Δευτέρα 13 Μαΐου 2013


ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΩΣ...

ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ 



Στη μεγαλύτερη μάστιγα του Ίντερνετ εξελίσσεται η διαδικτυακή παρακολούθηση ή αλλιώς rattingΠρόκειται για την δυνατότητα που έχουν επιτήδειοι και κακόβουλοι χρήστες, μέσω «ειδικών εργαλείων», να αποκτούν πρόσβαση ακόμη και έλεγχο σε ένα συγκεκριμένο σύστημα που βρίσκεται online! Τα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας ratter είναι πολλά...Από το πείραγμα της οθόνης και των αρχείων και την εγγραφή βίντεο από την κάμερα του υπολογιστή. Ο κύριος στόχος τους είναι οι γυναίκες νεαρής ηλικίας, χωρίς αυτό να αποκλείει και τους άνδρες γιατί προσφέρουν πιο «πικάντικο» υλικό.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑρΡΩΣΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...


ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ..

Βιντεοσκοπούσε τα πάντα ο παιδεραστής προπονητής στην Κέρκυρα..
Η υπόθεση του Γιώργου Προσωπάρη έχει αποτελέσει... παράδειγμα για τους ερευνητές της Μεγάλης Βρετανίας, προκειμένου να αυστηροποιηθούν οι κανόνες ασφαλείας για τη χρήση του Διαδικτύου στη χώρα. Παρότι του επεβλήθη το 2000 απαγόρευση ακόμη και... να σερφάρει στο Ιντερνετ για τρία χρόνια, μέχρι τη σύλληψή του ο ίδιος ήταν πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου που καταγράφει το αστυνομικό δελτίο μέσα σε λιγότερα από δύο χρόνια.
Ο Γιώργος Προσωπάρης συνελήφθη το Σάββατο στο σπίτι του στην Κέρκυρα επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε βάρος ανηλίκου. Είχε προηγηθεί η καταγγελία γονιών ότι ο 49χρονος ασελγούσε κατ' επανάληψη κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο 17χρονο παιδί τους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;


Στέλνουν τα φύλλα πορείας..στους καθηγητές

Με τη δημοσίευση στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) της 11ης Μαΐου και μετά την υπογραφή του σχετικού διατάγματος από τον Αντώνη Σαμαρά, η κυβέρνηση προχωρεί στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών χωρίς να αναμένει τις αποφάσεις των τοπικών ΕΛΜΕ, εντείνοντας την κλιμάκωση της κόντρας με τους εργαζομένους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
ΣΤΙΣ ...ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΘΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...

13.05.2013 | 10:29

Σκουριές: Σε κρίσιμη κατάσταση ένας αστυνομικός που πυροβόλησε διαδηλωτής - Τρεις γυναίκες στον εισαγγελέα!

- Καζάνι που βράζει θυμίζουν οι Σκουριές
- Επτά αστυνομικοί κατέληξαν σε νοσοκομείο και ένας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση από πυροβολισμό
- Οι κάτοικοι της Ιερισσού κάνουν λόγο για προβοκάτσια...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΝΓΆΝΕ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΊΤΕΣ... ΤΟΣΟ ΚΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΆ ΤΗΣ ΑΥΤΗ...

ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ...ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΑΝ...ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Κάτοικοι της περιοχής δεν επέτρεψαν σε μέλη της Χρυσής Αυγής να καταθέσουν στεφάνι στην επέτειο του Ολοκαυτώματος...





Με τη μαζική παρουσία τους οι κάτοικοι φωνάζοντας συνθήματα εμπόδισαν αρχικά την παρουσία των μελών της Χρυσής Αυγής στον χώρο θυσίας στους Στουμπάνους και στη συνέχεια, και μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, παρατάχθηκαν στον δρόμο και απέτρεψαν την προσπάθεια της ομάδας των χρυσαυγιτών να παρελάσουν.

«Εξω οι φασίστες της Χρυσής Αυγής από την εργατομάνα Νάουσα», φώναζαν οι διαδηλωτές που ανταποκρίθηκαν με αυτό το σύνθημα στο πανό και με τη μαζική παρουσία του ο εργαζόμενος λαός της Νάουσας, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου, εμπόδισε την ολιγομελή ναζιστική συμμορία των χρυσαυγιτών να αμαυρώσουν τις εκδηλώσεις μνήμης για το ολοκαύτωμα της Νάουσας (22 Απρίλη 1822)», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας.

 

ΤΟΠΑΜΕ ..Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΟΥΡΓΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΤΙΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ:"ΧΑΣΙΣΟΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΑΜΙΝΗ - Η ΝΕΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ"...
Από http://www.xryshaygh.com/:

Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης του λεγόμενου «αντιαπαγορευτικού φεστιβάλ» (στην πραγματικότητα πρόκειται για μαστουρο-φεστιβάλ), με συνδιοργανωτή τον λαθροδήμαρχο Χαμίνη, η νέο-λέρα του ΣΥΡΙΖΑ πήρε επισήμως θέση υπέρ της ελεύθερης μαστούρας. Ιδού η σχετική τους ανακοίνωση, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Να απαγορεύσουμε τις απαγορεύσεις»:
«Το φετινό Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ γίνεται σε μία συγκυρία όπου ...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΟΛΥΜΠΟΑΚΟΣ

Μεγας ο θρίαμβος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Πανηγυρισμοί στον Πειραιά


Ο Ολυμπιακός “τρέλανε” τους φίλος του, κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τρίτη συνολικά την Ευρωλίγκα. Οι οπαδοί των “ερυθρόλευκων” βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους, κάνοντας τη νύχτα... μέρα στην πόλη του Πειραιά.

Οι δρόμοι γύρω από το “Γ. Καραϊσκάκης” και το Πασαλιμάνι γέμισαν από κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να πανηγυρίσει τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, φωνάζοντας συνθήματα για την κατάκτηση του δεύτερου σερί ευρωπαϊκού τροπαίου.


Το γνωστό σύνθημα "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" ακούστηκε δεκάδες φορές, ενώ υπήρξαν και αυτοί που φώναζαν και "Θρύλε ξεκόλλα τα' χεις πάρει όλα"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου