Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΕΝ ΚΛΗΡΩ...


ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ!
Εν περιλήψει από τα προηγούμενα:.. Κάποιος Χριστιανός επικοινώνησε με τη ιστοσελίδα μας και μας παρακάλεσε να του δώσουμε το τηλέφωνο κάποιου Καβουρίδη υποψήφιο τότε ιερέα, και κολλητό του Δεσπότη Διδυμοτείχου και του ηγουμένου της Μ.Δαδιας. Προσπαθήαμε να τον συμπαρασταθούμε ..στέλνοντάς τον στους ανωτέρω.. Οι οποίοι παραδόξως ..αρνούμενοι οιανδήπτε σχέση με τα του κ. Καβουνίδη, επεχείρησαν αναιδώς να βγάλουν τρελούς κι εμάς ως ιστοσελίδα και τον άνθρωπο που έψαχνε για τον κ. Καβουρίδη, ο οποίος δεν κατηγορείται για τίποτε κι από κανέναν!.. Αλλά δεσπότης και καλόγερος Μ.Δαδιάς να προσποιούνται έως σήμερα ..πως δεν γνωρίζουν τον Καβουρίδη…πάει πολύ… Γιατί;
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε χθες αλλά και σήμερα από την ιστοσελίδα που έχει στο λογαριασμό του ο εν λογω Καβουρίδης απογυμνώνουν τις ψευδολογίες τους!
Βασικά μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσει… Γιατί όμως τέτοια αφροσύνη; Δεν ταιριάζει σε σχήματα κληρικών… τάχα μου εκπροσώπων Θεού! Μωρέ στειλιάρι θέλετε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ..ΚΑΒΟΥΡΙΔΗ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΤΌΝΗΣΕ!..τη μέρα που τον… χειροτόνησε!!!

Είναι να τρελαίνεται κανείς… με τέτοια καμώματα Ιεράρχου! Βλέπετε ο νεοχειροτονηθείς παπάς ,εν μέσω ..αγνοούντος, επισκόπου, μετά συγγενών και… φιλαρακίων!
Φωτογραφία
Φωτογραφία
Εδώ ο νέος κληρικός κουτσοπίνων σε μπαράκι του Σουφλίου!

ΕΧΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ…ΠΟΥ ΤΟΝ …ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΠΑΠΑΔΕΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.. ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΟΙΝΗΣΑΝ!… ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ FACEBOOK!
και του καλού καιρού μονστράρετε.. Οι φωτογραφίες εδώ προέρχονται από το λογαριασμό του στο faseboοk..

Kwstanthnos Kavouridis

Kwstanthnos Kavouridis
Ο κατά κοσμόν Κωνστναντής Καβουρίδης...άγνωστον
πως ονοματίστηκε κατά το εκκλησιαστικό τυπικό!



Φωτογραφία εξωφύλλου
Η ομορφούλα δεσπόζει στο φατσομπούκι του  νέου παπα Καβουρίδη!
Τι του είναι γυναίκα, γκόμενα; Αν και του είναι καμιά 10/ριά
χρονάκια μεγαλύτερη και με παιδί 19 ετών!Λέτε να δέχτηκε
η Κυρία να γίνει παπαδιά; Θου Κύριε! 

H πλάκα είναι ότι δίπλα στη μουτσούνα του ο ιερέας-προβάλλει και την τσαπερδόνα ομορφούλα αυτή, εντελώς σπάνιο για ιστοσελίδα κληρικού! Ποιά είναι η Κασσιανή; Για να γίνει κληρικός, την εν λόγω κυρία θα έδει να… υπανδρεύθει; ΄Η μήπως και χώρισαν αδοκήτως, λίγες στιγμές μετά τη χειροτονία του εν λόγω, όστις γαρ δεν απέκρυβε την άκρατον τσουτσουνοπαιχτική του;
Τι συμβαίνει με τις ακράτου διούρησης ψευδολογίες των αξιωματούχων της Εκκλησίας αυτής του Έβρου; Αυτό μας ενδιαφέρει και τίποτε άλλο. Θα μπορούσαν από πρώτης στιγμής που ετέθη το θέμα να λαλήσουν ντόμπρα και κατά Θεόν, τα δέοντα… ΄Ομως συνεχίζουν το τεθλασμένο τροπάρι να ψευδολογούν!. Να αρνούνται την παραμικρή σχέση τους...μετά του ήδη ιερέως πατρός Κωνσταντή Καβουρίδη!

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΊΔΙΟΣ Ο ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΠΟΔΙΩΓΜΕΝΟΣ ..ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: στο Φατσομπούκι του:


Πληροφορίες

Κwstanthnos Kavouridis



    • Εργάζεται στην εταιρεία ergazomenos ( παραμύθι..τέτοια εταιρία δεν υπάρχει)


    • Τόπος διαμονής: Athens, Greece (Τρίχες στο Σουφλί κατοικοεδρεύει)

    • Τόπος καταγωγής: Athens, Greece (Γαλοζοβράκης είναι... όχι Γκάκγαρος...))

Βσικά όλα που γράφει είναι παραμύθια! Η πλάκα είναι πως δηλώνει τόπο καταγωγής την Αθήνα! Μήπως εννοεί τη Νίκαια Πειραιώς ;… ( Από αυτή τη μεριά τον ψάχνουν...)Ενώ και η καταγωγή του και η διαμονή του ..είναι ΚΑΡΓΑ…ΣΟΥΦΛΙ!  Από τις σπουδές του ..αποκρύπτει τα εκκλησιαστικά που έμαθε σε Ιερατική σχολή της Δράμας… Κι εδώ υπάρχει κενό… ψευδολογίας. Ποιός κοροϊδεύει και ποιόν;
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ..ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΡΥ… ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Και αφορά ευθέως και βαθέως τα της Εκκλησίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου