτουργήσει καμιά ιδιωτική επιχείρηση... Για τις ανάγκες τους οι λεγόμενοι ..Παπαγιώτες καταφεύγουν στο Χολαργό και στα άλλα ώμορα προάστια!

Τουτέστιν...οι ευγενείς.. αρβυλοφορείς, φαντάροι-  Παπαγιώτες φορτώνουν τους γείτονές του... με κατούρημα , χέσιμο κλ,.π αγαθά... αλλά οι ίδιοι... στου Παπάγου... παραμένουν..στο απυρόβλητο!
Δεν περνάει κουνούπι  από τον οικισμό... των καραβανάδων ..του αρχιδάμαντος ..Ξϋδη, όπου και έχει την κατοικία του! .

Μεχρις εδώ όλα καλά...αλλά να βγαίνει ο ευεργετηθείς από τον Παπαγο, χουντάρα του κερατά,  δήμαρχος σήμερα, και να επιβάλλει, ως έμβλημα,  στην περιοχή και τη φάτσα του στρατάρχη δίπλα στον Περικλή, αποτελεί φτησιά και όχι...μόνο!

 Και δεν θα το αφήσουμε να περάσει ..του ανοικονομήτου μαλάκα ΞΥΔΗ ..που τόλμησε να φέρει στο ίδιο ύψος ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ...  ΠΑΠΑΓΟ! Ο δεύτερος δεν αντιπροσωπεύει ΟΥΔΕΝ ... παρά μονάχα ως ευεργέτης σε άστεγους στρατιωτικούς! Τίποτε άλλο! ΝΑΙΣΚΕ!
 Το αν επιβιώνει σήμερα, μνημονευόμενος ω Παπάγος ... οφείλεται στη συνοικία που έστησε για πάρτι κάποιοων κι όχι ΟΛΩΝ... καραβανάδων!...΄Ετσι;
 
Παπα-Γιώργη, αδερφέ, πιθανόν να χρειαστεί,να πρέπει αύριο να συντρέξεις  στην απόταξη της κεφαλής Παπαγου από το έμβλημα του Χολαργού...
    
Πες μας κι άλλα Γούμενε... Πες ότι ξέρεις με τους φαύλους της πολιτικής που κατοικοεδρεύουν στο Χολαργό! Και για τη φάρα των Πολυδωραίων βεβαίως..βεβαίως...Άλλα... χωριάτικα καλαμπούρια αυτά!
Σήκωσε ανάστημα Παπα-Γιώργη!.. Το έχεις και το μπορείς!Θάψε τους βάνδαλους που προσβάλλουν και την αποδεδειγμένα δυνατή νοημοσύνη σου...
Γειά σου λεβεντιά παπά! Ξέρουμε πως μας αγαπάς θανάσιμα και ξέρεις πως σε αγαπάμε ..Αναστάσιμα!
ΙΔΟΥ Η ΕΊΔΗΣΗ, που λάβαμε από τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Χολαργού ,
Δεν μας αφορά το μήνυμα του τρεχαντήρη βαρκαρόλη -ναυάρχου εξ απονομής, συνταξιούχου από ηλικίας 38 ετών( ο τσαρλατάνος) επί εποχής Χούντας-... δημάρχου της πόλης! Τον θεωρούμε παντάπασι ανόητο, αμαθή, έως συνοικιακό βλάκα.. 'Οχι δεν σας βάζουμε εδώ την μαλακοειδή ..εγκύκλιό του... Αν σας νοιάζει ο μαλάκας τι είπε πάτε στο http://indobserver.blogspot.gr/..σήμερα.



ΠΑΠΑ-ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ!

 "ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ" 


Τη δυσφορία και αποδοκιμασία του στο πασχαλινό μήνυμα του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, εξέφρασε με επιστολή του ο Παπα-Γιώργης, εφημέριος του ναού Αγίας Τριάδος Χολαργού. Αφορμή γι' αυτό, αποτέλεσαν οι πολιτικές αναφορές που υπάρχουν στο  μήνυμα του κ. Ξύδη. Σημειώνεται ότι το μήνυμα διάβασε η Αντιδήμαρχος κ. Φασούλη, η οποία επίσης προκάλεσε αρνητικά σχόλια, ακόμη και από την παράταξη του Δημάρχου, δεδομένου ότι ο κ. Ξύδης προτίμησε την Παπαγιώτισσα Κ. Φασούλη και όχι κάποιον Χολαργιώτη Αντιδήμαρχο, όπως τον κ. Δασκαλόπουλο (ας πούμε). 
Η επιστολή του πατέρα Γεώργιου Αργυράτου προς τον κ. Ξύδη, έχει ως εξής:
"Κύριε Δήμαρχε σας εύχομαι καλήν ανάρρωση και καλήν Ανάσταση.
Το μήνυμα που ανέγνωσε η εκπρόσωπός σας το βράδυ της Μ. Παρασκευής στη συνάντηση των επιταφίων, ήταν λίαν επιεικώς απαράδεκτον. Η ημέρα αυτή ήτο  αποκλειστικά εκκλησιολογική". 

ΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου